×
سیاسی
شناسه خبر : 118836
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/09/06 ساعت 10:34
سردار سلامی: دشمنان ایران در توهم به سر می‌برند

سردار سلامی: دشمنان ایران در توهم به سر می‌برند

فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه بسیجیان مانند صخره‌های سخت مقاوم و شکست‌ناپذیرند، گفت: هم شیعه و هم سنی و هم سیستانی و هم بلوچ نشانه امت واحده هستند و اینجا روح وحدت جاریست.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در اجماع ۱۵ هزار ‌نفری بسیجیان سیستان و بلوچستان در استادیوم دهکده المپیک زاهدان اظهار کرد: امروز برای من روزی پرافتخار و فراموش‌نشدنی است؛ خاطره دل‌انگیز حضور باشکوه امت واحده و حضور حماسه‌آفرین مردم سیستان و بلوچستان در خاطر بنده باقی خواهد ماند. ابتدا به روح بلند امام عظیم‌الشان و موسس نهاد نیرومند بسیج مستضعفان درود الهی نثار می‌کنم و از خداوند متعال برای وجود شریف رهبر بسیجی، جانباز شجاع و حکیم امام خامنه‌ای سعادت و سعادت و توفیق روزافزون مسئلت می‌کنم. محضر همه خانواده شهدایی که از ابتدای انقلاب برای دفاع از تمامیت ارضی و امنیت جامعه و این سرزمین بزرگ و حرمت نوامیس و سرافرازی مردمان عزیز این دیار جان خود را فدا کردند سلام و درود می‌فرستم و همچنین به روح بلند شهدایی و ویژه شهدای حوادث اخیر درود می‌فرستم و برای خانواده آنها صبر مسئلت دارم.

او در بخش نخست سخنان خود با بیان اینکه اگر بخواهیم تصویر انسانی بسیاری از فضیلت‌ها را ترسیم کنیم به مردم سیستان و بلوچستان می‌رسیم، افزود: ‌اگر بخواهیم نشانه شرف، کرامت، آزادگی و حریت را در سیمای انسان به تصویر بکشیم، یک سیستانی و بلوچستانی دقیقا نشانه آن است. این مردم تجسم غیرت و دینداری و وفاداری هستند. مردمانی که پهلوانانی مثال‌زدنی هستند و خونگرم، باوقار، فداکار، شجاع، مومن، زحمتکش و مرزبان هستند. هم شیعه و هم سنی و هم سیستانی و هم بلوچ نشانه امت واحده هستند و اینجا روح وحدت جاریست.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: هنگامی که شیعیان و سنی‌ها در دفاع از مردمان این سرزمین در کنار هم به شهادت می‌رسند و خون مومن‌ترین انسان‌ها همانند شوشتری‌ها و محمدزاده‌ها با برادران سنی خود در یک حادثه تروریستی با هم تلفیق می‌شود، اینجا منشأ یک وحدت ناگسستنی است.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه اینجا سرزمینی است که انسان علاقه‌مند است بن پای آرزوها و آرمان‌های بلند مردمانش قربانی شود، تصریح کرد: ‌اینجا جایی است که انسان دوست دارد به عهد خود وفا کند و وفای به عهد جزیی از ذات و سرشت مردمان این دیار است.

او با بیان اینکه بسیج درخت تناور و مبارکی است که امام خمینی (ره) نهال مبارک آن را کاشت و رهبر معظم انقلاب این نهال مبارک را به درختی تناور تبدیل کردند، ادامه داد: ‌بسیجیان اصحاب رسول خدا(ص) هستند. بسیجیان با دشمنان خدا سرسخت و با آنها در ستیز‌ند، مانند صخره‌های سخت مقاوم و شکست‌ناپذیرند، اما مقابل مومنان مهربان و نرم‌خو هستند، سرشت نبوی در بدنه بسیج جاری است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه بسیجیان عابد و زاهد، صادق، امر به معروف و ناهی از منکر و سپر بلای ملت هستند، خاطرنشان کرد: ‌هرجا سختی باشد بسیجیان هستند، هرجانیاز است برای امام اسلام شمشیر از میام کشیده و به دشمنان هجوم برده شود بسیجیان پیشگام هستند. بسیج در طول ۴۳ سال تاریخ انقلاب خالق بزرگترین حماسه‌ها بوده است. در دوران دفاع مقدس بسیجیان در سخت‌ترین شرایط به قلب دشمنان زدند تا سرزمین‌های اشغال شده را پس بگیرند و سرانجام اراده این ملت بزرگ را بر خیل عظیم دشمنان تحمیل کنند و دشمنان را بشکنند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب روز گذشته جایگاه و موقعیت و نقش بسیج را به درستی ترسیم کردند، اظهار داشت: این منزلت بزرگ بسیجیان ماست که در هر حادثه‌ای از سیل و زلزله در جای جای کشور اولین افرادی هستند که به یاری مردم شتافته و بر قلب مردم این سرزمین آرامش می‌آوردند. بسیجیان ‌در دفاع ‌از منزلت این ملت همه وجود خود را در طبق اخلاص می‌گذارند.

فرمانده کل سپاه در تکمیل سخنان خود خاطرنشان کرد: ‌وقتی تروریست‌های تکفیری با مدیریت آمریکا، رژیم صهیونسیتی و اروپا در سوریه و لبنان و عراق و یمن هجمه می‌برند، این بسیجیان هستند که برای دفاع از نوامیس به میدان می‌روند و خانه و کاشانه خود را رها کرده و به قلب دشمن هجوم می‌برند و آن ملت‌ها را از اسارت بیگانگان نجات می‌دهند.

او با بیان اینکه این درخت تناور امروز به ثمر نشسته است، تصریح کرد: اینکه امروز دشمن به این شجره مبارک هجمه می‌برد علت آن همین حوزه تأثیر گسترده است. امروز بسیج همچنان در میدان دفاع از انقلاب اسلامی سربلند است. کشور امروز در معرض یک جنگ جهانی عظیم است. همه آرایش سیاسی قوای کفر و شرک از سراسر جهان با مزدوران و سرشاخه‌های داخلی خود به جنگ انقلاب، امنیت و وحدت ملی آمده است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در صحنه سیاسی "آمریکا، انگلیس، اسرائیل، آلمان، فرانسه و آل‌سعود" با رسانه‌های تفرقه‌افکن خود در تلاشند این سرزمین را دچار تنش کنند، اما این ملت کاملا آگاه است، تأکید کرد: دشمن خواب‌های آشفته زیادی می‌بیند، او در توهم به سر می‌برد، دشمن اولین کسی است که از رسانه‌های خود شکست می‌خورد؛ دشمن نمی‌داند این سرزمین و انقلاب مستحکم است.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: مردم عزیز شیعه و سنی که امروز اینجا جمع شده‌اید، من به عنوان یک سرباز کوچک این سرزمین در این مکان و روز مقدس به شما می‌گویم ریشه‌های عظیم این انقلاب مستحکم‌تر از آن است که اگر همه دشمنان بخواهند حتی یکی از شاخه‌های این درخت تناور را قطع کنند هرگز نخواهند توانست.

او تأکید کرد: مطمئن باشید رژیم صهیونسیتی فرو خواهد پاشید اما این انقلاب آسیب نخواهد دید. توهمات دشمن به جایی نمی‌رسد. این نظام قدرتمند است. بسیجیان ما به رهبری امام خامنه‌ای تاکنون شکست‌های بزرگی را به دشمنان تحمیل کرده‌اند. امروز دشمن یعنی "آمریکا، انگلیس، اسرائیل و آل‌سعود" با تمام قوا به صحنه آمده اما قطعاً این صحنه فتنه عظیم‌ و این جنگ جهانی را به گورستان دشمنان آمریکایی و اسرائیلی و متحدان آنها تبدیل می‌کنیم.


تسنیم
اخبار مرتبط
فرمانده کل سپاه: ستاره خلیج فارس محصول قهر دشمن بود؛ کاش زودتر رفته بودند‌‌
جمعه 1401/09/25 ساعت 12:34
فرمانده کل سپاه: ستاره خلیج فارس محصول قهر دشمن بود؛ کاش زودتر رفته بودند‌‌
سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی»، فرمانده کل سپاه ‌در همایش اقتدار در سایه ولایت گفت: امروز نیاز‌ها و تجهیزات نظامی را خودمان می‌سازیم که اگر تحریم نبود به این توفیق‌ها دست نمی‌یافتیم و نیرومند نمی‌شدیم.
فرمانده کل سپاه وارد سیستان و بلوچستان شد
شنبه 1401/09/05 ساعت 22:36
به مناسبت هفته بسیج؛
فرمانده کل سپاه وارد سیستان و بلوچستان شد
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بدو ورود به سیستان و بلوچستان این استان را دیار مرزداران غیرتمند ایرانی دانست و گفت: سرباز فداکار ملت هستیم.
سردار سلامی: از خویشتنداری نظام سوءاستفاده نکنید
شنبه 1401/08/07 ساعت 13:44
در آیین تشییع شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ؛
سردار سلامی: از خویشتنداری نظام سوءاستفاده نکنید
فرمانده کل سپاه در آیین تشییع شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ گفت: این انقلاب ریشه در عمق و احساس این مملکت دارد، مهره‌ سیاسی شطرنج دشمن نشوید.
سردار سلامی: انتقام خون شهدای جنایت جمعه سیاه زاهدان را دستور کار خود می‌دانیم
شنبه 1401/07/09 ساعت 17:35
سردار سلامی: انتقام خون شهدای جنایت جمعه سیاه زاهدان را دستور کار خود می‌دانیم
فرمانده کل سپاه در پیامی تاکید کرد: انتقام از خون شهدای سپاه و بسیج و مردمانی که قربانی جنایت جمعه سیاه زاهدان شدند را در دستور کار خود می‌دانیم.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
X
آگهی تبلیغاتی