×
سیاسی
شناسه خبر : 117404
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 15:32
مشکلات پیشِ روی افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی

نورنیوز بررسی کرد؛

مشکلات پیشِ روی افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی

نتانیاهو علاوه بر چالش‌هایی که در داخل سرزمین‌های اشغالی و همچنین در درون ائتلاف لرزان ایجاد شده با آن روبروست باید با توجه به نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای در آمریکا و حفظ اکثریت کنگره از سوی دموکرات‌ها در انتظار منازعات جدی در خصوص روابط با آمریکا نیز باشد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: روز یکشنبه ۲۲ آبان‌ماه بنیامین نتانیاهو رهبر حزب لیکود از سوی اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی برای تشکیل دولت جدید به کنست معرفی شد.

در انتخاباتی که حدود دو هفته قبل برگزار شد احزاب راست افراطی توانستند ۶۴ کرسی را به خود اختصاص داده و به اکثریت برسند.

حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو با دستیابی به ۳۲ کرسی رهبری ائتلاف را در اختیار دارد و احزاب راست‌گرای «صهیونیسم دینی» ۱۴ کرسی، مذهبی یهودیان شرقی‌تبار (شاس) ۱۱ کرسی و حزب مذهبی اولترا ارتدکس یهودیان غربی‌تبار (یهودیت تورات) ۷ کرسی را به خود اختصاص دادند.

در جریان معرفی بنیامین نتانیاهو به عنوان نخست وزیر مامور به تشکیل دولت، اسحاق هرتزوگ با اظهاراتی تحقیرآمیز به او یادآور شد که موضوع محاکمه او در سه پرونده اتهامی فساد و ارتشاء تحت‌الشعاع انتخابش به عنوان نخست وزیر قرار نخواهد گرفت و ادامه می‌یابد.

نتانیاهو برای تشکیل دولت طی دو مرحله و مجموعا ۴۲ روز فرصت خواهد داشت.

در حالی که پیشتر اعلام شده بود که او دولتش را بسیار زودتر از مهلت مقرر معرفی خواهد کرد اما به نظر می‌رسد برخی چالش‌های جدی که به مطالبات رهبران احزاب راست افراطی مذهبی برای تصدی پست‌های نظامی و امنیتی مربوط می‌شود، کار معرفی دولت را برای نتانیاهو سخت خواهد کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی طی روزهای گذشته در برنامه‌های متعدد از اصرار «ایتامار بن‌گویر» که از افراطی‌ترین سیاستمداران عضو ائتلاف نتانیاهو است برای تصدی پست وزارت امنیت داخلی خبر داده‌اند.

همچنین «بتسال‌اول اسموت‌ریتس» رهبر حزب «صهیونیسم دینی» که از احزاب راست افراطی مذهبی است نیز تداوم حمایت از ائتلاف را به تصدی پست وزارت دفاع توسط خود مشروط کرده است.

احتمال حضور این افراد در مهمترین پست‌های امنیتی و نظامی با توجه به سوابق رفتار به‌شدت افراطی آنها موجب بروز نگرانی‌های زایدالوصفی در محافل سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی شده و در قالب اظهارنظرهای رسانه‌ای متعدد نیز ابراز شده است.

رسانه‌های غربی نیز با مورد توجه قرار دادن این موضوع هشدار داده‌اند که افراطی‌ترین کابینه تاریخ رژیم صهیونیستی در حال شکل‌گیری است.

 نگرانی‌های به‌وجود آمده در غرب ناشی از روی کار آمدن دولتی به‌شدت افراطی در رژیم صهیونیستی از مرحله اظهارنظرهای رسانه‌ای عبور کرده و به سطح واکنش‌های رسمی نیز سرایت کرده است.

هفته گذشته و به‌دنبال حضور ایتامار بن‌گویر در مراسم یادبود خاخام «مئیر کاهانا» که رهبری یک حزب پیشین با دیدگاه‌های به‌شدت افراطی و نژادپرستانه را بر عهده داشته، دولت آمریکا رسماً اعلام نگرانی خود در این خصوص را اعلام کرد.

به نظر می‌رسد نتانیاهو علاوه بر چالش‌هایی که در داخل سرزمین‌های اشغالی و همچنین ائتلاف لرزان ایجاد شده با احزاب راست افراطی با آن روبروست باید با توجه به نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای در آمریکا و حفظ اکثریت کنگره از سوی دموکرات‌ها در انتظار منازعات جدی در خصوص روابط با آمریکا نیز باشد.

مجموعه شواهد نشان دهنده این واقعیت است که حتی اگر نتانیاهو موفق به چینش و معرفی کابینه شود ماه عسل پیروزی احزاب راست افراطی در سرزمین‌های اشغالی خیلی طولانی نخواهد بود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
لاپید: کابینه آتی، افراطی‌ترین و دیوانه‌ترین کابینه تاریخ اسرائیل است
شنبه 1401/09/19 ساعت 14:06
لاپید: کابینه آتی، افراطی‌ترین و دیوانه‌ترین کابینه تاریخ اسرائیل است
نخست وزیر در پیشین رژیم صهیونیستی می‌‎گوید که کابینه آتی «افراطی‌ترین و دیوانه‌ترین کابینه تاریخ اسرائیل است.»
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 14:44
نورنیوز بررسی کرد؛
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
خلاصه اینکه؛ بر خلاف نمایش‌های رسانه‌ای و ادعاهای غیر واقعی مقامات اسرائیلی، وضعیت حقیقی حاکم بر این رژیم بر اساس شواهد میدانی و چنانچه در مقاله گیلعاد و دیگر اظهارات پیدا و پنهان کارشناسان داخلی یا خارجی در این خصوص هویداست، شرایطی بحرانی را سپری می‌کند.
مفاد توافق امضا شده میان لیکود و صهیونیسم مذهبی
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 10:20
مفاد توافق امضا شده میان لیکود و صهیونیسم مذهبی
دو حزب دست راستی و افراطی «لیکود» به رهبری نتانیاهو و «صهیونیسم مذهبی» به رهبری اسموتریچ که در جریان انتخابات اخیر پارلمانی رژیم صهیونیستی با یکدیگر ائتلاف کرده بودند، صبح دیروز دوشنبه، ضمیمه توافق ائتلافی میان خود را منتشر کردند.
حمله دوباره لاپید به نتانیاهو: دولتی
دوشنبه 1401/09/07 ساعت 10:27
حمله دوباره لاپید به نتانیاهو: دولتی "کاملاً دیوانه" درحال تشکیل است
نخست‌وزیر فعلی رژیم صهیونیستی با انتقاد از توافقات بنیامین نتانیاهو برای تشکیل کابینه جدید این رژیم سپردن مناصب به یهودیان تندرو را "دیوانگی" توصیف کرد.
هراس صهیونیست‌ها از آغاز انتفاضه سوم فلسطینی‌ها
جمعه 1401/09/04 ساعت 12:27
هراس صهیونیست‌ها از آغاز انتفاضه سوم فلسطینی‌ها
یک مقام اطلاعاتی سابق رژیم صهیونیستی در اظهارنظری از نشانه‌های آغاز انتفاضه سوم فلسطینی‌ها خبر داد.
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
چهارشنبه 1401/09/02 ساعت 14:08
نور ویدئو؛
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی به عنوان ناکام بزرگ جنگ 22 روزه غزه، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
شنبه 1401/08/28 ساعت 18:07
نورنیوز بررسی کرد؛
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی به عنوان ناکام بزرگ جنگ 22 روزه غزه، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شنبه 1401/08/28 ساعت 11:20
نورنیوز بررسی کرد؛
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شرایط ایجاد شده برای نتانیاهو با توجه به پیش شرط‌هایی که افراطیون مذهبی برای مشارکت در کابینه از او داشته‌اند تا جایی پیش رفته که حتی رسانه‌های داخلی را در تحلیل‌های خود به این نقطه رسانده که عمر این دولت را بیش از چند ماه ارزیابی نمی‌کنند.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش