×
سیاسی
شناسه خبر : 113215
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/08/18 ساعت 22:45
کنعانی: بیانیه گروه خلاف منشور ملل متحد و محرک اغتشاش در ایران است

واکنش ایران به بیانیه گروه ۷؛

کنعانی: بیانیه گروه خلاف منشور ملل متحد و محرک اغتشاش در ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه گروه 7 درخصوص تحولات اخیر ایران گفت: ما مفاد این بیانیه در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران را قویاً محکوم کرده و مردود می‌دانیم.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد اینکه وزرای خارجه گروه ۷، هفته گذشته در پایان نشست خود در آلمان، بیانیه‌ای را در مورد موضوعات مختلف منتشر کردند که بخشی از آن در مورد جمهوری اسلامی ایران بود، واکنش شما به این بخش از بیانیه وزرای خارجه گروه ۷ چیست، گفت: میزان ساختگی و بی پایه بودن ادعاها و اتهاماتی که در بخش مربوط به ایران در این بیانیه آمده، مایه شگفتی است. ما مفاد این بیانیه در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران را قویا محکوم کرده و مردود می‌دانیم.

اعضای گروه ۷ از محکوم کردن حمله تروریستی در حرم شاهچراغ طفره رفتند/ تقسیم تروریسم خوب و بد توسط گروه ۷

کنعانی ادامه داد: مداخله در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران در شرایطی صورت می‌گیرد که عمده اعضای گروه ۷ برخلاف مسئولیت‌های بین المللی خود در مقابله با تروریسم، حتی از محکوم کردن حمله تروریستی در حرم شاهچراغ که منجر به شهادت و مجروح شدن جمعی از هموطنان که در میان آنها تعدادی زن و کودک هم بودند، طفره رفتند. این بخوبی ثابت می‌کند که آنها همچنان تروریسم را به خوب و بد تقسیم می‌کند که نشان دهنده تناقض در شعار و عمل آنهاست.

بیانیه گروه ۷ خلاف منشور ملل متحد بوده و محرک و مروج اغتشاش در داخل ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: بیانیه گروه ۷ در خصوص تحولات داخلی ایران، خلاف منشور ملل متحد بوده و عملا محرک و مروج اغتشاش و حملات تروریستی در داخل ایران است و صادر کنندگان این بیانیه باید در قبال این مواضع به ملت ایران پاسخگو باشند.  

ادعاها در مورد تحویل پهپاد و موشک از سوی ایران به روسیه بی‌اساس است

کنعانی تأکید کرد: در این بیانیه همچنین ادعاهایی در مورد تحویل پهپاد و موشک به روسیه علیه اوکراین مطرح شده که سراسر بی اساس است، وزیر امور خارجه قبلاً پاسخ این اتهامات را داده است.

ارائه تفسیر مغالطه آمیز از قطعنامه ۲۲۳۱ توسط ناقضین آن غیر قابل قبول است

او افزود: اما تاکید می‌کنم که ارائه تفسیر مغالطه آمیز از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد توسط ناقضین آن غیر قابل قبول است. ناقضین قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام نمی‌توانند پایبندترین طرف به تعهداتش را به عدم پایبندی به توافق متهم کنند. جمهوری اسلامی ایران علاوه بر پایبندی به تعهداتش، همواره در مذاکرات احیای توافقی که سایرین باعث تضعیف آن بوده‌اند، حاضر بوده و خواهد بود تا در مذاکرات منطقی و سازنده، به توافقی دست یابد که تضمین کننده حقوق قانونی ملت ایران در چارچوب یک توافق خوب، قوی و پایدار باشد.

جمهوری اسلامی لنگر مهم ثبات و امنیت در منطقه است/ فضاسازی‌ها علیه ایران مردود است

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه به خبرنگار سیاست خارجی ایرنا گفت: بیانیه گروه ۷ همچنین اتهاماتی را در مورد مسائل منطقه‌ای متوجه جمهوری اسلامی ایران می‌کند. این درحالی است که جمهوری اسلامی لنگر مهم ثبات و امنیت در منطقه است. این فضاسازی‌ها مردود است. دولت جمهوری اسلامی ایران به سیاست حسن همجواری و همسایگی خود به طریق سازنده ادامه می‌دهد و آنرا به نفع ارتقای ثبات و امنیت در منطقه می‌داند.


ایرنا
اخبار مرتبط
اغتشاش رباتیک
یکشنبه 1401/09/06 ساعت 21:24
جعفر رجبی قره‌قشلاقی
اغتشاش رباتیک
امروز یک ایران مجازی ساخته شده که در این ایران مجازی خیابان‌ها مملو از جنازه، سپاهی در حال فرار، پول‌ها را به بانک‌های سویس برده‌اند و... خلاصه کار تمام است و آنچه انقلاب خوانده‌اند در لبه پیروزی است. راستی چطور چنین فاصله‌ای ممکن است اتفاق بیفتد؟
کنعانی: ایران مخالف جنگ و حامی صلح است
جمعه 1401/08/20 ساعت 16:20
در واکنش به اتهام ارسال سلاح ایران به روسیه برای جنگ با اوکراین؛
کنعانی: ایران مخالف جنگ و حامی صلح است
سخنگوی وزارت خارجه گفت: ارسال سلاح ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین، اتهام بی اساسی است که هر روز مطرح می‌کنند تا اقدام روزانه خود در صادرات سلاح به اوکراین را مشروع جلوه دهند.
کنعانی: ایران پاسخ رفتارهای مداخله‌گرایانه اروپا را متقابلاً می‌دهد/ هیچ سلاحی برای طرف‌های درگیر جنگ اوکراین ارسال نکرده‌ایم
دوشنبه 1401/07/25 ساعت 11:57
در نشست خبری؛
کنعانی: ایران پاسخ رفتارهای مداخله‌گرایانه اروپا را متقابلاً می‌دهد/ هیچ سلاحی برای طرف‌های درگیر جنگ اوکراین ارسال نکرده‌ایم
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تأکید کرد: اروپا را به پرهیز از رفتارهای مداخله گرایانه دعوت می‌کنیم، اما در صورت رفتارهای مداخله گرایانه، ایران واکنش متقابل و متناسب نشان خواهد داد و این موضوع در مورد تمام کشورهای اروپایی صدق می‌کند.
کنعانی: آمریکا ژست مدعی و طلبکارانه نگیرد/ سه کشور اروپایی مسیر سازنده را در پیش بگیرند
دوشنبه 1401/06/21 ساعت 11:17
کنعانی: آمریکا ژست مدعی و طلبکارانه نگیرد/ سه کشور اروپایی مسیر سازنده را در پیش بگیرند
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز تأکید کرد: سه کشور اروپایی در مسیر یک رویکرد غیرسازنده قرار گرفتند. همکاری با آژانس هم در مسیر حقوق است و هم در مسیر تکالیف؛ این دو در کنار هم معنی پیدا می‌کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (1)- پرسپولیس (0) | مصاف در دژ فلک الافلاک + گل اول خیبر
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
X
آگهی تبلیغاتی