×
سیاسی
شناسه خبر : 115381
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

استفاده سیاسی اروپا از ابزار تحریم برای مداخله در امور داخلی ایران

تحریم‌های اتحادیه اروپا به دلیل تبعیت این کشورها از تحریم‌های یک‌جانبه و غیر قانونی آمریکا علیه کشورمان و متوقف بودن روابط اقتصادی ایران با این اتحادیه هیچ‌گونه تأثیر واقعی در شرایط اقتصادی ایران نخواهد داشت.

نورنیوز ـ گروه سیاست: «جوزف بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قبل از آغاز نشست وزرای خارجه این اتحادیه در بروکسل گفت: در آستانه افزایش تحریم‌ها علیه «افراد و نهادهای مسئول در ارتباط با خشونت علیه معترضان» هستیم.

این اقدام اروپا در شرایطی انجام می‌شود که رییس جمهور فرانسه نیز اخیرا ضمن ملاقات با چند زنِ مدعی رهبری اعتراضات، ضمن تمجید از آنها از رخدادهای چند هفته گذشته‌ی ایران به عنوان انقلاب! یاد کرد.

«اولاف شولتس»، صدراعظم آلمان نیز روز گذشته و هم‌زمان با تظاهرات مردم این کشور در اعتراض به بی‌کفایتی دولت آلمان در مدیریت شرایط اقتصادی و ناکامی در کنترل قیمت‌ها، ضمن انتقاد شدید از اقدامات انجام شده از سوی ایران برای کنترل اغتشاشات گفت: اتحادیه اروپا به زودی با هدف زیر فشار گذاشتن حکومت ایران تحریم‌های جدیدی اعمال خواهد کرد.

اقدامات مداخله‌جویانه کشورهای اروپایی که با رفتارهای خارج از عرف دیپلماتیک برخی نمایندگان سیاسی آنها در ایران همراه است به روشنی از عصبانیت و ناامیدی آنها نسبت به فروکش کردن اغتشاشات و بازگشت شرایط عادی به کشور حکایت می‌کند.

مرور رفتار رسانه‌های رسمی وابسته به این کشورها نیز موید رویکرد کاملا جهت‌دار این دولت‌ها در قبال اغتشاشات هفته‌های گذشته در ایران است.

در حالی که رسانه‌های غربی در هفته‌های اخیر با استفاده از تصاویر تایید نشده در شبکه‌های اجتماعی و اخبار و گزارش‌های عمدتا کذب، شدیدترین جریان رسانه‌ای خصمانه را علیه کشورمان سازمان دادند، اکنون و ‌پس از عادی شدن شرایط در کشور نه تنها حاضر به بازتاب واقعیت‌های جاری در ایران نیستند بلکه با بزرگ‌نمایی برخی رخدادهای پیش پا افتاده و استفاده از ابزارهای سیاسی و اقتصادی چون تحریم‌های اعلام شده از سوی جوزف بورل، همه تلاش خود را برای زیر فشار گذاشتن ایران و تشویق افکار عمومی برای تداوم اعتراضات به‌کار بسته‌اند.

بدون شک این‌گونه اقدامات مزورانه، همچون گذشته کمکی به اروپای بحران‌زده برای تحمیل اراده سیاسی خود به مردم ایران نخواهد کرد و اثر آن در حد نمایشی بی‌محتوا خواهد بود.

تنها تأثیر واقعی رفتار کنونی اروپا افزایش وضوح چهره پُرفریبی است که پس از خروج غیر قانونی ترامپ از برجام با دروغ‌گویی و بدون هیچ‌گونه اقدام عملی، بیش از یک سال طلایی‌ترین فرصت‌ها را برای مقابله جدی با اقدامات آمریکا از ایران گرفت و موجب تحلیل بنیه‌ی اقتصادی کشور شد.

تحریم‌های اتحادیه اروپا به دلیل تبعیت این کشورها از تحریم‌های یک‌جانبه و غیر قانونی آمریکا علیه کشورمان و متوقف بودن روابط اقتصادی ایران با این اتحادیه هیچ‌گونه تاثیر واقعی ندارد اما آینده ثابت خواهد کرد طرفی از این‌گونه اقدامات متضرر خواهد شد که با عدم شناخت از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال است چهره کریه دشمنی با مردم ایران را پشت نقاب‌های  رنگارنگ پنهان کرده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
استفاده سیاسی اروپا از ابزار تحریم برای مداخله در امور داخلی ایران
دوشنبه 1401/08/30 ساعت 14:05
نور ویدئو؛
استفاده سیاسی اروپا از ابزار تحریم برای مداخله در امور داخلی ایران
تحریم‌های اتحادیه اروپا به دلیل تبعیت این کشورها از تحریم‌های یک‌جانبه و غیر قانونی آمریکا علیه کشورمان و متوقف بودن روابط اقتصادی ایران با این اتحادیه هیچ‌گونه تأثیر واقعی در شرایط اقتصادی ایران نخواهد داشت.
سفیر آلمان مجدداً به وزارت امور خارجه احضار شد
دوشنبه 1401/08/23 ساعت 22:47
سفیر آلمان مجدداً به وزارت امور خارجه احضار شد
سفیر آلمان در تهران بار دیگر به وزارت امور خارجه ایران، احضار شد.
بورل: مذاکرات احیاى برجام به سایر نگرانى‌ها درباره ایران ارتباطى ندارد
دوشنبه 1401/08/23 ساعت 22:16
بورل: مذاکرات احیاى برجام به سایر نگرانى‌ها درباره ایران ارتباطى ندارد
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: در مسیر برجام بن بست همچنان وجود دارد. اما این مسأله با سایر موضوعاتی که نگران هستیم ارتباطی ندارد.
بیانیه سیاسی تروئیکای اروپا در مورد برنامه هسته‌ای ایران
جمعه 1401/08/20 ساعت 19:57
نورنیوز بررسی کرد؛
بیانیه سیاسی تروئیکای اروپا در مورد برنامه هسته‌ای ایران
بیانیه تروییکای اروپا در شرایطی منتشر شده که ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شب گذشته اعلام کرد که مقامات این کشور در حال هماهنگی با اروپا برای حمایت بیشتر از ناآرامی‌ها در ایران هستند.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اضهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!
حملات مجدد رژیم صهیونیستی به کرمانشاه +فیلم
حزب مؤتلفه اسلامی: پیروان مکتب حیدر کرار(ع) تجاوز رژیم صهیونیستی را بی‌پاسخ نمی‌گذارند
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده
هشدار به مردم: از خریدهای هیجانی خودداری کنید
تهران: بیانیه امروز صبح گروسی خیلی دیر بود!
آماده‌باش سراسری هلال‌احمر؛ 95 مصدوم در 12 استان
فضای پروازی کشور بسته شد
نامۀ عراقچی به سازمان ملل: اسرائیل پشیمان خواهد شد
سازمان انتقال خون: فعلاً نیاز فوری به اهدای خون نداریم
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
سردار رادان: انتقام سخت و پشیمان کننده‌ای از رژیم جعلی خواهیم گرفت+فیلم
گروسی: اقدامات نظامی تهدید کننده تأسیسات هسته‌ای عواقب وخیمی برای جهان دارد
آغاز تظاهرات گسترده مردم پاکستان در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران
رییس ستاد کل نیروهای مسلح،فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاءوفرمانده کل سپاه پاسداران
واکنش باشگاه‌های ورزشی و تیم ملی فوتبال به حمله رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران
نامی بر گذر، پژواکی در جهان
بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران درباره حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران
هدف، «ایران قوی» است
فعال‌شدن آژیر هشدار در اردن + فیلم
جانشین ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تجاوز اسرائیل، دردآور و پشیمان‌کننده خواهد بود
معاون استاندار اصفهان: حادثه نطنز بدون تلفات و آلودگی هسته‌ای بود
ایران خواستار نشست فوری شورای امنیت برای رسیدگی به تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی شد
سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود
لحظه حمله جنگنده‌های اسرائیل به تبریز+ فیلم
قالیباف: وقت، وقت انتقام است و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد
تصاویر منزل شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر
سید حسن خمینی: امروز، وحدت حول محور ایران اسلامی راه حفظ کشور از تجاوزات و تهدیدات است
تصاویر منزل شهید ذوالفقاری، استاد هسته‌ای دانشگاه بهشتی+ فیلم
بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در توئیت عبری صفحۀ رهبر انقلاب
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی
هواپیمای نخست‌وزیر اسرائیل به مقصدی نامعلوم پرواز کرد
شهید سلامی: فقط آرزو دارم که به شهدا و حاج قاسم بپیوندم+ فیلم
تصویری از پهپاد شاهد در آسمان عراق که در حال عزیمت به سرزمین‌های اشغالی است+ فیلم
مقامات اسرائیلی تحت حفاظت کامل قرار گرفتند
نفت در آستانه جهش تاریخی؛ بازار جهانی پس از حمله به ایران لرزید
اقامت زائران ایرانی در عربستان تمدید و پروازها فعلاً لغو شد
محکومیت قاطع عربستان سعودی علیه حملات رژیم صهیونیستی به ایران
شهادت یک نظامی در پی حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد
تل‌آویو: ایران 100 پهپاد به سمت اسرائیل پرتاب کرده است+ فیلم
لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز+فیلم
رنجبر جانشین شهید طهرانچی در دانشگاه آزاد شد
برق تهران در شرایط پایدار است
حال دریابان شمخانی وخیم است
بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران
با دستور رهبر معظم انقلاب فرمانده موقت کل نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
نخستین واکنش ترامپ به حملات رژیم صهیونیستی به ایران
اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت دکتر محمد مهدی طهرانچی
X
آگهی تبلیغاتی