×
چندرسانه‌ای
شناسه خبر : 113164
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 20:09
روایت شاهد عینی از حادثه حمله با اتوبوس به کلانتری 16 زاهدان+فیلم

روایت شاهد عینی از حادثه حمله با اتوبوس به کلانتری 16 زاهدان+فیلم

در جریان حمله به کلانتری جنب مصلی اهل سنت زاهدان، فرد یا افرادی با یک دستگاه اتوبوس به کلانتری حمله‌ور شده و به گفته شاهدان عینی اتوبوس را به دیوار کلانتری می‌کوبند که موجب ریزش دیوار می‌شود. راننده اتوبوس روایتی جزئی از روز حادثه بیان می‌کند.

نورنیوز - چند رسانه‌ای: روز جمعه ۸ مهرماه، مولوی عبدالحمید امام جماعت مسجد مکی زاهدان در اثنای خطبه‌های نماز جمعه خود مباحثی راجع به شایعات اخیر در این استان مطرح می‌کند؛ مباحثی در مورد ادعای تجاوز یک درجه‌دار نیروی انتظامی چابهار به دختر نوجوان و جالب اینکه این موضوع از حدود ۴۰ روز پیش از این ماجرا در استان سیستان و بلوچستان مطرح بود و مسئولان و نیروی انتظامی نیز بر «بررسی و رسیدگی به این شایعه» و در صورت واقعیت داشتن، برخورد با فرد خاطی تأکید کرده بودند.

اینکه چرا این موضوع به‌یک‌باره پس از ۴۰ روز و به‌صورت خاص آن‌هم در شرایطی که فتنه اخیر در حال فروکش بود، در نماز جمعه مطرح می‌شود جای بررسی دارد؛ اما به‌هرحال بعد از نماز، جمعی از مردم سمت کلانتری جنب مصلی حرکت می‌کنند و شعارهایی سر داده می‌شود. در همین حین برخی افراد به سنگ‌اندازی به‌سمت کلانتری و در ادامه تلاش برای شکستن درب کلانتری اقدام می‌کنند و تصاویر منتشر شده از دوربین‌های کلانتری در رسانه‌های جمعی نشان می‌دهد حداقل دو فرد مسلح در میان افرادی که سمت کلانتری هجوم برده‌اند حضور دارند؛ در ادامه نیز حوادث تلخی رخ می‌دهد.

در جریان حمله به کلانتری جنب مصلی اهل سنت زاهدان در‌ اقدامی عجیب، فرد یا افرادی با یک دستگاه اتوبوس  با سرعت به کلانتری حمله‌ور شده و به گفته شاهدان عینی اتوبوس را به دیوار کلانتری می‌کوبند که موجب ریزش دیوار می‌شود.

در این زمینه با توجه به ادعاهای مکرر مولوی عبدالحمید امام جمعه مسجد مکی زاهدان مبنی بر اینکه در حوادث جمعه سیاه تنها عده‌ای معترض و نه اغتشاشگر در میدان بوده‌اند که بی‌گناه گشته شده‌اند، بررسی دقیق و کارشناسانه ابعاد موضوع توسط تیم‌های مختلفی از داخل استان گرفته تا هیأت‌های اعزامی از پایتخت در دستور کار قرار می‌گیرد که در گام نخست به انتشار بیانیه شورای تأمین در روز پنجشنبه پنجم آبان ماه منتج می‌شود که در این بیانیه با اشاره به "پذیرش قصور برخی از ماموران و عزل رئیس وقت کلانتری ۱۶ و فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان" تأکید شده "بالغ بر ۱۵۰ نفر که حضور افراد مسلح در میان آنها به اثبات رسیده با حمله به کلانتری ۱۶، ضمن پرتاب سنگ، تیراندازی، هدایت و زدن اتوبوس شرکت واحد به دیوار کلانتری به قصد تخریب درب و دیوار آغازگر اغتشاش بوده است".

پس از انتشار این بیانیه مولوی عبدالحمید در خطبه‌های نماز جمعه ششم آبان‌ماه با اشاره به اینکه فرصت نکرده همه متن بیانیه شورای تأمین استان سیستان و بلوچستان را مطالعه کند! از بخشی از این بیانیه و اقدام صورت‌گرفته در برکناری برخی مسئولین در زمینه حوادث ۸ مهرماه زاهدان استقبال می‌کند. روز بعد دفتر مولوی عبدالحمید با انتشار بیانیه‌ای، به بیانیه شورای تامین استان واکنش نشان می‌دهد و بعضی از ادعاهای مطرح شده در این بیانیه از جمله حمله اتوبوس را خلاف واقع می‌خواند؛ که در این خصوص در متن آن آمده "در مورد اتوبوسی که به دیوار کلانتری کوبیده شده، شاهد موجود است که یکی از مأموران کلانتری راننده اتوبوس را از پشت فرمان بیرون کرده و خودش پشت فرمان می‌نشیند تا اتوبوس را در مقابل درب کلانتری برای حفاظت آن پارک کند، اما چون رانندگی بلد نبوده یا دستپاچه شده، دو بار اتوبوس را عقب و جلو می‌برد و به دیوار کلانتری می‌کوبد و نهایتاً اتوبوس را رها می‌کند و از محل می‌گریزد. لذا تلاش برای تسخیر کلانتری توسط افراد در هیچ عقل و منطقی نمی‌گنجد".

بررسی بخشی از فیلم‌های دوربین‌های مداربسته کلانتری تا قبل از تخریب آنها توسط مهاجمان و فیلم‌های موجود در موبایل تعدادی از افراد حاضر در صحنه و همچنین اظهارات راننده اتوبوسی که وسیله نقلیه او پس از ربودن باعث تخریب دیوار کلانتری شد، نشان می‌دهد واقعیت ماجرا با اظهارات امام جمعه مسجد مکی زاهدان متفاوت است.

راننده اتوبوس  در شرح روایت حادثه می گوید در مسجد مشغول نماز خواندن بودم که متوجه شروع  درگیری‌ها شدم. به سمت اتوبوس آمدم و قصد فرار از محل را داشتم اما مهاجمان اجازه انتقال اتوبوس را ندادند و شیشه‌هایش را شکستند. وقتی دیدم امکان انتقال اتوبوس وجود ندارد، اتوبوس را رها کردم و از محل گریختم. 

بعد از متواری شدن راننده اتوبوس از محل، گروهی از مهاجمان با سوار شدن بر اتوبوس ربوده‌شده اقدام به تخریب دیوار کلانتری کردند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
سی‌بی‌اس: حملاتی با گستردگی بیشتر دقایقی دیگر آغاز می‌شود
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه
هشدار یک مقام نظامی درباره پیامدهای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران
لاوروف و امارات خواستار توقف درگیری‌ها در تنگه هرمز شدند
زمان نشستن زیدان روی نیمکت فرانسه مشخص شد
مقر گروه‌های ضدایرانی مورد هدف قرار گرفت
حزب‌الله توافق چارچوب لبنان و اسرائیل را رد کرد
فاجعه زیست‌محیطی و انسانی؛ بادینان عراق زیر چکمه‌های نظامی ترکیه
واکنش قطر به تشدید تنش‌ها در خلیج فارس
93 هزار میلیارد تومان پرداخت شد؛ گندم‌کاران منتظر مابقی مطالبات
آزمون دشوار قدرت سخت آمریکا برابر ایران
خروج نیروگاه شمال شعیبه از مدار