×
سیاسی
شناسه خبر : 113135
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 11:43
سهم‌خواهی احزاب افراطی مذهبی؛ چالش امنیتی جدید در سرزمین‌های اشغالی

نورنیوز بررسی کرد؛

سهم‌خواهی احزاب افراطی مذهبی؛ چالش امنیتی جدید در سرزمین‌های اشغالی

پس از موفقیت ائتلاف احزاب راست افراطی به رهبری لیکود که در مجموع با کسب 64 کرسی اکثریت کنست را به دست آوردند، نگرانی‌ها در مورد تصدی پست‌های حساس از جمله وزارت جنگ و وزارت امنیت داخلی از سوی افراد افراطی که می‌تواند مشکلات امنیتی رژیم را تشدید کند، به شدت افزایش یافته است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وب‌سایت صهیونیستی والانیوز روز گذشته دوشنبه اعلام کرد: «بن گاویر» رهبر حزب راست افراطی قدرت یهود در جریان دیدار با «بنیامین نتانیاهو» رهبر حزب لیکود از او خواسته که سه وزارت‌خانه شامل بهداشت، حمل‌ونقل و وزارت امنیت داخلی به حزب او اختصاص یابد.

حزب «قدرت یهود» به رهبری بن گاویر که از احزاب افراطی مذهبی است در ائتلاف گروه‌های راست افراطی (مذهبی و سیاسی) که اکثریت آراء در انتخابات اخیر کنست را به دست آورده‌اند، حضور دارد.

احزاب راست افراطی مذهبی دیگری نیز در این ائتلاف حضور دارند که در مجموع موفق به کسب ۳۲ کرسی شده‌اند.

حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو که رهبری این ائتلاف را بر عهده دارد به تنهایی ۳۲ کرسی را به دست آورده است.

تلاش بن گاویر برای تصدی وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ضمن ایجاد نگرانی‌های جدی در محافل سیاسی و امنیتی این رژیم، اعتراضات علنی مقامات انتظامی و امنیتی را نیز به‌دنبال داشته است. 

بن گاویر وکیل ۴۶ ساله که به رویکرد شدیداً ضد فلسطینی معروف است، معتقد است که همه فلسطینی‌ها باید از سرزمین‌های اشغالی اخراج شوند. او بارها در اظهارنظرهای علنی اعلام کرده که «جواب سنگ، گلوله است.»

رویکرد به شدت افراطی او موجب شده که پس از طرح نام او به عنوان کاندیدای اصلی پست وزارت امنیت داخلی، دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی به صورت علنی با این انتخاب مخالفت کرده و آن را مخل امنیت ملی رژیم اعلام نمایند.

بن گاویر بر تغییر وضعیت امنیتی مسجدالاقصی تأکید دارد و معتقد است یهودی‌ها باید به آسانی و در هر زمانی بتوانند به آنجا تردد داشته باشند.

او همچنین بارها اعلام کرده که زندان‌های اسراییل برای فلسطینی‌ها مانند هتل بوده و باید با شدت عمل بیشتر در زندان‌ها شرایط سخت‌گیرانه‌تری را برای زندانیان ایجاد کنیم!

در شکل‌گیری وقایع بهار سال گذشته در منطقه شیخ جراح که درگیری‌های گسترده‌ای را میان فلسطینی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی رقم زد، احزاب راست افراطی مذهبی به‌ویژه حزبی که بن گاویر رهبری آن را برعهده دارد نقش اصلی را ایفا کردند.

پس از موفقیت ائتلاف احزاب راست افراطی به رهبری لیکود که در مجموع با کسب ۶۴ کرسی اکثریت کنست را به دست آوردند، نگرانی‌ها در مورد تصدی جایگاه‌های حساس از جمله وزارت جنگ و وزارت‌خانه‌های امنیتی از سوی افراد افراطی که می‌تواند مشکلات امنیتی رژیم را تشدید کند، به شدت افزایش یافته است.

در حالی که رخدادهای کم‌سابقه در کرانه باختری که از آن به انتفاضه سوم یاد می‌شود، عملاً دستگاه سرکوب رژیم را در برابر اقدامات ابتکاری گروه‌های فلسطینی موسوم به بیشه شیران فلج کرده است، شکل‌گیری تغییرات جدید در بخش‌های امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی و حاکمیت جریان‌های راست افراطی بر این مراکز می‌تواند آبستن توسعه ناامنی و بی‌ثباتی فراگیر در سرزمین‌های اشغالی و حتی منطقه باشد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شنبه 1401/08/28 ساعت 11:20
نورنیوز بررسی کرد؛
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شرایط ایجاد شده برای نتانیاهو با توجه به پیش شرط‌هایی که افراطیون مذهبی برای مشارکت در کابینه از او داشته‌اند تا جایی پیش رفته که حتی رسانه‌های داخلی را در تحلیل‌های خود به این نقطه رسانده که عمر این دولت را بیش از چند ماه ارزیابی نمی‌کنند.
چرایی مشارکت بالای افراطیون مذهبی در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 15:30
نور ویدئو؛
چرایی مشارکت بالای افراطیون مذهبی در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
نتایج انتخابات اخیر در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که تمایل به افراط‌گرایی مذهبی به عنوان یکی از عوامل اصلی در شکل‌گیری بی‌ثباتی، ناامنی و حتی سقوط در میان صهیونیست‌ها به‌شدت در حال افزایش است.
چرایی مشارکت بالای افراطیون مذهبی در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
یکشنبه 1401/08/15 ساعت 16:23
نورنیوز بررسی کرد؛
چرایی مشارکت بالای افراطیون مذهبی در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
نتایج انتخابات اخیر در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که تمایل به افراط‌گرایی مذهبی به عنوان یکی از عوامل اصلی در شکل‌گیری بی‌ثباتی، ناامنی و حتی سقوط در میان صهیونیست‌ها به‌شدت در حال افزایش است.
نظرات

آخرین اخبار
موضع وزیر خارجه عمان درباره دریافت هزینه در تنگه هرمز
قتل رفیق صمیمی فقط به خاطر یک کامنت زیر پست!
اسیدپاشی تلخ پدر به پسر؛ پرونده جنایت خانوادگی وارد مرحله جدید شد
نیویورک‌تایمز: شکاف در روابط آمریکا و اسرائیل عمیق‌تر شده است
سیروس پورموسوی سرمربی ذوب‌آهن شد
نوراینفو | هنگام ازدحام جمعیت در مراسم تشییع رهبر شهید چه کنیم؟
پایان سفر وزیر امور خارجه به عراق
ادعای رسانه عبری: اسرائیل برای حمله بزرگ به انصارالله یمن آماده می‌شود
نورنما | از ورم کاپوت خودرو تا ذوب شدن آسفالت خیابان ها
هفته سرنوشت‌ساز والیبال ایران؛ آخرین شانس صعود در لیگ ملت‌ها
پیش‌ بینی قیمت دلار سه شنبه 9 تیر 1405/ سیگنال دوحه ترمز دلار را کشید
بقائی: نجف نماد پیوندهای عمیق فرهنگی و عاطفی ایران و عراق است
چرا بزرگ‌ترین فرصت تاریخ فوتبال ایران از دست رفت؟
پرونده زیان شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی به دیوان محاسبات ارجاع شد
عارف: ارتقای امنیت سایبری اولویت راهبردی کشور است
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و یکم
حمل‌ونقل عمومی مشهد یک هفته رایگان شد
مرحله سوم ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان/ فراخوان متقاضیان برای سه استان جدید
هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه تهران
بورس دوباره نزولی شد؛ افت بیش از 16 هزار واحدی شاخص کل
تیراندازی مرگبار در شمال آلمان؛ 5 نفر کشته شدند
واکنش البرادعی به انتقاد طارمی از شرایط سفر در جام جهانی
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 8 تیر 1405
هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، صادق زیباکلام را مجرم دانست
اعلام جدیدترین آمار از شهیدان و مجروحان غزه
قیمت نقره امروز دوشنبه 8 تیر 1405
بازگشت سریال «مادران» به تلویزیون
ادعای ترامپ: فردا در دوحه با ایران دیدار می‌کنیم
پاکستان کاردار افغانستان را احضار کرد
حذف تیم ملی از جام جهانی؛ تلخ‌ترین ناکامی‌ تاریخ ایران
تورم نقطه‌به‌نقطه خرداد به 83.1 درصد رسید
هشدار هواشناسی؛ دمای کشور افزایش می یابد
نزاع خانوادگی با انگیزه انتقام به قتل ختم شد
رتبه تیم ملی فوتبال ایران در رنکینگ فیفا بدون تغییر ماند
حمایت رهبران جریان صدر و حکمت عراق از کمپین بازداشت مفسدان
آیا بانک‌ها روزهای 13 تا 15 تیر ماه تعطیل است؟
روایت پلیس از اسیدپاشی هولناک در تهران
نورنما | نقشه ایران در آسمان روسیه
آنکارا اسرائیل را به سوءاستفاده سیاسی از وقایع 1915 متهم کرد
بازگشت بیش از 13 میلیارد یورو به اقتصاد کشور
برنامه و ساعت بازی‌های امشب و فردا جام جهانی 2026؛ شب مرگ و زندگی
عربستان و قطر تجاوزات اسرائیل به سوریه را محکوم کردند
هشدار پلیس فتا: فریب پیامک بروزرسانی بانک ها را نخورید
تولید نفت خاورمیانه به سطح پیش از جنگ نزدیک شد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 8 تیر 1405+ جدول
جمهوری آذربایجان تصمیم اسرائیل درباره «نسل‌کشی ارامنه» را محکوم کرد
اژه‌ای: قوه قضاییه، ملزم به اجرای دقیق و سریع و بدون‌تنازل فرامین واجب‌الاتباع رهبری است
شورای پروانه فیلمسازی با ساخت 4 فیلم سینمایی موافقت کرد+ اسامی فیلم ها
غریب آبادی: نشست‌های فنی کارگروه‌ها برای این هفته برنامه‌ریزی نشده است
صادرات سویا ممنوع شد