×
سیاسی
شناسه خبر : 118633
تاریخ انتشار :

دریادار ایرانی اعلام کرد؛

الحاق بالگردهای هجومی و پهپادهای جدید به ناوگان نیروی دریایی ارتش

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: به‌زودی بالگرد‌های هجومی دریایی را در اختیار خواهیم گرفت که در بخش اسکورت کشتی‌ها به ما کمک خواهند کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش امروز(سه شنبه) در نشست خبری با بیان اینکه نیروی دریایی با توجه به توان علمی و تحقیقاتی که در حوزه ساخت انواع تسلیحات راهبردی در سطح، زیرسطح و اثرسطح دارد امروز به دستاورد‌های مهمی دست یافته است، اعلام کرد: به‌زودی بالگرد‌های هجومی دریایی را در اختیار خواهیم گرفت که در بخش اسکورت کشتی‌ها به ما کمک خواهند کرد و همچنین در بخش پهپاد، به‌زودی مجهز به پهپاد‌های روز خواهیم شد و سکوی شناوری نداجا با بهره‌گیری از سامانه‌های پهپادی حداقل تا شعاع ۲ هزار کیلومتری را تحت پوشش خود قرار خواهد داد.

وی افزود: ناودسته پهپادبر نداجا نیز این توانمندی را ایجاد کرده که در لحظه می‌تواند صد‌ها پهپاد را در پهنه آب‌ها به پرواز دربیاورد و مأموریت‌های مختلفی را با آن‌ها مدیریت کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: امروز شاهراه اقتصادی کشور در خلیج فارس در امنیت کامل است و ناوگروه‌های ما در حوزه‌های مأموریتی، فعالیت مقتدرانه‌ای دارند.

دریادار ایرانی با بیان اینکه تمام کشتی‌های جمهوری اسلامی ایران تحت اسکورت ناوگروه‌های رزمی نداجا هستند،افزود: ناوگروه‌های رزمی ما در سه حوزه اقیانوسی فرماندهی اقیانوسی هند، فرماندهی اقیانوسی اطلس و فرماندهی اقیانوسی آرام در حال اجرای مأموریت هستند.

دریادار ایرانی تاکید کرد: این توان را داریم که صد‌ها پهپاد را همزمان به پرواز درآوریم؛ در چند ماه آینده، اجرای رزمایش مرکب را در دستور کار داریم که در منطقه شمال اقیانوس هند با حضور بیشتر کشور‌های عضو که دارای تفاهم‌نامه‌های دو یا چندجانبه هستند، این رزمایش را اجرا خواهیم کرد.

وی با تاکید براینکه ارتقای توان رزمی، ساخت شناور‌های مجهز و افزایش برد عملیاتی از اولویت‌های نیروی دریایی ارتش است، افزود: امروز صنعتگران، دانشمندان و شرکت‌های دانش‌بنیان ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا توان نیروی دریایی افزایش یابد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ناوگروه ۸۶ نداجا برای تأمین امنیت کشتیرانی در تنگه مالاگا مأموریت دارد. همچنین ما اکنون در اقیانوس آرام حضور داشته و آمادگی حضور در همه اقیانوس‌ها را داریم.

دریادار ایرانی در واکنش به اعلام آمریکا در استفاده از تعداد زیادی شهپاد (شناور هدایت‌پذیر از دور) در دریاها، تصریح کرد: این شهپاد‌ها ایمنی دریانوردی را به خطر انداخته‌اند و ما پیش از این، شهپاد‌ها را جمع کردیم و چون آمریکا تضمین داد که شهپاد‌ها را جمع کند، آن‌ها را بازگرداندیم.

وی افزود: اما اگر دوباره این اتفاق بیفتد، باز هم آن را جمع می‌کنیم؛ چون شهپاد‌ها امنیت دریانوردی را به خطر می‌اندازند و خطری برای کشتی‌های تجاری و نفتکش هستند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه دشمن سعی داشت که منطقه شمال اقیانوس هند و کانال سوئز را امنیتی کند،تاکید کرد: از این‌ رو مرکز امنیت دریایی را در منطقه چابهار برای تأمین امنیت دریایی ایجاد کردیم تا کشور‌های عضو «آیونز» و سایر کشور‌ها که مایل باشند، برای تأمین امنیت منطقه حضور داشته باشند، در این عرصه فعالیت کنند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان راهی بندرعباس شد
6 دلیل که احتمال موفقیت مذاکرات با ترامپ را تقویت می‌کند
دیپلماسی کشور به مذاکرات هسته‌ای گره نخورده است
پیوست رسانه‌ای‌ حلقه مفقوده مدیریت بحران
سازمان تأمین اجتماعی جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1404 را اعلام کرد/ جزئیات افزایش
واکنش‌های جهانی به انفجار در بندر شهید رجایی همچنان ادامه دارد
«قتل در سکوت مسجد؛ معمای خونین لاگراند کومب»
صعود پرسپولیس به نیمه نهایی با شکست حریف ژاپنی
آوار نسل کشی در غزه؛ خاک‌سپاری انسانیت در رم
نورنما | خرید جنگنده رافال؛گام بلند عراق در مدرن سازی نیروی هوایی
یک ماه فرصت طلایی برای تمدید بیمه شخص ثالث بدون جریمه!
خاموشی VAR در دیدار فولاد و تراکتور؛ چالشی برای فوتبال ایران
ریمونتادا از نوع آبی اناری + فیلم بالا بردن جام قهرمانی
دفترچه انتخاب رشته دکتری اصلاح شد؛ مراقب تغییرات باشید!
راک‌استار تاریخ رسمی انتشار GTA 6 را فاش کرد
هشدار درباره مصرف بی‌رویه بتن؛ ساختمان‌های ایران در معرض فاجعه زلزله
سرنخ‌های مرموز در پرونده شهادت محیط‌بان گلستان
افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن به 200 همت در سال 1404+ جدول مبالغ جدید
تغییر ساعت کاری ادارات از خردادماه
راز مفقودی 2 ساله پزشک تبریزی آشکار شد
آخرین امار متوفیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی +اسامی
مواجهه صالحی و ترامپ در مراسم تشییع پاپ فرانسیس+ فیلم
سوگواری پراحساس بوشهری‌ها برای بندرعباسی ها+ فیلم
کارت‌ ورود به جلسه کنکور 1404 فردا منتشر می‌شود
مداردیپلماسی | چند مسیر،یک هدف نقشه دیپلماسی چند لایه ایران
انفجار در بندر شهید رجایی؛ حادثه یا طراحی؟
شرایط پیش فروش دو خودرو پر طرفدار سایپا اعلام شد
وحشت در ونکوور؛ خودرو مرگ به جشنواره آمد! + فیلم
برنامه مسابقات امروز 7 اردیبهشت + پخش زنده
3 روز عزای عمومی در هرمزگان
آخرین جزییات انفجار مهیب در بندر شهید رجایی بندر عباس/افزایش آمار جانباختگان
لحظه‌شماری برای نتایج / قرعه کشی ایران‌خودرو امروز برگزار می‌شود
وضعیت آب و هوا امروز 7 اردیبهشت + وضعیت استانها
حملۀ موشکی مجدد یمن به رژیم صهیونیستی
امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام طرح یسنا! +مشمولین و مبلغ پرداختی
قتل‌های ناموسی؛ زخم کهنه‌ای بر روان و فرهنگ جامعه ایران
خلاصه بازی رئال مادرید (2) - بارسلونا (3) | جام را آبی اناری ها در آغوش گرفتند!
ابراز هم دردی اهالی فوتبال برای حادثه دردناک بندر شهید رجایی
صنعت نفت آبادان هم راهی نیمه نهایی شد.
بیانیه وزارت امور خارجه عربستان سعودی در پی حادثه انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس
نورنما | واژگونی کشتی حمل صدها گوسفنددر خلیج عدن
نشست خبری استقلال - پیکان؛ صحبت های جالب دین محمدی و مجتبی جباری
اطلاعیه شرکت توانیر درباره احتمال محدودیت برق
گزارش عراقچی از دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان+فیلم
انفجار امروز بندر شهید رجایی موج عجیبی ایجاد کرد+ فیلم
آخرین وضعیت آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی + فیلم
نوسان شبانه قیمت دلار پس از تحولات منطقه‌ای + جدول قیمتها
پادکست | هنر گفت و گوی مؤثر در خانواده
نتیجه نهایی :استقلال1 -پیکان 0 | جباری ناجی استقلال شد + خلاصه بازی
نتیجه نهایی سپاهان 2 - ملوان 4 | ملوان صعود کرد + خلاصه بازی
X
آگهی تبلیغاتی