×
سیاسی
شناسه خبر : 112531
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/03 ساعت 12:28
امیر ایرانی: ناوشکن‌ها به موشک‌های 1000 کیلومتری مجهز می‌شوند

امیر ایرانی: ناوشکن‌ها به موشک‌های 1000 کیلومتری مجهز می‌شوند

فرمانده نیروی دریایی ارتش از تجهیز ناوشکن‌های نیروی دریایی ارتش به 8 موشک کروز خبر داد.

نورنیوز - گروه سیاست: امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، در گفتگویی با اشاره به پیشرفت‌ وارتقا ناوشکن‌های نداجا گفت: ن با توجه به پیشرفتی که در کشور اتفاق می‌افتد محدویدیتی برای تجیهز و ارتقا توان و آمادگی رزمی یگان‌های خود نداریم. در توان موشک کروز سطح به سطح ظرفیت ما دو برابر شده و ناوشکن‌ها به 8 لانچر موشک کروز مجهز خواهند شد و رونمایی از این دستاورد بزودی اتفاق خواهد افتاد. البته ناو شکن سهند هم اکنون این تجهیزات را در اختیار دارد.

وی افزود: سامانه‌های سطح به هوای برد متوسط نواب هم روی ناوشکن‌ها نصب شده است و سطح اولیه آن نیز به دوبرابر ارتقا پیدا کرده است. علاوه بر این هم ناوشکن سهند و هم سایر ناوشکن ها به سامانه‌‌های دفاع نقطه‌ای هم مجهز شده‌اند. در حوزه زیر سطح هم سامانه‌های سونار ناوشکن‌ها با ارتقا جدی روبرو بوده است.

دریادار ایرانی تصریح کرد: ناوشکن دماوند هم در حال گذراندن تست‌های خود است و امیدواریم بتوانیم به وعده خودمان عمل کنیم و هفتم آذرماه ناوشکن دماوند به نیروی دریایی ارتش ملحق شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: انشا الله به زودی ناوشکن‌های ما به موشک‌ها کروز ابومهدی و حتی موشک‌های با برد بالاتر هم مجهز می‌شوند. این موشک در محیط جنگ الکترونیک بخوبی می‌تواند عمل کند و تست‌های این موشک انجام شده، دشمن هم از توانمندی این موشک اطلاع دارد. کار روی موشک‌ با بردهای بالاتر را هم در دستورکار داریم و اخبار آن را به اطلاع مردم خواهیم رساند.

وی در ادامه به تشریح جزئیات توقیف دو قایق آمریکایی پرداخت و عنوان کرد: وقتی در دریا حضور پیدا می کنیم امنیت و ایمنی همه شناورها برای ما مهم است. ناوشکن جماران در دریای سرخ در حال اجرای ماموریت بود که آنجا با این دو شناور برخورد کرد. عزیزان تماس گرفتند و کسب تکلیف کردند ما هم بررسی کردیم دیدیم هیچ علائم مشخصه‌ای روی این قایق ها نیست. ما آنجا دو تا سه ساعت از طریق بیسیم سوال کردیم این شناورها متعلق به چه کسانی است که کسی جواب نداد.

دریادار ایرانی ادامه داد: پس از آن دستور دادیم این قایق‌ها جمع آوری شوند. بعد از این اتفاق آمریکایی‌ها ابتدا با یک بالگرد و پس از آن هم با دو ناوشکن وارد صحنه شدند و گفتند این شناورها برای ما است و آنها را پس بدهید. ما در ابتدا گفتم چون این شناورها علائم شناسایی ندارد و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته اند ما مکلف هستیم این شناورها را جمع کنیم. طبق معمول آمریکایی‌ها پس از مدتی برای دریافت شناروهایشان به خواهش و تمنا افتادند و گفتند این‌ بار این شناورها را پس بدهید و این قایق‌ها دیگر در این منطقه حضو ر پیدا نخواهند کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره ادعای آمریکایی‌ها مبنی برداشتن دوربین این شناورها توسط نیروهای کشورمان، اظهار داشت: این قایق‌ها در موقع گرفته شدن و همچنین رها شدن در آب ممکن آسیب دیده باشد و شرایط استاندارد نداشته باشد.یک دوربین ساده هم برای ما اهمیت ندارد و اگر آمریکایی ها نیاز داشته باشند می‌توانیم از دوربین‌های ساخت جمهوری اسلامی در اختیار آنها بگذاریم.


تسنیم
اخبار مرتبط
فرمانده نیروی دریایی: همه تجهیزات رزمایش‌ها ایرانی است
جمعه 1404/09/14 ساعت 12:12
فرمانده نیروی دریایی: همه تجهیزات رزمایش‌ها ایرانی است
امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش، با اشاره به موفقیت‌های اخیر ایران در عملیات‌ها و رزمایش‌های دریایی گفت: همه تجهیزات به‌کارگیری‌شده کاملاً ایرانی است و قدرت دریایی ایران نتیجه اعتماد به توان داخلی و پیوند آموزش و عملیات است.
تجهیز ناوشکن‌های نیروی دریایی ارتش به موشک «ابومهدی»
شنبه 1402/02/16 ساعت 11:07
دریادار ایرانی خبر داد؛
تجهیز ناوشکن‌های نیروی دریایی ارتش به موشک «ابومهدی»
فرمانده نیروی دریایی ارتش از تجهیز ناوشکن‌های این نیرو به موشک‌های کروز ابومهدی خبر داد.
سردار حاجی‌زاده: ایران موشک بالستیک هایپرسونیک ساخت
پنج‌شنبه 1401/08/19 ساعت 16:28
سردار حاجی‌زاده: ایران موشک بالستیک هایپرسونیک ساخت
فرمانده نیروی هوافضای سپاه از ساخت موشک بالستیک هایپرسونیک پیشرفته خبر داد که قادر است از سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته عبور کند.
الحاق 340 فروند شناور به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه
دوشنبه 1399/11/20 ساعت 11:15
الحاق 340 فروند شناور به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه
این شناور‌های سبک، تندرو و هجومی در مراکز وابسته به نیروی دریایی سپاه و همکاری وزارت دفاع ساخته شده است.
نظرات

آخرین اخبار
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل