×
سیاسی
شناسه خبر : 118513
تاریخ انتشار : شنبه 1401/08/28 ساعت 18:07
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه

نورنیوز بررسی کرد؛

تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه

رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی به عنوان ناکام بزرگ جنگ 22 روزه غزه، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در 17 ژانویه 2023 دوره ریاست چهارساله «آویو کوخاوی» بر ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به پایان می‌رسد و قرار است «هرتزل هالوی» به جای او در جایگاه مستقر شود.

مطابق روال، ابتدا نخست‌وزیر و وزیر دفاع درجه سرلشکری را به فرمانده جدید اعطا خواهند کرد و سپس او یکی از پیچیده‌ترین و حساس‌ترین مناصب دولت صهیونیست‌ها یعنی ریاست ستاد ارتش را به عهده خواهد گرفت.

هالوی 55 ساله که از او با عنوان قاتل کودکان فلسطینی «بیت حانون» در نوار غزه یاد می‌شود، علاوه بر ریاست سازمان اطلاعات نظامی ارتش، سابقه حضور در نیروهای ویژه چترباز و گشت عمومی را در کارنامه خود دارد.

گرچه نشریه راست‌گرای «اسرائیل هیوم» در گزارشی هالوی را فرمانده‌ای بالغ و با تجریه خوانده که به تمامی چالش‌ها و تهدیدهای پیشِ روی ارتش و دولت آگاهی دارد، اما او همان کسی است که در جریان جنگ 22 روزه غزه در سال 2008 ــ‌ 2009 میلادی، بعد از شکست در دستیابی به اهداف یورش زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه از منطقه العطاطره در شمال غرب بیت حانون، وحشیانه‌ترین جنایات را علیه کودکان و شهروندان بی‌گناه فلسطینی مرتکب شد و دستور گلوله‌باران خانه‌های آنها را صادر کرد.

هالوی که او را اولین رئیس مذهبی ستاد ارتش می‌دانند، روابط نزدیکی با محافل راست‌های افراطی مذهبی دارد که در انتخابات اخیر کنست در ائتلاف با حزب لیکود موفق به کسب اکثریت کرسی‌های پارلمان شدند.

از سویی؛ برخی تحلیل‌گران و رسانه‌های صهیونیستی با توجه به اختلافات میان حزب لیکود به عنوان نماد راست سیاسی با راست‌های مذهبی، معتقدند دولت آینده شکننده خواهد بود و نتانیاهو قادر به تشکیل دولتی منسجم و کارآمد که بتواند از پس مشکلات داخلی و خارجی بر بیاید نیست.  

از سوی دیگر؛ ارتش رژیم صهیونیستی هم از جهت چهره شکست خورده‌ای که اکنون پس از چهار سال ریاست کوخاوی نزد افکار عمومی داخلی پیدا کرده و هم از جهت ایفای نقش اصلی در دولت آینده برای عبور از تهدیدات، از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است و انتصاب یک چهره مقتدر یکی از ملزومات آن به شمار می‌آید.

در همین خصوص؛ چندی پیش «یائیر لاپید» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در مراسم جشن فارغ‌التحصیلی گروهی از نظامیان ارتش این رژیم با اظهار نگرانی از دو چالش داخلی بزرگ که ارتش در سال‌های آینده با آن روبرو خواهد شد گفت: الگوی ارتش مردمی در مواجهه با مظاهر خطرناک شامل افزون شدن جمعیتی که از پیوستن به ارتش فرار می‌کنند با شکاف‌های فزاینده روبرو خواهد شد.

 به همین سبب رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی که ناگزیر به عنوان گزینه مورد قبول لیکود و راست‌های مذهبی معرفی شده، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
شنبه 1401/09/19 ساعت 17:39
نور ویدئو؛
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
خلاصه اینکه؛ بر خلاف نمایش‌های رسانه‌ای و ادعاهای غیر واقعی مقامات اسرائیلی، وضعیت حقیقی حاکم بر این رژیم بر اساس شواهد میدانی و چنانچه در مقاله گیلعاد و دیگر اظهارات پیدا و پنهان کارشناسان داخلی یا خارجی در این خصوص هویداست، شرایطی بحرانی را سپری می‌کند.
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 14:44
نورنیوز بررسی کرد؛
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
خلاصه اینکه؛ بر خلاف نمایش‌های رسانه‌ای و ادعاهای غیر واقعی مقامات اسرائیلی، وضعیت حقیقی حاکم بر این رژیم بر اساس شواهد میدانی و چنانچه در مقاله گیلعاد و دیگر اظهارات پیدا و پنهان کارشناسان داخلی یا خارجی در این خصوص هویداست، شرایطی بحرانی را سپری می‌کند.
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
چهارشنبه 1401/09/02 ساعت 14:08
نور ویدئو؛
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی به عنوان ناکام بزرگ جنگ 22 روزه غزه، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شنبه 1401/08/28 ساعت 11:20
نورنیوز بررسی کرد؛
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شرایط ایجاد شده برای نتانیاهو با توجه به پیش شرط‌هایی که افراطیون مذهبی برای مشارکت در کابینه از او داشته‌اند تا جایی پیش رفته که حتی رسانه‌های داخلی را در تحلیل‌های خود به این نقطه رسانده که عمر این دولت را بیش از چند ماه ارزیابی نمی‌کنند.
مشکلات پیشِ روی افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی
سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 15:32
نورنیوز بررسی کرد؛
مشکلات پیشِ روی افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی
نتانیاهو علاوه بر چالش‌هایی که در داخل سرزمین‌های اشغالی و همچنین در درون ائتلاف لرزان ایجاد شده با آن روبروست باید با توجه به نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای در آمریکا و حفظ اکثریت کنگره از سوی دموکرات‌ها در انتظار منازعات جدی در خصوص روابط با آمریکا نیز باشد.
اظهارات جنجالی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد چالش‌های پیش روی ارتش
شنبه 1401/08/21 ساعت 11:50
نورنیوز بررسی کرد؛
اظهارات جنجالی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد چالش‌های پیش روی ارتش
در شرایطی که با روی کار آمدن احزاب راست افراطی سیاسی و مذهبی، زمینه‌های بی‌ثباتی و ناامنی در سرزمین‌های اشغالی افزایش خواهد یافت چالش‌های بسیار مهم موجود در ارتش رژیم صهیونیستی که از سوی لاپید اعلام شد می‌تواند نشانه‌های قابل توجهی از افزایش ضعف ساختاری رژیم در برابر تهدیدات داخلی و خارجی باشد.
نظرات

آخرین اخبار
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید