×
سیاسی
شناسه خبر : 112921
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 18:58
امیرعبداللهیان: اعزام هیأتی از ایران برای شروع گفتگوها با آژانس/ امروز با بورل صحبت می‌کنم

در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه سوریه؛

امیرعبداللهیان: اعزام هیأتی از ایران برای شروع گفتگوها با آژانس/ امروز با بورل صحبت می‌کنم

وزیر امور خارجه با اعلام سفر هیأتی از ایران برای آغاز گفتگوها و تقویت همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به وین، گفت: درباره آخرین وضعیت و هماهنگی‌ها با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفتگو خواهم کرد.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «حسین امیرعبداللهیان» روز چهارشنبه در نشست خبری مشترک با «فیصل المقداد»، وزیر خارجه سوریه با خیر مقدم به همتای سوری خود، گفت: در این دیدار درباره مناسبات دوجانبه به‌ویژه درمورد همکاری‌های اقتصادی و تجاری و گردشگری گفتگوهای متنوعی داشتیم.

وزیر امور خارجه افزود: حجم تبادلات تجاری دو کشور در مقایسه با یک‌سال گذشته افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد و رفت و آمدهای هیأت‌های اقتصادی و تجاری و بخش خصوصی دمشق را با حضور نخست وزیر سوریه و با میزبانی «محمد مخبر»، معاون اول رئیس جمهور در تهران برگزار کردیم.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: برگزاری این کمیسیون عالی یک فرصت خوبی است که بتوانیم در همه ابعاد همکاری‌های دوجانبه موضوعات را مورد پیگیری قرار دهیم تا شتاب بیشتری به همکاری‌های دو کشور ببخشیم.

نشست «گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد» شنبه برگزار می‌شود

امیرعبداللهیان افزود: با فیصل مقداد درباره نشست «گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد» که روز شنبه بعد با مشارکت ۱۸ کشور در سطح معاونان وزرای خارجه در تهران برگزار می‌شود، گفتگو کردیم. این نشست که به مدت یک روز در تهران برگزار خواهد شد، موضوعات مهمی چون آثار تحریم‌ها و راههای برون‌رفت از آن، مقابله با یکجانبه‌گرایی و همکاری‌های متنوع کشورهای عضو را در بر خواهد گرفت.

وزیر امور خارجه عنوان کرد: این نشست بخشی از فرمت موجود در نشست سال جاری سازمان ملل متحد در نیویورک است که میزبان آن برعهده جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

هیأتی از ایران برای شروع گفتگوها با آژانس به وین می‌رود

امیرعبداللهیان عنوان کرد: درباره شروع گفتگوها و تقویت همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در روزهای آینده هیأتی را از جمهوری اسلامی ایران به وین اعزام خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه ادامه داد: «محمد اسلامی»، رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی و «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز این موضوع اتفاق نظر دارند و امیدواریم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تمرکز بر نگاه فنی و براساس توافق گذشته نسبت به حل و فصل برخی اتهامات در مورد نظر آژانس و مطرح شده توسط آژانس علیه جمهوری اسلامی ایران بتوانیم از این مرحله از مسیر همکاری‌های فنی عبور کنیم.

وزیر امور خارجه گفت: به موازات این اقدام ما درخصوص رسیدن به گام‌های پایانی توافق به‌رغم برخی از اظهارات متناقض برخی از مقامات آمریکایی تبادل پیام‌های ما همچنان ادامه دارد و به موازات اقداماتی که در وین انجام می‌شود نسبت به بازتنظیم جدول زمان‌بندی در چارچوب گفت‌وگوهای وین تبادل پیام‌های‌مان از طریق هماهنگ کننده اتحادیه اروپا جریان دارد.

 امروز با بورل صحبت می‌کنم

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: در تماسی که تا دقایقی دیگر با «جوزف بورل»، هماهنگ کننده عالی سیاست خارجه اتحادیه اروپا دارم درباره آخرین هماهنگی‌ها، گفتگو و رایزنی خواهیم داشت.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد همکاری میان تهران- دمشق گفت: شاهد پیشرفت‌های چشم گیری در حجم تجاری دو کشور هستیم و تمام گفتگوها ناظر بر این است که بتوانیم برای بی اثر کردن تحریم‌ها بخش خصوصی و دولتی را بیش از گذشته تشویق کنیم.

فیصل المقداد وزیر خارجه سوریه شب گذشته با بدرقه «مهدی سبحانی»، سفیر جمهوری اسلامی ایران دمشق به منظور دیدار با مقامات کشورمان و در سفری سه روزه وارد تهران شد.

او قرار است با برخی مقامات کشورمان درخصوص همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
حاشیه‌های نشستی ضدایرانی در سازمان ملل؛ هیاهو برای دیده شدن
پنج‌شنبه 1401/08/12 ساعت 12:41
حاشیه‌های نشستی ضدایرانی در سازمان ملل؛ هیاهو برای دیده شدن
سرانجام پس از چند روز هیاهو و تبلیغات ضد ایرانی، نشست غیررسمی (آریا فرمولا) برای بررسی حوادث اخیر در ایران، به درخواست آمریکا و آلبانی، روز چهارشنبه به وقت محلی (دوم نوامبر/ 11 آبان ماه جاری) در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد.
آیت‌الله رئیسی: مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهیم داد
چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 19:03
در دیدار وزیر خارجه سوریه؛
آیت‌الله رئیسی: مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهیم داد
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهد داد، تصریح کرد: تلاش برای بی‌ثبات کردن ایران، جلوه‌هایی از عصبانیت و استیصال دشمن از تحقق اهدافش در ایران و منطقه است و این توطئه‌آفرینی‌ها ملت بزرگ ایران را در مسیر اهداف بزرگش مردد نخواهد کرد.
امیرعبداللهیان: اجازه نمی‌دهیم امنیت ملی ایران بازیچه تروریست‌ها و‌ مداخله‌گران خارجی شود
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 11:18
امیرعبداللهیان: اجازه نمی‌دهیم امنیت ملی ایران بازیچه تروریست‌ها و‌ مداخله‌گران خارجی شود
وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به حادثه تروریستی در شیراز، گفت: بی‌تردید اجازه نمی‌دهیم منافع و امنیت ملی ایران بازیچه دست تروریست‌ها و مداخله‌گران خارجی مدعی حقوق بشر قرار گیرد.
امیرعبداللهیان: اخبار ملاقات‌های سفرای روسیه و چین با مقامات مجلس بزرگنمایی شده است
دوشنبه 1399/11/06 ساعت 18:25
امیرعبداللهیان: اخبار ملاقات‌های سفرای روسیه و چین با مقامات مجلس بزرگنمایی شده است
دستیار ویژه رییس مجلس اخبار منتشره در مورد ملاقات‌های سفرای روسیه و چین با مقامات مجلس یازدهم را بزرگنمایی شده و هدفمند عنوان و خاطرنشان کرد: با کشورهای دوستی که در سختی‌ها در کنار مردم بزرگ ایران ایستاده‌اند بر مبنای دوستی، همکاری ‌و احترام متقابل رفتار می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
X
آگهی تبلیغاتی