×
سیاسی
شناسه خبر : 118583
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/08/30 ساعت 14:32
تحریف و دروغ؛ حربه اول دشمنان ایران حتی در جام جهانی

نورنیوز بررسی کرد؛

تحریف و دروغ؛ حربه اول دشمنان ایران حتی در جام جهانی

رسانه‌های معاند که سناریوهای قبلی‌شان جواب نگرفته و فحاشی لشگر ربات‌های مجازیشان در زیر صفحات مجازی بازیکنان تیم ملی برای اجبار آنان به اعلام موضع علیه کشورشان نیز به هدف ننشسته، زانو زدن انگلیسی‌ها را از دو جهت به سوژه‌ای جدید برای تکمیل عملیات روانی خود تبدیل کرده‌اند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سناریوهای طراحی شده توسط اتاق فکر عملیات روانی علیه ملت ایران یکی پس از دیگری رونمایی می‌شوند تا بلکه آخرین تیرهای خصم‌آلود دشمنان کارگر افتاده و بخشی از اهداف پلید آنان را برآورده کند.

در ادامه تلاش‌های گسترده رسانه‌های تروریستی فارسی‌زبان که راهبری جنگ شناختی و عملیات روانی علیه ملت ایران را بر عهده دارند، پس از ناکام ماندن در پروژه حذف تیم ملی از جام جهانی و همچنین جا ماندن تروریست-خبرنگاران رسانه‌های سعودی-لندنی از حضور در قطر، این بار و در کنار حجم گسترده فعالیت ربات‌ها و ترول‌های مجازی، این رسانه‌ها سوژه جدیدی برای تضعیف ایران پیدا کرده‌اند.

ماجرا به آنجا بر می‌گردد که بازیکنان تیم ملی فوتبال انگلیس در ۳۵ بازی اخیر خود پس از جنایتی که پلیس آمریکا در سال ۲۰۲۰ در قتل «جورج فلوید» شهروند سیاه‌پوست در ایالت مینیاپولیس مرتکب شد، در ابتدای هر بازی به احترام قربانیان نژادپرستی زانو می‌زنند.

در همین خصوص؛ «گرت ساوت‌گیت» سرمربی انگلیس در نشست خبری خود گفت: ما درباره زانو زدن پیش از بازی با هم بحث کردیم و به نظرم باید این کار را انجام دهیم. ما مدت‌هاست که این کار را انجام می‌دهیم. ما معتقدیم که این بزرگترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم. ما باور داریم که این موضوع یک بیانیه بسیار بزرگ و قدرتمند در جهان علیه نژادپرستی است.

حالا رسانه‌های معاند که سناریوهای قبلی‌شان جواب نگرفته و فحاشی لشگر ربات‌های مجازیشان در زیر صفحات مجازی بازیکنان تیم ملی برای اجبار آنان به اعلام موضع علیه کشورشان نیز به هدف ننشسته، زانو زدن انگلیسی‌ها را از دو جهت به سوژه‌ای جدید برای تکمیل عملیات روانی خود تبدیل کرده‌اند.

این رسانه‌ها در دروغی آشکار، با مرتبط دانستن این حرکت بازیکنان انگلیس با تحولات دو ماه اخیر در ایران، اولا در پی القاء این موضوع هستند که همه جهان از جمله انگلیسی‌ها حامی آنچه اعتراضات مردمی در ایران می‌خوانند هستند تا از این رهگذر عناصر داخلی خود را به تداوم اغتشاشات تشویق کنند.

هدف دیگر از مانور بر این موضوع، فشار روانی بر بازیکنان تیم ملی ایران و انتقام از آنان به دلیل عدم همراهی با دشمنان کشور است تا شاید از این رهگذر بتوانند اختلافی در صف منسجم تیم ملی ایجاد کرده و آن را بهانه‌ای برای ایجاد حواشی بعدی کنند.        


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
اظهارات روبیو در جلسه استماع
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است