×
سیاسی
شناسه خبر : 118464
تاریخ انتشار : جمعه 1401/08/27 ساعت 15:37
اظهار نظر یک کارشناس مصری در مورد دلایل انصراف بایدن از تهدیدات خصمانه خود به ایران

اظهار نظر یک کارشناس مصری در مورد دلایل انصراف بایدن از تهدیدات خصمانه خود به ایران

مصطفی السعید پژوهشگر امور بین الملل دلیل دخالت شورای امنیت ملی آمریکا برای تصحیح اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مبنی بر «آزادی ایران» را فاش کرد و گفت که آنها در این موضوع چیز خطرناکی می بینند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: مصطفی السعید پژوهشگر امور بین الملل دلیل دخالت شورای امنیت ملی آمریکا برای تصحیح اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مبنی بر «آزادی ایران» را فاش کرد و گفت که آنها در این موضوع چیز خطرناکی می بینند.

این کارشناس با بیان اینکه وقتی شورای امنیت ملی آمریکا اظهارات بایدن را اصلاح یا شفاف سازی می کند به این دلیل است که در این موضوع چیز جدی دیده اند، گفت: رئیس جمهور آمریکا درباره «آزادی ایران» صحبت کرده است و سخنگوی ریاست جمهوری می توانست این حرف را بزند. بیانیه ای که می گوید مثلاً بیانیه بایدن به نوعی اشتباه فهمیده شده است، یا اصلاح می کند یا موضوع را نادیده می گیرد، پس چرا این موضوع توسط شورای امنیت ملی آمریکا صادر شده است؟

السعید به این سوال پاسخ داد: شورای امنیت ملی آمریکا آن را اعلان جنگ علیه ایران می‌دانست که قبلاً متعهد شده بود از کشورهای محرک ناآرامی و تروریسم انتقام بگیرد و نه تنها با عاملان اغتشاشات، ناآرامی‌ها و کشتارها مقابله کند و دستور داد. تهدیدی آشکار برای عربستان سعودی و امارات و تهدیدی دیگر برای رژیم صهیونستی و شامل کردستان عراق نیز می شود که از آنجا پرتاب شده است. و در آن تهدید، تغییر قوانین تعامل در مورد انقلاب های رنگی است که در ابزار و موتور آنها پنهان شده بود.

این کارشناس مصری معتقد بود که شورای امنیت ملی این تهدیدها را جدی گرفته و ایران می تواند عربستان را چه در میادین نفتی و چه در پایگاه های آمریکایی مورد حمله قرار دهد یا تنگه هرمز را ببندد که منجر به بحران انرژی جهانی شود، در زمانی که غرب دچار بحران جدی شده است، به طوری که بحران به مرزهای یک فاجعه جهانی می رسد و این همان کاری است که ایران می تواند بکند اگر ببیند حمله همه جانبه به آن نیز پاسخی همه جانبه خواهد بود و بدین ترتیب غرب وارد شده است. تونلی که نمی توان از آن خارج شد، که نیاز به مداخله شورای امنیت ملی آمریکا برای واکنش سریع و پس گرفتن بیانیه و اصلاح آن برای تبدیل شدن به حمایت صرف برای اعتراضات داشت.

 ادامه داد: به نظر می رسد بایدن اشتباه بزرگی را مرتکب شد که اعلام کرد «به زودی ایران آزاد می شود.» گزارش های اخیر حاکی از آن است که پیشرفته ترین نسخه انقلاب های رنگی در ایران با وجود هزینه های هنگفت و مشارکت گسترده آمریکایی ها، دچار لنگ شده است. ، سازمان های اطلاعاتی اسرائیل، اروپا و عرب در نسخه جدید که رمز عبور آن مرگ مهسا امینی در حین نگهداری وی در مقر پلیس بوده و دستاوردهای مهمی در تعدادی از اقوام و فرقه ها در ایران حاصل شده است، در علاوه بر دو حزب مجاهدین خلق و حزب دمکرات کردستان، جذب شبکه‌ها در محافل مختلف، بهره‌مندی از به قدرت رسیدن تندروها و خروج اصلاح‌طلبان از اپوزیسیون روزنامه‌های اسرائیلی بیانیه‌ای از یک مقام سابق در موساد که انقلاب ایران در آخرین تعطیلات نوروز رخ خواهد داد اما به نظر می رسد که به تعویق افتاده یا یک مانور بوده و در نسخه جدید انقلاب های رنگی از فناوری های جدید از جمله پخش اینترنت از طریق ماهواره و پخش ده ها شبکه استفاده شده است. این شبکه ماهواره‌ای به زبان‌های فارسی، کردی، عربی و سایر زبان‌های مورد استفاده در ایران صحبت می‌کند و اتاق‌های عملیات در کشورهای همسایه، علاوه بر آلبانی و انگلیس، وجود دارد و پول‌های خلیج‌فارس نقش عمده‌ای با همکاری داشتند. سرویس های اطلاعاتی برای حمایت از جناح های مسلح و جلب گروه های قومی و مذهبی.

این پژوهشگر اظهار داشت: ایران بر اساس شکست 3 انقلاب قبلی، علاوه بر تشکیلات عمومی و امنیتی، به ویژه بسیج که پلیس مردمی برای دفاع از فقرا است، به توانایی خود در مهار هر انقلاب رنگی اعتماد مبالغه‌آمیز داشت. و اقشار آسیب پذیر که ذخایر آنها در صورت فراخوان ذخیره حدود دو میلیون تخمین زده می شود.» همراه با سپاه پاسداران در مواقع ضروری. نشانه های شکست پس از ظهور میلیون ها تظاهرات طرفدار رژیم که به چندین برابر رسید آشکار بود. تعداد معترضان و نظامی کردن اعتراضات بدون تضعیف نهادهای دولتی اشتباه بزرگی است، زیرا عملیات رزمی نمی تواند با یک سیستم امنیتی سازمان یافته، منسجم و عظیم مقابله کند.

وی در پایان گفت: اظهارات بایدن و سپس بلینکن مطرح شد و او با شرکای اروپایی در مورد وضعیت ایران جلساتی برگزار کرد تا به مردم ایران اطمینان دهد که این یک جنگ خارجی با ابزارهای داخل است. اتهام آمریکا مبنی بر کمک روسیه به ارائه مشاوره در سرکوب انقلاب رنگی نشانه دیگری از شکست بود که نتیجه خواهد داد.» او باید اعتماد خود را نسبت به انقلاب های رنگی از دست بدهد، به خصوص که نسخه ایرانی با همه نوع کمک ها، با مشارکت گسترده بین المللی که در آن انواع سلاح های جنگی نرم و سخت مورد حمایت قرار می گرفت. استفاده شده.

قاهره - ناصر حاتم


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 13 شهریور ؛روند صعودی در بازار داخلی
بقایی: ایران در کنار دولت و مردم نیجر است
پزشکیان: با فعالیت‌های شفاف محیط زیستی، رویکردهای امنیتی در این حوزه زدوده خواهد شد
هشدار آژانس اتمی به فنلاند
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا جمعه 13 شهریور
برنامه قطعی برق تهران فردا جمعه 13 شهریور + لینک خاموشی تهران
پوتین: فرصت برای پایان جنگ اوکراین وجود دارد
اسرائیل 5 اسیر لبنانی را آزاد می‌کند
تیم مسلح 7 نفره در ایلام دستگیر شد
قطع کالابرگ زائران اربعین؛ تذکر فوری مجلس به وزیر کشور
چرا خواننده مازندرانی اعدام شد؟
اصابت موشک‌های ایران به محل اقامت نظامیان آمریکایی در اردن؟
جهش تولید در فاز 11 پارس جنوبی
برنامه قطعی برق اصفهان فردا جمعه 13 شهریور + لینک برنامه خاموشی اصفهان
مفتح: کنترل نقدینگی نباید تولید را قربانی کند
حمله به عروسی کوهستک جنایت جنگی است
برنامه قطعی برق خراسان رضوی فردا جمعه 13 شهریور + لینک خاموشی خراسان
طحان‌نظیف: آمریکا در برابر ایران درمانده است
بقایی: توهم قدرت مطلق آمریکا فروپاشیده است
قیمت پیشنهادی تخم‌مرغ درب مرغداری اعلام شد؛ قیمت مصرف‌کننده چقدر می‌شود؟
قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه 12 شهریور 1405
برنامه قطعی برق خوزستان فردا جمعه 13 شهریور + لینک برنامه خاموشی خوزستان
پزشکیان: تکمیل زیرساخت‌های حکمرانی داده‌محور، پیش‌نیاز تحول در مدیریت کشور است
حمله با آتش‌زا به نزدیکی شرکت دفاعی در مونیخ
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 12 شهریور + جدول قیمت انواع سکه
نورویدئو | وقتی جنگ از هرمز به جیب آمریکایی ها رسید
تردد کامیون‌ها از مرز رازی افزایش یافت
شناسایی 234 ملک مازاد دولت در تهران
بن‌گویر به دنبال کوچ 1.86 میلیون فلسطینی از غزه
فرمانده سپاه: خون شهدای کوهستک بی‌پاسخ نمی‌ماند
پیش‌بینی قیمت دلار فردا جمعه 13 شهریور ؛ بازار در انتظار جهش یا سقوط
رد مال مالباختگان پرونده خودرو در آزادشهر آغاز شد
هشدار آیمو به شرکت‌های دریایی درباره تنگه هرمز
شهادت6نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریست های امریکا به جنوب کشور
شکست عجیب و باورنکردنی تیم ملی جوانان برابر کره شمالی
رکورد تولید آبزیان ایران؛ صادرات در مسیر یک میلیارد دلار
دریافت مبلغ مرخصی استعلاجی، آنلاین شد
شروع قدرتمند اعتمادپور؛ شکست نماینده پاکستان در اسکواش
اسکای‌نیوز: آمریکا در جنگ ایران راهی برای پیروزی ندارد
جریمه بانک‌های متخلف در بازار ارز و طلا
کاپیتان آرژانتینی در «اینتر » ماندنی شد
معادن فاقد پروانه زیر ذره بین قانون
سرشماری 1405 بدون خوداظهاری مردم انجام می‌شود
دو تصادف در شاهرود؛ 5 کشته و 7 مصدوم
تیراندازان ایران راهی ناگویا می‌شوند
ائتلاف دریایی عربستان وارد فاز عملیاتی شد
زلزله انتخاباتی در اسرائیل؛ نتانیاهو به یک قدمی آیزنکوت رسید
واشنگتن در جنگ ایران به سمت طوفان حرکت می‌کند
نقش متفاوت رامین ناصرنصیر در «کارآگاه علوی 3»
فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای مقابله با هر تهدیدی آماده‌ایم