×
سیاسی
شناسه خبر : 113283
تاریخ انتشار : جمعه 1401/08/20 ساعت 19:32
نصرالله: دشمن تلاش دارد با فناوری، نسل‌های ما را فاسد کند

نصرالله: دشمن تلاش دارد با فناوری، نسل‌های ما را فاسد کند

دشمن شرط بسته که نسل دوم و سوم، مقاومت را کنار بگذارند و به همین دلیل سعی در هدف قرار دادن و فساد آنها دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: دبیرکل حزب‌الله لبنان در ابتدای سخنرانی خود به مناسبت روز شهید به عملیات استشهادی احمد قصیر اشاره کرد و گفت: امیدواریم عملیات استشهادی بزرگتری از القصیر از طریق هر گروه مقاومتی شکل بگیرد.

نصرالله تصریح کرد: روز شهید، روزی است که امیر شهادت‌طلبان (احمد قصیر) به ساختمان فرمانداری نظامی اسرائیل در صور یورش برد و در کمتر از یک دقیقه بیش از ۱۰۰ نظامی و افسر اسرائیلی را به هلاکت رسانده و کل ساختمان را منهدم کرد.

نصرالله با بیان اینکه روز شهید روز همه شهدای محور مقاومت در سراسر منطقه است، تصریح کرد: خانواده‌های شهدا نقش زیادی در ادامه مسیر ما طی این ۴۰ سال داشتند و بسیاری از آنان فرزندان خود را تشویق کرده و لباس رزم بر تن فرزندانشان پوشاندند.

دبیرکل حزب‌الله گفت: فرزندان شهدا به دلیل پایبندی خانواده‌هایشان به مقاومت تا پیروزی، مبارزه و فرمانده شدند. ما ارزش شهدایی را که برای مقدسات و وطن و آزادی و کرامت و امنیت و عزت ما جان خود را فدا کردند، می‌دانیم.

نصرالله افزود: شهدای ما معروف هستند و اجساد برخی از آنان هنوز نزد دشمن اسرائیلی است که ان را انکار می کند. ما مفقود نیز داریم و پیگیر اجساد شهدا و مفقودین هستیم و تلاش می کنیم تکلیفشان را مشخص کنیم.

او خاطرنشان کرد، دشمن به این دل خوش کرده تا نسل دوم و سوم از مقاومت دست بردارد از اینرو در تلاش است آنان را هدف قرار داده و آنان را به فساد بکشاند.

نصرالله تأکید کرد که دشمن با تکنولوژی پیشرفته در صدد فاسد کردن نسل‌های ما و تغییر عقاید انان است که این خطر بزرگی است.

دبیرکل حزب‌الله تصریح کرد: مسیر شهدای ما با نسل های پی در پی تأکیدی بر ناکامی دشمن در دستیابی به اهدافش است.

دبیرکل حزب الله ادامه داد: دشمن در سراسر فلسطین اشغالی غافلگیر شد، زیرا نتوانست بر نسل‌های تأثیر بگذارد و اصول آنان را تغییر دهد. شهید عدی التمیمی و برادران مقاومش بر ناکامی برنامه‌های دشمن برای تغییر نقشه‌هایشان تأکید کردند.

او با اشاره به پیروزی حزب نتانیاهو در انتخابات پارلمانی اسرائیل تصریح کرد: همه دولت‌های اسرائیلی جنایتکار بوده و پیروز انتخابات کنست نیستند. نتایج انتخابات اخیر اسرائیل برایمان اهمیتی ندارد زیرا همه جناح‌های اسرائیلی در جنایت شبیه هم هستند.

نصرالله گفت: دشمن در سراسر فلسطین اشغالی غافلگیر شد، زیرا نتوانست بر نسل‌های تأثیر بگذارد و اصول آنان را تغییر دهد.

او تصریح کرد: شاید نتائج انتخابات اسرائیلی دارای تبعات خطرناکی برای فلسطین باشد زیرا قدرت را احمقان خواهند گرفت و احمق‌ها ما را نمی‌ترساننند.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد: فقط می توان به قدرت مقاومت برای حفظ توافق ترسیم مرزهای آبی اعتماد کرد. نتائج انتخابات امریکا هیچ چیزی را تغییر نمی‌دهد زیرا آمریکا با جمهوری خواهان و دموکرات‌ها هر دو، دو روی یک سکه هستند.

نصرالله گفت: آمریکا طاعون تروریسم تکفیری را به لبنان آورد و حزب الله آن را از بین برد. آمریکا سال ۲۰۱۹ پس از ناکامی طرح هایش با حمایت از تظاهرات در صدد آشوب افکنی در لبنان بود. آمریکا آشوب اکتبر سال ۲۰۱۹ را به وجود آورد اما حزب الله آن را مهار کرد. این حزب الله بود که نفرین آمریکایی را از سر لبنان دور کرد و این طاعون را از بین برد.

دبیرکل حزب‌الله تصریح کرد: یا لبنان جرات خواهد کرد کمک های روسی جدید را بپذیرد یا در برابر تهدیدهای آمریکا تسلیم خواهد شد؟ انتخابات رژیم صهیونیستی تبعات و تأثیراتی در داخل رژیم دارد زیرا شاید در سطح افزایش بحران و مقابله انعکاس داشته باشد. انتخابات اسرائیلی، اختلافات شدید را بیشتر کرده و بر آینده این رژیم و گزینه‌های انتخابی‌اش تأثیر خواهد داشت.

او همچنین به نقش مخرب آمریکا در سوریه اشاره کرد و افزود: امریکا که در ساقط کردن سوریه از طریق تروریست‌ها و تغذیه تکفیری‌ها ناکام مانده در صدد این هستند که با گرسنگی و سرما این کشور را فرو بپاشانند.

نصرالله تأکید کرد که محاصره لبنان توسط آمریکا از طریق جلوگیری از هر گونه سرمایه گذاری یا کمک‌های اقتصادی به کشور ادامه دارد. آمریکا از کمک هر کشوری به لبنان برای بحران اقتصادی‌اش جلوگیری می‌کند که در نوع خود نفرین و طاعون است.

دبیرکل حزب‌الله با بیان اینکه ایران قاطعانه توانست بر توطئه فتنه انگیز آمریکا و اسرائیل و کشورهای غربی پیروز شود، تصریح کرد: از لبنانی‌ها می‌خواهیم دربرابر طاعون و وبای آمریکا که فقط به دنبال حمایت از اسرائیل است، تسلیم نشوند.

سید حسن نصرالله همچنین به وضعیت ریاست جمهوری لبنان پس از میشل عون اشاره کرد و افزود: ما تصور نمی کنیم کسی به دنبال خلا ریاست جمهوری در لبنان باشد، ما بر انتخاب رئیس جمهوری در اولین فرصت تأکید داریم.

نصرالله ادامه داد: خلا ریاست جمهوری بر همه سطوح لبنان تاثیر دارد و پر کردن آن ممکن نیست. ریاست جمهوری بسیار حساس و سرنوشت ساز است و طی شش سال و پس از آن اثرات خود را بر جای خواهد گذاشت. باید برای انتخاب ریاست جمهوری به گزینه بهتر و مناسبتر دست یابیم.

او خاطرنشان کرد: باید گروه‌های قدرت لبنان که ریاست جمهوری مهمترین‌ان است و با امنیت ملی کشورمان ارتباط دارد حفظ شود. مقاومت مهم ترین عنصر قدرت لبنان است که هدف قرار گرفته و به‌ویژه از سوی آمریکایی‌هایی که هنوز در صدد آشوب افکنی هستند.

دبیرکل حزب‌الله با بیان اینکه سفارت آمریکا در کوچکترین موضوعات دولتی و وزاری لبنان دخالت می کند، تصریح کرد: ما گروه‌های مقاومت به عنوان بخش بزرگی از مردم لبنان رئیس جمهور می‌خواهیم که به مقاومت اطمینان خاطر دهد. ما رئیس جمهوری شجاعی در بعبدا می‌خواهیم که نترسد و امتیاز ندهد و منافع ملی را بر ترس خود مقدم دارد و قابل خرید و فرو ش نباشد.

نصرالله تصریح کرد: مقاومتی که ازاد سازی سال ۲۰۰۰ را رقم زد در دوره امیل لحود رئیس جمهوری مطمئن بود. مقاومت در سالهای گذشته در دوره عون (که قابل فروش نبود و از پشت خنجر نمی زد) بسیار ایمن و پشت گرم بود. اگر لبنان قدرتمندی می خواهید که بتواند برایتان گاز استخراج کند باید رئیس جمهوری شجاعی بیاورید که به مقاومت از پشت خنجر نزند.


العالم
نظرات

آخرین اخبار
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند