×
سیاسی
شناسه خبر : 118785
تاریخ انتشار : شنبه 1401/09/05 ساعت 12:36
ناکامی شبکه‌های ضد انقلاب برای اجرای پروژه کشته‌سازی در گلستان

ناکامی شبکه‌های ضد انقلاب برای اجرای پروژه کشته‌سازی در گلستان

پروژه کشته‌سازی شگرد رسانه‌های معاند و ضد انقلاب برای ملتهب کردن فضای جامعه و تهدید امنیت روانی است که آنان تلاش کردند این طرح را در گلستان اجرا کنند اما همانند همیشه با سد محکم هوشیاری و بصیرت مردم مواجه شدند.

سایر رسانه‌ها: با شروع اغتشاشات اخیر، از میان بردن امنیت روانی جامعه یکی از برنامه‌های اصلی و اولویت اول طراحان آشوب‌ها بود که در همه نقاط کشور به فراخور موقعیت مورد توجه و اجرا قرار گرفت.

در گلستان و به واسطه سطح بالای سواد رسانه‌ای مردم و آشنایی آنان با ترفندهای دشمنان، طرح‌های برنامه‌ریزان آشوب و اغتشاشات تا حد زیادی ناکام ماند اما آنان از تلاش برای ازمیان بردن امنیت روانی جامعه دست نکشیدند و در یکی از این برنامه‌ها، تلاش کردند آتش‌سوزی کارگاه نجاری را به عنوان سوختن پایگاه بسیج جا بزنند که ناکام ماندند.

در ادامه پروژه‌بگیران رسانه‌های معاند به دنبال اجرای طرح "کشته‌سازی" افتادند و برای این هدف به سمت استفاده از ظرفیت قوم ترکمن رفتند و تلاش کردند با تحریک احساسات، اعضای این قوم را در مقابل جمهوری اسلامی قرار دهند که مانند همیشه در رسیدن به این هدف شکست خوردند.

در این پروژه از نام «نوید بادپا» جوان اهل گنبدکاووس استفاده شد و تلاش شد مرگ وی که در یک سانحه طبیعی رخ داد در راستای پروژه کشته‌سازی استفاده شود.

پدر نوید به صورت رسمی و علنی اعلام کرد که فرزندش نه در ناآرامی حضور داشته و نه به ضرب گلوله‌ کشته شده و علت فوت فرزندش یک سانحه و حادثه طبیعی بود.

پس از ناکام ماندن استفاده از نام نوید بادپا در پروژه کشته‌سازی، دشمنان به دنبال نام دیگری رفتند و این بار در گرگان به نام " مهدی کابلی‌کفشگیری" رسیدند.

سوء استفاده از این جوان ۱۵ ساله که به گواه اسناد و مدارک پزشکی به علت برخورد موتورسیکلت با گاردریل دچار مصدومیت شدید شده و پس از هفت ‌روز در بیمارستان پنج آذر گرگان جان خود را از دست داده بود، آخرین پازل رسانه‌های وابسته به دشمنان برای اجرای پروژه کشته‌سازی و ایجاد التهاب در جامعه بود و آنان تلاش کردند اینگونه القا کنند که این جوان براثر ضربات مامورین جان خود را از دست داده است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که مهدی در مسیر برگشت از پارک جنگلی ناهارخوران گرگان به علت سرعت بالا کنترل موتورسیکلت خود را از دست داد و به گارد ریل کنار خیابان برخورد کرد که به علت شدت جراحت با اورژانس به بیمارستان پنج آذر منتقل شد.

یکی از پرسنل بخش تریاژ بیمارستان پنج آذر گرگان به خبرنگار ایرنا گفت: شامگاه ۲۴ آبان ماه همکاران اورژانس جوانی مجهول‌الهویه را که به علت تصادف زخمی شده بود به بیمارستان آوردند و به دلیل شدت آسیب، این بیمار به اتاق احیا منتقل شد.



 

مسئول بخش احیا (سی‌پی‌آر) بیمارستان پنج آذر گرگان هم گفت: پیش از رسیدن بیمار، با توجه به اعلام صورت گرفته از سوی اورژانس همکاران تخصصی زودتر در اتاق حضور یافتند و اقدامات اولیه و کمک‌های مورد نظر به سرعت انجام شد.

وی که نخواست نامی از او در این گزارش قید شود ادامه داد: پس از کارهای انجام شده و براساس رادیولوژی و عکس‌های گرفته شده بنا به دستورات پزشکی، پزشک متخصص، مصدوم به بخش سی‌سی‌یو اوژانس منتقل شد.

وی افزود: صبح روز بعد پدر این مصدوم با حضور در بیمارستان فرزند خود را شناسایی کرد و با توجه به نیاز به رضایت پدر برای انجام عمل جراحی، عمل مربوطه انجام شد و پس از چهار روز مصدوم به بخش سی‌سی‌یو بیمارستان منتقل گردید.

مسوول و کشیک بخش سی‌سی‌یو بیمارستان پنج آذر گرگان هم گفت: این مصدوم چند روز در سی‌سی‌یو تخت درمان قرار داشت اما با وجود اقدامات احیا به علت تورم مغز و سر و شکستگی‌های متعدد در ناحیه راست جان خود را از دست داد.

پرونده طراحی شده رسانه‌های معاند برای کشته‌سازی در گلستان به نتیجه نرسید و به اصطلاح ایرانی‌ها " زمستان رفت اما روسیاهی آن برای ذغال ماند".


ایرنا
اخبار مرتبط
دروغ سعودی اینترنشنال درباره خانه‌باغ غیرقانونی خانواده الناز رکابی
شنبه 1401/09/12 ساعت 16:04
دروغ سعودی اینترنشنال درباره خانه‌باغ غیرقانونی خانواده الناز رکابی
پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که ویلای غیرقانونی خانواده رکابی بعد از 14 ماه تذکر و اخطارهای متعدد در 21 خرداد ماه امسال تخریب شده است و اصلاً ربطی به حوادث اخیر و ماجرای الناز رکابی ندارد.
تهدید به قتل یک بازاری کُرد به جرم استقبال از رئیسی
شنبه 1401/09/12 ساعت 15:53
تهدید به قتل یک بازاری کُرد به جرم استقبال از رئیسی
از دو روز گذشته که تصاویر حضور سرزده رئیس‌جمهور در بازار شهر سنندج و گپ و گفت با برخی کسبه این بازار منتشر شد، کانال‌های ضدانقلاب، اقدام به انتشار اطلاعات شخصی یکی از بازاریان سنندجی و خانواده‌اش کردند.
اغتشاشات اخیر؛ «جنگ احزاب» با اسم رمز «حق اعتراض»
یکشنبه 1398/09/03 ساعت 18:29
یک مقام عالی امنیتی در گفتگوی اختصاصی نورنیوز مطرح کرد؛
اغتشاشات اخیر؛ «جنگ احزاب» با اسم رمز «حق اعتراض»
گزارشهایی در خصوص برنامه ریزی مشترک چند کشور برای ایجاد ناامنی و بی ثباتی در کشور دریافت شده بود که با اطلاعات ارائه شده از سوی دستگاه اطلاعاتی یکی از کشورهای همسایه و همچنین بازجویی های انجام شده از «روح الله زم»، احتمال وقوع اغتشاش پیش بینی شده بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
X
آگهی تبلیغاتی