×
سیاسی
شناسه خبر : 113194
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/08/18 ساعت 13:36
شمخانی: راه برون رفت از بحران‌ها و چالش‌های موجود، گفتگو و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است

شمخانی: راه برون رفت از بحران‌ها و چالش‌های موجود، گفتگو و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است

دبیر شورای امنیت ملی روسیه که به تهران سفر کرده است؛ صبح امروز با دریابان «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: «نیکلای پاتروشف»، دبیر شورای امنیت ملی روسیه که به تهران سفر کرده است؛ صبح امروز با دریابان «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار شمخانی با اشاره به شرایط منطقه‌ای و جهانی؛ راه برون رفت از بحران‌ها و چالش‌های موجود را گفتگو و همکاری های منطقه‌ای و بین‌المللی دانست.

او با تبیین ابعاد جنگ ترکیبی نظام سلطه علیه ملت ایران و آثار تحریم‌های ظالمانه آمریکا تصریح کرد: گسترش همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای به‌ویژه با کشورهای همسایه در حوزه اقتصادی از اولویت‌های راهبردی کشورمان به شمار می‌رود.

شمخانی، تقویت روند همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های انرژی، حمل و نقل، کشاورزی، تجارت، امور بانکی و محیط زیست را حائز اهمیت ذکر کرد و افزود: با اتخاد تمهیدات لازم باید به سرعت موانع موجود در این بخش‌ها را برطرف کرد.

او همچنین تقویت همکاری‌های چند جانبه در سازمان‌های منطقه‌ای به ویژه شانگهای را برای بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های قابل تبادل کشورهای عضو ضروری دانست.

دبیر شورای امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه خطر تروریسم و افراطی گری همچنان امنیت منطقه و جهان را تهدید می کند بر لزوم استمرار و افزایش همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای دفع کامل خطرات این پدیده شوم تأکید کرد.

شمخانی با اشاره به بحران اوکراین گفت: ایران از هرگونه ابتکاری که منجر به آتش بس و صلح بین روسیه و اوکراین بر پایه گفتگو انجام شود استقبال و حمایت نموده و آماده نقش آفرینی برای پایان جنگ است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، ایجاد نهادهای مشترک و هم افزا برای مقابله با تحریم‌ها و فعال‌سازی ظرفیت نهادهای بین‌المللی علیه تحریم و کشورهای تحریم کننده را مورد تأکید قرار داد.

نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه نیز در این دیدار با اعلام خرسندی از شتاب گرفتن همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: روسای جمهور دو کشور با انجام ۴ ملاقات در سال جاری بر اراده غیر قابل تغییر تهران و مسکو در زمینه هدایت روابط دوجانبه به سطح راهبردی تأکید کرده‌اند.

او با اشاره به توافقات قبلی میان نهادهای امنیت ملی ایران و‌ روسیه و تعیین نقشه راه همکاری های راهبردی به‌ویژه در حوزه مقابله با تحریم‌های اقتصادی و فناوری افزود: مهمترین هدف من و هیأت همراهم از سفر به تهران تبادل نظر برای سرعت دادن به اجرای پروژه‌های مشترک در کنار فراهم نمودن سازوکارهای پویا برای شروع فعالیت‌های جدید در حوزه‌های اقتصادی، تجاری انرژی و فناوری است.

پاتروشف گفت: ایجاد هم افزایی در ظرفیت‌های ترانزیتی به‌ویژه تکمیل سریع کریدور شمال- جنوب گامی موثر برای کیفی سازی همکاری‌های اقتصادی و تجاری دوجانبه و بین‌المللی است.

پاتروشف با تأکید بر پیگیری طرح مشترک دو کشور برای ایجاد گروه دوستی مدافعان منشور ملل متحد با حضور کشورهایی که مورد تحریم غیر قانونی غرب قرار گرفته‌اند، افزود: کشورهای غربی به‌ویژه آمریکا با زیر پا گذاردن منشور ملل متحد و با استفاده از جنگ ترکیبی به‌دنبال تحمیل اراده سیاسی خود به کشورهای مستقل هستند.

دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه در پایان با ارائه گزارشی پیرامون بحران اوکراین اظهار کرد: امپراطوری رسانه‌ای غرب از ابتدا با وارونه نمایی حقایق، تلاش گسترده‌ای را برای ایجاد انحراف در افکار عمومی جهانی نسبت به چگونگی آغاز بحران اوکراین و واقعیت‌های میدانی آن در دستور کار خود قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
وزیر خارجه ترکیه: آنکارا برای توافق تهران–واشنگتن تلاش می‌کند
پیش ‌بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 19 خرداد 1405 / دلار به کریدور 180 هزار تومانی می‌رسد؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 19 خرداد 1405 / فرمان بازار طلا در دست اونس جهانی
سه سناریو برای تحلیل تجاوزات اخیر اسراییل در منطقه
تل آویو مدعی شد: اسرائیل حملاتش به ایران را به خواست ترامپ متوقف کرد
مسکو کنار تهران در آژانس اتمی؛ هشدار درباره «وارونه‌سازی واقعیت»
15 نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی مجروح شدند/ تا کنون هیچ شهیدی گزارش نشده است
پیام صریح نیکزاد به دشمنان؛ جبهه مقاومت را از ایران جدا نمی‌دانیم
ماجرای عجیب در جاده قم–کاشان؛ کودک 9 ساله پشت فرمان کامیون خاور
نواف سلام: اسرائیل در طول آتش‌بس 3500 بار لبنان را بمباران کرده است
لغو تمامی پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی
لغو بیش از 5 هزار بلیت قطار در جنگ رمضان
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد
نورویدئو | پنتاگون علیه تل آویو؟؛ پشت پرده هشدار بی‌سابقه آمریکا
ادعای معاریو: نتانیاهو از ایران شکست سختی خورد
سفیر ایران در روسیه: اروپا از معادلات مذاکره حذف شده است