×
سیاسی
شناسه خبر : 118631
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/01 ساعت 16:28
تناقض‌های یک ذهن بیمار؛ درخواست حمله به ایران برای نجات مردم!

نورنیوز بررسی کرد؛

تناقض‌های یک ذهن بیمار؛ درخواست حمله به ایران برای نجات مردم!

علی‌نژاد در حالی با ادعای حمایت از ایرانیانی که مدعی است جمهوری اسلامی آنان را کشته اشک تمساح می‌ریزد و از ناتو درخواست حمله نظامی به کشور می‌کند که منطقا وقوع چنین اتفاقی قطعا موجب کشتار ایرانیان زیادی خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مصی علی‌نژاد خبرنگار وطن‌فروشی که با وجود عدم اعتبارش حتی نزد جریان معترض در ایران، رسانه‌های تروریستیِ معاند در تلاش هستند تا از او چهره‌ای اثرگذار بسازند، در تازه‌ترین اظهارات خود از ناتو خواسته به ایران لشگرکشی کند!

او در مصاحبه‌ اخیر خود با شبکه سعودی اینترنشنال، با تصریح بر اینکه هیچ ابایی از دعوت کشورهای خارجی برای مداخله در امور ایران ندارد، به جهان غرب و ناتو توصیه کرده که به کشورمان حمله کنند.

البته سابقه زندگی این شخص در گذشته و اظهارات عصبی و هیستریک او در خصوص تحولات ایران نشان می‌دهد که او از تعادل روانی برخوردار نیست و تنها به ابزار دست بازیگران ضد ایرانی تبدیل شده که از شهرت‌طلبی و جبران عقده‌های سال‌های گذشته او علیه ملت ایران بهره‌برداری می‌کنند.

علی‌نژاد به عنوان کسی که با وجود تکذیب خانواده‌اش، برای بدست آوردن شهرت حاضر شده بود رابطه نامشروع و بارداری پیش از ازدواج را به خود نسبت دهد، بهتر از هر فرد دیگری ماهیت شهرت حباب‌گونه خود را می‌شناسد، اما با این وجود همچنان در توهم راهبری یک انقلاب به سر می‌برد.

در اثبات عدم تعادل روحی این شخص همین بس که؛ او در حالی با ادعای حمایت از ایرانیانی که مدعی است جمهوری اسلامی آنان را کشته اشک تمساح می‌ریزد و از ناتو درخواست حمله نظامی به کشور می‌کند که منطقا وقوع چنین اتفاقی قطعا موجب کشتار ایرانیان زیادی خواهد شد.

به عبارت بهتر؛ دلسوزی او برای ایرانیان زمانی قابل توجیه بود که او نه تنها دشمنان را به تشدید تحریم‌ها تشویق نمی‌کرد، بلکه از ناتو نمی‌خواست که به کشورش تهاجم نظامی بکنند، حال آنکه آرزوی جنگ نه تنها برای سرزمین مادری که برای هر سرزمینی نابخشودنی است.

البته باید توجه داشت که؛ سواد علمی یا بهره هوشی بالایی لازم نیست تا کسی بفهمد اگر غرب کوچکترین امیدی به راهکار نظامی برای انجام تغییرات دلخواه خود در ایران داشت، لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد و نه تنها منتظر درخواست‌های ذلیلانه امثال علی‌نژاد نمی‌ماند بلکه حتی پیش از اصرارهای رژیم صهیونیستی در سفر چندی پیش بایدن، این کار را انجام می‌داد.

از آن سو؛ دست به دامان شدن دشمنان ایران به چنین افراد متوهم و دچار اختلالات روانی، مانند آنچه در ملاقات علی‌نژاد و امانوئل مکرون رقم خورد، نشان می‌دهد که احتمالا آن افراد هم خود از نوعی اختلالات روانی رنج می‌برند که حاضرند شأن و شخصیت خود و کشورشان را این چنین مضحکه خاص و عام کنند.  

امثال علی‌نژاد گرچه امروز در جریان جنگ جهانی شکل گرفته علیه ملت ایران، شهر را شلوغ دیده و اصطلاحا ابوعطا می‌خوانند اما اندکی مطالعه تاریخ، آنان را متوجه این نکته خواهد کرد که هر نوع تجاوز به خاک ایران، معترض‌ترین و حتی مخالف‌ترین ایرانیان را در داخل و خارج، علیه بیگانگان و عمال آنها یکپارچه و متحد خواهد کرد.

به هر شکل این فتنه هم تمام خواهد شد و پروژه تجزیه و نابودی ایران که با تحریم و ایجاد دوقطبی‌ها و گسل‌های قومی شروع و گستره آن حتی تا تحریم و تضعیف تیم ملی ایران در جام جهانی کشیده شد، ناکام خواهد ماند، اما ملت ایران هیچگاه این حجم از پلیدی و خباثت را فراموش نخواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
معاون دادستان کل کشور: برای اجرای احکام تغییر کاربری در شمال ضرب‌الاجل تعیین شد
برنامه نیمه نهایی لیگ ملت های والیبال 2026 اعلام شد
دو سوم آمریکایی‌ها جنگ علیه ایران را بی‌فایده می‌دانند
ادامه ممنوعیت صادرات بنزین، گازوئیل و سوخت کشتی در روسیه
درگیری مسلحانه در شادگان؛ شهادت یک نیروی پلیس
رهبرانصارالله یمن : سیاست «گاو شیرده»؛ واکاوی رویکرد ترامپ در قبال منابع عربستان
مصوبه جدید دولت برای ساماندهی نیروهای شرکتی
طراحی سیستم ضدسرقت چندلایه خودرو در ایران
یک تغییر غافلگیرکننده جدید در پرسپولیس!
نورنما | ویدئویی از شدت زمین لرزه اخیر در ژاپن
تکذیب حمله انصارالله به بندر دمیاط؛ وزارت خارجه یمن ادعای ریاض را رد کرد
تردد زائران اربعین از مرزهای زمینی به 2.8 میلیون نفر رسید
رهبر انصارالله: صهیونیسم خطری برای همه جامعه بشری است، نه فقط امت اسلامی
هشدار محیط زیست تهران درباره آلاینده «ازن»؛ کدام مناطق در وضعیت قرمز هستند؟
عراقچی: پایگاه‌های خارجی در قبرس نباید علیه ایران مورد سوءاستفاده قرار گیرند
اطلاعیه سپاه در خصوص حمله به پایگاه هوایی آمریکا در علی السالم کویت
عراقچی: استقرار هواپیماهای نظامی آمریکا در پایگاه «بزمر» بلغارستان غیرقابل قبول است
قتل پسر جوان در بوستان جانبازان؛ بازداشت 6 متهم توسط پلیس
شاهکار جدید جیمز؛ رکورد تاریخی فروش پیراهن ورزش جهان شکسته شد
اردوغان: نه فقط فلسطین و لبنان، کل منطقه بهای تجاوز اسرائیل را می‌پردازد
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به ایران؛ پاسخ قاطع نیروهای مسلح و انهدام سه فروند هواپیمای اف 35
ارتباط مستقیم گرمای هوا و سکته قلبی
تمرد بی‌سابقه در ارتش اسرائیل؛ خروج یک گردان صهیونیست از پادگان
نقش متفاوت قصابیان در تلویزیون
عارف: حمله به میراث فرهنگی، جنگ با هویت و تمدن ایران بود
نورویدئو | از خزر تا بیروت؛ نقشه تازه واشنگتن برای محاصره ایران
وزیر جهاد کشاورزی: کمبود کالا نداریم
پیام فرمانده نیروی هوایی ارتش در پی شهادت خلبان مجید کاظمی
واکنش قطر و عربستان به حملات ایران به پایگاه های دشمن در منطقه
سرنوشت روزبه چشمی در فصل جدید استقلال مشخص شد
اطلاعیه شماره 55 سپاه؛ انهدام 3 فروند اف-35 دشمن در پاسخ حمله جنایتکارانه به قشم
پایان نفتِ ذخیره در 4 هفته/ هشدار کارشناسان درباره سناریوی «خفگی بازار» در دولت ترامپ
بن‌بست مطلق در مذاکرات تهران-واشنگتن؛ چرا دیوار بی‌اعتمادی بلندتر شد؟
چرا آنچلوتی پیشنهاد هدایت تیم ملی ایتالیا را رد کرد؟
برنامه هفته اول لیگ برتر فوتبال اعلام شد؛ آغاز رقابت‌ها با دیدار استقلال و پرسپولیس
آیا شهرداری تهران فقط چند چهره را شهید می داند؟!
آمادگی ارتش لبنان برای استقرار در جنوب پس از خروج اشغالگران
ادامه رایزنی اسلام‌آباد با ایران و آمریکا برای آرام‌سازی اوضاع منطقه
گزارش تصویری | خسارات ناشی از تجاوز آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم
نورنما | ماجرای تصویر تکان دهنده از اکبر عبدی قبل از فوتش
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 8 مرداد ؛ طلا عقب نشست
دولت برای مدیریت مصرف آب و انرژی آماده می‌شود
ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه؛ 6 شهید و 25 زخمی
داود اوغلو از سیاست کناره‌گیری کرد؛ حزب آینده ترکیه منحل شد
قهقهه شکارچیان شهرت در مراسم ترحیم
نتانیاهو: هنوز به راه‌حل دیپلماتیک با ایران خوش‌بین نیستم
نورویدئو | هنرمندی از جنس مردم و برای مردم
ژاپن میزبان جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا 2028 شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 8 مرداد 1405
اعزام تیم منتخب کشتی آزاد ایران به ترکیه