×
سیاسی
شناسه خبر : 112767
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/08/08 ساعت 18:40
روسیه: انگلیس و اوکراین عاملان توقف توافق غلات هستند

روسیه: انگلیس و اوکراین عاملان توقف توافق غلات هستند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز در سخنانی تصریح کرد: انگلیس و اوکراین عاملان توقف توافق غلات هستند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز یکشنبه در اشاره به تعلیق توافق انتقال غلات تصریح کرد که انگلیس و اوکراین عاملان این اختلال هستند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص ادامه داد: توافق غلات به وسیله «ولادیمیر زلنسکی»، رئیس‌ جمهور اوکراین و تروریست‌‌های او که توسط کارشناسان انگلیسی هدایت می‌ شوند، متوقف شده است. رژیم کی‌‌یف بر تخت جهنمی از جنس پول، اسلحه و مرگ استوار شده است.

در همین ارتباط، وزارت خارجه روسیه دیروز شنبه در خصوص تعلیق توافقنامه غلات با اوکراین از سوی این کشور بیانیه‌ای صادر کرد.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص آمده بود: مسکو نمی‌ تواند ایمنی کشتی‌ های بار خشک غیرنظامی شرکت کننده در توافق غلات دریای سیاه را تضمین کند و اجرای این توافق را از امروز برای مدت نامحدودی به حالت تعلیق در می‌ آورد. در ۲۹ اکتبر، ارتش اوکراین تحت پوشش یک کریدور بشردوستانه ایجاد شده به عنوان بخشی از اجرای «ابتکار دریای سیاه» برای صادرات محصولات کشاورزی کی یف، حملات هوایی و دریایی گسترده‌ای را با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین علیه کشتی‌ها و زیرساخت‌های روسیه انجام داد. طرف روسی نمی‌تواند ایمنی کشتی‌های بار خشک غیرنظامی شرکت کننده در «ابتکار دریای سیاه» را تضمین کند و اجرای آن را از امروز برای مدت نامحدودی به حالت تعلیق در می‌آورد. دستورالعمل‌های مربوطه به نمایندگان روسیه در مرکز هماهنگی مشترک در استانبول که حمل و نقل اوکراینی‌ها را کنترل می‌کند، داده شده است.

وزارت دفاع روسیه نیز پیشتر با صدور بیانیه‌‌ای اعلام کرد: مسکو مشارکت در معامله غلات را به حالت تعلیق درآورده است. این اقدام مسکو به دنبال حملات به کشتی‌های ناوگان دریای سیاه روسیه از سوی نیروهای اوکراین با پهپاد انجام شده است. روسیه این اقدام کی یف را محکوم می‌کند.

در همین ارتباط، ارتش روسیه روز گذشته اعلام کرده بود که موفق به دفع حمله پهپادی گسترده‌ای به ناوگان خود در خلیج سواستوپول کریمه شده است. روسیه همچنین اوکراین و انگلیس را مسئول این حمله دانست و اعلام کرد صدماتی به یکی از کشتی‌هایش وارد شده است.

وزارت دفاع روسیه از وارد آمدن صدمات اندکی به کشتی مین روب ایوان گولوبیتس روسیه و همچنین سد مهار خلیج سواستوپول بر اثر این حمله خبر داد.

وزارت دفاع روسیه در کانال تلگرام خود اعلام کرد: متخصصان انگلیسی مستقر در شهر اوچاکیف در استان میکولائیف اوکراین نظامیان مرکز هفتاد و سوم عملیات ویژه دریایی کی یف را برای این عملیات تروریستی آموزش داده و آماده کرده بودند.

بنابر اعلام مسکو، در این حمله که به وسیله ۹ پهپاد هوایی و ۷ پهپاد دریایی انجام شد، ناوگانی مورد حمله قرار گرفت که طبق توافق مورد حمایت سازمان ملل متحد و ترکیه مسئول تامین امنیت کاروان صادرات غلات اوکراین است.

گفتنی است که ترکیه، اوکراین، روسیه و سازمان ملل با میانجیگری آنکارا در ۲۲ جولای در استانبول سند مربوط به «انتقال امن غلات و مواد غذایی از بنادر اوکراین» را امضاء کردند. تاکنون ده‌ها کشتی حامل غلات اوکراین با عبور از تنگه‌های ترکیه راهی بازارهای جهانی شده‌اند.

یک روزنامه اسپانیایی پیشتر فاش کرده بود که غلاتی که از بنادر اوکراین صادر می‌شود، عمدتاً سر از قاره اروپا درمی آورد.

روزنامه اسپانیایی «ال پایس» با استناد به داده‌های منتشره از سوی سازمان ملل و نیز آمار مربوط به ردیابی کشتی‌ها در گزارشی اعلام کرد که دست کم ۳۸ درصد غلات صادر شده از اوکراین به مقصد کشورهای اتحادیه اروپا ارسال شده است، این در حالیست که بر اساس توافق اخیر میان روسیه و اوکراین و با میانجیگری سازمان ملل بنا بود این غلات به کشورهای در حال توسعه آفریقا صادر شود.


مهر
اخبار مرتبط
انگلیس کشتی‌های حامل غلات اوکراین را پشتیبانی هوایی می‌کند
دوشنبه 1402/06/20 ساعت 08:53
انگلیس کشتی‌های حامل غلات اوکراین را پشتیبانی هوایی می‌کند
دولت انگلیس از اعزام هواپیماهای نظامی نیروهای هوایی سلطنتی این کشور برای محافظت از کشتی‌های حامل غلات اوکراین خبر داد.
درخواست آمریکا از زلنسکی برای مذاکره با روسیه
دوشنبه 1401/08/23 ساعت 15:14
رسانه آمریکایی گزارش داد؛
درخواست آمریکا از زلنسکی برای مذاکره با روسیه
وال استریت ژورنال به نقل از منابع دیپلماتیک آشنا با گفتگوها گزارش داد که مشاور امنیت ملی بایدن به رئیس جمهور اوکراین توصیه کرده که در مذاکرات احتمالی با روسیه موضعی"واقع بینانه" داشته باشد.
اردوغان: پوتین را به از سرگیری توافق غلات با اوکراین متقاعد کردم
پنج‌شنبه 1401/08/19 ساعت 23:13
اردوغان: پوتین را به از سرگیری توافق غلات با اوکراین متقاعد کردم
رئیس‌جمهور ترکیه، ابراز امیدواری کرد که با رئیس‌جمهور روسیه رابطه‌ای مبتنی بر اعتماد در پیش گرفته شود.
روسیه مشارکت خود در توافق انتقال غلات را تعلیق کرد
شنبه 1401/08/07 ساعت 19:24
روسیه مشارکت خود در توافق انتقال غلات را تعلیق کرد
مسکو مشارکت خود در توافق انتقال غلات در دریای سیاه را پس از حمله کی‌یف به بندر سواستوپل در شبه جزیره کریمه، به حالت تعلیق درآورد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پاکستان: تصمیمی برای فروش سلاح هسته ای به عربستان نداریم
جنایات رژیم صهیونیستی در غزه؛ از نسل‌کشی تا بوم‌کُشی
مبلغ سود سهام عدالت اعلام شد
رتبه مودیان بدحساب کاهش می‌یابد
جهانگیر: با کسانی که امنیت روانی جامعه را برهم می‌زنند برخورد می‌شود
پایان ماجرای هشت ماه گروگان‌گیری
پیکرهای مطهر 44 شهید تازه تفحص شده به کشور منتقل می‌شوند
ایتالیا قهرمان والیبال مردان جهان شد
وزیر خارجه مصر در دیدار با گوترش: جنگ در غزه باید فورا پایان یابد
مکان بازی استقلال و چادرملو مشخص شد
سرقت از سالمندان در پوشش پرستار خانم
کرملین: پوتین برای دیدار با ترامپ در مسکو آماده است
لندن: به پیگیری مسیرهای دیپلماتیک با ایران ادامه می‌دهیم
واکنش تل‌آویو به بازگشت تحریم‌های ایران
هوای تهران از چهارشنبه خنک می شود
قتل عام خانواده عمو بر سر ارثیه
بهبود جایگاه ایران در تعاملات ریلی با کشورهای CIS
زلزله ترکیه را تکان داد
تیک آبی، رنگ سیاست گرفت
جزئیات طرح اصلاح‌شده آتش‌بس در غزه توسط کشورهای عربی
پاداش قهرمانان کشتی فردا پرداخت می‌شود
آغاز پیش‌فروش سکه در هفته آینده
واکنش کره جنوبی به بازگشت تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 مهر 1404
مقاومت بدون مرز؛ یک سال پس از شهادت سید حسن نصرالله
لیست رژیم صهیونیستی از 77 کشوری که سخنرانی نتانیاهو را ترحیم کردند
سهمیه حج عمرهٔ دانشجویی 2 برابر شد +زمان ثبت نام
مکانیسم ماشه جدی است، اما بخش خصوصی توان مقابله دارد
ایران آماده حمایت از لبنان و مقاومت آن در تمام سطوح است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 6 مهر + جدول
موزه ملی فردا باز می‌شود
نوراینفو| هشت نکته مهم درباره هاری !
اقدام مشترک 34 کشور برای توقف نسل‌کشی در غزه
تکذیب ورود گوشت آلوده از مغولستان به ایران
امروز بهترین وضعیت بازار سهام پس از جنگ ثبت شد
تغییری در وضعیت ریاست دانشگاه آزاد اتفاق نیفتاده است
شرط معافیت مالیاتی در قرارداد‌های اجاره خانه اعلام شد
سوءاستفاده اروپا از یک قطعنامه تاریخ مصرف گذشته
اعلام نتایج پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان
تیراندازی مرگبار در کارولینای شمالی؛ 3 کشته و 8 زخمی
اجرای اسنپ بک به معنای خاتمه توافقات ایران و آژانس است
تراکتور- الوحده | تراکتوری ها به دنبال نخستین پیروزی در لیگ نخبگان
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(89) « جزیره بوموسی»
رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است
درخواست عمان از سازمان ملل برای تحریم‌ رژیم صهیونیستی
وام بانک گردشگری به چه کسانی تعلق می گیرد؟+جزییات وتلفن تماس
بازداشت 270 سارق و مالخر در عملیات ضربتی پلیس پایتخت
اصلاح مصوبه تشدید مجازات جاسوسی و همکاری کنندگان با دولت خارجی متخاصم
بخشی از یک پازل بزرگ!
قاتل زن و کودک 5 ساله خزر شهری قصاص شد
X
آگهی تبلیغاتی