×
سیاسی
شناسه خبر : 117404
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 15:32
مشکلات پیشِ روی افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی

نورنیوز بررسی کرد؛

مشکلات پیشِ روی افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی

نتانیاهو علاوه بر چالش‌هایی که در داخل سرزمین‌های اشغالی و همچنین در درون ائتلاف لرزان ایجاد شده با آن روبروست باید با توجه به نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای در آمریکا و حفظ اکثریت کنگره از سوی دموکرات‌ها در انتظار منازعات جدی در خصوص روابط با آمریکا نیز باشد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: روز یکشنبه ۲۲ آبان‌ماه بنیامین نتانیاهو رهبر حزب لیکود از سوی اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی برای تشکیل دولت جدید به کنست معرفی شد.

در انتخاباتی که حدود دو هفته قبل برگزار شد احزاب راست افراطی توانستند ۶۴ کرسی را به خود اختصاص داده و به اکثریت برسند.

حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو با دستیابی به ۳۲ کرسی رهبری ائتلاف را در اختیار دارد و احزاب راست‌گرای «صهیونیسم دینی» ۱۴ کرسی، مذهبی یهودیان شرقی‌تبار (شاس) ۱۱ کرسی و حزب مذهبی اولترا ارتدکس یهودیان غربی‌تبار (یهودیت تورات) ۷ کرسی را به خود اختصاص دادند.

در جریان معرفی بنیامین نتانیاهو به عنوان نخست وزیر مامور به تشکیل دولت، اسحاق هرتزوگ با اظهاراتی تحقیرآمیز به او یادآور شد که موضوع محاکمه او در سه پرونده اتهامی فساد و ارتشاء تحت‌الشعاع انتخابش به عنوان نخست وزیر قرار نخواهد گرفت و ادامه می‌یابد.

نتانیاهو برای تشکیل دولت طی دو مرحله و مجموعا ۴۲ روز فرصت خواهد داشت.

در حالی که پیشتر اعلام شده بود که او دولتش را بسیار زودتر از مهلت مقرر معرفی خواهد کرد اما به نظر می‌رسد برخی چالش‌های جدی که به مطالبات رهبران احزاب راست افراطی مذهبی برای تصدی پست‌های نظامی و امنیتی مربوط می‌شود، کار معرفی دولت را برای نتانیاهو سخت خواهد کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی طی روزهای گذشته در برنامه‌های متعدد از اصرار «ایتامار بن‌گویر» که از افراطی‌ترین سیاستمداران عضو ائتلاف نتانیاهو است برای تصدی پست وزارت امنیت داخلی خبر داده‌اند.

همچنین «بتسال‌اول اسموت‌ریتس» رهبر حزب «صهیونیسم دینی» که از احزاب راست افراطی مذهبی است نیز تداوم حمایت از ائتلاف را به تصدی پست وزارت دفاع توسط خود مشروط کرده است.

احتمال حضور این افراد در مهمترین پست‌های امنیتی و نظامی با توجه به سوابق رفتار به‌شدت افراطی آنها موجب بروز نگرانی‌های زایدالوصفی در محافل سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی شده و در قالب اظهارنظرهای رسانه‌ای متعدد نیز ابراز شده است.

رسانه‌های غربی نیز با مورد توجه قرار دادن این موضوع هشدار داده‌اند که افراطی‌ترین کابینه تاریخ رژیم صهیونیستی در حال شکل‌گیری است.

 نگرانی‌های به‌وجود آمده در غرب ناشی از روی کار آمدن دولتی به‌شدت افراطی در رژیم صهیونیستی از مرحله اظهارنظرهای رسانه‌ای عبور کرده و به سطح واکنش‌های رسمی نیز سرایت کرده است.

هفته گذشته و به‌دنبال حضور ایتامار بن‌گویر در مراسم یادبود خاخام «مئیر کاهانا» که رهبری یک حزب پیشین با دیدگاه‌های به‌شدت افراطی و نژادپرستانه را بر عهده داشته، دولت آمریکا رسماً اعلام نگرانی خود در این خصوص را اعلام کرد.

به نظر می‌رسد نتانیاهو علاوه بر چالش‌هایی که در داخل سرزمین‌های اشغالی و همچنین ائتلاف لرزان ایجاد شده با احزاب راست افراطی با آن روبروست باید با توجه به نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای در آمریکا و حفظ اکثریت کنگره از سوی دموکرات‌ها در انتظار منازعات جدی در خصوص روابط با آمریکا نیز باشد.

مجموعه شواهد نشان دهنده این واقعیت است که حتی اگر نتانیاهو موفق به چینش و معرفی کابینه شود ماه عسل پیروزی احزاب راست افراطی در سرزمین‌های اشغالی خیلی طولانی نخواهد بود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
لاپید: کابینه آتی، افراطی‌ترین و دیوانه‌ترین کابینه تاریخ اسرائیل است
شنبه 1401/09/19 ساعت 14:06
لاپید: کابینه آتی، افراطی‌ترین و دیوانه‌ترین کابینه تاریخ اسرائیل است
نخست وزیر در پیشین رژیم صهیونیستی می‌‎گوید که کابینه آتی «افراطی‌ترین و دیوانه‌ترین کابینه تاریخ اسرائیل است.»
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 14:44
نورنیوز بررسی کرد؛
وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی؛ از حقیقت تا نمایش‌های تبلیغاتی!
خلاصه اینکه؛ بر خلاف نمایش‌های رسانه‌ای و ادعاهای غیر واقعی مقامات اسرائیلی، وضعیت حقیقی حاکم بر این رژیم بر اساس شواهد میدانی و چنانچه در مقاله گیلعاد و دیگر اظهارات پیدا و پنهان کارشناسان داخلی یا خارجی در این خصوص هویداست، شرایطی بحرانی را سپری می‌کند.
مفاد توافق امضا شده میان لیکود و صهیونیسم مذهبی
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 10:20
مفاد توافق امضا شده میان لیکود و صهیونیسم مذهبی
دو حزب دست راستی و افراطی «لیکود» به رهبری نتانیاهو و «صهیونیسم مذهبی» به رهبری اسموتریچ که در جریان انتخابات اخیر پارلمانی رژیم صهیونیستی با یکدیگر ائتلاف کرده بودند، صبح دیروز دوشنبه، ضمیمه توافق ائتلافی میان خود را منتشر کردند.
حمله دوباره لاپید به نتانیاهو: دولتی
دوشنبه 1401/09/07 ساعت 10:27
حمله دوباره لاپید به نتانیاهو: دولتی "کاملاً دیوانه" درحال تشکیل است
نخست‌وزیر فعلی رژیم صهیونیستی با انتقاد از توافقات بنیامین نتانیاهو برای تشکیل کابینه جدید این رژیم سپردن مناصب به یهودیان تندرو را "دیوانگی" توصیف کرد.
هراس صهیونیست‌ها از آغاز انتفاضه سوم فلسطینی‌ها
جمعه 1401/09/04 ساعت 12:27
هراس صهیونیست‌ها از آغاز انتفاضه سوم فلسطینی‌ها
یک مقام اطلاعاتی سابق رژیم صهیونیستی در اظهارنظری از نشانه‌های آغاز انتفاضه سوم فلسطینی‌ها خبر داد.
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
چهارشنبه 1401/09/02 ساعت 14:08
نور ویدئو؛
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی به عنوان ناکام بزرگ جنگ 22 روزه غزه، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
شنبه 1401/08/28 ساعت 18:07
نورنیوز بررسی کرد؛
تلاش ویژه راست‌های افراطی برای سفیدسازی ناکام بزرگ جنگ 22 روزه
رسانه‌های عبری‌زبان هم‌سو با راست‌های افراطی دست به کار شده‌اند تا از هرتزل هالوی به عنوان ناکام بزرگ جنگ 22 روزه غزه، چهره‌ای موفق، کاربلد و ناجی بسازند تا شاید نتانیاهو با «رسانه‌ درمانی» بتواند بخشی از مشکلات پیشِ روی خود را مدیریت کند.
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شنبه 1401/08/28 ساعت 11:20
نورنیوز بررسی کرد؛
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شرایط ایجاد شده برای نتانیاهو با توجه به پیش شرط‌هایی که افراطیون مذهبی برای مشارکت در کابینه از او داشته‌اند تا جایی پیش رفته که حتی رسانه‌های داخلی را در تحلیل‌های خود به این نقطه رسانده که عمر این دولت را بیش از چند ماه ارزیابی نمی‌کنند.
نظرات

آخرین اخبار
رابرت گیتس: برنامه هسته‌ای ایران تهدید قریب‌الوقوعی نیست
ادعای دیلی‌میل درباره احتمال کناره‌گیری استارمر
گزارش فیفا از فهرست تیم ملی؛ آزمون جا ماند
تساوی اینتر قهرمان مقابل ورونا
هشدار تخلیه اسرائیل به ساکنان چند روستای لبنان
نگرانی دوباره برای شماره 7 تکرارنشدنی/ حال علی پروین چطور است؟
وحشت در خیابان جمهوری/ آتش به جان ساختمان 13 طبقه افتاد
پشت پرده تماس یکشنبه ترامپ و نتانیاهو چیست؟
آتش‌سوزی در پایگاه نظامی «تسئیلیم» اسرائیل
طلایی‌نیک: نیروهای مسلح آماده پاسخ به هر تجاوزی هستند
سهمیه مستقیم ایران در لیگ نخبگان 1.5 برابر شد
تیم ملی در ترکیه به مصاف چه تیم هایی می رود؟
چه کسانی در لیست نهایی پیاتزا جای می‌گیرند؟
نگرانی مشاوران ترامپ درباره احتمال حمله چین به تایوان
چند میلیون سفر در شرایط جنگی انجام شد؟
قیمت نفت برنت و گاز طبیعی رکورد 6 ماهه را شکست
نایب‌رئیس مجلس: اگر ترقه‌ای زده شود، کل انرژی منطقه را هدف قرار می‌دهیم
غول 250 تنی شیلات در آب‌های مازندران متولد شد
جایگاه سومی شیاطین سرخ قطعی شد
ورودی 5 میلیارد تومانی برای حراج بزرگ طلا + اعلام آخرین فرصت ثبت‌نام
نورنما | سالروز نورانی ترین پیوند هستی مبارک باد
معاون وزیر خارجه: حمله به میراث فرهنگی ایران نقض آشکار کنوانسیون 1954 لاهه است
فرصت دوباره سازمان سنجش به جاماندگان آزمون دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی
جام از دست شاگردان عطایی پرید/نقره‌داغ والیبال ایران در جهنم جاکارتا!
گمانه‌زنی‌ها درباره منشأ حملات پهپادی به امارات/ آیا پای عربستان در میان است؟
نگرانی واشنگتن از پهپادهای کوبا در نزدیکی آمریکا
اقتصاد دیجیتال و لجستیک؛ محور توسعه شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
ماراتن کنکور 1405 استارت خورد + لینک سایت و نحوه ثبت نام
دکتر پزشکیان: ایران خواهان روابط صمیمانه و پایدار با کشورهای اسلامی منطقه است
نورنما | 28 اردیبهشت سالروز بزرگداشت حکیم خیام نیشابوری
جامعه امروز بیش از تبلیغ، به صداقت و پاسخگویی نیاز دارد
استقلال در لبه پرتگاه/ بدهی 2.5 میلیون یورویی و خطر حذف از آسیا!
هوای قم در وضعیت ناسالم قرار گرفت
تله انفجاری در جنوب؛ 4 صهیونیست زخمی شدند
ناپولی پرید؛ یوونتوس باخت!
«عدم درج قیمت» در صدر تخلفات صنفی کشور
ماموریت صلح در تهران/ جبهه متحد ایران و پاکستان علیه ناامنی‌های منطقه‌ای
پیام خاص سفیر کوبا از تالار کاخ سلیمانیه به واشنگتن!
تقویم زمانی ثبت‌نام مصاحبه‌های دکتری دانشگاه آزاد اعلام شد + سایت
اطلاعیه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب در پاسخ به انتساب یک شعر به امام شهید
محاکمه غول‌های فناوری به جرم به خطر انداختن کودکان!
افشای پایگاه‌های مخفی اسرائیل در قلب صحرای عراق!
توقف بی‌سابقه تردد تجاری در تنگه هرمز از صبح یکشنبه
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 27 اردیبهشت 1405
تعرض به میراث فرهنگی ایران پیگیری بین‌المللی می‌شود
تاکید شورای همکاری خلیج فارس بر حفظ امنیت و ثبات منطقه
عارف: تولید گندم امسال به سطح مطلوب رسیده است
وزارت نیرو: تغییر ساعت مصرف برق را کاهش می‌دهد
نیجریه ادعای ترامپ درباره عملیات علیه داعش را رد کرد
فیفا از 3 غایب بزرگ ایران در جام جهانی پرده برداشت