×
چندرسانه‌ای
شناسه خبر : 113164
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 20:09
روایت شاهد عینی از حادثه حمله با اتوبوس به کلانتری 16 زاهدان+فیلم

روایت شاهد عینی از حادثه حمله با اتوبوس به کلانتری 16 زاهدان+فیلم

در جریان حمله به کلانتری جنب مصلی اهل سنت زاهدان، فرد یا افرادی با یک دستگاه اتوبوس به کلانتری حمله‌ور شده و به گفته شاهدان عینی اتوبوس را به دیوار کلانتری می‌کوبند که موجب ریزش دیوار می‌شود. راننده اتوبوس روایتی جزئی از روز حادثه بیان می‌کند.

نورنیوز - چند رسانه‌ای: روز جمعه ۸ مهرماه، مولوی عبدالحمید امام جماعت مسجد مکی زاهدان در اثنای خطبه‌های نماز جمعه خود مباحثی راجع به شایعات اخیر در این استان مطرح می‌کند؛ مباحثی در مورد ادعای تجاوز یک درجه‌دار نیروی انتظامی چابهار به دختر نوجوان و جالب اینکه این موضوع از حدود ۴۰ روز پیش از این ماجرا در استان سیستان و بلوچستان مطرح بود و مسئولان و نیروی انتظامی نیز بر «بررسی و رسیدگی به این شایعه» و در صورت واقعیت داشتن، برخورد با فرد خاطی تأکید کرده بودند.

اینکه چرا این موضوع به‌یک‌باره پس از ۴۰ روز و به‌صورت خاص آن‌هم در شرایطی که فتنه اخیر در حال فروکش بود، در نماز جمعه مطرح می‌شود جای بررسی دارد؛ اما به‌هرحال بعد از نماز، جمعی از مردم سمت کلانتری جنب مصلی حرکت می‌کنند و شعارهایی سر داده می‌شود. در همین حین برخی افراد به سنگ‌اندازی به‌سمت کلانتری و در ادامه تلاش برای شکستن درب کلانتری اقدام می‌کنند و تصاویر منتشر شده از دوربین‌های کلانتری در رسانه‌های جمعی نشان می‌دهد حداقل دو فرد مسلح در میان افرادی که سمت کلانتری هجوم برده‌اند حضور دارند؛ در ادامه نیز حوادث تلخی رخ می‌دهد.

در جریان حمله به کلانتری جنب مصلی اهل سنت زاهدان در‌ اقدامی عجیب، فرد یا افرادی با یک دستگاه اتوبوس  با سرعت به کلانتری حمله‌ور شده و به گفته شاهدان عینی اتوبوس را به دیوار کلانتری می‌کوبند که موجب ریزش دیوار می‌شود.

در این زمینه با توجه به ادعاهای مکرر مولوی عبدالحمید امام جمعه مسجد مکی زاهدان مبنی بر اینکه در حوادث جمعه سیاه تنها عده‌ای معترض و نه اغتشاشگر در میدان بوده‌اند که بی‌گناه گشته شده‌اند، بررسی دقیق و کارشناسانه ابعاد موضوع توسط تیم‌های مختلفی از داخل استان گرفته تا هیأت‌های اعزامی از پایتخت در دستور کار قرار می‌گیرد که در گام نخست به انتشار بیانیه شورای تأمین در روز پنجشنبه پنجم آبان ماه منتج می‌شود که در این بیانیه با اشاره به "پذیرش قصور برخی از ماموران و عزل رئیس وقت کلانتری ۱۶ و فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان" تأکید شده "بالغ بر ۱۵۰ نفر که حضور افراد مسلح در میان آنها به اثبات رسیده با حمله به کلانتری ۱۶، ضمن پرتاب سنگ، تیراندازی، هدایت و زدن اتوبوس شرکت واحد به دیوار کلانتری به قصد تخریب درب و دیوار آغازگر اغتشاش بوده است".

پس از انتشار این بیانیه مولوی عبدالحمید در خطبه‌های نماز جمعه ششم آبان‌ماه با اشاره به اینکه فرصت نکرده همه متن بیانیه شورای تأمین استان سیستان و بلوچستان را مطالعه کند! از بخشی از این بیانیه و اقدام صورت‌گرفته در برکناری برخی مسئولین در زمینه حوادث ۸ مهرماه زاهدان استقبال می‌کند. روز بعد دفتر مولوی عبدالحمید با انتشار بیانیه‌ای، به بیانیه شورای تامین استان واکنش نشان می‌دهد و بعضی از ادعاهای مطرح شده در این بیانیه از جمله حمله اتوبوس را خلاف واقع می‌خواند؛ که در این خصوص در متن آن آمده "در مورد اتوبوسی که به دیوار کلانتری کوبیده شده، شاهد موجود است که یکی از مأموران کلانتری راننده اتوبوس را از پشت فرمان بیرون کرده و خودش پشت فرمان می‌نشیند تا اتوبوس را در مقابل درب کلانتری برای حفاظت آن پارک کند، اما چون رانندگی بلد نبوده یا دستپاچه شده، دو بار اتوبوس را عقب و جلو می‌برد و به دیوار کلانتری می‌کوبد و نهایتاً اتوبوس را رها می‌کند و از محل می‌گریزد. لذا تلاش برای تسخیر کلانتری توسط افراد در هیچ عقل و منطقی نمی‌گنجد".

بررسی بخشی از فیلم‌های دوربین‌های مداربسته کلانتری تا قبل از تخریب آنها توسط مهاجمان و فیلم‌های موجود در موبایل تعدادی از افراد حاضر در صحنه و همچنین اظهارات راننده اتوبوسی که وسیله نقلیه او پس از ربودن باعث تخریب دیوار کلانتری شد، نشان می‌دهد واقعیت ماجرا با اظهارات امام جمعه مسجد مکی زاهدان متفاوت است.

راننده اتوبوس  در شرح روایت حادثه می گوید در مسجد مشغول نماز خواندن بودم که متوجه شروع  درگیری‌ها شدم. به سمت اتوبوس آمدم و قصد فرار از محل را داشتم اما مهاجمان اجازه انتقال اتوبوس را ندادند و شیشه‌هایش را شکستند. وقتی دیدم امکان انتقال اتوبوس وجود ندارد، اتوبوس را رها کردم و از محل گریختم. 

بعد از متواری شدن راننده اتوبوس از محل، گروهی از مهاجمان با سوار شدن بر اتوبوس ربوده‌شده اقدام به تخریب دیوار کلانتری کردند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز دشمن آمریکایی به جزیره لارک؛ سپاه از پاسخ قاطع و تنبیه متجاوز خبر داد
مصرف طولانی‌مدت ملاتونین خطر نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد؟
«یک عمر وقف وحدت مسلمانان»؛ فیلم‌های دیده‌نشده از رهبر شهید انقلاب
وزیر خارجه ایتالیا:روسیه در صورت حمله به اروپا بازنده خواهد بود
حمله موشکی اوکراین به بلگورود
تایید خبر تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به جزیره لارک
طنین صدای ابوعبیده خواب را از چشم اسرائیل ربوده است
اخبار تایید نشده از شنیده‌شدن صدای انفجار در حوالی جزیره لارک
برد استقلال در دربی خاطره‌انگیز پیشکسوتان در کیش
نجات 5 شهروند گرفتار در آتش‌سوزی ساختمان مسکونی کرج
2 تیراندازی جمعی در آمریکا؛ 3 کشته و 18 زخمی
اردوی تیم ملی فوتبال امید تعطیل شد
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا