×
سیاسی
شناسه خبر : 118630
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/01 ساعت 16:26
اسلامی: تولید اورانیوم 60 درصد در فردو آغاز شد

اسلامی: تولید اورانیوم 60 درصد در فردو آغاز شد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تولید اورانیوم 60 درصدی در سایت فردو از روز دوشنبه آغاز شده است.

نورنیوز - گروه سیاست: محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از بیستمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست بازدید کردند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در جریان این بازدید ضمن تقدیر از متولیان برگزاری سالانه این نمایشگاه اظهار کرد: اکنون موضوع محیط زیست؛ مسئله مهمی محسوب می‌شود، زیرا امروز با حجم سنگینی از آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ مواجه هستیم و این مورد جزو تکالیف فردی، اجتماعی و نیز سازمانی تمام دستگاه‌ها محسوب می‌شود و همه باید به صورت یکپارچه از محیط زیست حمایت کنند.

وی بیان کرد: در دنیا برای سال ۲۰۵۰ تولید کربن صفر را هدف‌گذاری کرده‌اند و امید است با توجه به این موارد بتوانیم کشور را به سمت تولید کربن صفر هدایت کنیم.

اسلامی گفت: در سازمان انرژی اتمی و به‌منظور حمایت از محیط زیست، فناوری‌های در اختیار را در ۲ بخش گسترش خواهیم داد.

وی ادامه داد: یکی از این موارد تولید برق از فناوری هسته‌ای است، زیرا دولت به سرعت در حال حرکت به سمت تولید انرژی و سوخت ارزان است البته فناوری‌های نوظهور تا حدودی مورد کم‌توجهی قرار گرفته‌اند، اما با توجه به تعهد ۲۰۵۰ شاهد چرخش متفاوتی نسبت به استفاده از فناوری هسته‌ای و تولید برق و توسعه نیروگاه‌های اتمی و حرکت پرسرعت و پرشتاب به سمت توسعه نیروگاه‌های اتمی هستیم. در کشور دارای نیروگاه اتمی هزار مگاواتی هستیم که در دوره کارکرد خود حدود ۵۲ میلیارد کیلووات برق به شبکه انرژی کشور عرضه کرده و با این کار در مصرف میلیون‌ها نفت صرفه‌جویی شده است.

معاون رئیس‌جمهور گفت: با توجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در ۲ دهه گذشته و نیز الزامات قانونی؛ توسعه نیروگاه‌های اتمی را هدف‌گذاری کرده و ساخت پروژه‌های جدید را در دستور کار قرار داده‌ایم تا سهم انرژی هسته‌ای در سبد برق کشور را به حدود ۲۰ درصد برسانیم. این مهم؛ گام بزرگی در افق ۲۰ ساله این سازمان محسوب می‌شود و امید است این سرمایه‌گذاری حدود ۵۰ میلیارد دلاری با یاری خداوند متعال انجام شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: در بخش دوم نیز استفاده از فناوری هسته‌ای برای کمک به محیط زیست و در بخش آب و خاک را هدف‌گذاری کرده‌ایم؛ به‌طوری که طراحی و تولید سامانه تصفیه پساب‌های خانگی و شیرابه زباله‌ها با استفاده از فناوری پلاسما و به صورت پایلوت اجرایی شده و امید است با همراهی سازمان حفاظت محیط زیست در شهر‌های دارای اولویت این سامانه وارد مدار و فعال شود.

وی تصریح کرد: امیدواریم شاهد به ثمر رسیدن این پروژه به‌منظور خداحافظی با معضل شیرابه زباله‌ها باشیم.

مهندس اسلامی گفت: همچنین باید توجه داشت که برخی نیروگاه‌ها برای تأمین سوخت مورد نیاز به جای گاز از مازوت استفاده می‌کنند که این کار دارای تبعات فراوانی است که از آن می‌توان به عنوان یکی از معضلات چندین ساله کشور نام برد. برای حل این معضل تیم تحقیقاتی و پژوهشی بومی سازمان فعال شده‌اند و امیدواریم با همکاری شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نفت بتوانیم در آینده این معضل را برطرف کنیم تا شاهد تنش‌ها در زمینه آلودگی هوا نباشیم.

وی درباره اقدامات انجام شده از سوی سازمان انرژی اتمی در مراکز فردو و نطنز توضیح داد: در روز‌های اخیر شاهد صدور قطعنامه علیه ایران بودیم که این کار با عکس‌العمل متقابل ما مواجه شد به طوری‌که در روز‌های اخیر تولید اورانیوم UF ۶ با غنای ۶۰ درصد در فردو از سر گرفته شد.

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
ورود چرخه فناوری هسته‌ای به صنعت نفت
یکشنبه 1401/11/16 ساعت 19:15
اسلامی خبر داد؛
ورود چرخه فناوری هسته‌ای به صنعت نفت
رئیس سازمان انرژِ اتمی با اشاره به استفاده از پرتو الکترون برای سولفورزدایی از محصولات نفت و گاز گفت: اکنون در داخل کشور به وجود چنین فناوری نیاز داریم زیرا باید نفت سنگین را با ملاحظات زیست‌محیطی و اقتصادی تبدیل به نفت سبک کنیم.
اسلامی: ایران می‌خواهد به این رفتار با استاندارد دوگانه پایان دهد/ هر قطعنامه‌ای حتما عکس‌العملی دارد
چهارشنبه 1401/09/02 ساعت 11:18
اسلامی: ایران می‌خواهد به این رفتار با استاندارد دوگانه پایان دهد/ هر قطعنامه‌ای حتما عکس‌العملی دارد
رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: ایران می‌خواهد به این رفتار با استاندارد دوگانه پایان دهد. ما در چارچوب قانون راهبردی ظرفیت هسته‌ای مان را پیش می‌بریم و بارها هم گفتیم صدور قطعنامه یا استفاده ابزاری از قطعنامه در شورای حکام نمی‌تواند نتایجی به دنبال داشته باشد.
واکنش ایران به قطعنامه آژانس به مذاق تروئیکای اروپا خوش نیامد!
سه‌شنبه 1401/09/01 ساعت 23:13
واکنش ایران به قطعنامه آژانس به مذاق تروئیکای اروپا خوش نیامد!
سه کشور اروپایی عضو برجام با صدور بیانیه‌ای مشترک درباره واکنش ایران به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام ادعا کردند که اقدامات ایران فراتر از محدودیت‌های برجام است آن را تهی‌تر کرده است.
آژانس شروع غنی‌سازی اورانیوم 60 درصد توسط ایران را تأیید کرد
سه‌شنبه 1401/09/01 ساعت 23:06
آژانس شروع غنی‌سازی اورانیوم 60 درصد توسط ایران را تأیید کرد
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز تولید اورانیوم غنی‌شده 60 درصد ایران با استفاده از سانتریفوژ‌های IR-6 در سایت فردو را تأیید کرد.
آخرین گزارش آژانس انرژی اتمی در مورد ایران
پنج‌شنبه 1401/08/19 ساعت 22:54
آخرین گزارش آژانس انرژی اتمی در مورد ایران
رافائل گروسی، دو گزارش درباره برنامه هسته‌ای ایران، بین اعضای شورای حکام توزیع کرده که فرازهایی از آن توسط رسانه‌های غربی منتشر شده است.
آژانس انرژی اتمی در دو راهی رفتار حرفه‌ای و بازی سیاسی!
یکشنبه 1399/06/02 ساعت 21:17
نورنیوز بررسی کرد؛
آژانس انرژی اتمی در دو راهی رفتار حرفه‌ای و بازی سیاسی!
در دوره جدید مدیریت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، رفتارهای این نهاد بین‌المللی در قبال ایران با فاصله گرفتن از رویکردهای حقوقی و فنی، سمت و سوی سیاسی به خود گرفته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | تحقیر رئال در دربی مادرید+ خلاصه بازی
افزایش کشته‌ها در تجمع انتخاباتی بازیگر سینمای هند
آغاز پیش فروش و فروش فوق العاده و اقساطی محصولات ایران‌خودرو از امروز + جزئیات
شرایط پیش فروش محصولات سایپا اعلام شد
جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی فعالسازی مکانیزم ماشه
روبیو: توافق همچنان بهترین نتیجه برای مردم ایران و جهان است
سفر نتانیاهو به آرژانتین ممنوع شد
نامه عراقچی به گوترش در مورد غیرقانونی بودن بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده
عراقچی: قطعنامه 2231، 26مهر منقضی خواهد شد
سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نخواهد شد؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
X
آگهی تبلیغاتی