×
سیاسی
شناسه خبر : 112921
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 18:58
امیرعبداللهیان: اعزام هیأتی از ایران برای شروع گفتگوها با آژانس/ امروز با بورل صحبت می‌کنم

در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه سوریه؛

امیرعبداللهیان: اعزام هیأتی از ایران برای شروع گفتگوها با آژانس/ امروز با بورل صحبت می‌کنم

وزیر امور خارجه با اعلام سفر هیأتی از ایران برای آغاز گفتگوها و تقویت همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به وین، گفت: درباره آخرین وضعیت و هماهنگی‌ها با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفتگو خواهم کرد.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «حسین امیرعبداللهیان» روز چهارشنبه در نشست خبری مشترک با «فیصل المقداد»، وزیر خارجه سوریه با خیر مقدم به همتای سوری خود، گفت: در این دیدار درباره مناسبات دوجانبه به‌ویژه درمورد همکاری‌های اقتصادی و تجاری و گردشگری گفتگوهای متنوعی داشتیم.

وزیر امور خارجه افزود: حجم تبادلات تجاری دو کشور در مقایسه با یک‌سال گذشته افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد و رفت و آمدهای هیأت‌های اقتصادی و تجاری و بخش خصوصی دمشق را با حضور نخست وزیر سوریه و با میزبانی «محمد مخبر»، معاون اول رئیس جمهور در تهران برگزار کردیم.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: برگزاری این کمیسیون عالی یک فرصت خوبی است که بتوانیم در همه ابعاد همکاری‌های دوجانبه موضوعات را مورد پیگیری قرار دهیم تا شتاب بیشتری به همکاری‌های دو کشور ببخشیم.

نشست «گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد» شنبه برگزار می‌شود

امیرعبداللهیان افزود: با فیصل مقداد درباره نشست «گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد» که روز شنبه بعد با مشارکت ۱۸ کشور در سطح معاونان وزرای خارجه در تهران برگزار می‌شود، گفتگو کردیم. این نشست که به مدت یک روز در تهران برگزار خواهد شد، موضوعات مهمی چون آثار تحریم‌ها و راههای برون‌رفت از آن، مقابله با یکجانبه‌گرایی و همکاری‌های متنوع کشورهای عضو را در بر خواهد گرفت.

وزیر امور خارجه عنوان کرد: این نشست بخشی از فرمت موجود در نشست سال جاری سازمان ملل متحد در نیویورک است که میزبان آن برعهده جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

هیأتی از ایران برای شروع گفتگوها با آژانس به وین می‌رود

امیرعبداللهیان عنوان کرد: درباره شروع گفتگوها و تقویت همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در روزهای آینده هیأتی را از جمهوری اسلامی ایران به وین اعزام خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه ادامه داد: «محمد اسلامی»، رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی و «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز این موضوع اتفاق نظر دارند و امیدواریم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تمرکز بر نگاه فنی و براساس توافق گذشته نسبت به حل و فصل برخی اتهامات در مورد نظر آژانس و مطرح شده توسط آژانس علیه جمهوری اسلامی ایران بتوانیم از این مرحله از مسیر همکاری‌های فنی عبور کنیم.

وزیر امور خارجه گفت: به موازات این اقدام ما درخصوص رسیدن به گام‌های پایانی توافق به‌رغم برخی از اظهارات متناقض برخی از مقامات آمریکایی تبادل پیام‌های ما همچنان ادامه دارد و به موازات اقداماتی که در وین انجام می‌شود نسبت به بازتنظیم جدول زمان‌بندی در چارچوب گفت‌وگوهای وین تبادل پیام‌های‌مان از طریق هماهنگ کننده اتحادیه اروپا جریان دارد.

 امروز با بورل صحبت می‌کنم

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: در تماسی که تا دقایقی دیگر با «جوزف بورل»، هماهنگ کننده عالی سیاست خارجه اتحادیه اروپا دارم درباره آخرین هماهنگی‌ها، گفتگو و رایزنی خواهیم داشت.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد همکاری میان تهران- دمشق گفت: شاهد پیشرفت‌های چشم گیری در حجم تجاری دو کشور هستیم و تمام گفتگوها ناظر بر این است که بتوانیم برای بی اثر کردن تحریم‌ها بخش خصوصی و دولتی را بیش از گذشته تشویق کنیم.

فیصل المقداد وزیر خارجه سوریه شب گذشته با بدرقه «مهدی سبحانی»، سفیر جمهوری اسلامی ایران دمشق به منظور دیدار با مقامات کشورمان و در سفری سه روزه وارد تهران شد.

او قرار است با برخی مقامات کشورمان درخصوص همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
حاشیه‌های نشستی ضدایرانی در سازمان ملل؛ هیاهو برای دیده شدن
پنج‌شنبه 1401/08/12 ساعت 12:41
حاشیه‌های نشستی ضدایرانی در سازمان ملل؛ هیاهو برای دیده شدن
سرانجام پس از چند روز هیاهو و تبلیغات ضد ایرانی، نشست غیررسمی (آریا فرمولا) برای بررسی حوادث اخیر در ایران، به درخواست آمریکا و آلبانی، روز چهارشنبه به وقت محلی (دوم نوامبر/ 11 آبان ماه جاری) در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد.
آیت‌الله رئیسی: مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهیم داد
چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 19:03
در دیدار وزیر خارجه سوریه؛
آیت‌الله رئیسی: مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهیم داد
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهد داد، تصریح کرد: تلاش برای بی‌ثبات کردن ایران، جلوه‌هایی از عصبانیت و استیصال دشمن از تحقق اهدافش در ایران و منطقه است و این توطئه‌آفرینی‌ها ملت بزرگ ایران را در مسیر اهداف بزرگش مردد نخواهد کرد.
امیرعبداللهیان: اجازه نمی‌دهیم امنیت ملی ایران بازیچه تروریست‌ها و‌ مداخله‌گران خارجی شود
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 11:18
امیرعبداللهیان: اجازه نمی‌دهیم امنیت ملی ایران بازیچه تروریست‌ها و‌ مداخله‌گران خارجی شود
وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به حادثه تروریستی در شیراز، گفت: بی‌تردید اجازه نمی‌دهیم منافع و امنیت ملی ایران بازیچه دست تروریست‌ها و مداخله‌گران خارجی مدعی حقوق بشر قرار گیرد.
امیرعبداللهیان: اخبار ملاقات‌های سفرای روسیه و چین با مقامات مجلس بزرگنمایی شده است
دوشنبه 1399/11/06 ساعت 18:25
امیرعبداللهیان: اخبار ملاقات‌های سفرای روسیه و چین با مقامات مجلس بزرگنمایی شده است
دستیار ویژه رییس مجلس اخبار منتشره در مورد ملاقات‌های سفرای روسیه و چین با مقامات مجلس یازدهم را بزرگنمایی شده و هدفمند عنوان و خاطرنشان کرد: با کشورهای دوستی که در سختی‌ها در کنار مردم بزرگ ایران ایستاده‌اند بر مبنای دوستی، همکاری ‌و احترام متقابل رفتار می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
اختلال 4 بانک در مسیر رفع/ برقراری واریز وجوه پذیرندگان تا ساعاتی دیگر
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد
سرلشکر عبداللهی: شهید شادمانی نماد ابتکار و اقتدار در مسئولیت‌های نظامی بود
«دیار مادری» در راه شبکه یک/ بازگشت زیبا بروفه پس از غیبتی طولانی
نهایی شدن اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/پرداخت بدهی از سوی دولت
شکاف 45 درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار آزاد
وزیر کشور: اقتدار و اتحاد ملی بال‌های پرواز جامعه به سمت ثبات است
خبر خوش برای فرزندان شهدا و جانبازان؛ جزئیات آزمون استخدامی جدید و جذب 12 هزار نفری
رئیس‌جمهور روسیه از پیشروی نظامی در دونباس خبر داد
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
فیفا ستاره‌های مصر را چید/ تغییرات ناگهانی در پیراهن رقیب ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)