×
سیاسی
شناسه خبر : 113194
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/08/18 ساعت 13:36
شمخانی: راه برون رفت از بحران‌ها و چالش‌های موجود، گفتگو و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است

شمخانی: راه برون رفت از بحران‌ها و چالش‌های موجود، گفتگو و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است

دبیر شورای امنیت ملی روسیه که به تهران سفر کرده است؛ صبح امروز با دریابان «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: «نیکلای پاتروشف»، دبیر شورای امنیت ملی روسیه که به تهران سفر کرده است؛ صبح امروز با دریابان «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار شمخانی با اشاره به شرایط منطقه‌ای و جهانی؛ راه برون رفت از بحران‌ها و چالش‌های موجود را گفتگو و همکاری های منطقه‌ای و بین‌المللی دانست.

او با تبیین ابعاد جنگ ترکیبی نظام سلطه علیه ملت ایران و آثار تحریم‌های ظالمانه آمریکا تصریح کرد: گسترش همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای به‌ویژه با کشورهای همسایه در حوزه اقتصادی از اولویت‌های راهبردی کشورمان به شمار می‌رود.

شمخانی، تقویت روند همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های انرژی، حمل و نقل، کشاورزی، تجارت، امور بانکی و محیط زیست را حائز اهمیت ذکر کرد و افزود: با اتخاد تمهیدات لازم باید به سرعت موانع موجود در این بخش‌ها را برطرف کرد.

او همچنین تقویت همکاری‌های چند جانبه در سازمان‌های منطقه‌ای به ویژه شانگهای را برای بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های قابل تبادل کشورهای عضو ضروری دانست.

دبیر شورای امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه خطر تروریسم و افراطی گری همچنان امنیت منطقه و جهان را تهدید می کند بر لزوم استمرار و افزایش همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای دفع کامل خطرات این پدیده شوم تأکید کرد.

شمخانی با اشاره به بحران اوکراین گفت: ایران از هرگونه ابتکاری که منجر به آتش بس و صلح بین روسیه و اوکراین بر پایه گفتگو انجام شود استقبال و حمایت نموده و آماده نقش آفرینی برای پایان جنگ است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، ایجاد نهادهای مشترک و هم افزا برای مقابله با تحریم‌ها و فعال‌سازی ظرفیت نهادهای بین‌المللی علیه تحریم و کشورهای تحریم کننده را مورد تأکید قرار داد.

نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه نیز در این دیدار با اعلام خرسندی از شتاب گرفتن همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: روسای جمهور دو کشور با انجام ۴ ملاقات در سال جاری بر اراده غیر قابل تغییر تهران و مسکو در زمینه هدایت روابط دوجانبه به سطح راهبردی تأکید کرده‌اند.

او با اشاره به توافقات قبلی میان نهادهای امنیت ملی ایران و‌ روسیه و تعیین نقشه راه همکاری های راهبردی به‌ویژه در حوزه مقابله با تحریم‌های اقتصادی و فناوری افزود: مهمترین هدف من و هیأت همراهم از سفر به تهران تبادل نظر برای سرعت دادن به اجرای پروژه‌های مشترک در کنار فراهم نمودن سازوکارهای پویا برای شروع فعالیت‌های جدید در حوزه‌های اقتصادی، تجاری انرژی و فناوری است.

پاتروشف گفت: ایجاد هم افزایی در ظرفیت‌های ترانزیتی به‌ویژه تکمیل سریع کریدور شمال- جنوب گامی موثر برای کیفی سازی همکاری‌های اقتصادی و تجاری دوجانبه و بین‌المللی است.

پاتروشف با تأکید بر پیگیری طرح مشترک دو کشور برای ایجاد گروه دوستی مدافعان منشور ملل متحد با حضور کشورهایی که مورد تحریم غیر قانونی غرب قرار گرفته‌اند، افزود: کشورهای غربی به‌ویژه آمریکا با زیر پا گذاردن منشور ملل متحد و با استفاده از جنگ ترکیبی به‌دنبال تحمیل اراده سیاسی خود به کشورهای مستقل هستند.

دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه در پایان با ارائه گزارشی پیرامون بحران اوکراین اظهار کرد: امپراطوری رسانه‌ای غرب از ابتدا با وارونه نمایی حقایق، تلاش گسترده‌ای را برای ایجاد انحراف در افکار عمومی جهانی نسبت به چگونگی آغاز بحران اوکراین و واقعیت‌های میدانی آن در دستور کار خود قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به زیرساخت های اسکله بندرعباس
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است