×
سیاسی
شناسه خبر : 113018
تاریخ انتشار : شنبه 1401/08/14 ساعت 11:28
وزیر امور خارجه: انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها مغایر حقوق بین‌الملل است

وزیر امور خارجه: انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها مغایر حقوق بین‌الملل است

حسین امیرعبداللهیان گفت: تولید و انتشار محتواهای جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها و دولت‌ها در مغایرت کامل با منشور حقوق بشر است که یکپارچگی کشورهای مستقل را هدف قرار داده و بی‌ثبات‌سازی و خشونت در کشورها را تشویق می‌کند.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: حسین امیرعبداللهیان روز شنبه در نخستین نشست بین‌المللی گروه دوستان مدافع منشور ملل متحد با اشاره به صورت تقویت همکاری میان اعضای دوستان منشور با هدف مقابله با یکجانبه‌گرایی گفت: امروز در شرایطی گرد هم آمده‌ایم که جامعه جهانی با چالش‌های فزاینده‌ای در عرصه منطقه و بین‌الملل مواجه است.

وزیر امور خارجه افزود: تضعیف بی‌سابقه چند جانبه‌گرایی و یکجانبه‌گرایی افزار گسیخته در مغایرت آشکار با حقوق بین‌الملل بوده و تعهد این دولت‌ها به منشور حقوق بشر را زیر سوال برده است.

امیرعبداللهیان بیان کرد: ممانعت از برخورداری مردم کشورهای تحت تحریم به حقوق اولیه خود جنایت علیه بشریت بوده و مسئولیت بین‌المللی برای کشورهای تحریم کننده را در پی خواهد داشت.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل به ایران یادآور شد: در این سفر گزارشگر حقوق بشر با صحه گذاشتن بر تNثیر منفی تحریم‌ها بر حقوق بشر به ویژه در شرایط کرونا بر خواست خود مبنی بر لغو کامل تحریم‌ها تاکید کرد.

وزیر امور خارجه افزود: مقابله موثر و کارآمد با تحریم های یکجانبه مستلزم همکاری و تشریک مساعی کشورهای مستقل است که با ظرفیت‌های فراوانی که در اختیار دارند می‌توانند نقش مهمی در دستیابی به هدف مشترک ایفا نماید.

امیرعبداللهیان با اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران و نقص آشکار قطعنامه سازمان ملل متحد، گفت: آمریکا با این اقدام قانون گریزی و زورگویی را جایگزین اجرای تعهدات قانونی خود کرد.

او با یادآوری این نکته که جمهوری اسلامی با وجود نقض تعهد از سوی عزب به راهکار حل و فصل صلح آمیز پرونده هسته‌ای پایبند بوده است، گفت: جمهوری اسلامی مسیر گفتگو برای حفظ توافق را باز گذاشته است.

وزیر امور خارجه افزود: یکجانبه‌گرایی با روش‌های نوین ارتباط ادامه دارد و سوءاستفاده از فناوری‌های جدید و فضای مجازی به منظور تضعیف دولت‌ها و نظام‌های سیاسی مستقل از نشانه‌های آن است.

امیرعبداللهیان ادامه داد: تولید و انتشار محتواهای جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها و دولت‌ها در مغایرت کامل با منشور حقوق بشر است که یکپارچگی کشورهای مستقل را هدف قرار داده و بی‌ثابت سازی و خشونت در کشورها را تشویق می‌کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
هشدار سازمان ملل به رفتار غیرحرفه‌ای بی‌بی‌سی فارسی
شنبه 1401/08/14 ساعت 10:38
هشدار سازمان ملل به رفتار غیرحرفه‌ای بی‌بی‌سی فارسی
رفتار غیرحرفه ای بی‌بی‌سی فارسی در حاشیه نشست ضد ایرانی آمریکا در سازمان ملل نسبت به سفیر و نماینده ایران، منجر به هشدار این نهاد بین المللی به خبرنگار این شبکه شد.
چرا آمریکا به اتهامات مطرح شده توسط گزارشگران سازمان پاسخ نمی‌دهد!؟
دوشنبه 1401/08/09 ساعت 17:22
نورنیوز بررسی کرد؛
چرا آمریکا به اتهامات مطرح شده توسط گزارشگران سازمان پاسخ نمی‌دهد!؟
جمعی از گزارشگران رویه‌های ویژه سازمان ملل متحد در تاریخ 5 مهرماه سال‌جاری گزارش مشترکی را خطاب به دولت و مشخصا وزیر خارجه ایالات متحده با موضوع «آثار تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران در حوزه محیط زیست» به نمایندگی دائم این کشور در ژنو ارسال نموده و با طرح برخی سوالات از آمریکا خواسته‌اند ظرف مدت 60 روز به این سوالات پاسخ دهد.
اسامی مسئولین ارشدی که در حال فرار از ایران هستند را منتشر کنید!
جمعه 1401/08/06 ساعت 10:27
نورنیوز بررسی کرد؛
اسامی مسئولین ارشدی که در حال فرار از ایران هستند را منتشر کنید!
جعل اخبار خروج از کشور و پناهندگی برخی مسئولین و خانواده‌های آنها از سوی رسانه‌های معاند و تفسیر مدارای حافظان امنیت با معترضان به افزایش جسارت و شجاعت انقلابیون! در برخورد با نیروهای امنیتی، همگی تلاشی نافرجام برای ایجاد دو قطبی در جامعه و تضعیف روحیه ملی است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فیلترینگ محافظ هویت نسل دیجیتال نیست
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(144) «جویبار»
هر راست نشاید گفت
بازدید کیم جونگ اون از تسلیحات زیرآبی جدید کره شمالی
السودانی: عادی‌سازی با تل‌آویو در قاموس عراق جایی ندارد
تهران به 1.5 میلیون پارکینگ نیاز دارد
34 درصدی که استخوان‌بندی اقتصاد را می‌سوزاند
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از ارتفاعات جبل‌الشیخ سوریه عقب‌نشینی نمی‌کنیم
کشف میلیون‌ها سند تازه درباره اپستین
ونزوئلا ؛ تقابل حقوق بین الملل با زور
آماده‌باش کامل هلال‌احمر در پی بارش‌های شدید در شمال کشور
افزایش سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان در سال 1405 اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 4 دی 1404+ جدول
ترامپ احتمال آغاز حملات زمینی در آمریکای لاتین را تایید کرد
حمله رژیم صهیونیستی به ساختمانی در جنوب لبنان
پادکست | تفاوت بین نسل ها،چگونه درکشان کنیم؟
پادکست | داستان حضرت ابراهیم(ع)
پادکست | اوتیسم در بزرگسالان – آیا ممکنه شما هم اوتیستیک باشید؟
رجیستری موبایل رسماً وارد بودجه شد
آغاز عرضۀ بنزین سوپر از امروز پنج شنبه در تهران +آدرس جایگاه ها و قیمت
آلودگی هوای تهران در وضعیت قرمز
قتل فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران
بازگشت مهمانی نادر پس از هفت سال به شهرستان زهک
حرکت جدید کاخ سفید برای تمرکز بر «قرنطینه» ونزوئلا
سد کرج در وضعیت هشدار؛ ذخیره آب به کمتر از 3 درصد رسید
حزب‌الله به لبنان: مذاکره با دشمن ادامه‌دهنده کشتار، چه فایده‌ای دارد؟
مقام معظم رهبری: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
حمله هوایی ارتش اردن به جنوب سوریه
امتیاز 44 مدرسه غیردولتی به دلیل تخلف مالی لغو شد
سوزباد در کمین ارتفاعات؛ کوهنوردان مراقب باشند
مسیح(ع)؛ غریبه‌ای اندوهگین در جهان قدرت‌پرست
برنامه مسابقات ورزشی امروز4 دی 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 4 دی
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 4 دی1404+ وضعیت استانها
زهره؛ نگین درخشان آسمان شد
پلاستیک‌های دورریز به مواد صنعتی تبدیل می‌شوند
بی‌دردی زخم در دیابتی‌ها نشانه چیست؟
امکان عکاسی بدون عدسی فراهم شد
گجت جدید مسیر نابینایان را امن می‌کند
خطرات مصرف قهوه در زنان را بشناسید
اتحادیه اروپا: اقدامات دولت ترامپ حاکمیت ما را به چالش می‌کشد
نفوذ هکرها به تلفن همراه دو نماینده کنست اسرائیل
مانور دریایی کره جنوبی در آب‌های دریای ژاپن
زهران ممدانی: مقابله با اسلام‌هراسی و تبعیض علیه فلسطینی‌ها اولویت من است
کامیون‌ها از پایانه آستارا وارد خاک جمهوری آذربایجان می‌شوند
حذف و ادغام 136 ردیف هزینه‌ در بودجه 1405 برای کمک به معیشت مردم
مظفری‌زاده: رأی کمیته انضباطی با موارد مشابه همخوانی ندارد
مادورو: شورای امنیت سازمان ملل از ونزوئلا حمایت می‌کند
رشد 16 درصدی صادرات ایران به اوراسیا در 7 ماه
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه3 دی 1404
X
آگهی تبلیغاتی