×
اقتصادی
شناسه خبر : 118419
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 23:11
آمادگی ایران‌خودرو برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تجاری کشور

خطیبی در آیین واگذاری اتوبوس شهری به وزارت کشور مطرح کرد؛

آمادگی ایران‌خودرو برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تجاری کشور

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به داخلی سازی 70 درصدی اتوبوس شهری، از آمادگی این گروه برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور خبر داد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: مهدی خطیبی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در حاشیه آیین واگذاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس شهری به وزارت کشور، گفت: تولید کشنده اتوماتیک H۵، اتوبوس برقی، اتوبوس آمبولانس، تولید و تحویل به موقع تعهدات و دستیابی به رشد و سوددهی، از دستاوردهای کم نظیر ایران خودرو دیزل است که نشان دهنده گذار این خودروساز از روزهای دشوار و پشت سر گذاشتن کاستی‌هاست.

مهدی خطیبی با اشاره به این‌که ایران خودرو دیزل در مسیر توسعه قرار داشته و می تواند در حوزه صادرات نیز نقش محوری ایفا کند، اظهار کرد: تولید محصولات به روز و جدید نظیر اتوبوس آمبولانس، اتوبوس برقی و انواع کشنده و کامیون، نشانگر دست یابی این خودروساز به خودباوری و حرکت در مسیر تحقق شعار تولید داخل و دانش بنیان است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به استقبال مشتریان خارجی از جمله روسیه به منظور صادرات محصولات شرکت ایران خودرو دیزل به این کشور، افزود: در حال حاضر کشنده آتامان در کانون توجه مشتریان خارجی قرار دارد و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، به زودی صادرات این محصول به روسیه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

او گفت: با تدوین طرح تحول کیفیت و تعریف ۲۷۹ پروژه کیفی، توانستیم به آمارهای خوبی در ارتقای رضایت مشتریان از محصولات تولیدی دست یافته و نیز به یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای صنعتی کشور در شرایط تحریم یعنی تولید عبور مستقیم و کامل دست یابیم.

خطیبی با بیان این که در کنار افزایش کیفیت، توسعه محصولات را نیز در دستور کار داریم، گفت: به ثمر نشستن محصول ری‌را و محصول پروژه TF۲۱ از جمله دستاوردهای ایران خودرو در شرایط سخت تحریم بوده است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به برنامه‌های جهش کیفی محصولات این شرکت هم‌زمان با افزایش تولید، تصریح کرد: تمام محصولات جدید ایران خودرو دارای استانداردهای ۸۵ گانه و کیفیت مطلوب برای مشتریان خواهند بود.

وی با اشاره به تولید نمونه صنعتی سازی شده تارای برقی در سال جاری، تصریح کرد: شرکت دانش بنیان جتکو توان تولید انبوه این محصول را داشته و با حمایت شهرداری ها در راستای ایجاد ایستگاه های شارژ برق، امکان ورود این محصول به بازار وجود دارد.

به گفته خطیبی، ورود محصولاتی نظیر تارای برقی و اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل کشور، می تواند کمک شایانی در جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی و نیز حرکت به سمت تولید هرچه بیش‌تر محصولاتی باشد که آینده صنعت خودرو را در دست دارند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
مالکان خودروهای فرسوده بخوانند
جمعه 1405/03/22 ساعت 13:31
هشدار ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور
مالکان خودروهای فرسوده بخوانند
ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور از مالکان خودروهای فرسوده تاکید کرد تمامی مراحل ثبت‌نام و بهره‌مندی از خدمات مربوطه تنها از طریق سامانه ملی نوسازی و اسقاط خودروهای فرسوده انجام می شود و از آنها خواست اطلاعات شخصی و مشخصات خودروهای خود را در اختیار واسطه‌ها و بسترهای غیرمعتبر قرار ندهند.
چمران: هرچقدر در داخل اتوبوس بسازند، می‌خریم
چهارشنبه 1403/03/23 ساعت 14:06
چمران: هرچقدر در داخل اتوبوس بسازند، می‌خریم
رییس شورای شهر تهران امروز در مراسم رونمایی از 100 دستگاه اتوبوس جدید پایتخت گفت: براساس اسناد بالادستی باید تقریبا هم اکنون 9000 اتوبوس می داشتیم که حالا 2000 اتوبوس است و در این شرایط طبیعی است که مردم در آفتاب و باران مدتها بایستند و مشکلات فروان تحمل کنند.
مراسم قرعه کشی محصولات ایران خودرو آغاز شد
چهارشنبه 1401/08/25 ساعت 12:12
مراسم قرعه کشی محصولات ایران خودرو آغاز شد
طبق اعلام ایران خودرو پیش از ظهر امروز مراسم قرعه کشی محصولات ایران خودرو آغاز شد.
آغاز تولید محصولات ایران خودرو با استاندارد آلایندگی یورو5
چهارشنبه 1398/10/04 ساعت 13:51
آغاز تولید محصولات ایران خودرو با استاندارد آلایندگی یورو5
با تلاش جهادی مجموعه بخش‌های تحقیقاتی، طراحی و فنی ایران خودروو قطعه سازان بخشی از محصولات این خودروساز با استاندارد آلایندگی یورو5 تولید و عرضه می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد