×
فرهنگی
شناسه خبر : 113131
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 11:21
آنچه شما به نورنیوز درباره رخدادهای اخیر کشور گفتید

آنچه شما به نورنیوز درباره رخدادهای اخیر کشور گفتید

نورنیوز با انتشار فراخوانی عمومی از مخاطبین درخواست کرد تا برای فراهم شدن زمینه گفتگو پیرامون شکل‌گیری رخدادهای اخیر در کشور و روش‌های جلوگیری از حوادث مشابه نظرات خود را در میان بگذارند، این نظرات از امروز برای آگاهی سایر مخاطبین به تدریج منتشر می‌شود.

نورنیوز - تریبون شما: چندی پیش با انتشار فراخوانی عمومی از مخاطبین درخواست کردیم تا برای فراهم شدن زمینه گفتگو پیرامون شکل گیری رخدادهای اخیر در کشور و همچنین روش های جلوگیری از حوادث مشابه نظرات خود را با ما در میان بگذارند.

استقبال مخاطبین محترم خارج از تصور ما بود و گروه زیادی از هموطنان در داخل و خارج از کشور دیدگاه‌های خود را برای ما ارسال کردند.

ضمن تشکر فراوان از همه عزیزانی که در این فراخوان شرکت کردند، خلاصه نظرات ارسال شده که البته در پاره‌ای موارد بخش‌هایی از آن به‌دلیل طولانی بودن یا عدم امکان انتشار،حذف شده برای آگاهی سایر مخاطبین محترم به تدریج منتشر می‌شود.

انتشار این مطالب به معنی رد یا تأیید محتوای آن از سوی «نورنیوز» نیست.

بخش یازدهم:

 Mohammad-Tabibian:

بیایید یک بار یک تصمیم متفاوت اتخاذ کنیم، اینترنت را آزاد کنید فیلتر ها را بر دارید دستگیر شدگان را آزاد کنید مشکلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را ریشه یابی کنید و در جهت اصلاح مشکلات بکوشید و آنگاه نتیجه را ارزیابی کنید. آن ها که تلقین می کنند یک گام عقب نشینی یعنی عقب نشینی تا انتها، دوست شما نیستند. و گزاره آن ها نیز غلط است. رابطه مردم با حکومت رابطه جنگ و معارضه نباید باشد که عقب نشینی و پیشروی مطرح باشد. رابطه همجهتی است، یعنی شایسته است چنین باشد. نقش دولت و حکومت در دنیای امروز نقش مدیریت اَبَر ساختارهای کلان جامعه است در جهت و به منظور بهروزی مردم. نقش مدیریت خُرد و ریز دخالت هم نیست، چون کارگر نمی افتد. نقش تسلط طلبی و پیشروی و پس روی نیست.  یعنی ایفای چنین نقش هایی فقط نتیجه معکوس ایجاد می کند. به قول مولانا با کمی تغییر، ‘ده بار از آن راه بدان جای برفتید/ یک بار از این راه  بر این بام برآیید.  

Kgh:

سلام خسته نباشید.

نوع حرکاتی که دارد انجام میشود نشان دهنده هدایت و طرح و برنامه ریزی از داخل خود کشور هست که به صورت پنهان و احتمال قریب به یقین توسط عده ای از حتی مسولین که اطلاعاتی راجع به موقعیتها و مکانها مثل دانشگاهها مدارس و چگونگی ایجاد آشوب در آنها برای اجرای دوره ای طرح و نقشه جدیدشون دارد پایه ریزی می شود. باید گشت و سرچشمه هدایت اصلی داخل کشور رو پیدا کرد. مخصوصا آنهایی که مسولیتی دارند باید همگی فعالیت پنهانشان بررسی بشود تا بتوان جریان را کنترل کرد. یا علی اجرتون با حضرت مهدی عج

وحیدرضا افتخاری:

با سلام واحترام.

به نظر می رسد مشکل نظام ما بیشتر از آنکه نشناختن دلیل بروز مشکلات باشد، درگیری کارگزارانی است که خود مشکلات را ساخته اند. تا همین جا هر جا مفسد یقه سفیدی را شناسایی کردید سوابقش را بررسی کنید، همکارانش را شناسایی کنید. همه خودی هستند یا خودی بوده اند. به نظر می رسد بدون نزدیکی با نظام امکان مفسده نداشته اند. این رد پا در قوه مجریه و مقننه و قضاییه قابل رصد است. یکی از حراست های ما امروز حاضر است مسئولیت این مشکلات را بپذیرد؟ چند تا از قضات ما امادگی دارند به درستی قسم حضرت عباس بخورند که در عدالت خانه علی وار عمل کرده اند؟ راه حل خیلی سخت نیست اگر گوش شنوایی باشد. امروز درست کردن امور، سخت و تلخ اما شدنی است. دستان پاک؛ هوش سرشار؛ جهادگران پرتوان برای باز کردن معبرها فرصت عبور دادند. اما کسانی که چنین فرصتی را نمی دهند در راس امور و مسلط برارکان قوای سه گانه کم نیستند!

Abbas:

با سلام.

چرا شما نمیخواهید حرف مردم را قبول کنید. وقتی کشور کمی به سمت آرامش میرود عده ای منافق درونی یک آشوب دیگر راه می اندازند. این دفعه به بهانه سقوط دو ساله بورس یک آشوب دیگر انجام میشود. وقتی مسئولین رده بالای این مملکت اینجور چیزهایی را نمی بینند نتیجه اش میشود اعتراض. مگر وضع اقتصاد این کشور چقدر خراب است که باید شاخص بورس روزی بیست هزار واحد بریزد. نه یک روز بلکه پنج روز کاری پشت سر هم اگر کشور دچار جنگ هم بود اینجور نمیشد. این فقط نشانه دو دستگی و نفاق در رده های مدیریتی هست. وجدانا مخالفین نظام و منافقین داخلی اگر پاکسازی نشوند خیلی زود دیر می شود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
آنچه شما به نورنیوز درباره رخدادهای اخیر کشور گفتید
یکشنبه 1401/08/08 ساعت 15:23
آنچه شما به نورنیوز درباره رخدادهای اخیر کشور گفتید
نورنیوز با انتشار فراخوانی عمومی از مخاطبین درخواست کرد تا برای فراهم شدن زمینه گفتگو پیرامون شکل‌گیری رخدادهای اخیر در کشور و روش‌های جلوگیری از حوادث مشابه نظرات خود را در میان بگذارند، این نظرات از امروز برای آگاهی سایر مخاطبین به تدریج منتشر می‌شود.
آنچه شما به نورنیوز درباره رخدادهای اخیر کشور گفتید
شنبه 1401/07/30 ساعت 10:18
بخش پنجم؛
آنچه شما به نورنیوز درباره رخدادهای اخیر کشور گفتید
نورنیوز با انتشار فراخوانی عمومی از مخاطبین درخواست کرد تا برای فراهم شدن زمینه گفتگو پیرامون شکل‌گیری رخدادهای اخیر در کشور و روش‌های جلوگیری از حوادث مشابه نظرات خود را در میان بگذارند، این نظرات از امروز برای آگاهی سایر مخاطبین به تدریج منتشر می‌شود.
آنچه شما به نورنیوز درباره رخدادهای اخیر کشور گفتید
چهارشنبه 1401/07/27 ساعت 10:17
بخش اول؛
آنچه شما به نورنیوز درباره رخدادهای اخیر کشور گفتید
نورنیوز با انتشار فراخوانی عمومی از مخاطبین درخواست کرد تا برای فراهم شدن زمینه گفتگو پیرامون شکل‌گیری رخدادهای اخیر در کشور و روش‌های جلوگیری از حوادث مشابه نظرات خود را در میان بگذارند، این نظرات از امروز برای آگاهی سایر مخاطبین به تدریج منتشر می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
بعد از یک شب بی‌خوابی، با ورزش قدرت مغز بهتر تقویت می شود
قارچ روده یا ابرقهرمانِ ضد‌تشعشع؟ کشف شگفت‌انگیز دانشمندان چینی
یادآوری خاطرات قدیمی چه تاثیری بر حافظه و سلامت روان سالمندان دارد؟
غذا خوردن جلوی تلویزیون چه بلایی سر روابط خانوادگی می‌آورد؟
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
بقائی: بیانیه کانادا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، همدستی در قانون‌شکنی است
پیش‌بینی موج آنفلوانزا در ماه‌های آینده؛ چه کسانی واکسن بزنند؟
دستگیری فرد مرتبط با عناصر ضدانقلاب و سلطنت‌طلب در ارومیه
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی
هشدار ایران در شورای حکام: امروز ایران، فردا ممکن است کشور دیگری هدف قرار گیرد
تحلیلگر لبنانی: ادعای اشغال تپه علی الطاهر جنگ رسانه‌ای اسرائیل است
میزان ارز‌بری خودروهای داخلی اعلام شد
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
چرا قیمت بنزین روی نمایشگر جایگاه یک صفر کمتر نشان داده می‌شود؟
حملات عربستان به 4 استان یمن
کوبا مذاکره با آمریکا را تکذیب کرد
لاوروف: پیوستن ایران به «توافق مکه» گامی رو به جلو است
شوک نزولی به بازار طلا؛ ریزش سنگین قیمت‌ها همزمان با افت اونس جهانی
واکنش حماس به جنایات کرانه باختری: سکوت جهانیان، تبانی با رژیم صهیونیستی است
شوک بزرگ به بازار انرژی؛ قیمت گاز اروپا در آستانه مرز 900 دلار
دیدار معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست وزارت دفاع با خانواده شهید نصیرزاده
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ در بازی های امروز هیچ امتیازی تقسیم نشد
گفت‌وگوی ترامپ و برنهام درباره تنگه هرمز
استعفای ویسی از هدایت ذوب آهن؛ لمپن نیستم و کنار می‌کشم
تنگه هرمز در کانون توجه مجلس؛ شروط ایران برای بازگشایی این گذرگاه حیاتی
شکست سنگین نیروهای وابسته به عربستان در استان البیضاء یمن
توافق تهران و بغداد؛ پایان دوران حمل‌ونقل سنتی و آغاز عصر ترانزیت مدرن
حمله به عروسی در سیریک ایران، شکست آمریکا را روشن‌تر کرد
لایحه خزر در بهارستان؛ دولت «رژیم حقوقی دریای خزر» را به مجلس فرستاد
پرسپولیس 2 ذوب‌آهن 0 ؛ شاگردان تارتار در خانه نمی‌بازند!
اولتیماتوم مجلس به دولت: 100 همت مطالبات گندم‌کاران تا هفته آینده پرداخت شود
پایان حباب قیمتی سیب‌زمینی؛ 800 کامیون بار روانه پایتخت شد
واکنش ایران به اظهارات گروسی در شورای حکام درباره بازرسی از سایت های هسته ای
زلزله سیاسی در آلمان؛ شکست تاریخی حزب فریدریش مرتس
امباپه در آستانه تقابل با اینتر: «اینتر حریفی قدرتمند است اما آث میلان را ترجیح می‌دادم!»
تبرئه استقلال و پرسپولیس از تخلفات داربی 107
تلاطم در پنتاگون؛ پیت هگست متهم به ایجاد «فرهنگ ترس» در ارتش آمریکا
رئیس سازمان برنامه و بودجه: تدوین برنامه مقابله فعالانه با تحریم‌ها پیش از آغاز سال 1404
اعزام تجهیزات نظامی ترکیه به کردستان عراق
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
آنچه در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از رفع فیلتر اینستاگرام تا استعفای وزیر نفت
پایان توقف 5 ماهه واردات موبایل
تضاد قانون و حکم دادگاه؛ مصوبه تمدید خودکار اجاره‌بها در برابر حکم تخلیه
جنگ دیپلماتیک میان روسیه و آلمان؛ لغو مجوز فعالیت کنسولگری آلمان در سن‌پترزبورگ
تشدید حملات سعودی در یمن؛ هشدار صریح صنعا به متجاوزان
هشدار هواشناسی تهران؛ رگبار، رعد و برق و تگرگ در راه است
نورنما | جمعه سیاه 17 شهریور
آکسیوس: جنگ علیه ایران، 100 میلیارد دلار هزینه اضافی انرژی روی دست آمریکایی‌ها
گزارش تصویری | مراسم تشییع جنازه 100 شهید فلسطینی در غزه
مصر و انگلیس خواستار اقدام بین‌المللی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی