×
فرهنگی
شناسه خبر : 112797
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/08/09 ساعت 13:13
اژه‌ای: انتظار مردم این است که عوامل قضایای اخیر دستگیر و مجازت شوند

اژه‌ای: انتظار مردم این است که عوامل قضایای اخیر دستگیر و مجازت شوند

رئیس قوه قضائیه گفت: انتظار و توقع مردم آن است که عوامل و مسببین قضایای اخیر شناسایی، دستگیر و مجازت شوند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه طی سخنانی در جلسه شورای عالی قوه قضائیه، با اشاره به درپیش بودن سالروز ولادت باسعادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک این روز خجسته و همچنین تسلیت حادثه تروریستی و جنایت رخ داده در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی علیهماالسلام (شاهچراغ) که به شهادت و مجروح شدن تعدادی مرد و زن و کودک بی‌گناه انجامید، اظهار کرد: حادثه اسفناک تروریستی در حرم شاهچراغ(ع) دارای نکاتی عبرت آموز برای دوستان و دشمنان ایران اسلامی است؛ این واقعه نشان داد که تروریست‌ها و آدمکش‌های دست‌پرورده آمریکا و صهیونیست‌ها و انگلیس و دیگر سلطه‌گران چه جنایتکاران خبیث و رذل و درنده‌ای هستند و مرتکب اعمالی می‌شوند که جانوران وحوش نیز از آن اِعراض دارند؛ همگان مشاهده کردند که این سفّاکان حتی به کودک معصومی که در آغوش مادر خود پناه گرفته نیز رحم نمی‌کنند.

رئیس دستگاه قضا یکی دیگر از عبرت‌های حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) را برملا شدن دروغی به نام اطلاع‌رسانی آزاد و مستقلِ مدعیان غربی دانست و گفت: رسانه‌های وابسته به غرب حتی حاضر نشدند جنایت رخ داده در حرم شاهچراغ را پوشش دهند؛ حال آنکه همین رسانه‌ها در مواردی که منافع نظام سلطه اقتضا می‌کند از کاه کوه می‌سازند، اما در قبال یک جنایت تروریستی مشابه حادثه دلخراش شیراز، دستگاه‌های دروغ پرداز وابسته به نظام سلطه، قلب واقعیت می‌کنند و برخلاف ادعاهای مزورانه‌شان حتی اجازه نمی‌دهند مردم دنیا سفّاکی تروریست‌های دست‌پرورده آمریکا و اذنابش را مشاهده کنند.

«استانداردهای دوگانه و تبعیض روا داشته شده از ناحیه مدعیان دروغین حقوق بشر در قبال تضییع حقوق انسان‌ها و جنایت علیه مردم در نقاط مختلف»؛ این دیگر عبرت حادثه تروریستی شاهچراغ(ع) بود که رئیس عدلیه بدان اشاره کرد و در همین راستا گفت: در مواردی که منطبق با منافع نظام سلطه نباشد، هر مقدار هم که به یک فرد یا کشور ظلم شود، سلطه‌گران خم به اَبرو نمی‌آورند؛ در همین جنایت رخ داده در حرم شاهچراغ(ع) شاهد بودیم که هم هتک حرمت یک مکان مقدس صورت گرفت و هم مردم و کودکان مظلوم و بی‌دفاعی به خاک و خون کشیده شدند اما مدعیان حقوق بشر نه تنها محکوم نکردند بلکه به نوعی از طریق بوق‌های تبلیغاتی‌شان درصدد قلب واقعیت این حادثه جگرسوز برآمدند.

رئیس قوه قضائیه افزود: نکته‌ای که برای همه دوستداران انسانیت و کرامت و حقوق انسانی عبرت آموز می‌باشد این است که کسانی که در پشت قضایای اغتشاشات در ایران هستند و به دروغ، ادعای حمایت از مردم ایران را دارند همان‌هایی هستند که تروریست‌ها و آدمکش‌ها را تجهیز و تسلیح می‌کنند و به آنها آموزش و مأموریت می‌دهند تا به سمت مردم ایران گلوله شلیک کنند و به مقدسات این مردم اهانت روا دارند.

اژه‌ای ادامه داد: این تروریست‌ها و آدمکش‌ها که مردم و غیرنظامیان و زوارِ یک مکان مقدس را به خاک و خون می‌کشند، کجا و از ناحیه چه کسانی تعلیم می‌بینند و تسلیح و تجهیز می‌شوند؟ از ناحیه چه کسانی برای آنها مدارک جعلی تهیه می‌شود؟ با چه انگیزه‌ای آنها زوار حرم را هدف قرار می‌دهند؟ آیا این قبیل موارد بیانگر زبونی و خواری و حقارت دشمنِ سفاک و کینه‌توز ایران اسلامی نیست؟ دشمنی که بیش از ۴۰ سال در پیشبرد هر توطئه‌ای شکست خورد و امروز به این نقطه رسیده است که مردم ایران اسلامی را در یک حرم مطهر به رگبار ببندد؛ هر مقدار هم که رسانه‌های وابسته به نظام سلطه در بی‌توجهی به جنایاتی نظیر حادثه شاهچراغ کوشا باشند اما به هر ترتیب مردم دنیا و آزادگان و حق‌طلبان در اقصی نقاط گیتی خواهند فهمید که نمونه و مصداق مقابله‌جویی سلطه‌گران با نظام اسلامی، سلاح گرفتن به سمت مردم ایران و به رگبار بستن آنها است.   

محسنی اژه‌ای در ادامه به بصیرت و همدلی و حمیّت و غیرت اسلامی مردم ایران و شکوهی که آنها با راهپیمایی‌های خود در واکنش به حادثه تروریستی شاهچراغ(ع) در نقاط مختلف کشور آفریدند، اشاره کرد و گفت: الحمدلله دشمنان ما در زمره حُمقا و جاهلان هستند اما به هر ترتیب وقتی جوشش و یک‌دلی و اظهار نفرت و انزجار مردم ما را از مسببین و عاملین حادثه تروریستی شاهچراغ دیدند باید پی ببرند که هر مقدار تلاش برای اغتشاش‌آفرینی و آشوب‌افکنی کنند، تنفر و بیزاری مردم ما از شیطان بزرگ آمریکا و اذناب او بالاخص روباه پیر انگلیس خبیث بیشتر می‌شود.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به انتظار و توقع به حق مردم از دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و قضایی برای پایان دادن به اغتشاشات و دستگیری و برخورد با عاملین و مسببین قضایای اخیر بویژه حادثه تروریستی شاهچراغ(ع)، اظهار داشت: انتظار و توقع به حق مردم آن است که عوامل و مسببین قضایای اخیر شناسایی و دستگیر شوند و به مجازت مستحق‌شان برسند؛ نظام و دستگاه‌های مسئول نیز در طول این مدت نهایت خویشتنداری را به خرج دادند تا صفوف کاملاً از هم جدا و متمایز شود؛ یک سری از افراد به هر دلیلی ناراضی هستند و حتی ممکن است معترض نیز باشند؛ اما این افراد به هیچ وجه نمی‌خواهند با نظام مقابله کنند و امنیت مردم را به خطر بیندازند؛ لذا آنها باید صف خود را جدا کنند؛ نظام نیز فرصت کامل به آنها داده تا صف خود را جدا کنند. حتی در میان اغتشاشگران هم باید روشن شود که کدامیک قصد مقابله با نظام و براندازی را داشتند؛ همکاران ما در دستگاه قضایی تمام تلاش خود را انجام دادند که این صفوف را جدا کنند و این امر محقق شد.   

محسنی اژه‌ای ادامه داد: قطعاً آن کسانی که قصد مقابله با نظام و براندازی را دارند و وابسته به بیگانه هستند، منطبق با موازین قانونی به مجازات‌شان خواهند رسید؛ از همین تریبون باید از مراجع قضایی برخی استان‌ها بویژه تهران که پرونده‌های عناصر اغتشاشات را جدا کرده و دادگاه‌های رسیدگی به آنها را آغاز کرده‌اند، تشکر و قدردانی کنم. بدون تردید قضات ما بر اساس موازین قانونی و با دقت و سرعت به پرونده‌های اغتشاشات اخیر رسیدگی خواهند کرد و احکام جنایتکاران طبق قانون و آنچه استحقاق آن را دارند صادر خواهد شد و در صورت قطعیت، اجرایی می‌گردد.  

رئیس قوه قضائیه موضوع تبیین ابعاد مختلف و پشت‌پرده قضایای اخیر را امری بسیار ضروری دانست و بر همین اساس به مرکز رسانه قوه قضائیه دستور داد با همکاری صداوسیما و سایر رسانه ها نسبت به روشنگری ابعاد و زوایای قضایای اخیر اهتمام داشته باشد تا دست دشمن بیش از پیش رو شود و برای کسی حجتی باقی نماند؛ و چنانچه کسی به همراهی اغتشاشات ادامه دهد مشخص می‌گردد در صف دشمن است.   

محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به در پیش بودن ۱۳ آبان، روزدانش‌آموز و سالروز تسخیر لانه جاسوسی، اظهار کرد: حقیقتاً دانش‌آموزان ما سرمایه‌های اصلی حال و آینده کشور می‌باشند و ضروری است همه بخش‌های مسئول و دست‌اندرکاران امر تعلیم و تربیت بویژه در وزارت آموزش و پرورش هر چه بیشتر در جهت فراهم آوردن مقدمات و بسترهای رشد و تعالی این سرمایه‌های کشور در ابعاد مختلف کوشا باشند.

رئیس دستگاه قضا، تسخیر لانه جاسوسی شیطان بزرگ آمریکا را یکی از تفضّلات الهی دانست که بر دل‌ها و قلوب جوانان دانشجوی ایران اسلامی در مقطع ابتدای پیروزی انقلاب ایجاد شد و در همین راستا گفت: اگر نبود بازسازی و انتشار اسناد به دست آمده از آن لانه جاسوسی و مصاحبه‌های برخی حاضران در آن، چه کسی می‌توانست به این روشنی از توطئه‌های پیچیده آمریکا علیه مردم ایران اسلامی آگاه شود و اینچنین زمینه رسوایی آمریکایی‌ها فراهم آید.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به دلایل عصبانیت سردمداران رژیم آمریکا از اسلام و روحانیت، بیان کرد: شاخ غولی استکباری به نام آمریکا و اذناب ریز و درشت آن از جمله صهیونیست‌ها و انگلیسی‌ها توسط یک روحانی بزرگ و شجاع و دلداه به خدا همچون حضرت امام خمینی(ره) در دنیا شکسته شد و دست و پاهای آنها از کشور ما قطع شد و تهی و توخالی بودن آنها نیز برای همگان در اقصی نقاط گیتی آشکار گشت؛ بر همین مبناست که سلطه‌گران شبانه‌روز مشغول توطئه و فساد وفتنه علیه ایران اسلامی هستند؛ آنها یک روز با تلاش جهت راه‌انداختن جنگ داخلی و خارجی و روز دیگر با فتنه و تحریم و عملیات ترکیبی به سراغ مردم ایران می‌آیند.

محسنی اژه‌ای در پایان این بخش از سخنانش در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه، درگذشت آیت‌الله مفید رئیس اسبق دیوان عالی کشور را تسلیت گفت و با اشاره به خدمات و زحمات او در دستگاه قضایی و بخش‌های دیگر، برای آن مرحوم رحمت واسعه و اجر جزیل از درگاه احدیت مسئلت کرد.


مرکز رسانه قوه قضائیه
اخبار مرتبط
اژه‌ای: در اجرای سند تحول قضایی تعلل وجود ندارد/ بسیاری از نقدهای شما را قبول دارم
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 14:53
در جمع دانشجویان؛
اژه‌ای: در اجرای سند تحول قضایی تعلل وجود ندارد/ بسیاری از نقدهای شما را قبول دارم
رئیس قوه قضائیه به دانشجویان گفت: بسیاری از نقدهای شما را قبول دارم؛ تعداد زیادی از نقدهایی که در این جلسه در مورد قوه قضائیه مطرح شد وارد است؛ اما باید به واقعیت‌ها هم توجه داشت.
محسنی اژه‌ای: تهدیدکنندگان بازاریان و کامیون‌داران شناسایی و محاکمه شوند
دوشنبه 1401/09/14 ساعت 13:29
محسنی اژه‌ای: تهدیدکنندگان بازاریان و کامیون‌داران شناسایی و محاکمه شوند
رئیس قوه قضائیه گفت: مسئولان قضایی و انتظامی و امنیتی باید در نهایت جدیت با عناصری که درصدد اقدامات ایذایی ضدمردمی هستند برخورد کنند.
اژه‌ای: با قانون، عدل با موضوع اغتشاشات برخورد خواهد شد/ انتقاد اژه‌ای از نصب عکس و بنرش
پنج‌شنبه 1401/08/19 ساعت 12:15
اژه‌ای: با قانون، عدل با موضوع اغتشاشات برخورد خواهد شد/ انتقاد اژه‌ای از نصب عکس و بنرش
رئیس قوه قضائیه گفت: با معیار قرار دادن قانون و عدل و به دور از احساسات با موضوع اغتشاشات برخورد خواهد شد و قوه قضائیه در این زمینه با دقت و با سرعت عمل خواهیم کرد.
اژه‌ای: حادثه زندان اوین جنایتی بود که به دست عوامل دشمن رخ داد
دوشنبه 1401/07/25 ساعت 14:20
اژه‌ای: حادثه زندان اوین جنایتی بود که به دست عوامل دشمن رخ داد
رئیس قوه قضائیه با اشاره به حادثه رخ داده در بخشی از زندان اوین، گفت: آنچه در زندان اوین رخ داد جنایتی بود که به دست عده معدودی از عوامل دشمن صورت گرفت.
اژه‌ای: با قید فوریت به پرونده جان باختگان حوادث اخیر رسیدگی شود
دوشنبه 1401/07/11 ساعت 12:35
اژه‌ای: با قید فوریت به پرونده جان باختگان حوادث اخیر رسیدگی شود
رئیس قوه قضائیه در نشست شورای عالی قضایی تأکید کرد: در جریان ناآرامی‌های اخیر برخی نیرو‌های امنیتی، انتظامی، بسیجی و مردم جان باخته‌اند، که پرونده‌هایی تشکیل شده است و ضرورت دارد که این پرونده‌ها با قید فوریت رسیدگی و ضاربان آنها شناسایی شوند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
X
آگهی تبلیغاتی