×
سیاسی
شناسه خبر : 115405
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 08:48
روشنگری درخصوص نقش مخرب برخی کشورها و رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی درباره اغتشاشات

در دیدار غریب آبادی با نمایندگان حدود ۱۰۰ کشور صورت گرفت؛

روشنگری درخصوص نقش مخرب برخی کشورها و رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی درباره اغتشاشات

معاون امور بین الملل قوه قضائیه با بیان اینکه با نمایندگان حدود 100 کشور در نیویورک به‌صورت جمعی و فردی دیدار و گفتگو کرده است، گفت: ضمن روشنگری لازم و ارائه روایت صحیح از اغتشاشات، حساسیت مناسبی نیز در میان کشورها در مورد نقش مخرب برخی شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی در جریان اغتشاشات ایجاد شد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «کاظم غریب‌آبادی»، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران رسانه‌های ایرانی در نیویورک، درباره دیدارها و نشست‌های خود افزود: در طول سه روز کاری در نیویورک، با نمایندگان بیش از ۸۰ کشور به صورت گروهی شامل کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی و گروه دوستان منشور ملل متحد دیدار و گفتگو کردم.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: همچنین با بیش از دهها سفیر و نمایندگان دائم کشورهای مختلف و رئیس شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل نیز دیدار و گفتگو داشتم.

تمرکز ویژه بر روشنگری صحیح و واقعی درباره تحولات

معاون امور بین الملل قوه قضائیه تصریح کرد: ما در این گفتگوها تمرکز ویژه‌ای بر روشنگری صحیح و واقعی در مورد تحولات و آنچه که برخی از کشورهای غربی و آمریکا از آن تحت عنوان تجمعات مسالمت آمیز نام می‌‍برند، داشتیم تا تصویری صحیح را ارائه نماییم.

غریب آبادی درباره محورهای این گفتگوها اظهار کرد: موضوعات و محورهای مختلفی را در این نشست‌ها به صورت مستند و با ارائه دلایل منطقی، مورد بحث و بررسی قرار دادیم.

به چالش کشیدن سکوت و مواضع کشورهای غربی و آمریکا

او تصریح کرد: در این نشست ها، نقش حمایتی برخی کشورها از اغتشاشات و مواضع سیاسی برخی مکانیسم های حقوق بشری مانند سکوت آنها در برابر حادثه تروریستی شیراز را بصورت مستند و عینی مطرح و به چالش کشیدیم.

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه ادامه داد: در خلال این جلسات به ویژه جلسه با کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، علاوه بر محورهای مختلف، موضوع دیگری را هم به‌صورت تخصصی با کشورها مورد بحث قرار دادیم و آن در مورد نقش مخرب شبکه های اجتماعی و رسانه‌ها در مورد اغتشاشات است.

نقش رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی در تشویق به انجام اقدامات مخرب و تروریستی

دبیر ستاد حقوق بشر تصریح کرد: در این نشست‌ها، به‌طور خاص هم به نقش اینستاگرام و توئیتر اشاره کردیم و هم در واقع، به نقش برخی رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی که در خارج از کشور مستقر هستند و به اقداماتی به ویژه در زمینه ترویج خشونت، ناامنی و جنایت و تحریک و تشویق به انجام اقدامات تروریستی روی آوردند.

غریب آبادی یادآور شد: انجام صدها مصاحبه بی بی سی فارسی و سعودی اینترنشنال با اعضای گروه‌های جدایی‌طلب و گروهک‌های تروریستی و تشویق به خشونت و جنایت، برای کشورها به‌صورت مستند و مستدل مطرح گردید.

غیرمعتبر بودن اطلاعات رسانه‌های اجتماعی و فارسی زبان ضد ایرانی

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه تأکید کرد: در این نشست‌ها، این موضوع را مورد توجه قرار دادیم که هیأت‌ها و کشورها تلاش کنند اطلاعات صحیح و واقعی را از کشور مربوطه و همچنین از سفارتخانه‌های خود در تهران بگیرند، چرا که کانال‌های اجتماعی و شبکه‌های ضدایرانی منابع دقیق و معتبری به شمار نمی‌روند.

انگلیس را مسئول می‌دانیم

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران همچنین اظهار کرد: در واقع، اقدامات رسانه‌های فارسی زبان ضدایرانی، سراسر مغایر قوانین و مقررات است و ما دولت انگلیس را در این زمینه مسئول می‌دانیم. سازمان نظارتی آفکام باید به  تخلفات این رسانه‌ها رسیدگی کند، اما متأسفانه ما شاهد حمایت دولت انگلیس از آنها هستیم.

نقش رسانه‌های فارسی زبان ضدایرانی کمتر از گروههای تروریستی نیست

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه تصریح کرد: نقش این رسانه‌های ضد ایرانی کمتر از گروه‌های تروریستی یا اعضای این گروه‌ها نیست و شاهد بودید که وزارت اطلاعات، شبکه سعودی اینترنشنال را به‌عنوان یک رسانه تروریستی و کارکنان آن را نیز تروریست اعلام کرد. چنین سرنوشتی در انتظار بی بی سی فارسی نیز قرار دارد.

غریب‌آبادی تأکید کرد: اقداماتی که این رسانه‌ها انجام می‌دهند، سراسر تحریک به خشونت، جنایت، ناامنی و اقدامات تروریستی است.

ایجاد حساسیت لازم در کشورها در مورد نقش مخرب شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های ضدایرانی

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: اکنون ضمن روشنگری لازم و ارائه روایت صحیح از اغتشاشات، حساسیت مناسبی نیز در میان کشورها در مورد نقش مخرب برخی شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی در جریان اغتشاشات ایجاد شد.


مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر
اخبار مرتبط
غریب‌آبادی: اجازه نمی‌دهیم روایت عنادآمیز آمریکا و غرب، اذهان کشورها را منحرف کند
شنبه 1401/08/21 ساعت 14:41
غریب‌آبادی: اجازه نمی‌دهیم روایت عنادآمیز آمریکا و غرب، اذهان کشورها را منحرف کند
معاون بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر اظهار کرد که به نیویورک سفر کرده است تا "روایتی صحیح از وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران و اغتشاشات اخیر و نقش مخرب برخی کشورها ارائه کنیم و اجازه ندهیم روایت غلط و عنادآمیز کشورهای غربی و آمریکا، اذهان کشورها را منحرف کند."
تشکیل پرونده قضایی علیه آمریکا درخصوص خسارات ناشی از اغتشاشات
شنبه 1401/07/30 ساعت 09:46
معاون امور بین الملل قوه قضائیه عنوان کرد؛
تشکیل پرونده قضایی علیه آمریکا درخصوص خسارات ناشی از اغتشاشات
کاظم غریب‌آبادی گفت: پرونده‌ای حقوقی در دادگستری تهران برای تعیین خسارات تشکیل و رأی لازم علیه آمریکا به دلیل داشتن نقش مستقیم در اغتشاش‌های اخیر صادر می‌شود.
غریب‌آبادی: آمریکا و اروپا از تحریم برای ایجاد آشوب در ایران استفاده می‌کنند
پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 17:26
غریب‌آبادی: آمریکا و اروپا از تحریم برای ایجاد آشوب در ایران استفاده می‌کنند
دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: آمریکا و اروپا از ابزار تحریم برای ایجاد ناامنی و آشوب در ایران استفاده می‌کنند.
نظرات

آخرین اخبار
اعلام محدودیت‌های ترافیکی کشور در 5 روز آینده
استقبال مصر از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
عاشورا؛ آیین عزت انسان
بازی در «آزادی» از شروع لیگ آینده
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 1 تیر 1405
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ سه شنبه 2 تیر
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب روز 17 تیر در نجف و کربلا تشییع می‌شود
جهانگیر: در شرایط «نه جنگ و نه صلح» با قدرت مسیر عدالت را دنبال می‌کنیم
قهرمانی مقتدرانه ایران در مسابقات جهانی کشتی ساحلی
پایان زندگی نخستین فضانورد تاریخ افغانستان
معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی پرداخت می شود؟
توقف موقت مذاکرات سوئیس در سایه تهدید ترامپ/ بازگشت هیئت ایرانی به تهران
فروش صندلی پزشکی شایعه است
آیفون با روکش طلا؛ پاداش بسته ماندن دروازه‌بان عراق!
صادرات 36 میلیون بشکه نفت ایران در محاصره دریایی
دریافت وجه در ازای تحویل کارنامه خط قرمز آموزش و پرورش
سنگ تمام مکزیکی‌ها برای فوتبال ایران
راه‌اندازی سامانه «بینا» برای ثبت‌نام دانش‌آموزان
روزنامه آمریکایی: جنگ‌افروزی علیه ایران نتیجه‌ای نداشت
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
ترامپ دوباره به نخست‌وزیر ایتالیا تاخت
عارف: امنیت سرمایه‌گذاری شرط اصلی جذب سرمایه است
تیراندازی مرگبار در مدرسه‌ای در فیلیپین با چند کشته و زخمی
پایان امیدها؛ پرونده برگزاری جام حذفی بسته شد!
وزارت دارایی چین: محصولات 46 شرکت آمریکایی تحریم شد
بقایی: پس از تهدیدهای ترامپ، هیئت ایرانی از ادامه نشست چهارجانبه خودداری کرد
شکاف تازه میان ترامپ و نتانیاهو بر سر لبنان
پیشنهاد بورسی شدن شرکت ملی نفت ایران
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید + تعداد کشته ها
بازتاب تساوی ایران و بلژیک در رسانه‌های عربی؛ بیرانوند ستاره شد
میزان پرشدگی سدهای مهم کشور به چند درصد رسید
ساختارها و روندهای روابط آمریکا و اسرائیل
از تعارف آب تا سرقت طلا؛ اعترافات تکان‌دهنده زن سارق
سرمربی مصر: برای شکست ایران و صعود می‌جنگیم
چشم‌های بسته بر تفاهم یا دهان‌های باز به تهدید
پیروزی علی‌الاصول و تفاهم‌نامه ناپایدار
قیمت گوشت قرمز امروز 1 تیر 1405 + جدول
یک‌دست و یک‌صدا باشیم
افشای هاآرتص از پشت‌پرده آتش‌بس در جنوب لبنان
سرلشکر رضایی: آمریکا مسئول اقدامات تنش‌زای رژیم صهیونیستی است
برنامه مسابقات ورزشی امروز اول تیرماه 1405+ جدول پخش
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 1 تیر 1405+ جدول
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 1 تیر 1405+ جدول
بیانیه مشترک میانجی‌ها:توافق ایران و آمریکا بر نقشه راه 60 روزه و آغاز مذاکرات فنی
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 1‌ تیر 1405
دوفوریتی | سقوط ایران به قعر چاله جمعیتی
عراقچی: هدف دفاع از عزت و افتخار مردم عزیزمان است
ایران (0)- بلژیک (0)/گل مردود طارمی و نمایش درخشان بیرانوند؛ ایران همچنان امیدوار به صعود
با انتشار تصویر بیرانوند؛ قالیباف: ما این‌گونه از سرزمین‌ دفاع می کنیم
رسانه‌های عربی: «بیرانوند» از دروازه ایران مثل «تنگه هرمز» دفاع کرد