×
سیاسی
شناسه خبر : 118838
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/09/06 ساعت 10:43
قالیباف: تنها راه برون رفت کشور از مشکلات نوسازی نظام حکمرانی با بازگشت به مردم است

قالیباف: تنها راه برون رفت کشور از مشکلات نوسازی نظام حکمرانی با بازگشت به مردم است

رئیس مجلس گفت: تنها راه برون رفت کشور از مشکلات پیش رو مخصوصاً در حوزه اقتصاد، نوسازی نظام حکمرانی با بازگشت به مردم و تأکید بر خداباوری به عنوان دو رکن اصلی فرهنگ بسیجی است که باید مورد توجه ما مسئولان قرار گیرد.

نورنیوز - گروه سیاست: «محمدباقر قالیباف»، رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در آغاز جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه ۶ آذر) گفت: در ابتدا به بازیکنان و کادر فنی تیم ملی فوتبال که با نمایش اتحاد، غیرت  و عشق خود به ایران عزیز، چشم ملت ایران را روشن کردند تبریک و خداقوت می‌گویم و برای آنها در ادامه بازی‌ها آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم مردم ایران با لطف خدا و همت و تلاش بازیکنان تیم ملی برای اولین بار صعود به مرحله بعدی را جشن بگیرند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین سالروز تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان حضرت امام خمینی(ره) را به بسیجیان سراسر کشور تبریک می‌گویم؛ بسیج ستون فقرات دفاع از انقلاب اسلامی است و این لشگر مخلص خدا در هر برهه‌ای ثابت کرده است که طوفان حوادث و دشمنی‌ها علیه انقلاب اسلامی، کوه مستحکم بسیج را ذره‌ای از جای خود تکان نمی‌دهد.

قالیباف با اشاره به اینکه فداکاری و شهادت و مجروحیت جمعی از بسیجیانی که برای حفظ امنیت مردم خود را در معرض خطر قرار می‌دهند، افتخار دیگری بود که در کارنامه زرین بسیج به ثبت رسید، ادامه داد: مردم هنوز اقدامات مخلصانه و جهادی بسیج و سپاه را در چالش‌های پیش آمده فراموش نکرده‌اند. بسیج اثبات کرده است، در هرمقطع زمانی و در هر شرایط ویژه‌ای که برای مردم پیش می‌آید، می‌تواند نقطه اتکا و امید مردم برای عبور از چالش‌ها باشد.

او عنوان کرد: زمانی که در فراگیری کرونا نیازمند فوری تجهیزات اولیه پزشکی بودیم، یا زمانی که فاصله گذاری‌های اجتماعی معیشت مردم محروم را با مشکل مواجه کرده بود، یا هنگامی که سیل گسترده مردم استان‌های مرکزی و جنوبی کشور را دچار بحران کرده بود و یا زلزله، هموطنان را در خوی، سی‌سخت ، ورزقان و هرمزگان دچار مشکل ساخته بود، مردم، بسیجی‌ها را در کنار خود دیدند و آثار حضورشان در حل مسائل را مشاهده کردند.

قالیباف اضافه کرد: با وجود ناکارآمدی‌های سالیان متمادی که سرعت پیشرفت کشور را کند کرده است، حضور موثر و کارآمد بسیج و سپاه صرفا یک دلیل دارد و آن فرهنگ بسیجی است که امام (رحمه الله علیه) آن را در مردم ایران دمید و در دفاع مقدس متبلور و بالنده شد.

رئیس مجلس، گفت: نسخه شفابخش فرهنگ بسیجی، تکیه بر مردم و باور به سنت‌های الهی بود و برهمین اساس است که تصریح می‌کنم تا این دو باور در عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مبنای برنامه‌ریزی و اقدام قرار نگیرد، نخواهیم توانست چالش‌های این عرصه ها را حل کنیم. لذا تأکید می‌کنم تنها راه برون رفت کشور از مشکلات پیش رو مخصوصاً در حوزه اقتصاد، نوسازی نظام حکمرانی با بازگشت به مردم و تأکید بر خداباوری به‌عنوان دو رکن اصلی فرهنگ بسیجی است که باید مورد توجه ما مسئولان قرار گیرد.

او عنوان کرد: در ادامه لازم است فرارسیدن  هفته مجلس را به همکارانم در مجلس تبریک بگویم. ان‌شاءالله اینجانب در زمانی نزدیکتر به روز مجلس درباره کارنامه مجلس یازدهم سخن خواهم گفت اما  از نمایندگان محترم می‌خواهم مطابق آنچه رهبر انقلاب از ما خواستند، دستاوردهای مجلس یازدهم را با مردم در میان بگذارند و موانع پیش روی خود را نیز برای آنها شرح دهند. همچنین از رسانه‌ها درخواست دارم علاوه بر زحمات همیشگی، در این هفته به طور خاص در حدود وظایف و اختیارات مجلس،  ما نمایندگان را نسبت به وظایف و وعده‌های داده شده، مورد مطالبه قرار دهید و دستاوردها و نقاط ضعف مجلس را منصفانه منتشر کنید.

قالیباف افزود: تردید ندارم که در صورت انعکاس کارشناسانه  و منصفانه رسانه‌ها، مجلس در حدود وظایف و اختیاراتش، از نظر مردم نمره خوبی خواهد گرفت ضمن آنکه نقدهای دلسوزانه شما برای اصلاح ادامه حرکت مجلس تبدیل به فرصتی گرانقدر می‌شود.  

محمد باقر قالیباف ادامه داد: همچنین  پیشاپیش فرا رسیدن روز نیروی دریایی را به تمامی حافظان غیور دریا در ارتش و سپاه تبریک می‌گویم و یاد و خاطر یوم الله هفتم آذر و شهدای پر افتخار ناوچه پیکان و تمامی شهدای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را گرامی می‌دارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در پایان و در آستانه دومین سالروز شهادت دانشمند سرافراز، شهید محسن فخری‌زاده مهابادی یاد و خاطره ایشان را گرامی می‌دارم و به ارواح پاک دانشمندان شهیدی که در راه اعتلاء ایران مجاهدت کردند درود می‌فرستم. امیدوارم ما بتوانیم ادامه دهنده راه آنان باشیم.


تسنیم
اخبار مرتبط
قالیباف: باید در همه قوا و سطوح اصل شفافیت را داشته باشیم
یکشنبه 1401/09/20 ساعت 11:34
در همایش ملی ارتقای شفافیت؛
قالیباف: باید در همه قوا و سطوح اصل شفافیت را داشته باشیم
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ذات اقتصاد دولتی فسادزا است، تأکید کرد: این هنر انقلاب اسلامی است که دوران دفاع مقدس را که خطیرترین موضوعات در تکنولوژی و علم است را مردمی کردیم.
قالیباف: حکمرانی نو ادبیات امروز و دیروز نیست
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 15:56
قالیباف: حکمرانی نو ادبیات امروز و دیروز نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش روز دانشجو کارآمدی در بخش‌های مختلف دولت و مجلس را امری مهم تلقی کرده و این موضوع را عامل اصلی برای تحقق آرزوها و خواسته‌های افراد جامعه دانست.
قالیباف: آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهد آمد
سه‌شنبه 1401/03/17 ساعت 17:36
قالیباف: آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهد آمد
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهند آمد، به ضرورت «جهاد تبیین، جهاد تصمیم و جهاد تولید» اشاره کرد و گفت: برای ساختن دولت اسلامی نیازمند فعالیت در عرصه خدمات عمومی مشترک هستیم که موردنیاز همه مردم است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
هشدار نارنجی هوا در تهران ادامه دارد؛ آلودگی تا اواسط هفته پیش‌بینی می‌شود
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی