×
سیاسی
شناسه خبر : 118785
تاریخ انتشار : شنبه 1401/09/05 ساعت 12:36
ناکامی شبکه‌های ضد انقلاب برای اجرای پروژه کشته‌سازی در گلستان

ناکامی شبکه‌های ضد انقلاب برای اجرای پروژه کشته‌سازی در گلستان

پروژه کشته‌سازی شگرد رسانه‌های معاند و ضد انقلاب برای ملتهب کردن فضای جامعه و تهدید امنیت روانی است که آنان تلاش کردند این طرح را در گلستان اجرا کنند اما همانند همیشه با سد محکم هوشیاری و بصیرت مردم مواجه شدند.

سایر رسانه‌ها: با شروع اغتشاشات اخیر، از میان بردن امنیت روانی جامعه یکی از برنامه‌های اصلی و اولویت اول طراحان آشوب‌ها بود که در همه نقاط کشور به فراخور موقعیت مورد توجه و اجرا قرار گرفت.

در گلستان و به واسطه سطح بالای سواد رسانه‌ای مردم و آشنایی آنان با ترفندهای دشمنان، طرح‌های برنامه‌ریزان آشوب و اغتشاشات تا حد زیادی ناکام ماند اما آنان از تلاش برای ازمیان بردن امنیت روانی جامعه دست نکشیدند و در یکی از این برنامه‌ها، تلاش کردند آتش‌سوزی کارگاه نجاری را به عنوان سوختن پایگاه بسیج جا بزنند که ناکام ماندند.

در ادامه پروژه‌بگیران رسانه‌های معاند به دنبال اجرای طرح "کشته‌سازی" افتادند و برای این هدف به سمت استفاده از ظرفیت قوم ترکمن رفتند و تلاش کردند با تحریک احساسات، اعضای این قوم را در مقابل جمهوری اسلامی قرار دهند که مانند همیشه در رسیدن به این هدف شکست خوردند.

در این پروژه از نام «نوید بادپا» جوان اهل گنبدکاووس استفاده شد و تلاش شد مرگ وی که در یک سانحه طبیعی رخ داد در راستای پروژه کشته‌سازی استفاده شود.

پدر نوید به صورت رسمی و علنی اعلام کرد که فرزندش نه در ناآرامی حضور داشته و نه به ضرب گلوله‌ کشته شده و علت فوت فرزندش یک سانحه و حادثه طبیعی بود.

پس از ناکام ماندن استفاده از نام نوید بادپا در پروژه کشته‌سازی، دشمنان به دنبال نام دیگری رفتند و این بار در گرگان به نام " مهدی کابلی‌کفشگیری" رسیدند.

سوء استفاده از این جوان ۱۵ ساله که به گواه اسناد و مدارک پزشکی به علت برخورد موتورسیکلت با گاردریل دچار مصدومیت شدید شده و پس از هفت ‌روز در بیمارستان پنج آذر گرگان جان خود را از دست داده بود، آخرین پازل رسانه‌های وابسته به دشمنان برای اجرای پروژه کشته‌سازی و ایجاد التهاب در جامعه بود و آنان تلاش کردند اینگونه القا کنند که این جوان براثر ضربات مامورین جان خود را از دست داده است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که مهدی در مسیر برگشت از پارک جنگلی ناهارخوران گرگان به علت سرعت بالا کنترل موتورسیکلت خود را از دست داد و به گارد ریل کنار خیابان برخورد کرد که به علت شدت جراحت با اورژانس به بیمارستان پنج آذر منتقل شد.

یکی از پرسنل بخش تریاژ بیمارستان پنج آذر گرگان به خبرنگار ایرنا گفت: شامگاه ۲۴ آبان ماه همکاران اورژانس جوانی مجهول‌الهویه را که به علت تصادف زخمی شده بود به بیمارستان آوردند و به دلیل شدت آسیب، این بیمار به اتاق احیا منتقل شد.



 

مسئول بخش احیا (سی‌پی‌آر) بیمارستان پنج آذر گرگان هم گفت: پیش از رسیدن بیمار، با توجه به اعلام صورت گرفته از سوی اورژانس همکاران تخصصی زودتر در اتاق حضور یافتند و اقدامات اولیه و کمک‌های مورد نظر به سرعت انجام شد.

وی که نخواست نامی از او در این گزارش قید شود ادامه داد: پس از کارهای انجام شده و براساس رادیولوژی و عکس‌های گرفته شده بنا به دستورات پزشکی، پزشک متخصص، مصدوم به بخش سی‌سی‌یو اوژانس منتقل شد.

وی افزود: صبح روز بعد پدر این مصدوم با حضور در بیمارستان فرزند خود را شناسایی کرد و با توجه به نیاز به رضایت پدر برای انجام عمل جراحی، عمل مربوطه انجام شد و پس از چهار روز مصدوم به بخش سی‌سی‌یو بیمارستان منتقل گردید.

مسوول و کشیک بخش سی‌سی‌یو بیمارستان پنج آذر گرگان هم گفت: این مصدوم چند روز در سی‌سی‌یو تخت درمان قرار داشت اما با وجود اقدامات احیا به علت تورم مغز و سر و شکستگی‌های متعدد در ناحیه راست جان خود را از دست داد.

پرونده طراحی شده رسانه‌های معاند برای کشته‌سازی در گلستان به نتیجه نرسید و به اصطلاح ایرانی‌ها " زمستان رفت اما روسیاهی آن برای ذغال ماند".


ایرنا
اخبار مرتبط
دروغ سعودی اینترنشنال درباره خانه‌باغ غیرقانونی خانواده الناز رکابی
شنبه 1401/09/12 ساعت 16:04
دروغ سعودی اینترنشنال درباره خانه‌باغ غیرقانونی خانواده الناز رکابی
پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که ویلای غیرقانونی خانواده رکابی بعد از 14 ماه تذکر و اخطارهای متعدد در 21 خرداد ماه امسال تخریب شده است و اصلاً ربطی به حوادث اخیر و ماجرای الناز رکابی ندارد.
تهدید به قتل یک بازاری کُرد به جرم استقبال از رئیسی
شنبه 1401/09/12 ساعت 15:53
تهدید به قتل یک بازاری کُرد به جرم استقبال از رئیسی
از دو روز گذشته که تصاویر حضور سرزده رئیس‌جمهور در بازار شهر سنندج و گپ و گفت با برخی کسبه این بازار منتشر شد، کانال‌های ضدانقلاب، اقدام به انتشار اطلاعات شخصی یکی از بازاریان سنندجی و خانواده‌اش کردند.
اغتشاشات اخیر؛ «جنگ احزاب» با اسم رمز «حق اعتراض»
یکشنبه 1398/09/03 ساعت 18:29
یک مقام عالی امنیتی در گفتگوی اختصاصی نورنیوز مطرح کرد؛
اغتشاشات اخیر؛ «جنگ احزاب» با اسم رمز «حق اعتراض»
گزارشهایی در خصوص برنامه ریزی مشترک چند کشور برای ایجاد ناامنی و بی ثباتی در کشور دریافت شده بود که با اطلاعات ارائه شده از سوی دستگاه اطلاعاتی یکی از کشورهای همسایه و همچنین بازجویی های انجام شده از «روح الله زم»، احتمال وقوع اغتشاش پیش بینی شده بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطرات انباشت سرب در بدن بر سلامتی
چند راهکار برای کوتاه کردن دوره سرماخوردگی
کدام بیماری ها خطر مرگ ناشی از کبد چرب را افزایش می دهند؟
پیراهنی که حرف‌هایتان را می‌شنود
حرکت دسته جمعی ربات‌های میکروسکوپی با امواج صوتی!
مدال نقره و برنز در کوراش بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
عقب‌نشینی ترامپ در سیاست تعرفه‌ای خودرو با مشوق‌های مالی
حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه: تحریم‌ها واقعی‌اند اما قابل مدیریت
اسامی داوران استقلال و الوحدات اعلام شد
واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی
واکنش باشگاه استقلال به تغییر ساعت بازی با فجر سپاسی
انتقال گاز قزاقستان به روسیه متوقف شد
طارمی مقابل بارسلونا بازی خواهد کرد
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی پایان حملات خود به غزه شد
سپاه برای تقویت پیوندهای راهبردی با نیروهای مسلح یمن آماده است
صابر کاظمی به هوش آمد!
حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب
ترامپ خطاب به زلنسکی: یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید
خاندان سلطنتی انگلیس در باتلاق رسوایی
تکذیب وقوع انفجار در بندر دیر
پیام ویتکاف به اسرائیل: به حماس حمله کنید اما مانع از فروپاشی توافق نشوید
ورزشگاه اختصاصی استقلال در البرز ساخته می‌شود
امکان گشایش اقتصادی با پرتودهی محصولات کشاورزی
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
X
آگهی تبلیغاتی