×
سیاسی
شناسه خبر : 113093
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/08/16 ساعت 11:17
ان‌بی‌سی نیوز: جمهوری‌خواهان حمایت از حزب را به ترامپ ترجیح می‌دهند

ان‌بی‌سی نیوز: جمهوری‌خواهان حمایت از حزب را به ترامپ ترجیح می‌دهند

شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز گزارش داد: حدود 62 درصد از جمهوری‌خواهان بیش از این که حامی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور پیشین آمریکا باشند، از حزب جمهوری‌خواه حمایت می‌کنند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: تارنمای هیل نوشت: فقط ۳۰ درصد از جمهوری‌خواهان هویت خود را بیشتر با طرفداری از شخص ترامپ نشان می‌دهند و حمایت از او را به حمایت از حزب متبوع شان ترجیح می‌دهد.

نظرسنجی ان بی سی نیوز خاطرنشان کرد که حمایت جمهوری‌خواهان از ترامپ در مقایسه با حمایت از حزب جمهوری‌خواه در دو سال گذشته به تدریج کاهش یافته است.

در نظرسنجی آگوست ۲۰۲۱ همین منبع خبری در آمریکا، حدود ۵۰ درصد از جمهوری‌خواهان گفته بودند که حمایت از حزب برای آنها مهم تر از حمایت ترامپ است و ۴۰ درصد نظر عکس آن را داشتند و برای حمایت از ترامپ در مقابل حزب جمهوری‌خواه اولویت قائل بودند.

با خروج ترامپ از کاخ سفید در ژانویه ۲۰۲۱،  ۳۶ درصد گفتند که حمایت از ترامپ در مقابل حزب و ۶۴ درصد دیگر بیان کردند که حمایت از حزب در مقابل ترامپ را ترجیح می‌دهند.

در ژانویه ۲۰۱۹ میلادی، ۵۱ درصد از جمهوری‌خواهان  از ترامپ نسبت به  حزب و ۳۸ درصد از حزب نسبت به ترامپ حمایت کردند.  

در حالی که ترامپ همچنان سلطه قوی بر حزب جمهوری‌خواه دارد برخی دیگر از مقامات همچون «ران دیسنتیس» فرماندار فلوریدا نیز رقیب احتمالی او در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ محسوب می‌شوند.

در نظرسنجی اکتبر گذشته جمهوری‌خواهان بیشتری عنوان کردند که در ترسیم مسیر آینده حزب بیش از ترامپ به دسنتیس اعتماد دارند.

حزب جمهوری‌خواه به دنبال نسل‌های جدید

«کِن گریفین» از بزرگترین تأمین کنندگان مالی حزب جمهوری‌خواه، در مصاحبه با پولیتیکو گفت «زمان انتقال به نسل آینده فرا رسیده است».

همچنین تعداد فزاینده‌ای از جمهوری‌خواهان می گویند ترامپ نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ نخواهد بود زیرا بسیاری در این حزب چنین استدلال می‌کنند که حزب متبوع آنها باید بیش از نگرانی‌های مربوط به انتخابات سال ۲۰۲۰ بر مسائل اقتصادی تمرکز کند.

با این وجود هنوز هم هزاران نفر در گردهمایی‌های ترامپ شرکت می‌کنند و او تاکنون نقش محوری در انتخابات میان دوره‌ای کنگره آمریکا که قرار است روز ۱۷ آبان برگزار شود، داشته است.

در انتخابات میان دوره‌ای کنگره که روز سه‌شنبه برگزار می شود، تمامی ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از صد کرسی مجلس سنا به رقابت گذاشته می‌شود. همزمان نامزدهای دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات برای تصاحب سمت فرمانداری در ۳۶ ایالت آمریکا نیز به رقابت خواهند پرداخت.

با توجه به این که ترامپ خود را درگیر همه رقابت‌های سنا کرده است نتایج انتخابات این هفته حقایق را درباره رئیس جمهوری پیشین آمریکا نشان خواهد داد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران