×
سیاسی
شناسه خبر : 112785
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/08/09 ساعت 11:39
وزیر اطلاعات: عامل دوم جنایت تروریستی شیراز دستگیر شد

وزیر اطلاعات: عامل دوم جنایت تروریستی شیراز دستگیر شد

وزیر اطلاعات گفت: به دلیل رعایت یکی از اقدامات کوچک پدافندی در شیراز، شب گذشته همکاران شما و سربازان گمنام امام زمان(عج) موفق شدند عامل دوم اقدام تروریستی شاهچراغ (ع) را دستگیر کنند.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: حجت‌الاسلام «سید اسماعیل خطیب»، وزیر اطلاعات صبح امروز در نهمین همایش ملی پدافند غیرعامل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنایت تروریستی شیراز و تبریک بیستمین سالگرد تاسیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: آنچه که می‌تواند در برابر تهدیدات از مردم و ملت ما حفاظت کند و باید برای ایجاد، فراهم‌کردن و زمینه‌سازی تلاش کنیم که نعمت الهی است که یاری خواهد کرد و نصرت را به همراه خواهد آورد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه امنیت بر هر چیزی برتر بوده و امنیت زیرساخت و پایه همه امور کشور است، تأکید کرد: آنچه که این امنیت را تهدید کند از اولویت‌هایی است که باید به آن پرداخت؛ می‌خواهد شناختی، زیستی، اجتماعی  و یا زیرساختی باشد. بنابراین هر کجا که موضوع امنیت مطرح می‌شود باید همه و تمام توان را در جهت ارتقاء و پایداری آن به کار گرفت.

حجت‌الاسلام خطیب ادامه‌ داد: یکی از مهم‌ترین عوامل حفاظتی و حراستی و پاسداری از این امنیت در مقابل تهدیدات مستمر و گسترده دشمنان، پدافند غیرعامل است. پدافند غیرعامل اگر بتواند هوشمند، موثر و مصونیت‌ساز باشد، می‌تواند در جهت برقراری و تامین امنیت ما نقش اصلی و جدی ایفا کند. به همین دلیل، یکی از عوامل عمده اولویت دار کشور، حاکمیت و حکمرانی ما پدافند است، لذا ارزیابی آن کمتر از اهمیت آن نیست.

حجت‌الاسلام خطیب با اشاره به اهمیت نقش سازمان پدافند غیرعامل تصریح کرد: باید نسبت به پدافند غیرعامل به صورت مستمر نظارت، ارزیابی، کنترل و برآورد وجود داشته باشد و همه آنچه که برای آن سازمان، کمیته و یا مسئولیت‌سازی در دستگاه ایجاد می‌کنیم باید نسبت به آن نیز ارزیابی انجام بدهیم.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه امروز تهدیدات نو و متغیر بر کشور ما وارد می شود گفت: باید نسبت به هوشمندی، هوشیاری، پیش‌بینی و درک آن‌ها برای عملیاتی کردن هدایت و رهبری اقدام جدی کرد. امروز اگر تهدیدات سایبری یکی از تهدیدات است که مستمر کشور ما را تهدید می‌کند و با آن مواجه هستیم، باید اولویت دفاعمان را تشکیل دهد. 

او ادامه داد: امروز دشمن از فناوری‌های نو به نفع خود و برای تهدید علیه ملت ما استفاده می‌کند، بنابراین سازمانی که بتواند برای مقابله با این تهدیدات هوشمندانه پیش‌بینی و پیشگیری کند و نسبت به آنچه حاصل می‌شود مصونیت‌سازی کند می‌تواند در پدافند و مقابله با این تهدید توفیق به دست آورده و موفقیت را کسب کند. 

حجت‌الاسلام خطیب گفت: زمانی که ملت ما می‌خواهد یک ملتی مستقل ، پیشرو و تمدن ساز باشد دشمن نیز خواهد داشت و تهدیدات نیز متوجه کشورمان هست، پس باید نسبت به آن تمهیدات لازم را پیش‌بینی کنیم، بنابراین ما باید از آن چیز که ظرفیت درونی کشور است و همچنین ظرفیت‌های بیرونی در آسیا و جهان استفاده کرده و در جهت ایجاد توان آفند و پدافند کارآمد برای کشورمان استفاده کنیم. 

او افزود: قرارداد شانگهای و همکاری با کشورهای آسیایی می‌تواند یکی از فرصت‌ها و قابلیت‌هایی باشد که در جهت قدرتمند شدن کشور باید از آن بهره گرفت. 

حجت‌الاسلام خطیب با اشاره به تهدیدات دشمنان تأکید کرد: با یک جنگ ترکیبی ،هوشمند و مستمر دشمن روبرو هستیم و اگر امروز دشمنی در اغتشاش تجلی پیدا می‌کند یا تجمعی برگزار شده و یا احیاناً اقداماتی از این قبیل تعریف شده، به همین اقدامات محدود نمی شود، بیش از ۴۰ سال است که دشمن هر روز با توطئه، فتنه، کودتا و استفاده از گروهک‌ها و نفاق و البتا تهاجم فرهنگی و هرچه در توان خود دارد به کار گرفته است و امروز نیز هدف براندازی، تجزیه و تضعیف انقلاب، کشور و ملت ما را در ابعاد مختلف تعریف کرده و برای آن با بحران‌آفرینی و با استفاده از اقدامات خشن و عملیات‌های مختلف که این اهداف را پیش می‌برد. 

وزیر اطلاعات با اشاره به حوادث اخیر کشور خاطرنشان کرد: در این فتنه اخیر با اعتراض روبرو نیستیم بلکه با اغتشاش روبه‌رو هستیم، در اعتراض کشتن و آتش زدن و آسیب رساندن جا و تعریفی ندارد پس هر چیزی که در صحنه اجتماعی و در صحنه نخبگان و دانشگاهی همراه با خشونت و تخریب می‌شود غیر از اغتشاش نام دیگری ندارد. 

حجت‌الاسلام خطیب ادامه داد: آنچه را دشمن به شکل مسلحانه در کردستان و بلوچستان دنبال می‌کند غیر از تجزیه‌طلبی رنگ و تعریف دیگری ندارد بنابراین آنچه با آن روبرو هستیم یک  بسته و پکیچ کامل است که سرویس‌های اطلاعاتی و کشورها و رسانه‌های بیگانه به عنوان یک بسته واحد تعریف کرده و هر روز با هماهنگی که ایجاد کردند آن را دنبال کرده و بحران می‌آفریند. 

وزیر اطلاعات تأکید کرد: اغتشاشات اخیر یکی از سردمداران اروپایی می‌گوید این همان چیزی بود که خود را برای آن آماده کرده بودیم بنابراین بهانه و عاملی برای شروع و موج‌آفری و بحران‌افزایی و تهدیدی برای ملت پیدا و اهداف خود را دنبال کردند که پیش از ان جلسات متعددی توسط رژیم صهیونیستی، سرویس‌های آمریکایی - سعودی و برخی کشورهای اروپایی در جهت برنامه‌ریزی آن برگزار شده که محتوا و مطالب آن وجود دارد و مستندات آن در دست دستگاه اطلاعاتی کشورمان قرار دارد و عمده هدایت و رهبری این اغتشاش را دشمنان ملت ایران رهبری می‌کند و عوامل سنتی از جمله گروهک‌های تروریستی بازیچه این خیمه‌شب‌بازی هستند.

او افزود: همه این‌ افراد کسانی هستند که بازیگران و عوامل این خیمه‌شب‌بازی هستند. در داخل هم می‌توانیم یک اقلیتی که پرخاشگر و خشونت‌زاست ببینیم که در این اقلیت با یک اقلیتی روبرو هستیم که آموزش دیده‌اند، سازمان‌یافته، مزدوری کرده و مدارکی وجود دارد که پول گرفته و امکانات گرفته است چه به طور مستقیم یعنی کسانی که در کشورهای مختلف آموزش دیده‌اند و چه به طور غیرمستقیم که فضای مجازی این امکان را برای آنان فراهم آورده است. 

وزیر اطلاعات با بیان اینکه ما یک اقلیتی را در اغتشاشات می‌بینیم که محصول آسیب‌های اجتماعی ما است، تصریح کرد: کسانی که امروز در این کشور مسئولیتی اجتماعی دارند باید برای این اقلیت آسیب‌دیده فکری کنند. ما در مواجهه با اجماعی که در میان دشمنان ما ایجاد شده توان و اقتدارمان را مدیون حضور مردم و همراهی آنان هستیم.

حجت‌الاسلام خطیب ادامه داد: مشارکت اجتماعی و سرمایه اجتماعی جزو اولویت‌هایی است که در جهت ارتقای آن باید برای حفظ امنیت کشور تلاش کرد و مطالبات و نارضایتی‌های و آنچه را که نیاز اجتماعی مردم ما در موضوعات اقتصادی و غیره باید در اولویت قرار گیرد. 

وزیر اطلاعات با تأکید بر اینکه دشمن دست از دشمنی برنخواهد داشت، تصریح کرد: اگر امروز بعد از پایان نسبی و میرایی اغتشاشات و این فتنه و اظهار یأس علنی نسبت به آنچه که اتفاق افتاده است، می‌بینیم که دست به اقدامات خشونت‌آمیز و تروریستی می‌زند و این چیزی است که در آتش‌زدن‌ها و کوکتل مولوتوف‌ها و عملیات تروریستی شاهچراغ شاهد آن هستیم و نکته دیگری که ما در همین آینده نزدیک با آن مواجه می‌شویم این است که اقداماتی به اصطلاح به عنوان حقوق بشر آن را دنبال می‌کند. 

او ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند که اغتشاشات را با بحران‌آفرینی‌های جدید و با کمک اقدامات ایذایی و فشارهای جهانی و  عملیات تروریستی و اقدامات هنجارشکنانه ادامه دهد.

وزیر اطلاعات اعلام کرد: به دلیل رعایت یکی از اقدامات کوچک پدافندی در شیراز، شب گذشته همکاران شما و سربازان گمنام امام زمان (عج) موفق شدند عامل دوم اقدام تروریستی شاهچراغ (ع) را دستگیر کنند.


فارس
اخبار مرتبط
وزیر اطلاعات: 400 بمب در مدت اخیر کشف و خنثی شد
دوشنبه 1402/06/20 ساعت 00:39
وزیر اطلاعات: 400 بمب در مدت اخیر کشف و خنثی شد
وزیر اطلاعات از کشف و خنثی‌سازی 400 بمب در مدت اخیر خبر داد و گفت که 40 بمب برای انفجار در ایام محرم طراحی شده بود.
وزیر اطلاعات: انگلیس هزینه ناامن‌سازی ایران را می‌دهد
سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 23:38
وزیر اطلاعات: انگلیس هزینه ناامن‌سازی ایران را می‌دهد
وزیر اطلاعات با بیان اینکه انگلیس هزینه اقدامات خود را برای ناامن‌ ساختن کشور بزرگ ایران خواهد پرداخت، تأکید کرد: شبکه اینترنشنال از سوی دستگاه امنیتی ایران به‌عنوان سازمان تروریستی شناخته شده و عوامل آن تحت تعقیب وزارت اطلاعات قرار خواهند گرفت.
6 نفر از عوامل پشتیبانی تیم جنایتکار تروریستی شاهچراغ (ع) بازداشت شدند
دوشنبه 1401/08/09 ساعت 14:27
اطلاعیه وزارت اطلاعات:
6 نفر از عوامل پشتیبانی تیم جنایتکار تروریستی شاهچراغ (ع) بازداشت شدند
وزارت اطلاعات طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: 6 نفر از عوامل پشتیبانی تیم جنایتکار تروریستی حرم مطهر شاهچراغ علیه‌السلام شناسایی و بازداشت شدند.
آخرین وضعیت مصدومان حادثه تروریستی شاهچراغ/ 9 بیمار ‌در بیمارستان بستری هستند
دوشنبه 1401/08/09 ساعت 12:12
آخرین وضعیت مصدومان حادثه تروریستی شاهچراغ/ 9 بیمار ‌در بیمارستان بستری هستند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز آخرین وضعیت مصدومان حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع) را تشریح کرد.
سردار سلامی: از خویشتنداری نظام سوءاستفاده نکنید
شنبه 1401/08/07 ساعت 13:44
در آیین تشییع شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ؛
سردار سلامی: از خویشتنداری نظام سوءاستفاده نکنید
فرمانده کل سپاه در آیین تشییع شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ گفت: این انقلاب ریشه در عمق و احساس این مملکت دارد، مهره‌ سیاسی شطرنج دشمن نشوید.
محکومیت جهانی حمله تروریستی داعش به شاهچراغ
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 21:21
محکومیت جهانی حمله تروریستی داعش به شاهچراغ
اقدام تروریستی داعش در حمله مسلحانه به شاهچراغ - حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) - در شهر شیراز که به شهادت 15 نفر از جمله 2 کودک و زخمی شدن 19 نفر از زائران آن منجر شد با محکومیت سازمان ملل متحد و شمار زیادی از کشورهای جهان مواجه شد.
حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز/ 2 تروریست دستگیر شدند/ شهادت 15 هموطن تاکنون
چهارشنبه 1401/08/04 ساعت 19:16
حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز/ 2 تروریست دستگیر شدند/ شهادت 15 هموطن تاکنون
سه فرد مسلح با تیراندازی از بیرون حرم مطهر شاهچراغ به داخل حمله کردند.
نظرات

آخرین اخبار
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود