×
سیاسی
شناسه خبر : 112530
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/03 ساعت 12:21
رئیسی: هیچ معادله‌ای در منطقه صورت نمی‌گیرد مگر اینکه جمهوری اسلامی ایفای نقش کند

رئیسی: هیچ معادله‌ای در منطقه صورت نمی‌گیرد مگر اینکه جمهوری اسلامی ایفای نقش کند

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه‌شنبه در مجمع عمومی سازمان خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه (اوانا) با بیان اینکه این نیمی از جمعیت جهان در حوزه ماموریتی این اتحادیه قرار دارد، گفت: این منطقه دارای تمدن و مدنیتی به بلندای تاریخ است و جلوه‌های تمدنی و فرهنگی از ویژگی‌های منطقه ماست.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه‌شنبه در مجمع عمومی سازمان خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه (اوانا) با بیان اینکه این نیمی از جمعیت جهان در حوزه ماموریتی این اتحادیه قرار دارد، گفت: این منطقه دارای تمدن و مدنیتی به بلندای تاریخ است و جلوه‌های تمدنی و فرهنگی از ویژگی‌های منطقه ماست.

رئیس جمهور در ادامه حفظ هویت و استقلال ملتها و کشورهای منطقه را ماموریت بزرگ اصحاب رسانه برشمرد و افزود: دنیای امروز، دنیای اطلاعات و ارتباطات است که در همین بستر فرهنگ ملت‌ها به ویژه ملت‌ها و کشورهای مستقل مورد هجوم واقع شده است. نظام سلطه می‌خواهد ملتها را از هویت تهی کند تا کشور مستقل در دنیا و منطقه نباشد.

وی اظهار داشت: در مقابل این هجوم بی رحمانه‌ای که نسبت به فرهنگ، استقلال و آزادی ملتها وجود دارد، نقش رسانه‌ها بسیار مهم و تعیین کننده است.

رئیس جمهور امیدبخشی به مردم، صداقت و اطلاع رسانی بهنگام را از شاخصه های اصلی رسانه عنوان کرد و گفت : رسانه ها نه فقط وظیفه حفظ هویت، صیانت از استقلال و تضمین آزادی ملتها را بر عهده دارند بلکه موظفند که از ملتها در برابر این هجوم فرهنگی حراست کنند.

رئیسی در ادامه ترور فرهنگی را از اقسام تروریسم برشمرد و تصریح کرد: گاهی ترور فیزیکی است، گاهی ترور شخصیتی است که با تهمت و افترا صورت می‌گیرد، گاهی ترور اقتصادی است که با ابزار تحریم علیه یک ملت اعمال می‌شود، اما گاهی ترور فرهنگی است که در این نوع ترور حقیقت با نیرنگ و دروغ هدف قرار می‌گیرد و تلاش می‌شود حقایق از چرخه اطلاعات و ارتباطات خارج شود.

آیت‌الله رئیسی همچنین ترکیب دروغ و حقیقت و‌ تحریف حقایق را از ترفندهای تروریسم فرهنگی عنوان کرد و اظهار داشت: در اینجا رسانه‌ها بویژه رسانه های منطقه آسیا و اقیانوسیه وظیفه خطیری به عهده دارند که هم داشته ها و ظرفیتهای غنی فرهنگی و اقتصادی منطقه را به ملتها بشناساند و هم ایستادگی و مقاومت در مقابل تهاجمات نظام سلطه را در میان آنها نهادینه کنند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جریان مقاومت و نگاهِ مقاومتی باید هجوم به ظرفیت‌ها و آثار و افتخارات تمدنی ملت‌ها را رسانه رصد و از آنها صیانت کند، نقش رسانه را در این جهت بسیار مهم توصیف کرد و گفت: رسانه‌ می‌تواند برای ملت‌ها ارزش‌ها و کرامت انسانی را حفظ کرده و می‌تواند ماموریت اجرای عدالت را در جامعه به عهده بگیرد.

وی اجرای عدالت را یکی از خواست‌های همه ملت‌ها دانست و افزود: حفظ کرامت انسانی و اجرای عدالت از نکاتی است که می‌تواند به عنوان محور فعالیت و پیگیری رسانه‌ها مطرح باشد. اگر قدرت رسانه در خدمت کرامت انسانی و اجرای عدالت باشد، این رسانه بسیار ذی قیمت است.

رئیس جمهور با بیان اینکه ممکن است رسانه موضوعی را دنبال کند، اما مخاطب ادراک متفاوتی از آن موضوع داشته باشد، اظهار داشت: امروز استکبار به دنبال این است که ادراکات جامعه را در راستای خواسته خود تغییر دهد و از یک بازی کودکانه گرفته تا مطالبی را که می‌خواهد به نوجوانان، جوانان و به لایه‌های مختلف اجتماعی القا کند، بر اساس ادارک مورد نظر خودش باشد.

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر اینکه تلاش برای برداشت صحیح از واقعیت‌ها و نه مطالب ساختگی مورد نظر رسانه‌های غربی نیز یکی دیگر از کارها و ماموریت‌های مهم رسانه‌های مستقل است، تصریح کرد: امروز  امپراطوری خبری و رسانه‌های تحت سیطره کشورهای غربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی و ظالمان در دنیا تلاش دارند ادراک مطلوب خود را به جوامع و به ویژه جوان‌ها القا کنند و اینجا ماموریت اصحاب رسانه بسیار سخت و مهم است.

رئیس جمهور اضافه کرد: امروز ادامه حیات برخی رسانه‌ها و جریانات در ترویج خشونت، افراطی‌گرایی، جرایم سازمان یافته، مواد مخدر و به راه انداختن انواع اختلافات قومی، مذهبی و ملی در دیگر جوامع و به ویژه کشورهای مستقل است و نقش شما در مقابله با این اقدامات بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه شما به عنوان اصحاب رسانه به نیکی می‌دانید که جنگ امروز جنگ روایت‌ها است، خاطرنشان کرد: گاهی از یک واقعه ده‌ها روایت مختلف ارائه می‌شود و در این مواقع اگر روایت صحیحی از واقعیت ارائه نشود، ادراک دقیق و صحیح برای مخاطب ایجاد نمی‌شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه بعد از دوره یکجانبه‌گرایی، امروز فصل جدیدی در جهان آغاز شده است، گفت: قدرت‌های جدیدی در دنیا در حال ظهور هستند و باید قبول کرد که دیگر روزگار یکجانبه‌گرایی گذشته است. یکی از قدرت‌های جدید ناشی از همکاری ملت‌ها در منطقه آسیا و اقیانوسیه در حال ظهور است.

آیت‌الله رئیسی افزود: ملت‌های این منطقه با برخورداری از بیش از نیمی از جمعیت جهان، داشتن ذخایر و منابع متنوع و فراوان، تشکیل اتحادیه‌هایی در سطح منطقه مثل اتحادیه شانگهای، اوراسیا و  نظایر آن، قدرتی نوظهور و بزرگ خلق کرده‌اند.

رئیس جمهور اظهار داشت: با ظهور و نقش‌آفرینی قدرت‌ها و اتحادیه‌های جدید از جمله در منطقه ما قدرت‌های غربی و به ویژه آمریکا که تا دیروز در جهان یکه‌تازی می‌کردند، رو به افول نهاده‌اند و باید بدانند که بخواهند یا نخواهند امروز قدرت آنها در عالم رو به افول است و این نکته مهمی است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات سومین تجاوز نظامی آمریکا به جنوب ایران ؛ پاسخ قاطع نیروهای مسلح در راه است
آرایش زیر ماسک خطر جوش و اگزما را افزایش می‌دهد
هشدار درباره آمپول‌های لاغری؛ راه ایمن کاهش وزن چیست؟
امید تازه برای بیماران کبدی؛ «مینی‌کبد» تزریقی جایگزین پیوند می‌شود؟
فیل‌ها واقعاً از موش می‌ترسند؟
هشدار روان‌پزشک درباره فرسودگی روانی؛ این خستگی را جدی بگیرید
انقلاب در دنیای بینایی؛ لنزهای تماسی خودترمیم‌شونده ساخته شدند
ترامپ: معاینه پزشکی‌ام در مرکز «والتر رید» به پایان رسید
بهترین رژیم غذایی برای مقابله با گرما و کم‌آبی
نساجی قهرمان دسته اول شد
دولت وابسته به عربستان در یمن بار دیگر مانع تبادل اسرا با انصارالله شد
رسانه نظامی: میگ-29های ایران همچنان عملیاتی‌اند
خبرگزاری فرانسه: رم میزبان مذاکرات جدید لبنان و اسرائیل شد
خاموشی برق در مشهد آغاز شد؛ جدول قطعی‌ها به‌زودی منتشر می‌شود
تیم جدید میلاد سرلک مشخص شد
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات
دادگاه اسپانیا تحقیق درباره فرماندهان رژیم صهیونیستی را آغاز کرد
تقدیر عراقچی از پیام همدردی سلطنت عمان
جدایی عالیشاه و سرلک از پرسپولیس