×
سیاسی
شناسه خبر : 113194
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/08/18 ساعت 13:36
شمخانی: راه برون رفت از بحران‌ها و چالش‌های موجود، گفتگو و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است

شمخانی: راه برون رفت از بحران‌ها و چالش‌های موجود، گفتگو و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است

دبیر شورای امنیت ملی روسیه که به تهران سفر کرده است؛ صبح امروز با دریابان «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: «نیکلای پاتروشف»، دبیر شورای امنیت ملی روسیه که به تهران سفر کرده است؛ صبح امروز با دریابان «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار شمخانی با اشاره به شرایط منطقه‌ای و جهانی؛ راه برون رفت از بحران‌ها و چالش‌های موجود را گفتگو و همکاری های منطقه‌ای و بین‌المللی دانست.

او با تبیین ابعاد جنگ ترکیبی نظام سلطه علیه ملت ایران و آثار تحریم‌های ظالمانه آمریکا تصریح کرد: گسترش همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای به‌ویژه با کشورهای همسایه در حوزه اقتصادی از اولویت‌های راهبردی کشورمان به شمار می‌رود.

شمخانی، تقویت روند همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های انرژی، حمل و نقل، کشاورزی، تجارت، امور بانکی و محیط زیست را حائز اهمیت ذکر کرد و افزود: با اتخاد تمهیدات لازم باید به سرعت موانع موجود در این بخش‌ها را برطرف کرد.

او همچنین تقویت همکاری‌های چند جانبه در سازمان‌های منطقه‌ای به ویژه شانگهای را برای بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های قابل تبادل کشورهای عضو ضروری دانست.

دبیر شورای امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه خطر تروریسم و افراطی گری همچنان امنیت منطقه و جهان را تهدید می کند بر لزوم استمرار و افزایش همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای دفع کامل خطرات این پدیده شوم تأکید کرد.

شمخانی با اشاره به بحران اوکراین گفت: ایران از هرگونه ابتکاری که منجر به آتش بس و صلح بین روسیه و اوکراین بر پایه گفتگو انجام شود استقبال و حمایت نموده و آماده نقش آفرینی برای پایان جنگ است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، ایجاد نهادهای مشترک و هم افزا برای مقابله با تحریم‌ها و فعال‌سازی ظرفیت نهادهای بین‌المللی علیه تحریم و کشورهای تحریم کننده را مورد تأکید قرار داد.

نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه نیز در این دیدار با اعلام خرسندی از شتاب گرفتن همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: روسای جمهور دو کشور با انجام ۴ ملاقات در سال جاری بر اراده غیر قابل تغییر تهران و مسکو در زمینه هدایت روابط دوجانبه به سطح راهبردی تأکید کرده‌اند.

او با اشاره به توافقات قبلی میان نهادهای امنیت ملی ایران و‌ روسیه و تعیین نقشه راه همکاری های راهبردی به‌ویژه در حوزه مقابله با تحریم‌های اقتصادی و فناوری افزود: مهمترین هدف من و هیأت همراهم از سفر به تهران تبادل نظر برای سرعت دادن به اجرای پروژه‌های مشترک در کنار فراهم نمودن سازوکارهای پویا برای شروع فعالیت‌های جدید در حوزه‌های اقتصادی، تجاری انرژی و فناوری است.

پاتروشف گفت: ایجاد هم افزایی در ظرفیت‌های ترانزیتی به‌ویژه تکمیل سریع کریدور شمال- جنوب گامی موثر برای کیفی سازی همکاری‌های اقتصادی و تجاری دوجانبه و بین‌المللی است.

پاتروشف با تأکید بر پیگیری طرح مشترک دو کشور برای ایجاد گروه دوستی مدافعان منشور ملل متحد با حضور کشورهایی که مورد تحریم غیر قانونی غرب قرار گرفته‌اند، افزود: کشورهای غربی به‌ویژه آمریکا با زیر پا گذاردن منشور ملل متحد و با استفاده از جنگ ترکیبی به‌دنبال تحمیل اراده سیاسی خود به کشورهای مستقل هستند.

دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه در پایان با ارائه گزارشی پیرامون بحران اوکراین اظهار کرد: امپراطوری رسانه‌ای غرب از ابتدا با وارونه نمایی حقایق، تلاش گسترده‌ای را برای ایجاد انحراف در افکار عمومی جهانی نسبت به چگونگی آغاز بحران اوکراین و واقعیت‌های میدانی آن در دستور کار خود قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/سرنگونی پهپاد اسرائیل
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!
ترامپ مسوولیت فاجعه مدرسه میناب را نپذیرفت!
شهادت جمعی از مدافعان امنیت در حملات تروریستی به ایست‌های بازرسی تهران
پیکر مطهر فرزند قهرمان خوزستان "دریاسالار شهید علی شمخانی" در اهواز تشییع می شود+ جزییات
رفع اختلال نسخه موبایلی بانک ملی/فردا در دسترس
ستون نویس هاآرتص: تضمینی نیست که ایران دست از جنگ بکشد
استاد دانشگاه انگلیس: آمریکا در جنگ با ایران به هیچ‌یک از اهدافش نرسید
گفت‌وگوی تلفنی نخست‌وزیر عراق با پزشکیان درخصوص تحولات منطقه
حمله پهپادی به بندر «صلاله» عمان
ایتالیا: وارد جنگ علیه ایران نخواهیم شد
ارسال کنندگان تصایر به رسانه‌های معاند در یزد دستگیر شدند
واکنش ایرج طهماسب به شهادت کودکان میناب
جنگ، بنزین را در 85 کشور گران کرد