×
سیاسی
شناسه خبر : 112920
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 18:00
باقری: تحریم‌های یکجانبه، بزرگترین پروژه نقض نظام‌مند حقوق‌بشر است

در نشست سفرا و روسای نمایندگی‌های سیاسی مقیم تهران؛

باقری: تحریم‌های یکجانبه، بزرگترین پروژه نقض نظام‌مند حقوق‌بشر است

علی باقری‌ در نشست سفرا و روسای نمایندگی‌های سیاسی مقیم تهران در وزارت امور خارجه اذعان کرد: حمله تروریستیِ شیراز، گواه دیگری بر حقانیت مسیر ما مبنی بر ایستادگی بی‌امان در برابر افراط‌گرایی خشونت‌آمیز و تروریسم داعش در منطقه است.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: سفرا و روسای نمایندگی‌های سیاسی مقیم تهران، چهارشنبه ۱۱ آبان، در نشستی در وزارت امور خارجه درباره حادثه تروریستی شاه چراغ در شیراز و روند تحولات در چند هفته اخیر شرکت کردند. در این نشست که با حضور «علی باقری‌کنی»، معاون سیاسی، و «رضا نجفی»، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه برگزار شد، معاون سیاسی وزارت امور خارجه طی سخنانی با اشاره به حمله تروریست‌ها به شهروندان بی‌گناه ایرانی در حرم شاه چراغ گفت: «حمله تروریستیِ شیراز، گواه دیگری بر حقانیت مسیر ما مبنی بر ایستادگی بی‌امان در برابر افراط‌گرایی خشونت‌آمیز و تروریسم داعش در منطقه است.»
باقری افزود: «این حمله تروریستی نشان داد که ما، منطقه و جهان، تا چه اندازه مدیون شهید سرافراز سردار سپهبد سلیمانی هستیم؛ شهیدی که ثابت کرد جدی‌ترین  قدرت در برابر تروریسم داعش است.»

علی باقری با اشاره به سابقه درخشان جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با پدیده شوم تروریسم، اظهار کرد: «حمله تروریستی شیراز که جانِ ۱۵ انسان بی‌گناه از جمله کودکان و زنان را گرفت، جمهوری اسلامی ایران را در مبارزه با تروریسم ثابت قدم‌تر خواهد کرد.»

در ادامه باقری با تأکید به برخورد دوگانه غرب در قبال پدیده تروریسم، اظهار کرد: «برخی از کشورهای غربی نسبت به این حمله تروریستی ابراز انزجار نکردند و حتی از محکوم نمودن این حمله تروریستی، آن‌ هم به‌صورت شفاهی خودداری جستند. آنها حتی با کودکی که پدر، مادر و برادر خود را در این حادثه تروریستی از دست داد نیز، ابراز همدردی نکردند.»

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره دروغ‌پراکنی گسترده و بی‌سابقه و انتشار اطلاعات نادرست در مورد تحولات ایران توسط رسانه‌های معاند و مورد حمایت برخی از کشورهای غربی‌ طی هفته‌های گذشته، تصریح نمود خشونت و هرج و مرجی که در اثر مداخلات تحریک‌آمیز و شبهه‌افکنی برخی رسانه‌های تفرقه‌انگیز مستقر در برخی کشورهای غربی بر تجمعات مسالمت‌آمیزِ شهروندان ما تحمیل شد، جان افراد بی‌گناه از جمله ۳۰ پلیس را گرفت و صدها مکان عمومی و خصوصی را ویران کرد و سوزاند. حتی آمبولانس‌ها و خودروهای آتش‌نشانی نیز از این خشونت در امان نماند.

علی باقری با اشاره به اقدامات قهری یک‌جانبه از جمله تحریم‌های غیرقانونی ایالات متحده آمریکا گفت: «تحریم‌های ظالمانه، بزرگترین پروژه نقض نظام‌مند حقوق بشر در جهان است که آمریکا مدیر پروژه و بسیاری از کشورهای غربی، کارگزاران و مجریان آن هستند.»

معاون سیاسی وزارت امور خارجه افزود: «آیا تاکنون از خود پرسیده‌اید که با وجود این که در چند هفته گذشته بارها و بارها نام دختر ایرانی «مهسا امینی» را در مواضع مقام‌های غربی و اخبار و گزارش‌های رسانه‌های غربی شنیده‌اید، اما چرا تاکنون هیچ اسمی از «زهرا پاپی»، دختر ده ساله اهل لرستان و «امیرحسین نارویی»، پسر ده ساله اهل زابل و ده‌ها کودک مبتلا به بیماری خاص که به خاطر تحریم‌های ظالمانه یکجانبه و محرومیت از دسترسی به داروهای مورد نیاز به قتل رسیده‌اند، به گوشتان نخورده است؟ پاسخ روشن است! تحریم‌کنندگان حاضر نیستند به جنایت‌های ناشی از تحریم اعتراف کنند؛ چه برسد به این که بخواهند برای آن فضاسازی سیاسی و رسانه‌ای کنند.»

رضا نجفی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امورخارجه، نیز در این نشست با تشکر از کلیه کشورهایی که با محکوم کردن حمله تروریستی بزدلانه به حرم مطهر شاه چراغ شیراز، مراتب همبستگی خود را با دولت و ملت ایران اعلام کردند، بر ضرورت مقابله همه کشورها با تروریسم تأکید نمود.

نجفی ضمن انتقاد از برخورد دوگانه دول غربی با مقوله حقوق بشر در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی، بر اعتقاد راسخ جمهوری اسلامی ایران به احترام و ارتقاء حقوق بشر از جمله حق برگزاری تشکلات و تجمعات مسالمت‌آمیز تأکید نمود، و توسل به اقدامات قهری یک‌جانبه و هرنوع دخالت در امور داخلی کشورها را محکوم کرد.

در این نشست همچنین خانم کریمی، مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، به تبیین آخرین تحولات و دستاوردهای زنان جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی پرداخته، و برخی از پیشرفت‌ها و دستاوردهای مذکور را با استناد به آمار و ارقام برای مدعوین به نمایش گذاشت.

شایان ذکر است برگزاری این نشست با هدف تبیین ابعاد حادثه تروریستی داعش در شیراز و نیز تحولات چند هفته اخیر در کشورمان، و ارائه روایتی صحیح و مبتنی بر واقعیات برای جامعه دیپلماتیک مقیم ایران انجام گردید.

اغلب سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های بین‌المللی مقیم تهران در سطح سفیر و دیپلمات‌های ارشد در این نشست که در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد شرکت نمودند.











 


پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت امور خارجه
اخبار مرتبط
همکاری ایران و هند در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تحکیم بخش زیر ساخت چندجانبه‌گرایی
چهارشنبه 1401/09/02 ساعت 16:08
در دیدار باقرى با وزیر خارجه هند مطرح شد؛
همکاری ایران و هند در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تحکیم بخش زیر ساخت چندجانبه‌گرایی
معاون سیاسی وزارت امور خارجه در دهلی نو با «سوبرامانیام جایشنکار»، وزیر امورخارجه هند دیدار و گفتگو کرد.
آیت‌الله رئیسی: مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهیم داد
چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 19:03
در دیدار وزیر خارجه سوریه؛
آیت‌الله رئیسی: مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهیم داد
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران مسیر پیشرفت، عدالت و مقاومت را با قوت ادامه خواهد داد، تصریح کرد: تلاش برای بی‌ثبات کردن ایران، جلوه‌هایی از عصبانیت و استیصال دشمن از تحقق اهدافش در ایران و منطقه است و این توطئه‌آفرینی‌ها ملت بزرگ ایران را در مسیر اهداف بزرگش مردد نخواهد کرد.
باقری: اروپا در هر زمینه‌ای همکاری کند، می‌تواند انتظار واکنش مثبت ایران را داشته باشد
یکشنبه 1401/07/17 ساعت 23:24
باقری: اروپا در هر زمینه‌ای همکاری کند، می‌تواند انتظار واکنش مثبت ایران را داشته باشد
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان میزبان معاون وزیر امور خارجه لهستان بود.
باقری: ایران از تعهدات خود در چارچوب آژانس خارج نخواهد شد
شنبه 1400/09/13 ساعت 12:45
باقری: ایران از تعهدات خود در چارچوب آژانس خارج نخواهد شد
علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین گفت:و پیشنهاد ارائه شده ایران در مذاکرات وین، درباره «لغو تحریم ها» و «اقدامات هسته ای» ایران بوده که هر دو موضوعات اصلی در برجام هستند.
نظرات

آخرین اخبار
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها