×
سیاسی
شناسه خبر : 112732
تاریخ انتشار : شنبه 1401/08/07 ساعت 22:09
یمن: ائتلاف سعودی منتظر موشک‌ها و پهپاد‌های ما باشد

یمن: ائتلاف سعودی منتظر موشک‌ها و پهپاد‌های ما باشد

وزیر دفاع یمن گفت: کشور‌های ائتلاف در زمان آتش‌بس پدافند هوایی خریداری کردند، ولی این پدافند‌ها از آنان در برابر حملات نیرو‌های مسلح یمن حمایت نخواهد کرد؛ لذا اگر به شروط تمدید آتش‌بس پایبند نباشند، ضربات دردناکی متحمل خواهند شد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «محمد ناصر العاطفی»، وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن در جریان بازدید میدانی از مواضع نظامی استان مأرب، به ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی هشدار داد که به جنگ بیهوده علیه این کشور پایان دهند.

العاطفی گزارش داد: منابع نفتی، متعلق به یمن است و فقط جمهوری یمن به پایتختی صنعاء بر آن حاکمیت دارد.

او با بیان اینکه کشور‌های ائتلاف سعودی، خواستار آتش‌بس هستند تا منابع یمن را غارت و پیروزی‌های ملت و نیرو‌های مسلح این کشور را مصادره کنند، گفت: به کشور‌های متجاوز می‌گوییم که دو راه بیشتر پیش روی خود ندارند؛ یا آتش‌بس و پرداخت حقوق یا موشک و پهپاد.

وزیر دفاع یمن ادامه داد: کشور‌های ائتلاف در زمان آتش‌بس پدافند هوایی خریداری کردند، ولی این پدافند‌ها از آنان در برابر حملات نیرو‌های مسلح یمن حمایت نخواهد کرد؛ لذا اگر به شروط تمدید آتش‌بس پایبند نباشند، ضربات دردناکی متحمل خواهند شد.

العاطفی به کشور‌های متجاوز هشدار داد: اگر ائتلاف متجاوز به حماقت و محاصره ادامه دهد، موشک‌های بالستیک و پهپاد‌ها را روانه آسمان آنان خواهیم کرد. ما به خاطر اطلاعات محرمانه نظامی، فقط اندکی از دستاورد‌های نیرو‌های مسلح را علنی می‌کنیم.

وزیر دفاع یمن با اشاره به پیشرفت شگرف یمن در زمینه موشکی و پهپادی، تأکید کرد، شورای امنیت و سازمان ملل به سرپوشی برای غارت سازمان یافته منابع یمن بدل شده‌اند.

این در حالی است که اواخر مهر ماه گذشته دو انفجار در بندرگاه «الضبه» واقع در شرق شهر مکلا مرکز استان حضرموت رخ داد که تحت اشغال ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی قرار دارد.

این انفجار‌ها همزمان با ورود یک کشتی حامل محموله نفتی صورت گرفت. این انفجار‌ها ناشی از حملات پهپادی بود. یک نفتکش غول پیکربرای انتقال دو میلیون بشکه نفت خام وارد بندر مذکور شد که بلافاصله این انفجار‌ها رخ داد. این نفتکش قصد داشته است نفت برداشت شده از میادین «المسیله» در غرب حضرموت را به مقصد نامعلومی جابجا کند.

«یحیی سریع»، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن هم ساعاتی بعدخبر داد که این انفجار‌ها به خاطر حملات نیرو‌های یمن بوده است. او تأکید کرد که نیرو‌های مسلح یمن «حمله هشدارآمیز ساده‌ای» انجام دادند تا مانع از آن شوند که یک نفتکش بتواند نفت خام یمن را از طریق بندرگاه الضبه به یغما ببرد.

استان حضرموت، بزرگترین تولیدکننده نفت در یمن است و مزدوران سعودی-اماراتی-آمریکایی بار‌ها برای غارت نفت این کشور در مناطق تحت اشغال خود، به جان هم افتاده‌اند. وزارت نفت دولت نجات ملی یمن چندی پیش خبر داد که ائتلاف سعودی حدود ۱۰ میلیارد دلار از منابع نفتی یمن را به یغما برده است.


پایگاه خبری انصارالله
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شهادت 335 لبنانی پس از آتش‌بس
واکنش سازمان ملل به تجاوز اسرائیل به سوریه
شایعه مرگ عمران خان پاکستان را ملتهب کرد
شبیخون مقاومت به نظامیان صهیونیستی در کرانه باختری
تفاهم‌نامه ریلی ایران، روسیه و آذربایجان در راستای توسعه ترانزیت بین المللی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحولات منطقه
واکنش صریح سازمان ملل به سخنان ترامپ علیه مهاجران
هاآرتص افشا کرد؛ درخواست عربستان برای برکناری نتانیاهو
انصارالله یمن: سوریه حق دارد به تجاوزهای اسرائیل پاسخ دهد
غافلگیری تکنولوژیک در دربی
انفجار مهیب در پایگاه موشکی روسیه/جزئیات حادثه در حال بررسی است
چین به آمریکا هشدار داد؛ هرگونه اقدام علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
افزایش خطرناک آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت
مردم خشمگین سوریه پرچم صهیوئیستی را آتش زدند
سه کارگر چینی قربانی یک حمله پهپادی در مرز تاجیکستان شدند
فقط 43 هزار از یک میلیون اثر تاریخی ایران ثبت شده
محرومیت در پرسپولیس به‌دلیل مصاحبه‌های جنجالی
شیخ نعیم قاسم: حق پاسخگویی به ترور شهید الطبطبائی محفوظ است
زلزله سیاسی در اوکراین / استعفای رئیس دفتر زلنسکی
جدول لیگ برتر فوتبال ایران / پرسپولیس صدرنشین
شکست حریف آمریکایی با کامبک دیدنی فرجی
اوسمار: الان وقت کری‌خوانی برای دربی است
شرط روسیه برای پذیرفتن مذاکرات صلح
اولین واگن قطار چینی در راه ایران
اطلاعیه قوه قضائیه درباره نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری در شنبه
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
آمریکا در آستانه به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه
مقام ارشد اوکراینی: اوکراین هرگز خاکش را به روسیه واگذار نخواهد کرد
توییت عبری جدید رسانه رهبر معظم انقلاب/منفورترین سازمان رژیم صهیونی است
شاگردان احمدی صدرنشین ماندند
صالحی خبر داد: اختصاص 40 میلیون دلار برای تأمین کاغذ مطبوعات و حوزه نشر
سیل و رانش هولناک در سوماترا اندونزی / 174 قربانی و مفقودی 79 نفر
استقبال پوتین از دیدار با ترامپ در بوداپست
کشورهای اروپایی خواستار توقف خشونت شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری شدند
نوراینفو / چه غذاهایی برای مقابله با آلودگی هوا بخوریم؟
واکنش الشیبانی به حمله اشغالگران به جنوب سوریه
لبنان از تل‌آویو به شورای امنیت شکایت کرد
کلاهبردارهای ارزی با شگردهای تازه
تنش شدید میان دو کره سر سرقت ارز دیجیتال
بورس در گرداب نیمه‌سال؛ قایق شاخص منتظر باد آرامش
شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گلها/صدرنشینی سرخ پوشان پیش از دربی
رئیس‌زاده برای دوره‌ای دیگر رئیس سازمان نظام پزشکی شد
نوراینفو / کدام غذاها در روزها آلوده کمک می‌کند راحت نفس بکشیم ؟
افزایش شیوع آنفلوآنزا نسبت به سال گذشته
سریال‌های تازه تلویزیون با بازگشت مهران مدیری و سعید آقاخانی
دستگیری عامل آتش‌سوزی و تیراندازی در خرم‌آباد
دو فرمانده فلسطینی در نبرد با نیروهای اشغالگر به شهادت رسیدند
حباب سکه طی هفته اخیر روند کاهشی را تجربه کرد
زمان پرداخت، ثبت‌نام و تغییرات جدید وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اخراج رونالدو و عواقبش برای فیفا
X
آگهی تبلیغاتی