×
سیاسی
شناسه خبر : 118513
تاریخ انتشار : شنبه 1401/08/28 ساعت 18:07
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه

نورنیوز بررسی کرد؛

تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه

رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی به عنوان ناکام بزرگ جنگ 22 روزه غزه، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در 17 ژانویه 2023 دوره ریاست چهارساله «آویو کوخاوی» بر ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به پایان می‌رسد و قرار است «هرتزل هالوی» به جای او در جایگاه مستقر شود.

مطابق روال، ابتدا نخست‌وزیر و وزیر دفاع درجه سرلشکری را به فرمانده جدید اعطا خواهند کرد و سپس او یکی از پیچیده‌ترین و حساس‌ترین مناصب دولت صهیونیست‌ها یعنی ریاست ستاد ارتش را به عهده خواهد گرفت.

هالوی 55 ساله که از او با عنوان قاتل کودکان فلسطینی «بیت حانون» در نوار غزه یاد می‌شود، علاوه بر ریاست سازمان اطلاعات نظامی ارتش، سابقه حضور در نیروهای ویژه چترباز و گشت عمومی را در کارنامه خود دارد.

گرچه نشریه راست‌گرای «اسرائیل هیوم» در گزارشی هالوی را فرمانده‌ای بالغ و با تجریه خوانده که به تمامی چالش‌ها و تهدیدهای پیشِ روی ارتش و دولت آگاهی دارد، اما او همان کسی است که در جریان جنگ 22 روزه غزه در سال 2008 ــ‌ 2009 میلادی، بعد از شکست در دستیابی به اهداف یورش زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه از منطقه العطاطره در شمال غرب بیت حانون، وحشیانه‌ترین جنایات را علیه کودکان و شهروندان بی‌گناه فلسطینی مرتکب شد و دستور گلوله‌باران خانه‌های آنها را صادر کرد.

هالوی که او را اولین رئیس مذهبی ستاد ارتش می‌دانند، روابط نزدیکی با محافل راست‌های افراطی مذهبی دارد که در انتخابات اخیر کنست در ائتلاف با حزب لیکود موفق به کسب اکثریت کرسی‌های پارلمان شدند.

از سویی؛ برخی تحلیل‌گران و رسانه‌های صهیونیستی با توجه به اختلافات میان حزب لیکود به عنوان نماد راست سیاسی با راست‌های مذهبی، معتقدند دولت آینده شکننده خواهد بود و نتانیاهو قادر به تشکیل دولتی منسجم و کارآمد که بتواند از پس مشکلات داخلی و خارجی بر بیاید نیست.  

از سوی دیگر؛ ارتش رژیم صهیونیستی هم از جهت چهره شکست خورده‌ای که اکنون پس از چهار سال ریاست کوخاوی نزد افکار عمومی داخلی پیدا کرده و هم از جهت ایفای نقش اصلی در دولت آینده برای عبور از تهدیدات، از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است و انتصاب یک چهره مقتدر یکی از ملزومات آن به شمار می‌آید.

در همین خصوص؛ چندی پیش «یائیر لاپید» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در مراسم جشن فارغ‌التحصیلی گروهی از نظامیان ارتش این رژیم با اظهار نگرانی از دو چالش داخلی بزرگ که ارتش در سال‌های آینده با آن روبرو خواهد شد گفت: الگوی ارتش مردمی در مواجهه با مظاهر خطرناک شامل افزون شدن جمعیتی که از پیوستن به ارتش فرار می‌کنند با شکاف‌های فزاینده روبرو خواهد شد.

 به همین سبب رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی که ناگزیر به عنوان گزینه مورد قبول لیکود و راست‌های مذهبی معرفی شده، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
شنبه 1401/09/19 ساعت 17:39
نور ویدئو؛
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
خلاصه اینکه؛ بر خلاف نمایش‌های رسانه‌ای و ادعاهای غیر واقعی مقامات اسرائیلی، وضعیت حقیقی حاکم بر این رژیم بر اساس شواهد میدانی و چنانچه در مقاله گیلعاد و دیگر اظهارات پیدا و پنهان کارشناسان داخلی یا خارجی در این خصوص هویداست، شرایطی بحرانی را سپری می‌کند.
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 14:44
نورنیوز بررسی کرد؛
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
خلاصه اینکه؛ بر خلاف نمایش‌های رسانه‌ای و ادعاهای غیر واقعی مقامات اسرائیلی، وضعیت حقیقی حاکم بر این رژیم بر اساس شواهد میدانی و چنانچه در مقاله گیلعاد و دیگر اظهارات پیدا و پنهان کارشناسان داخلی یا خارجی در این خصوص هویداست، شرایطی بحرانی را سپری می‌کند.
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
چهارشنبه 1401/09/02 ساعت 14:08
نور ویدئو؛
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی به عنوان ناکام بزرگ جنگ 22 روزه غزه، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شنبه 1401/08/28 ساعت 11:20
نورنیوز بررسی کرد؛
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شرایط ایجاد شده برای نتانیاهو با توجه به پیش شرط‌هایی که افراطیون مذهبی برای مشارکت در کابینه از او داشته‌اند تا جایی پیش رفته که حتی رسانه‌های داخلی را در تحلیل‌های خود به این نقطه رسانده که عمر این دولت را بیش از چند ماه ارزیابی نمی‌کنند.
مشکلات پیشِ روی افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی
سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 15:32
نورنیوز بررسی کرد؛
مشکلات پیشِ روی افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی
نتانیاهو علاوه بر چالش‌هایی که در داخل سرزمین‌های اشغالی و همچنین در درون ائتلاف لرزان ایجاد شده با آن روبروست باید با توجه به نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای در آمریکا و حفظ اکثریت کنگره از سوی دموکرات‌ها در انتظار منازعات جدی در خصوص روابط با آمریکا نیز باشد.
اظهارات جنجالی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد چالش‌های پیش روی ارتش
شنبه 1401/08/21 ساعت 11:50
نورنیوز بررسی کرد؛
اظهارات جنجالی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد چالش‌های پیش روی ارتش
در شرایطی که با روی کار آمدن احزاب راست افراطی سیاسی و مذهبی، زمینه‌های بی‌ثباتی و ناامنی در سرزمین‌های اشغالی افزایش خواهد یافت چالش‌های بسیار مهم موجود در ارتش رژیم صهیونیستی که از سوی لاپید اعلام شد می‌تواند نشانه‌های قابل توجهی از افزایش ضعف ساختاری رژیم در برابر تهدیدات داخلی و خارجی باشد.
نظرات

آخرین اخبار
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند