×
سیاسی
شناسه خبر : 112654
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 18:54
سید حسن نصرالله: حادثه تلخ شیراز را تسلیت می‌گوییم

سید حسن نصرالله: حادثه تلخ شیراز را تسلیت می‌گوییم

دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان حادثه تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ (ع) را به رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران و ملت آن تسلیت گفت.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان امروز پنج شنبه در سخنانی حادثه تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ (ع) تسلیت گفت.

سید حسن نصرالله گفت که گروه تروریستی داعش در شهر شیراز در جمهوری اسلامی ایران جنایت هولناکی را مرتکب شد و ما صمیمانه به امام خامنه‌ای، ملت و برادرانمان در ایران این حادثه دردناک را تسلیت می‌گوییم.

او تصریح کرد که بایستی این حادثه عامل دیگری برای آگاهی و بصیرت بیشتر ملت‌های منطقه به خصوص در ایران باشد، ما همه می‌دانیم که چه کسی انتقال امن بسیاری از سرکرده‌های داعش از سوریه و عراق به افغانستان را فراهم کرد.

سید حسن نصرالله افزود: داعش پس از آن وظیفه خود در سوریه و عراق را انجام داد امروز وظیفه آمریکایی جدیدی دارد که از طریق موقعیت جدید خود در افغانستان انجام می‌دهد.

بنابر گزارش شبکه المیادین، دبیر کل حزب‌الله لبنان تأکید کرد: ما بایستی نسبت به اهمیت جهاد بزرگی که خیلی‌ها در منطقه ما انجام دادند، آگاهی و بصیرت بیشتری داشته باشیم و جمهوری اسلامی ایران حامی قدرتمند در این جهاد بزرگ است که شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس از فرماندهان آن بودند.

سید حسن نصرالله خطاب به ملت ایران گفت: مطمئن باشید کسانی که اغتشاشات در ایران را رهبری می‌کنند همان کسانی هستند که قاتلان را به شیراز فرستاد، اتاق سیاه واحدی وجود دارد که آمریکا آن را مدیریت می‌کند و نظام پایدار و اصیلی که امید بزرگ همه ملت‌های منطقه است، نشانه گرفته است.

سید حسن نصرالله همچنین به مبارزان قهرمان فلسطینی در کرانه باختری، قدس و شهدای قهرمان از جمله «عدی التمیمی» درود فرستاد و گفت: درود به «عرین الأسود» و کتیبة جنین که ارکان دشمن صهیونیستی را در طول چند هفته به لرزه درآورده است و این سخنان دشمن که گفته نیمی از ارتش آن اکنون در شمال کرانه باختری است، مفاهیم زیادی دارد و امید به مقاومت در کرانه باختری برای تغییر معادلات برای ملت فلسطین وجود دارد.

سید حسن نصرالله همچنین توافق ترسیم مرزهای دریایی لبنان با رژیم صهیونیستی را یک تجربه غنی و مهم در سطح لبنان و مقاومت خواند و گفت: پایان تمامی اقدامات ویژه مقاومت پس از تکمیل اسناد مربوط به پرونده ترسیم مرزها، اعلام شد و آنچه اتفاق افتاد یک پیروزی بسیار بسیار بزرگ برای دولت، ملت و مقاومت لبنان است.

او تصریح کرد: حقایق امضای توافقنامه ترسیم مرزها از لحاظ شکلی بیانگر آن است که هر گونه سخن درباره عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بی‌ پایه و اساس است، مذاکرات مربوط به پرونده ترسیم مرزها همگی غیر مستقیم بود و هیأت‌های لبنانی و اسرائیلی زیر یک سقف با هم ملاقات نداشتند و سندی که لبنان آن را حفظ خواهد کرد حاوی امضای اسرائیلی نیست و مسئولان لبنانی با دقت عمل کردند تا شبهه سازش پیش نیاید.

سید حسن نصرالله تأکید کرد که پرونده ترسیم مرزهای دریایی یک معاهده بین‌المللی نیست و دربردارنده هیچ گونه سازش با «اسرائیل» نیست و این رژیم اذعان دارد که هیچ تضمین امنیتی دریافت نکرده است.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود که لبنان امروز مرحله مهمی را پشت سر گذاشت که آن را در برابر مرحله جدیدی قرار خواهد داد.


المیادین
اخبار مرتبط
تشییع باشکوه شهدای شیراز پیام قاطعی برای توطئه گران است
شنبه 1401/08/07 ساعت 22:03
دبیرکل حزب‌الله لبنان:
تشییع باشکوه شهدای شیراز پیام قاطعی برای توطئه گران است
سید حسن نصر الله با اشاره به تشییع باشکوه شهدای شیراز، ضمن توصیف آنها به شهدای مظلوم تأکید کرد این تشییع پیام قدرتمندی به تمامی توطئه گرانی است که بر روی سراب شرط بندی کرده‌اند.
محکومیت جهانی حمله تروریستی داعش به شاهچراغ
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 21:21
محکومیت جهانی حمله تروریستی داعش به شاهچراغ
اقدام تروریستی داعش در حمله مسلحانه به شاهچراغ - حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) - در شهر شیراز که به شهادت 15 نفر از جمله 2 کودک و زخمی شدن 19 نفر از زائران آن منجر شد با محکومیت سازمان ملل متحد و شمار زیادی از کشورهای جهان مواجه شد.
وزیر خارجه عمان حمله به حرم مطهر شاهچراغ را محکوم کرد
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 19:42
در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان؛
وزیر خارجه عمان حمله به حرم مطهر شاهچراغ را محکوم کرد
وزیر خارجه عمان در گفتگوی تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان حمله به حرم مطهر شاهچراغ را محکوم کرد.
بغداد حمله تروریستی شیراز را محکوم کرد
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 19:38
بغداد حمله تروریستی شیراز را محکوم کرد
وزارت خارجه عراق حمله تروریستی در شاهچراغ را محکوم کرد.
رهبر معظم انقلاب: عاملان جنایت اندوهبار حرم شاهچراغ یقیناً مجازات خواهند شد
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 13:39
رهبر معظم انقلاب: عاملان جنایت اندوهبار حرم شاهچراغ یقیناً مجازات خواهند شد
هبر معظم انقلاب ضمن تسلیت شهادت جمعی از هموطنان در حادثه تروریستی حرم شاچراغ فرمودند: عامل یا عاملان این جنایت اندوهبار یقیناً مجازات خواهند شد ولی داغ عزیزان و نیز هتک حرمت حرم اهل بیت علیهم‌السلام جز با جستجو از سررشته‌ی این فاجعه‌آفرینی‌ها و اقدام قاطع و خردمندانه درباره‌ی آن، جبران نخواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت
باند سارقان حرفه‌ای منازل در تهران منهدم شد