×
سیاسی
شناسه خبر : 112530
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/03 ساعت 12:21
رئیسی: هیچ معادله‌ای در منطقه صورت نمی‌گیرد مگر اینکه جمهوری اسلامی ایفای نقش کند

رئیسی: هیچ معادله‌ای در منطقه صورت نمی‌گیرد مگر اینکه جمهوری اسلامی ایفای نقش کند

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه‌شنبه در مجمع عمومی سازمان خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه (اوانا) با بیان اینکه این نیمی از جمعیت جهان در حوزه ماموریتی این اتحادیه قرار دارد، گفت: این منطقه دارای تمدن و مدنیتی به بلندای تاریخ است و جلوه‌های تمدنی و فرهنگی از ویژگی‌های منطقه ماست.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه‌شنبه در مجمع عمومی سازمان خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه (اوانا) با بیان اینکه این نیمی از جمعیت جهان در حوزه ماموریتی این اتحادیه قرار دارد، گفت: این منطقه دارای تمدن و مدنیتی به بلندای تاریخ است و جلوه‌های تمدنی و فرهنگی از ویژگی‌های منطقه ماست.

رئیس جمهور در ادامه حفظ هویت و استقلال ملتها و کشورهای منطقه را ماموریت بزرگ اصحاب رسانه برشمرد و افزود: دنیای امروز، دنیای اطلاعات و ارتباطات است که در همین بستر فرهنگ ملت‌ها به ویژه ملت‌ها و کشورهای مستقل مورد هجوم واقع شده است. نظام سلطه می‌خواهد ملتها را از هویت تهی کند تا کشور مستقل در دنیا و منطقه نباشد.

وی اظهار داشت: در مقابل این هجوم بی رحمانه‌ای که نسبت به فرهنگ، استقلال و آزادی ملتها وجود دارد، نقش رسانه‌ها بسیار مهم و تعیین کننده است.

رئیس جمهور امیدبخشی به مردم، صداقت و اطلاع رسانی بهنگام را از شاخصه های اصلی رسانه عنوان کرد و گفت : رسانه ها نه فقط وظیفه حفظ هویت، صیانت از استقلال و تضمین آزادی ملتها را بر عهده دارند بلکه موظفند که از ملتها در برابر این هجوم فرهنگی حراست کنند.

رئیسی در ادامه ترور فرهنگی را از اقسام تروریسم برشمرد و تصریح کرد: گاهی ترور فیزیکی است، گاهی ترور شخصیتی است که با تهمت و افترا صورت می‌گیرد، گاهی ترور اقتصادی است که با ابزار تحریم علیه یک ملت اعمال می‌شود، اما گاهی ترور فرهنگی است که در این نوع ترور حقیقت با نیرنگ و دروغ هدف قرار می‌گیرد و تلاش می‌شود حقایق از چرخه اطلاعات و ارتباطات خارج شود.

آیت‌الله رئیسی همچنین ترکیب دروغ و حقیقت و‌ تحریف حقایق را از ترفندهای تروریسم فرهنگی عنوان کرد و اظهار داشت: در اینجا رسانه‌ها بویژه رسانه های منطقه آسیا و اقیانوسیه وظیفه خطیری به عهده دارند که هم داشته ها و ظرفیتهای غنی فرهنگی و اقتصادی منطقه را به ملتها بشناساند و هم ایستادگی و مقاومت در مقابل تهاجمات نظام سلطه را در میان آنها نهادینه کنند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جریان مقاومت و نگاهِ مقاومتی باید هجوم به ظرفیت‌ها و آثار و افتخارات تمدنی ملت‌ها را رسانه رصد و از آنها صیانت کند، نقش رسانه را در این جهت بسیار مهم توصیف کرد و گفت: رسانه‌ می‌تواند برای ملت‌ها ارزش‌ها و کرامت انسانی را حفظ کرده و می‌تواند ماموریت اجرای عدالت را در جامعه به عهده بگیرد.

وی اجرای عدالت را یکی از خواست‌های همه ملت‌ها دانست و افزود: حفظ کرامت انسانی و اجرای عدالت از نکاتی است که می‌تواند به عنوان محور فعالیت و پیگیری رسانه‌ها مطرح باشد. اگر قدرت رسانه در خدمت کرامت انسانی و اجرای عدالت باشد، این رسانه بسیار ذی قیمت است.

رئیس جمهور با بیان اینکه ممکن است رسانه موضوعی را دنبال کند، اما مخاطب ادراک متفاوتی از آن موضوع داشته باشد، اظهار داشت: امروز استکبار به دنبال این است که ادراکات جامعه را در راستای خواسته خود تغییر دهد و از یک بازی کودکانه گرفته تا مطالبی را که می‌خواهد به نوجوانان، جوانان و به لایه‌های مختلف اجتماعی القا کند، بر اساس ادارک مورد نظر خودش باشد.

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر اینکه تلاش برای برداشت صحیح از واقعیت‌ها و نه مطالب ساختگی مورد نظر رسانه‌های غربی نیز یکی دیگر از کارها و ماموریت‌های مهم رسانه‌های مستقل است، تصریح کرد: امروز  امپراطوری خبری و رسانه‌های تحت سیطره کشورهای غربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی و ظالمان در دنیا تلاش دارند ادراک مطلوب خود را به جوامع و به ویژه جوان‌ها القا کنند و اینجا ماموریت اصحاب رسانه بسیار سخت و مهم است.

رئیس جمهور اضافه کرد: امروز ادامه حیات برخی رسانه‌ها و جریانات در ترویج خشونت، افراطی‌گرایی، جرایم سازمان یافته، مواد مخدر و به راه انداختن انواع اختلافات قومی، مذهبی و ملی در دیگر جوامع و به ویژه کشورهای مستقل است و نقش شما در مقابله با این اقدامات بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه شما به عنوان اصحاب رسانه به نیکی می‌دانید که جنگ امروز جنگ روایت‌ها است، خاطرنشان کرد: گاهی از یک واقعه ده‌ها روایت مختلف ارائه می‌شود و در این مواقع اگر روایت صحیحی از واقعیت ارائه نشود، ادراک دقیق و صحیح برای مخاطب ایجاد نمی‌شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه بعد از دوره یکجانبه‌گرایی، امروز فصل جدیدی در جهان آغاز شده است، گفت: قدرت‌های جدیدی در دنیا در حال ظهور هستند و باید قبول کرد که دیگر روزگار یکجانبه‌گرایی گذشته است. یکی از قدرت‌های جدید ناشی از همکاری ملت‌ها در منطقه آسیا و اقیانوسیه در حال ظهور است.

آیت‌الله رئیسی افزود: ملت‌های این منطقه با برخورداری از بیش از نیمی از جمعیت جهان، داشتن ذخایر و منابع متنوع و فراوان، تشکیل اتحادیه‌هایی در سطح منطقه مثل اتحادیه شانگهای، اوراسیا و  نظایر آن، قدرتی نوظهور و بزرگ خلق کرده‌اند.

رئیس جمهور اظهار داشت: با ظهور و نقش‌آفرینی قدرت‌ها و اتحادیه‌های جدید از جمله در منطقه ما قدرت‌های غربی و به ویژه آمریکا که تا دیروز در جهان یکه‌تازی می‌کردند، رو به افول نهاده‌اند و باید بدانند که بخواهند یا نخواهند امروز قدرت آنها در عالم رو به افول است و این نکته مهمی است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال