×
سیاسی
شناسه خبر : 118907
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/09/07 ساعت 12:39
سردار حاجی‌زاده: در ساخت تجهیزات از تهدیدمحور به هدف‌محور وارد شده‌ایم

سردار حاجی‌زاده: در ساخت تجهیزات از تهدیدمحور به هدف‌محور وارد شده‌ایم

جمعی از وزرا و معاونین دولت سیزدهم از جمله وزیر ارتباطات، وزیر آموزش و پرورش، رئیس سازمان انرژی اتمی، معاون پارلمانی رئیس جمهور به همراه معاونین و خانواده‌هایشان از نمایشگاه توانمندی‌های نیروی هوافضای سپاه بازدید کردند.

نورنیوز - گروه سیاست: جمعی از وزرا و معاونین دولت سیزدهم از جمله وزیر ارتباطات، وزیر آموزش و پرورش، رئیس سازمان انرژی اتمی، معاون پارلمانی رئیس جمهور به همراه معاونین و خانواده‌هایشان از نمایشگاه توانمندی‌های نیروی هوافضای سپاه بازدید کردند.

سردار «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه در این بازدید اظهار داشت: نیروی هوافضای سپاه بر اساس تعالیم اسلام و فرامین و رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای و با تکیه بر توان داخلی و میدان دادن به جوانان نخبه و انقلابی این مرز و بوم، توانسته است، ریل‌گذاری مناسبی در عرصه صنعت دفاعی کشور ایجاد کند که از این تجربه می‌توان برای سایر عرصه‌های کشور مانند اقتصاد و همچنین برای رفع موانع و مشکلات و رسیدن به پیشرفت استفاده کرد.

وی در ادامه بیان داشت: نیروی هوافضای سپاه در راستای دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند آن و حفظ و ارتقای امنیت و آرامش ملت ایران توانسته در عرصه صنعت موشکی، پهپادی، پدافندی، پروازی، راداری، فضایی و… با رویکرد هدف محور در مقابله با دشمنان اسلام و ایران به بازدارندگی مطلوب در سطح قابل توجهی برسد که جدیدترین دستاورد آن باعث شده است سپر دفاع موشکی دشمنان ایران از جمله آمریکا، رژیم صهیونیستی و حکومت‌های دست‌نشانده آنان را تا چندین دهه از کار بیاندازد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: براساس تدابیر فرمانده معظم کل قوا می‌بایست مردم و به‌ویژه جوانان را از دستاوردهای عظیم نظام اسلامی و همچنین اقدامات خوب این دولت برای امیدآفرینی آگاه کرد.

سردار حاجی‌زاده در ادامه گزارشی از دستاوردهای این نیرو در عرصه‌های مختلف ارائه کرد و گفت: امروز با همت جوانان و متخصصان کشورمان از حوزه ساخت تجهیزات تهدیدمحور به هدف‌محور وارد شده‌ایم و در این نمایشگاه بخش کوچکی از دستاوردهای فرزندان ملت ایران به نمایش درآمده است.

بازدیدکنندگان در این دیدار، دستاوردهای ارائه شده در این نمایشگاه را غرورانگیز و افتخارآفرین توصیف کرده و آن را مصداق بارز تأکیدات رهبر فرزانه انقلاب بر موضوع کلیدی «ما می‌توانیم» دانستند.

در حاشیه این دیدار وزرای ارتباطات، آموزش و پرورش، حسینی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی هسته‌ای این نمایشگاه که بخشی از دستاوردهای کشورمان در حوزه هوافضا را ارائه داده است را برای ملت ایران اقتدارآفرین و امنیت‌ساز توصیف و تأکید کردند: اقدامات تحولی و عزت آفرین نیروی هوافضای سپاه در سایه عمل به تدابیر مقام معظم رهبری و در شرایط اوج تحریم‌ها و با تلاش مجاهدانه و مخلصانه در کنار تخصص‌گرایی و جوانگرایی و به دور از قواعد پیچیده اداری و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود انجام شده است.

بازدیدکنندگان همچنین تصریح کردند: این نمایشگاه نشان می‌دهد که هیچ عرصه‌ای از علم و فناوری نیست که دست‌نیافتنی باشد و به‌طور قطع با برنامه‌ریزی، مجاهدت و تلاش شبانه‌روزی می‌توان به آن دست یافت و جوانان با آشنایی و دیدن این دستاوردهای برجسته، احساس عزت و غرور کرده و با روحیه بالاتری در حوزه علم و دانش گام برمی‌دارند.

 


مهر
کلید واژگان
سردار حاجی‌زاده
نظرات

آخرین اخبار
حمله عضو کنست رژیم صهیونیستی به رئیس ستاد ارتش
کامبک و صعود تماشایی والیبال ژاپن
شرایط جدید واردات خودرو در منطقه آزاد انزلی
معجزه ایرانی در لحظات بن‌بست
آخرین سفر استارمر به کیف و قول حمایت بی دریغ لندن به زلنسکی
واکنش سخنگوی شورای نگهبان به حمله دشمن آمریکایی به اطراف بیمارستان بقایی اهواز
رئیس مجلس خبرگان: عزاداری بدون اقدام، در مکتب اهل‌بیت(ع) معنا ندارد
مالزی طرح جدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را محکوم کرد
تحقیق کاخ سفید درباره هواپیمای قطری ترامپ
حفاظت مادام‌العمر از نتانیاهو کلید خورد
تصادف یک اتوبوس‌ بی‌.آر.تی تهران با 7 خودرو و موتور در خیابان ولی‌عصر
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 26 تیر 1405 + تحلیل قیمت طلا
هند اعزام دریانوردان به هرمز را متوقف کرد
تاج: آمریکا در جام جهانی کارشکنی کرد
آخرین خبر از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/زمان واریز
بررسی عملکرد تیم ملی در جام‌جهانی با حضور وزیر ورزش
تردد در تنگه هرمز در سطح پایینی قرار دارد
حزب‌الله: ما هرگز سلاح‌هایمان را تحویل نخواهیم داد
الحوثی: آمریکا و اسرائیل منبع شرارت‌اند
افشاگری سی‌ان‌ان؛ تعلل ارتش آمریکا در بررسی حمله مرگبار به مدرسه دخترانه در میناب
ستار هاشمی: ایران تجربیات ارتباطی را به عراق منتقل می‌کند
وزارت خارجه یمن حمله به بیمارستان کودکان اهواز را محکوم کرد
شیراز روی گسل ساختمان‌های نا ایمن
سایپا محصولاتش را گران کرد+جدول قیمت جدید
حملات سایبری به شبکه‌های موبایلی خاورمیانه
وقتی اعداد از یک بحران خاموش خبر می‌دهند
نورویدئو | محاصره ایران؛ قدرت نمایی یا اعتراف به بن‌بست؟
آخرین وضعیت جوی آذربایجان شرقی؛ از کاهش دما تا وزش بادهای شدید
پیامد رویکرد تهاجمی پنتاگون؛ تشدید شکاف در دولت دوم ترامپ
انهدام باند سارقان موتورسوار با 35 فقره سرقت در تهران
صادرات سوسیس و فرآورده‌های گوشتی آزاد شد
بقایی: حمله آمریکا به بیمارستان شهید بقایی اهواز، مصداق جنایت جنگی است
روایت وزارت بهداشت از شب پراضطراب بیماران سرطانی در اهواز
از تشییع تاریخی تا دیدار با قاتل؛ الزیدی چه پیامی فرستاد؟
بازگشت بزرگ پیتر جکسون به سینما؛ ساخت دنباله «ماجراهای تن تن»
واکنش عراق به حادثه پهپادی در پایانه بصره؛ بارگیری نفت متوقف شد
جدایی ستاره‌های خارجی استقلال به دلیل بسته بودن پنجره
واکنش حماس به بودجه جدید اسرائیل برای توسعه شهرک‌های صهیونیستی
پرسپولیس از مدافع لژیونر خود رونمایی کرد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران تا هفته آینده
چرا جنگ علیه ایران، کابوس انتخاباتی نتانیاهو شده است؟
نورنما | بمباران فرودگاه صنعا در آستانه فرود هواپیمای ایرانی
جزئیات واژگونی مینی بوس دانش‌آموزان شهرستان دیر در مسیر مدرسه فوتبال
درگیری بعد از سوت پایان؛ چرا ستاره انگلیس به بازیکن آرژانتین پس گردنی زد؟
نتانیاهو در برابر درخواست ترامپ برای عقب‌نشینی کوتاه نمی‌آید
وداع باشکوه مردم کوار با فرزند دلاور نیروی دریایی سپاه
آخرین وضعیت بازگشایی مدارس در سال جدید تحصیلی
ایران به پارالمپیک لس‌آنجلس رسید؛ والیبال نشسته قهرمانانه از سد قزاقستان گذشت
گلستان در مسیر جهش تولید برق تجدیدپذیر قرار گرفت
هشدار صدراعظم آلمان به واشنگتن: در انتخابات ما دخالت نکنید