×
سیاسی
شناسه خبر : 113265
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

اعتراف آمریکا به تلاش مشترک با اروپا برای جلوگیری از پایان یافتن ناآرامى‌ها در ایران

اظهارات ند پرایس در حالی مطرح می شود که واشینگتن هرگونه دخالت در امور داخلی ایران و دست داشتن در برنامه ریزی و هدایت اغتشاشات در ایران را رد نموده و آن را ترفند جمهوری اسلامی ایران برای سرکوب اعتراضات عنوان کرده است!

نورنیوز - گروه بین‌الملل: در حالی که تجمعات اعتراضی و اغتشاشات هفته‌های گذشته در ایران تقریباً به پایان رسیده و به جز برخی تجمعات  ۱۰،۱۵ نفره در چند شهر، هیچگونه نشانه‌ای از وجود ناآرامی در کشور وجود ندارد. «ند پرایس»، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا از تلاش مشترک آمریکا و اروپا برای حمایت از ناآرامی‌ها در ایران خبر داده است.

او یکى از نقاط قوت اعتراض‌های اخیر در ایران را «مردمی و از جهاتی بی‌رهبر بودن» آن ذکر کرده است و اظهار کرده: آمریکا برای حمایت از مردم ایران در تلاش است و به آنها برای انعکاس صدایشان در جهان کمک می‌کند.

پرایس همچنین به تماس «راب مالی»، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و «وندی شرمن»، قائم‌مقام وزارت امور خارجه آمریکا با کشورهای اروپایی اشاره کرده و گفته است: آنها در تلاش هستند تا راه‌های حمایت از معترضان در ایران را بررسى کنند.

«حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امورخارجه کشورمان درواکنش به رفتار مداخله جویانه غرب در امور داخلی ایران ضمن گفتگو با «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل از مواضع و اقدامات غیرسازنده برخی کشورها به شدت انتقاد کرد و گفت: برخلاف منشور ملل متحد، تعداد معدودی از دولت‌های غربی با سوءاستفاده از مطالبات مسالمت آمیز در ایران، اقدام به تشویق خشونت و آموزش ساخت سلاح و کوکتل مولتوف در فضای مجازی و رسانه‌ای کردند، که در نتیجه سبب کشتار پلیس و ناامنی در ایران شدند، تا جایی که زمینه را برای اقدام تروریستی داعش مهیا ساختند.

اظهارات ند پرایس در حالی مطرح می شود که واشینگتن هرگونه دخالت در امور داخلی ایران و دست داشتن در برنامه‌ریزی و هدایت اغتشاشات در ایران را رد کرده و آن را ترفند جمهوری اسلامی ایران برای سرکوب اعتراضات عنوان کرده است!


نورنیوز
اخبار مرتبط
آمریکا هنوز پاسخ گزارشگران سازمان ملل درباره ایران را نداده است
چهارشنبه 1401/09/30 ساعت 15:08
نورنیوز بررسی کرد؛
آمریکا هنوز پاسخ گزارشگران سازمان ملل درباره ایران را نداده است
نزدیک به یک ماه از آخرین مهلت گزارشگران رویه‌های ویژه سازمان ملل متحد به آمریکا برای پاسخ‌گویی درباره اثرات تحریم در حوزه محیط زیست علیه ملت ایران می‌گذرد اما واشینگتن همچنان حاضر به پاسخ‌گویی در خصوص سوالات طرح شده و مسئولیت خود در قبال آن ندارد.
اعتراف آمریکا به تلاش مشترک با اروپا برای جلوگیری از پایان یافتن ناآرامى‌ها در ایران
یکشنبه 1401/08/22 ساعت 12:32
نور ویدئو؛
اعتراف آمریکا به تلاش مشترک با اروپا برای جلوگیری از پایان یافتن ناآرامى‌ها در ایران
اظهارات ند پرایس در حالی مطرح می شود که واشینگتن هرگونه دخالت در امور داخلی ایران و دست داشتن در برنامه ریزی و هدایت اغتشاشات در ایران را رد نموده و آن را ترفند جمهوری اسلامی ایران برای سرکوب اعتراضات عنوان کرده است!
امیرعبداللهیان درباره برگزاری نشست شورای حقوق بشر هشدار داد
جمعه 1401/08/20 ساعت 13:15
امیرعبداللهیان درباره برگزاری نشست شورای حقوق بشر هشدار داد
وزیر امور خارجه در گفتگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل ضمن مردود خواندن تلاش‌ها برای برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر در مورد ایران، نسبت به تأثیرات منفی اقدام سیاسی این شورا بر همکاری‌های ایران با غرب هشدار داد.
افشای فایل صوتی خبرنگار بی‌بی‌سی؛ رقابتی که موجب اذعان به واقعیت‌ها شد!
پنج‌شنبه 1401/08/19 ساعت 22:16
نور ویدئو؛
افشای فایل صوتی خبرنگار بی‌بی‌سی؛ رقابتی که موجب اذعان به واقعیت‌ها شد!
اگرچه انتشار فایل صوتی مجری بی‌بی‌سی فارسی را باید در چارچوب رقابت‌های رسانه‌ای و بهره‌برداری از حساسیت مردم ایران نسبت به تجزیه کشورشان علیه رسانه رقیب مورد توجه قرار داد اما به‌دلیل وجود نشانه‌های متعدد در طول 50 روز گذشته و اسناد و مدارک متقن به‌دست آمده در این مدت می‌توان محتوای آن را تأیید کرد.
تداوم دروغ‌های سریالی؛ حشد الشعبی و حزب‌الله لبنان در ایران!
دوشنبه 1401/08/16 ساعت 18:38
نور ویدئو؛
تداوم دروغ‌های سریالی؛ حشد الشعبی و حزب‌الله لبنان در ایران!
به‌دلیل فقدان هرگونه نشانه میدانی پیرامون ادعاهای مطرح شده در مورد حضور حشد الشعبی و حزب‌الله لبنان در ایران، هیچکس این« دروغ بزرگ» را نپذیرفت و رسانه‌های جعل‌کننده خبر نیز به سرعت به اشتباه فاحش خود پی برده و از تکرار خبر خودداری کردند.
وزیر امور خارجه: آمریکا سیاست یک بام و دو هوا را کنار بگذارد
پنج‌شنبه 1401/08/12 ساعت 21:31
وزیر امور خارجه: آمریکا سیاست یک بام و دو هوا را کنار بگذارد
وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی دیروز عصرش با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: نظرات خود را با رویکردی سازنده و رو به جلو به طرف آمریکایی ارائه کردیم.
چرا آمریکا به اتهامات مطرح شده توسط گزارشگران سازمان پاسخ نمی‌دهد!؟
دوشنبه 1401/08/09 ساعت 17:22
نورنیوز بررسی کرد؛
چرا آمریکا به اتهامات مطرح شده توسط گزارشگران سازمان پاسخ نمی‌دهد!؟
جمعی از گزارشگران رویه‌های ویژه سازمان ملل متحد در تاریخ 5 مهرماه سال‌جاری گزارش مشترکی را خطاب به دولت و مشخصا وزیر خارجه ایالات متحده با موضوع «آثار تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران در حوزه محیط زیست» به نمایندگی دائم این کشور در ژنو ارسال نموده و با طرح برخی سوالات از آمریکا خواسته‌اند ظرف مدت 60 روز به این سوالات پاسخ دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
X
آگهی تبلیغاتی