×
فرهنگی
شناسه خبر : 118957
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/08 ساعت 22:55
1156 زندانی با دستور اژه‌ای در 20 استان آزاد شدند

با دستور رئیس قوه قضائیه؛

1156 زندانی با دستور اژه‌ای در 20 استان آزاد شدند

در پی دستور ویژه رئیس قوه قضائیه مبنی بر مساعدت زندانیانی که شرایط بهره‌مندی از ارفاقات قانونی را دارند، 1156 زندانی از زندان‌های مختلف در کشور آزاد شدند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: قوه قضائیه اعلام کرد: جمعه چهارم آذرماه بود که تیم ملی فوتبال در چارچوب رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، مقابل تیم ملی فوتبال ولز قرار گرفت و با نتیجه ۲ بر صفر پیروز شد.

پس از پیروزی ملی پوشان فوتبال، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه ضمن تبریک این پیروزی به ملت ایران دستور ویژه‌ای را صادر کرد.

رئیس قوه قضائیه به مراجع و مراکز ذ‌ی‌ربط قضایی دستور داد "به شکرانه عنایت پروردگار و مسرت و سرور ملی حاصل از ظفرمندی تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران" نسبت به آن دسته از زندانیان که شرایط بهره‌مندی از ارفاقات قانونی را دارا هستند، نهایت مساعدت و معاضدت انجام گیرد و مقدمات آزادی و بازگشت آنها به آغوش گرم خانواده‌های‌شان در اولین فرصت ممکن فراهم شود.

پس از این دستور ویژه مقامات قضایی استان‌های کشور اقدامات لازم جهت اجرایی شدن دستور رئیس قوه قضائیه را در دستور کار قرار دادند و تعدادی از زندانیان که در زندان‌های کشور که واجد شرایط بودند، یا آزاد شدند و یا اینکه از تسهیلات و ارفاقات قانونی برخودار شدند.

در میان افرادی که براساس دستور رئیس قوه قضائیه، از ارفاقات قانونی برخوردار شدند، بازداشت‌شدگان وقایع اخیر کشور که واجد شرایط قانونی بودند، نیز حضور دارند.

در این راستا، روز گذشته در استان تهران ۱۹۵ نفر، ۱۴ نفر در استان هرمزگان، ۲۰ نفر در استان آذربایجان غربی، ۵۷ نفر در استان البرز، ۴۰نفر در استان کرمان، ۱۸ نفر در استان کردستان، ۲۰۴ نفر در استان فارس، ۷۸ نفر در استان مازندران، ۸۰ نفر در استان مرکزی، ۳۰ نفر در استان بوشهر و ۶ نفر در استان خراسان جنوبی آزاد شدند. همچنین در استان سمنان ۷ نفر آزاد و ۲۳ نفر از متهمان اتفاقات اخیر که تأثیر عمل آنان در ارتکاب بزه خفیف بوده از ارفاقات قانونی بهره‌مند شدند.

همچنین در پی این دستور ۱۴ نفر در استان ایلام، ۹ نفر در استان خراسان شمالی، ۲۳۶ نفر در استان خوزستان، ۱۷ نفر در استان چهار محال بختیاری، ۲۱ نفر در استان گلستان، ۳۶ نفر در استان کرمانشاه، ۲۴ نفر در استان زنجان و ۵۰ نفر در استان گیلان آزاد شدند. که بر این اساس مجموعا یک هزارو ۱۵۶ نفر از زندان های ۲۰ استان کشور آزاد شدند.

البته در دستور رئیس دستگاه قضا تصریح شده که بدیهی است کسانی که در قضایای اخیر مرتکب جنایت شده و مدافعان امنیت مردم را شهید و مجروح کردند و اموال مردم را به آتش کشیدند و قرآن را سوزاندند، قابل اغماض و بخشش نیستند و تأکید بر این است که برای عناصر و مسببان اصلی حوادث اخیر، هیچ جای ارفاق وجود ندارد.

اجرای دستور رئیس قوه در سایر استان‌های کشور نیز در دستور کار قرار دارد و تعداد دیگری از متهمان واجد شرایط، از ارفاقات قانونی بهره‌مند خواهند شد.


ایسنا
اخبار مرتبط
بیانیه قوه قضائیه درباره شرایط محاربه
چهارشنبه 1401/09/23 ساعت 12:19
روابط عمومی قوه قضائیه اعلام کرد؛
بیانیه قوه قضائیه درباره شرایط محاربه
روابط عمومی قوه قضائیه درباره شرایط محاربه بیانیه‌ای صادر کرد.
1200 بازداشتی آزاد شدند/ مطمئن باشید خون‌های ریخته شده پایمال نمی‌شود
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 11:39
سخنگوی قوه قضائیه:
1200 بازداشتی آزاد شدند/ مطمئن باشید خون‌های ریخته شده پایمال نمی‌شود
سخنگوی قوه قضائیه اظهار کرد که بعد از دستور رئیس قوه قضائیه، 1200 نفر از بازداشت شدگان ناآرامی‌های اخیر آزاد شده‌اند.
تکذیب صدور حکم اعدام برای دو نوجوان در زاهدان
جمعه 1401/09/11 ساعت 12:50
دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان خبر داد؛
تکذیب صدور حکم اعدام برای دو نوجوان در زاهدان
دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان خبر صدور حکم اعدام دو نوجوان زیر 18 ساله در زاهدان را تکذیب کرد.
دروغ پردازان و شایعه‌پراکنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن احضار می‌شوند
دوشنبه 1401/09/07 ساعت 13:47
رئیس قوه قضائیه:
دروغ پردازان و شایعه‌پراکنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن احضار می‌شوند
رئیس قوه قضائیه با اشاره به حربه دشمنان در دروغ پردازی و شایعه‌پراکنی، گفت: به مسئولان ذی ربط قضائی دستور داده‌ام که چنانچه فردی حرف دروغی یا ادعای بدون سندی را منتشر کرد، در کوتاه‌ترین زمان ممکن او را احضار کنید.
دستور رئیس قوه قضائیه برای بهره‌گیری از ارفاق‌های قانونی ویژه آزادی زندانیان
شنبه 1401/09/05 ساعت 15:15
مرکز رسانه قوه قضائیه خبر داد؛
دستور رئیس قوه قضائیه برای بهره‌گیری از ارفاق‌های قانونی ویژه آزادی زندانیان
رئیس قوه قضائیه در پی عنایت پروردگار و پیروزی شورانگیز و بازی غیرتمندانه ملی‌پوشان تیم ملی فوتبال کشور و شعف و شادمانی پدید آمده در سراسر ایران اسلامی دستور داد تا از ارفاق‌های قانونی برای آزادی زندانیان استفاده شود.
توضیح قوه‌ قضائیه در مورد حکم اعدام یکی از متهمان اغتشاشات اخیر
سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 23:13
مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد؛
توضیح قوه‌ قضائیه در مورد حکم اعدام یکی از متهمان اغتشاشات اخیر
مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد، حکم اعدام یکی از متهمان اغتشاشات اخیر بدوی بوده و قابل اعتراض و فرجام خواهی است.
نظرات

آخرین اخبار
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها