×
سیاسی
شناسه خبر : 115403
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 08:19
ایران تحریم‌های اتحادیه اروپا و انگلیس علیه افراد و نهادهای ایرانی را محکوم کرد

ایران تحریم‌های اتحادیه اروپا و انگلیس علیه افراد و نهادهای ایرانی را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اتحادیه اروپا و انگلیس علیه افراد و نهادهای ایرانی، این اقدام بی‌پایه و اساس، غیرقانونی و مداخله جویانه را قویاً محکوم و آن را کاملاً مردود قلمداد کرد.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: ظاهراً اعتیاد به تحریم، عقلانیت و سنجیدگی را نزد طرف‌های اروپایی به انزوا برده و با این رویکرد غلط، این اروپاست که دایره تعاملات خود را به دست خود تنگتر می‌کند.

کنعانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به قدرت ملی و با بهره گیری از تجارب منحصر بفرد خود در مواجهه کنشگرانه با چالش‌های تحمیلی، همانند قبل نسبت به چنین اقدامات بیهوده و غیرسازنده، با درایت و استحکام و مبتنی بر عزت و منافع ملی، اقدام متقابل و موثر خواهد داشت و حق خود را برای پاسخ محفوظ می‌دارد.

وزرای امور خارجه ۲۷ کشور اروپایی در جلسه‌ای که روز دوشنبه در بروکسل برگزار شد، بسته تحریمی جدیدی را که ۲۹ شخصیت و ۳ نهاد ایرانی را هدف قرار می‌دهد تصویب کردند. بر اساس گزارش تارنمای اتحادیه اروپا دارایی‌های افراد و نهادهای تحریم شده مسدود و شرکت‌ها و شهروندان اتحادیه اروپا از مراوده مالی با آنان ممنوع شدند. به نوشته این تارنما، اشخاص حقیقی تحریم شده حق سفر به کشورهای عضو را نداشته و ورود یا گذر آنها به این کشورها ممنوع است.

اتحادیه اروپا این اشخاص را سران استانی نیروی انتظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، سردار «وحید مجید» رئیس پلیس فتا فراجا، «احمد وحیدی» وزیر کشور و همچنین شبکه پرس‌تی‌وی نامید که با طرح ادعاهای حقوق بشری تحریم شدند.

به این ترتیب فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران به ۱۲۶ شخصیت و ۱۱ نهاد رسید.

«جوزف بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن تکرار اظهارات مداخله‌جویانه در امور ایران ادعا کرد: ما امروز تحریم های بیشتری را علیه کسانی که مسئول سرکوب معترضان ایرانی هستند، اعمال می کنیم.

هم زمان وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای از تحریم عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات ایران، سردار وحید مجید و شماری از شخصیت‌های نیروی انتظامی و سپاه‌پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.

این افراد عبارتند از احمد طاهری (فرمانده سابق نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان)، محمود سعادتی (فرمانده سابق نیروی انتظامی زاهدان)، حسین معروفی (معاون هماهنگ کننده بسیج سپاه سیستان و بلوچستان)، احمد شفاهی. (فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان) و حسین مدرس خیابانی (استاندار سیستان و بلوچستان)، علی آزادی (فرمانده نیروی انتظامی کردستان)، علی رضا مرادی (فرمانده نیروی انتظامی سنندج)، علی سید صفری (فرمانده نیروی انتظامی در سقز)، عباس عبدی (فرمانده انتظامی شهرستان دیواندره) در دیواندره، سرنگ حسین رجب پور (فرمانده سپاه بیجار)، مرتضی میرآقایی (فرمانده سپاه سنندج)، اسماعیل زارعی کوشا (استاندار کردستان)، سردار سید صادق حسینی (فرمانده سپاه کردستان).

حسین رحیمی (رئیس نیروی انتظامی تهران) و حسن حسن زاده (فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ) از دیگر افرادی هستند که در فهرست تحریم‌های انگلیس قرار گرفته‌اند.

جمهوری اسلامی ایران پیشتر نسبت به تبعات رفتارهای مداخله‌جویانه غرب هشدار داده و تصریح کرده بود که این قبیل اقدامات بی‌پاسخ نخواهد ماند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول(0)- منچستریونایتد(1)؛ دوئل تاریخی فراتر از یک بازی + گل اول
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
حمله هوایی رژیم اشغالگر به مرکز نوار غزه و شهادت سه نفر+ فیلم
چین و روسیه، همکار یا رقیب در آسیای مرکزی؟
ماجرای اعتصاب غذای زندانیان در قزلحصار چه بود؟
تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با 10 مصدوم
تله ترامپ برای اعراب در پرونده غزه
تعویق‌ کنفرانس‌خبری رییس جمهور
یک متر هم از حریم تخت جمشید کم نشده است
برانکو به پرسپولیس می آید؟
گروسی: یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود
بازگشت به حالت عادی روابط کابل و اسلام آباد
پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات
فیلیپین با هزاران آواره در محاصره طوفان
بایرن در آستانه شکستن رکورد تاریخی میلان
پس‌ از حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد
سناریوی حمله روسیه به ناتو بعد از پیروزی در اوکراین
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
آخرین خبر از وضعیت هوشیاری صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی
کارخانه عظیم گاز روسیه هدف پهپادهای اوکراینی قرار گرفت
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
100 شناور جدید در مسیر پیوستن به ناوگان دریایی کشور
سرقت عجیب جواهرات ناپلئون از موزه لوور
قرارگاه قدس: شهادت بزرگان طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نخواهد ماند
تکلیف سرمربی پرسپولیس امشب مشخص می شود
21 استان بدون باران، زنگ خطر آبی
درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید
مادورو: طرح دفاعی کاراکاس علیه آمریکا تکمیل شد
ثبت شرکت خارجی در ایران کمتر از یک روز شد
هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است
گزارش تصویری | اعتراضات ضد ترامپ با عنوان «بدون پادشاه» در سراسر آمریکا
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
X
آگهی تبلیغاتی