×
سیاسی
شناسه خبر : 112921
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 18:58
امیرعبداللهیان: اعزام هیأتی از ایران برای شروع گفتگوها با آژانس/ امروز با بورل صحبت می‌کنم

در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه سوریه؛

امیرعبداللهیان: اعزام هیأتی از ایران برای شروع گفتگوها با آژانس/ امروز با بورل صحبت می‌کنم

وزیر امور خارجه با اعلام سفر هیأتی از ایران برای آغاز گفتگوها و تقویت همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به وین، گفت: درباره آخرین وضعیت و هماهنگی‌ها با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفتگو خواهم کرد.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «حسین امیرعبداللهیان» روز چهارشنبه در نشست خبری مشترک با «فیصل المقداد»، وزیر خارجه سوریه با خیر مقدم به همتای سوری خود، گفت: در این دیدار درباره مناسبات دوجانبه به‌ویژه درمورد همکاری‌های اقتصادی و تجاری و گردشگری گفتگوهای متنوعی داشتیم.

وزیر امور خارجه افزود: حجم تبادلات تجاری دو کشور در مقایسه با یک‌سال گذشته افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد و رفت و آمدهای هیأت‌های اقتصادی و تجاری و بخش خصوصی دمشق را با حضور نخست وزیر سوریه و با میزبانی «محمد مخبر»، معاون اول رئیس جمهور در تهران برگزار کردیم.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: برگزاری این کمیسیون عالی یک فرصت خوبی است که بتوانیم در همه ابعاد همکاری‌های دوجانبه موضوعات را مورد پیگیری قرار دهیم تا شتاب بیشتری به همکاری‌های دو کشور ببخشیم.

نشست «گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد» شنبه برگزار می‌شود

امیرعبداللهیان افزود: با فیصل مقداد درباره نشست «گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد» که روز شنبه بعد با مشارکت ۱۸ کشور در سطح معاونان وزرای خارجه در تهران برگزار می‌شود، گفتگو کردیم. این نشست که به مدت یک روز در تهران برگزار خواهد شد، موضوعات مهمی چون آثار تحریم‌ها و راههای برون‌رفت از آن، مقابله با یکجانبه‌گرایی و همکاری‌های متنوع کشورهای عضو را در بر خواهد گرفت.

وزیر امور خارجه عنوان کرد: این نشست بخشی از فرمت موجود در نشست سال جاری سازمان ملل متحد در نیویورک است که میزبان آن برعهده جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

هیأتی از ایران برای شروع گفتگوها با آژانس به وین می‌رود

امیرعبداللهیان عنوان کرد: درباره شروع گفتگوها و تقویت همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در روزهای آینده هیأتی را از جمهوری اسلامی ایران به وین اعزام خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه ادامه داد: «محمد اسلامی»، رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی و «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز این موضوع اتفاق نظر دارند و امیدواریم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تمرکز بر نگاه فنی و براساس توافق گذشته نسبت به حل و فصل برخی اتهامات در مورد نظر آژانس و مطرح شده توسط آژانس علیه جمهوری اسلامی ایران بتوانیم از این مرحله از مسیر همکاری‌های فنی عبور کنیم.

وزیر امور خارجه گفت: به موازات این اقدام ما درخصوص رسیدن به گام‌های پایانی توافق به‌رغم برخی از اظهارات متناقض برخی از مقامات آمریکایی تبادل پیام‌های ما همچنان ادامه دارد و به موازات اقداماتی که در وین انجام می‌شود نسبت به بازتنظیم جدول زمان‌بندی در چارچوب گفت‌وگوهای وین تبادل پیام‌های‌مان از طریق هماهنگ کننده اتحادیه اروپا جریان دارد.

 امروز با بورل صحبت می‌کنم

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: در تماسی که تا دقایقی دیگر با «جوزف بورل»، هماهنگ کننده عالی سیاست خارجه اتحادیه اروپا دارم درباره آخرین هماهنگی‌ها، گفتگو و رایزنی خواهیم داشت.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد همکاری میان تهران- دمشق گفت: شاهد پیشرفت‌های چشم گیری در حجم تجاری دو کشور هستیم و تمام گفتگوها ناظر بر این است که بتوانیم برای بی اثر کردن تحریم‌ها بخش خصوصی و دولتی را بیش از گذشته تشویق کنیم.

فیصل المقداد وزیر خارجه سوریه شب گذشته با بدرقه «مهدی سبحانی»، سفیر جمهوری اسلامی ایران دمشق به منظور دیدار با مقامات کشورمان و در سفری سه روزه وارد تهران شد.

او قرار است با برخی مقامات کشورمان درخصوص همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
حاشیه‌های نشستی ضدایرانی در سازمان ملل؛ هیاهو برای دیده شدن
پنج‌شنبه 1401/08/12 ساعت 12:41
حاشیه‌های نشستی ضدایرانی در سازمان ملل؛ هیاهو برای دیده شدن
سرانجام پس از چند روز هیاهو و تبلیغات ضد ایرانی، نشست غیررسمی (آریا فرمولا) برای بررسی حوادث اخیر در ایران، به درخواست آمریکا و آلبانی، روز چهارشنبه به وقت محلی (دوم نوامبر/ 11 آبان ماه جاری) در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد.
آیت‌الله رئیسی: مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهیم داد
چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 19:03
در دیدار وزیر خارجه سوریه؛
آیت‌الله رئیسی: مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهیم داد
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهد داد، تصریح کرد: تلاش برای بی‌ثبات کردن ایران، جلوه‌هایی از عصبانیت و استیصال دشمن از تحقق اهدافش در ایران و منطقه است و این توطئه‌آفرینی‌ها ملت بزرگ ایران را در مسیر اهداف بزرگش مردد نخواهد کرد.
امیرعبداللهیان: اجازه نمی‌دهیم امنیت ملی ایران بازیچه تروریست‌ها و‌ مداخله‌گران خارجی شود
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 11:18
امیرعبداللهیان: اجازه نمی‌دهیم امنیت ملی ایران بازیچه تروریست‌ها و‌ مداخله‌گران خارجی شود
وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به حادثه تروریستی در شیراز، گفت: بی‌تردید اجازه نمی‌دهیم منافع و امنیت ملی ایران بازیچه دست تروریست‌ها و مداخله‌گران خارجی مدعی حقوق بشر قرار گیرد.
امیرعبداللهیان: اخبار ملاقات‌های سفرای روسیه و چین با مقامات مجلس بزرگنمایی شده است
دوشنبه 1399/11/06 ساعت 18:25
امیرعبداللهیان: اخبار ملاقات‌های سفرای روسیه و چین با مقامات مجلس بزرگنمایی شده است
دستیار ویژه رییس مجلس اخبار منتشره در مورد ملاقات‌های سفرای روسیه و چین با مقامات مجلس یازدهم را بزرگنمایی شده و هدفمند عنوان و خاطرنشان کرد: با کشورهای دوستی که در سختی‌ها در کنار مردم بزرگ ایران ایستاده‌اند بر مبنای دوستی، همکاری ‌و احترام متقابل رفتار می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: روند بازار طلا و سکه نزولی است
تفاوت نیازهای حمایتی روانی و اجتماعی زنان در دوران جنگ
جزییات پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ
11 کشته و زخمی در آتش‌ گرفتن اتوبوسی در سوئیس
مترو تهران در روز تشییع شهدای رمضان رایگان شد
حمله پهپادی به تاسیسات دیپلماتیک آمریکا در بغداد
چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در  مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
التهاب بازارهای انرژی و ریزش بورس در جهان
زنان باردار از اخبار منفی دوری کنند
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت
ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی به صورت شبانه روزی
دختر تکواندوکار 9‌ ساله، اولین شهیده ورزشکار زنجان شد
اقتصادنگار | جنگ شد، قحطی نیامد
انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
هرتزوگ: جنگ با ایران نیاز به نتیجه نهایی دارد
افزایش آلودگی‌های زیست‌محیطی ایران نسبت به جنگ 12 روزه
آلمان در جنگ ایران؛ بی‌طرفی یا همراهی پنهان؟
13 نظامی آمریکایی در 291 عملیات مقاومت اسلامی عراق کشته شدند
فریادهای نماینده کنست رژیم صهیونیستی بر سر نتانیاهو و دولتش: این جنگ را پایان دهید
جفری ساکس: حملات اسرائیل و آمریکا به تهران هدفمند نیست، بلکه یک بمباران کامل است
منابع آمریکایی: دولت ترامپ در برآورد واکنش ایران دچار اشتباه شد
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند