×
فرهنگی
شناسه خبر : 118851
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/09/06 ساعت 12:27
جزئیاتی از مشوق‌های دولت برای حمایت از کسب و کار‌های اینترنتی

زارع‌پور تشریح کرد؛

جزئیاتی از مشوق‌های دولت برای حمایت از کسب و کار‌های اینترنتی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تمام شب و روز ما در وزارت ارتباطات به این می‌گذرد که زیرساخت پُر سرعت و با کیفیت برای کسب و کار‌ها برای عموم مردم فراهم کنیم.

نورنیوز - گروه اقتصاد: عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اقدامات دولت برای حمایت از کسب و کار‌های اینترنتی و در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود ۸ تا ۹ میلیون کسب و کار در فضای مجازی با محدودیت‌های ایجاد شده در اینترنت دچار مشکل شده‌اند، آیا این آمار دقیق است و اساسا آمار دقیقی از کسی و کار‌ها در بستر فضای مجازی که متضرر شده‌‎اند، وجود دارد یا خیر؟،گفت: آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد، زیرا پلتفرم (اینستاگرام) در اختیار ما نیست و همکاری نمی‌کند، ما نمی‌دانیم واقعا چند نفر کسب و کار در آنجا هست، چون ساز و کاری هم تا یکی، دو ماه قبل برای کسب و کار در این پلتفرم وجود نداشت و اخیرا اضافه کرده است.

وی افزود: کاربر‌های عادی برای کسب و کار از نظر این پلتفرم (اینستاگرام) تا چند وقت پیش تفاوتی نداشتند، اما در صورتی که یک کسب و کار هم متضرر شده باشد، برای ما مهم است، برای همین دولت آیین‌نامه‌ای را حدود ۲۰ روز پیش تصویب کرد که حمایت‌های بسیار خوبی برای کسب و کار‌های اینترنتی و هم برای پلتفرم‌ها پیش‌بینی شده که انشاءالله به مرور اجرا خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برخی اقدامات دولت در حمایت از کسب و کار‌های اینترنتی، تصریح کرد: قدم اول این بود که ببینیم چه پلتفرم‌هایی مشمول این حمایت‌ها می‌شوند، برای شناسایی این پلتفرم‌ها جهت حمایت، فراخوان دادیم که یک هفته فرصت داده شده و به زودی مشخص می‌شوند.

زارع‌پور با تأکید بر اینکه حدود ۳۰ نوع حمایت از پلتفرم‌ها و کسب و کار‌ها در آیین‌نامه دولت پیش‌بینی شده است، گفت: طبق این آیین‌نامه برای کسب و کار‌های اینترنتی در بستر پلتفرم‌های داخلی حمایت‌هایی از جمله معافیت مالیاتی به مدت دو سال در نظر گرفته شده، به طوری که کسب و کار‌هایی که سابقه مالیاتی نداشتند، یعنی تا به حال مالیات پرداخت نمی‌کردند، می‌توانند با خیال راحت در این پلتفرم‌ها کارشان را انجام دهند و نیازی هم به اخذ مجوز نیست، در کنار این، بسته‌های تبلیغاتی نیز پیش‌بینی شده است.

وی اضافه کرد: به زودی اسامی پلتفرم‌های داخلی مورد حمایت برای فعالیت کسب و کار‌های اینترنتی مشخص واسامی آن‌ها نیز اعلام خواهد شد؛ یک نفر را هم به طور ویژه مأمور کردم که اجرای این آیین‌نامه را دنبال کند که در نهایت به خروجی مطلوب برای کسب و کار‌های اینترنتی تبدیل شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه انتقال از پلتفرم‌های خارجی به داخلی برای کسب و کار‌ها قطعا مشکلاتی ایجاد خواهد کرد، افزود: تلاش می‌کنیم این انتقال کسب و کار با زحمت کمتری صورت گیرد، در شرایط فعلی که این محدودیت ناخواسته ایجاد شده و دوستان امنیتی تشخیص دادند، ما وظیفه داریم فضا را برای کسب و کار‌های مردم فراهم کنیم.

زارع‌پور اضافه کرد: تمام شب و روز ما در وزارت ارتباطات به این می‌گذرد که زیرساخت پُر سرعت و با کیفیت برای کسب و کار‌ها برای عموم مردم فراهم کنیم.

وی در پایان گفت: ظرفیت پلتفرم‌های داخلی برای توسعه کسب و کار‌ها نیز وجود دارد و نگرانی بابت کسب و کار‌های دیجیتال در بستر فضای مجازی وجود ندارد.


آنا
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت