×
سیاسی
شناسه خبر : 118618
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/01 ساعت 12:54
نشست سردمداران ناامنی در جهان در منامه به اسم امنیت!

نورنیوز بررسی کرد؛

نشست سردمداران ناامنی در جهان در منامه به اسم امنیت!

ترکیب حاضران در نشست منامه جای تامل فراوان دارد، چه، حاضران از مقامات کشورهایی بودند که هر کدام به شکلی در جنایت علیه بشریت، ایجاد و ترویج تروریسم و ناامنی در جهان به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش کلیدی دارند و خود باید به عنوان متهم ردیف اول مورد بازخواست و محاکمه قرار گیرند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: بحرین طی روزهای اخیر میزبان نشستی سه روزه به نام نشست امنیتی منامه با حضور مقامات برخی کشورهای منطقه‌ و فرامنطقه‌ و البته نمایندگانی از رژیم صهیونیستی بوده است.

در این نشست مقاماتی چون «اورزولا فون‌در‌لاین» رئیس اتحادیه اروپا، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس، ژنرال «مایکل کوریلا» رئیس سنتکام و «ولید الخریجی» معاون وزیر خارجه عربستان شرکت کرده‌اند. 

هجدهمین دوره این نشست که از سال 2004 با موضوعات مختلف تشکیل می‌شود، تمرکز اصلی خود را با موضوع «قوانین و رقابت در خاورمیانه» بر ایران‌هراسی گذاشته بود تا راهکارهای تحقق امنیت را با دسته‌بندی کشورها به دو گروه مطیع و سرکش ریشه‌یابی کند.

فون‌درلاین رئیس آلمانی کمیسیون اروپا روز جمعه ۱۸ نوامبر در سخنرانی خود در منامه گفت: «چند کشور در خلیج ‌فارس سال‌هاست درباره خطر جمهوری اسلامی در مجهز کردن کشورهای سرکش در سراسر جهان با پهپادهای تهاجمی و بدون سرنشین هشدار می‌دهند.» 

او بدون آنکه منظور خود از سرکش یا مطیع بودن کشورها را تشریح کند افزود: «همانطور که برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای تلاش می‌کنیم، باید بر سایر اشکال گسترش سلاح‌های ایران از پهپاد گرفته تا موشک‌های بالستیک نیز تمرکز کنیم.» 

«کالین کال» معاون وزیر دفاع آمریکا نیز گفت: «واضح‌ترین یادآوری این است که مشکلات یک منطقه، فقط در آن منطقه باقی نمی‌ماند. کاری که ایالات متحده در خاورمیانه انجام می‌دهد، فراهم آوردن شرایطی برای آینده‌ای باثبات‌تر و یکپارچه‌تر برای خاورمیانه است، لذا سنتکام تا سال آینده بیش از ۱۰۰ کشتی بدون سرنشین را در آب‌های خلیج فارس مستقر خواهد کرد.»

در این میان «نایف الحجرف» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس نیز بدون اشاره به جنایات متعدد جنگی که در یمن علیه کودکان و زنان بی‌دفاع رخ می‌دهد، رفتار ایران را در حمایت از حوثی‌ها در یمن و آنچه نقش کلیدی در «بی‌ثبات‌سازی» صلح جهانی خواند را محکوم کرد. 

اما مضحک‌ترین اظهارنظر را «مک گورک» هماهنگ‌کننده شورای امنیت آمریکا در امور غرب آسیا و شمال آفریقا عنوان کرد. در حالی‌که نخست وزیر جدید ایتالیا اخیرا غرب را به استعمار آفریقا متهم کرده، مک گورگ با تمرکز بر انرژی در غرب آسیا گفت: «آمریکا برای مقابله با تهدیدات قریب الوقوع در منطقه راهبردی و غنی از منابع انرژی تمرکز کرده است.»

او در حالی عربستان را وام‌دار آمریکا کرد که برای مدعیاتش هیچ دلیلی نداشت: «نیروهای آمریکایی یک تهدید قریب الوقوع از سوی ایران را رصد، با آن مقابله و از انجام آن ممانعت کردند. ایران برای حمله به عربستان آماده می‌شد و این امر به دلیل همکاری امنیتی گسترده میان عربستان و آمریکا رخ نداد!»

در این میان اما؛ مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی شاید واقع‌بین‌ترین فرد در احساس خطر از جانب جمهوری اسلامی ایران باشد. او گفت: «شراکت‌ این رژیم با هم‌پیمانان منطقه‌ای در راستای مقابله با تهدیدات امنیتی است.» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به درستی آشکار نکرد که آیا کشورهای منطقه و هم‌پیمان او باید نقش سپر امنیتی برای این رژیم ایفا کنند یا این رژیم صهیونیستی است که از هم‌پیمانانش در مقابل خطری که علیه آنها «وجود ندارد» محافظت خواهد نمود. 

رفتارهای ضد ایرانی در منامه در حالی صورت گرفت‌ که زمان چندانی از مهار تروریسم در منطقه غرب آسیا با نقش‌آفرینی برجسته ایران نمی‌گذرد و منطقه و جهان آرامش خود را مدیون نقش و جایگاه ایران در مبارزه با تروریسم و برقراری امنیت است. 

این نشست با توجه به گردانندگان اصلی آن، در خصوص جنایات رژیم صهیونیستی و رنج‌های ملت فلسطین نیز سکوت کرد. در این نشست برای خاتمه جنگ اوکراین که با قحطی و کمبود غذایی جان میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به‌ویژه در کشورهای آفریقایی را تهدید می‌کند نیز راهکاری جز جنگ ارائه نشد.

نکته اینکه؛ ترکیب حاضران در نشست منامه جای تامل فراوان دارد، چه، حاضران از مقامات کشورهایی بودند که هر کدام به شکلی در جنایت علیه بشریت، ایجاد و ترویج تروریسم و ناامنی در جهان به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش کلیدی دارند و خود باید به عنوان متهم ردیف اول مورد بازخواست و محاکمه قرار گیرند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد