×
سیاسی
شناسه خبر : 118907
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/09/07 ساعت 12:39
سردار حاجی‌زاده: در ساخت تجهیزات از تهدیدمحور به هدف‌محور وارد شده‌ایم

سردار حاجی‌زاده: در ساخت تجهیزات از تهدیدمحور به هدف‌محور وارد شده‌ایم

جمعی از وزرا و معاونین دولت سیزدهم از جمله وزیر ارتباطات، وزیر آموزش و پرورش، رئیس سازمان انرژی اتمی، معاون پارلمانی رئیس جمهور به همراه معاونین و خانواده‌هایشان از نمایشگاه توانمندی‌های نیروی هوافضای سپاه بازدید کردند.

نورنیوز - گروه سیاست: جمعی از وزرا و معاونین دولت سیزدهم از جمله وزیر ارتباطات، وزیر آموزش و پرورش، رئیس سازمان انرژی اتمی، معاون پارلمانی رئیس جمهور به همراه معاونین و خانواده‌هایشان از نمایشگاه توانمندی‌های نیروی هوافضای سپاه بازدید کردند.

سردار «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه در این بازدید اظهار داشت: نیروی هوافضای سپاه بر اساس تعالیم اسلام و فرامین و رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای و با تکیه بر توان داخلی و میدان دادن به جوانان نخبه و انقلابی این مرز و بوم، توانسته است، ریل‌گذاری مناسبی در عرصه صنعت دفاعی کشور ایجاد کند که از این تجربه می‌توان برای سایر عرصه‌های کشور مانند اقتصاد و همچنین برای رفع موانع و مشکلات و رسیدن به پیشرفت استفاده کرد.

وی در ادامه بیان داشت: نیروی هوافضای سپاه در راستای دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند آن و حفظ و ارتقای امنیت و آرامش ملت ایران توانسته در عرصه صنعت موشکی، پهپادی، پدافندی، پروازی، راداری، فضایی و… با رویکرد هدف محور در مقابله با دشمنان اسلام و ایران به بازدارندگی مطلوب در سطح قابل توجهی برسد که جدیدترین دستاورد آن باعث شده است سپر دفاع موشکی دشمنان ایران از جمله آمریکا، رژیم صهیونیستی و حکومت‌های دست‌نشانده آنان را تا چندین دهه از کار بیاندازد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: براساس تدابیر فرمانده معظم کل قوا می‌بایست مردم و به‌ویژه جوانان را از دستاوردهای عظیم نظام اسلامی و همچنین اقدامات خوب این دولت برای امیدآفرینی آگاه کرد.

سردار حاجی‌زاده در ادامه گزارشی از دستاوردهای این نیرو در عرصه‌های مختلف ارائه کرد و گفت: امروز با همت جوانان و متخصصان کشورمان از حوزه ساخت تجهیزات تهدیدمحور به هدف‌محور وارد شده‌ایم و در این نمایشگاه بخش کوچکی از دستاوردهای فرزندان ملت ایران به نمایش درآمده است.

بازدیدکنندگان در این دیدار، دستاوردهای ارائه شده در این نمایشگاه را غرورانگیز و افتخارآفرین توصیف کرده و آن را مصداق بارز تأکیدات رهبر فرزانه انقلاب بر موضوع کلیدی «ما می‌توانیم» دانستند.

در حاشیه این دیدار وزرای ارتباطات، آموزش و پرورش، حسینی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی هسته‌ای این نمایشگاه که بخشی از دستاوردهای کشورمان در حوزه هوافضا را ارائه داده است را برای ملت ایران اقتدارآفرین و امنیت‌ساز توصیف و تأکید کردند: اقدامات تحولی و عزت آفرین نیروی هوافضای سپاه در سایه عمل به تدابیر مقام معظم رهبری و در شرایط اوج تحریم‌ها و با تلاش مجاهدانه و مخلصانه در کنار تخصص‌گرایی و جوانگرایی و به دور از قواعد پیچیده اداری و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود انجام شده است.

بازدیدکنندگان همچنین تصریح کردند: این نمایشگاه نشان می‌دهد که هیچ عرصه‌ای از علم و فناوری نیست که دست‌نیافتنی باشد و به‌طور قطع با برنامه‌ریزی، مجاهدت و تلاش شبانه‌روزی می‌توان به آن دست یافت و جوانان با آشنایی و دیدن این دستاوردهای برجسته، احساس عزت و غرور کرده و با روحیه بالاتری در حوزه علم و دانش گام برمی‌دارند.

 


مهر
کلید واژگان
سردار حاجی‌زاده
نظرات

آخرین اخبار
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی