×
سیاسی
شناسه خبر : 112673
تاریخ انتشار : جمعه 1401/08/06 ساعت 10:27
اسامی مسئولین ارشدی که در حال فرار از ایران هستند را منتشر کنید!

نورنیوز بررسی کرد؛

اسامی مسئولین ارشدی که در حال فرار از ایران هستند را منتشر کنید!

جعل اخبار خروج از کشور و پناهندگی برخی مسئولین و خانواده‌های آنها از سوی رسانه‌های معاند و تفسیر مدارای حافظان امنیت با معترضان به افزایش جسارت و شجاعت انقلابیون! در برخورد با نیروهای امنیتی، همگی تلاشی نافرجام برای ایجاد دو قطبی در جامعه و تضعیف روحیه ملی است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رسانه‌های سه‌قلوی لندنی با توهم به‌دست گرفتن نقش فرماندهی و هدایت اعتراضات خیابانی، بر روی فراگیر کردن کلیدواژه‌هایی متمرکز شده‌اند که به روشنی از اهداف آنان برای سوریه‌سازی ایران خبر می‌دهد.

در حالی که طی سال‌های گذشته این رسانه‌ها همواره بر نفی تفکر انقلابی و پایان یافتن آن در کنش‌های سیاسی در نقاط مختلف جهان تاکید داشتند و حتی بهره‌گیری از روش‌های نرم و مخملین را برای تغییر نظام‌های سیاسی توصیه می‌کردند، اکنون به صورت کامل تغییر رویه داده‌اند.

نگاهی گذرا به ادبیاتی که این روزها از سوی این رسانه‌ها و حساب‌‌های مجازی رسمی و غیر رسمی آنها برای بیان ماهیت اعتراض‌ها در ایران به کار می‌رود از تواتر واژه انقلاب و استفاده از عنوان انقلابیون برای معترضان خبر می‌دهد.

بر همین اساس و برای تکمیل این سناریو مرتبا توصیه می‌شود که باید تجمعات تبدیل به راهپیمایی شود تا تسخیر خیابان و مراکز حکومتی میسر شود.

تصاویری که این روزها با بهره‌گیری از تروکاژهای ناشیانه از سوی این رسانه‌ها منتشر می‌شود عمدتا بر القاء همین معانی دلالت دارد که با چاشنی دروغ‌پردازی در مورد سقوط فلان فرمانداری یا مرکز حکومتی و... به دست مردم تقویت می‌شود.

در حالی که با وجود برخی تجمعات محدود در تعدادی از شهرهای کشور، زندگی عادی در تمامی نقاط کشور برقرار است، تلاش وافر و البته مضحکی از سوی این رسانه‌ها برای ارایه شواهدی از فروپاشی جمهوری اسلامی ایران در حال انجام است!

جعل اخباری چون خروج برخی مسئولین و خانواده‌های آنها از کشور و تلاش آنها برای پناهنده شدن به سایر کشورها و تفسیر مدارای حافظان امنیت با معترضان به افزایش جسارت و شجاعت انقلابیون در برخورد با نیروهای امنیتی، همگی تلاشی نافرجام برای ایجاد دو قطبی در جامعه و تضعیف روحیه ملی است.

در پیگیری این روند، همه پروتکل‌های قانونی و اخلاقی که رسانه‌های مدعی رفتار حرفه‌ای، سال‌ها از آن دم می‌زدند اکنون زیر پا گذاشته شده و انتشار تصاویر اخبار و آموزش‌های مستقیم و غیر مستقیم ترویج کننده خشونت که مصداق تروریسم رسانه‌ای است به محور اصلی فعالیت آنها تبدیل شده است.

بسیار روشن است که با تسلط کامل نیروهای حافظ امنیت بر اوضاع داخلی کشور، امکان تحقق رویاهای ضد ایران و ایرانی اغتشاشگران فراهم نخواهد شد اما تلاش رسانه‌های معاند که ابزار بلافصل سرویس‌های جاسوسی بیگانه برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در کشور هستند به غیر از دمیدن بر آتش خشونت‌افزایی با هدف سوریه‌سازی ایران چه چیز دیگری می‌تواند باشد؟!


نورنیوز
اخبار مرتبط
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
سه‌شنبه 1401/09/22 ساعت 13:44
نور ویدئو؛
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
پیاده‌نظام رسانه‌ایِ جنگ شناختیِ امپراتوری دروغ علیه ملت ایران، در مکتب اربابان خود آموخته‌اند که دروغ را اولا باید بزرگ گفت و ثانیا باید مدام تکرار کرد تا اثرگذار شود و همگان حتی بدون اقامه سند و مدرک آن را بپذیرند.
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
شنبه 1401/09/19 ساعت 19:20
نورنیوز بررسی کرد؛
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
پیاده‌نظام رسانه‌ایِ جنگ شناختیِ امپراتوری دروغ علیه ملت ایران، در مکتب اربابان خود آموخته‌اند که دروغ را اولا باید بزرگ گفت و ثانیا باید مدام تکرار کرد تا اثرگذار شود و همگان حتی بدون اقامه سند و مدرک آن را بپذیرند.
وزیر امور خارجه: انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها مغایر حقوق بین‌الملل است
شنبه 1401/08/14 ساعت 11:28
وزیر امور خارجه: انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها مغایر حقوق بین‌الملل است
حسین امیرعبداللهیان گفت: تولید و انتشار محتواهای جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها و دولت‌ها در مغایرت کامل با منشور حقوق بشر است که یکپارچگی کشورهای مستقل را هدف قرار داده و بی‌ثبات‌سازی و خشونت در کشورها را تشویق می‌کند.
جعل فاحش نامه سپاه پاسداران توسط گروه هکری انانیموس
چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 19:12
فارس پلاس در روایت روز نوشت؛
جعل فاحش نامه سپاه پاسداران توسط گروه هکری انانیموس
گروه به ظاهر هکری انانیموس نامه‌ای را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جعل کرده که در آن بدیهیات نامه نگاری اداری رعایت نشده است.
پروازهای‌خیالی برای فرار مسئولان/ هیچ پرواز اختصاصی از فرودگاه امام انجام نشده است
چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 14:07
درباره یک دروغ بزرگ که در هفته‌های گذشته هر روز تکرار شد؛
پروازهای‌خیالی برای فرار مسئولان/ هیچ پرواز اختصاصی از فرودگاه امام انجام نشده است
در طول هفته‌های اخیر و همزمان با بروز ناآرامی‌های پراکنده در کشور، گزارش‌های مختلفی در رسانه‌های خارجی مبنی بر تلاش مقامات جمهوری اسلامی برای دریافت گذرنامه کشورهای غربی و اختصاص بخشی از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تهران برای خروج مقامات و بستگانشان منتشر شده است.
گاف احمقانه تروریست-خبرنگار اینترنشنال
سه‌شنبه 1401/08/10 ساعت 22:10
گاف احمقانه تروریست-خبرنگار اینترنشنال
یکی از تروریست-خبرنگاران سعودی-اینترنشنال در ادامه دروغ‌پردازی‌های خود در خصوص تحولات ایران، ویدئوی تبلیغ یک فیلم عراقی با موضوع مجاهدت‌های الحشد‌الشعبی‌ و مبارزه با داعش که قرار است به زودی اکران شود را به اسم هجوم‌ الحشد‌الشعبی‌ به معترضین جا‌ زده است!
جنگ جهانی رسانه‌ای؛ از ادعا تا واقعیت
سه‌شنبه 1401/08/10 ساعت 15:29
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ جهانی رسانه‌ای؛ از ادعا تا واقعیت
بدون شک؛ جنگ رسانه‌ای طی 50 روز گذشته علیه مردم ایران تاکنون از نقطه نظر طراحی همه‌جانبه، شدت، فراگیری و پیچیدگی بی‌سابقه است و باید آن را حاصل تجمیع تجربیات و دانش چندین ساله غرب در استفاده از ابزار رسانه‌ در جنگ‌های مختلف قلمداد کرد.
دروغ بزرگی که رکورد بلاهت را شکست!
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 21:09
نورنیوز بررسی کرد؛
دروغ بزرگی که رکورد بلاهت را شکست!
رسانه‌های تروریستی پس از یک سکوت چندین ساعته در قبال جنایت شیراز، برای از دست نرفتن ثمره تلاش‌های چند هفته‌ای خود کوشیدند با استدلال‌های مضحک و ابلهانه به مخاطبین فریب‌خورده خود این‌گونه القاء کنند که جنایت شب گذشته کار نظام جمهوری اسلامی بوده است!
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
X
آگهی تبلیغاتی