×
سیاسی
شناسه خبر : 112485
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/08/02 ساعت 11:33
کنعانی: آمریکا هم می‌خواهد به توافق برگردد و هم هزینه‌های توافق را پرداخت نکند/ ایران مغلوب جوسازی‌ها نخواهد شد

کنعانی: آمریکا هم می‌خواهد به توافق برگردد و هم هزینه‌های توافق را پرداخت نکند/ ایران مغلوب جوسازی‌ها نخواهد شد

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطر نشان کرد: اینکه آمریکا می گویند مذاکرات متوقف شده و ... پس چرا از طریق واسطه‌ها پیغام می‌دهند و چرا برای آمادگی ازسرگیری مذاکرات پیام می‌دهند. آمریکایی‌ها هم می‌خواهند به توافق برگردند و هم هزینه‌های توافق را پرداخت نکنند.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) دوم آبان ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران به تشریح آخرین تحولات در حوزه سیاست خارجی پرداخت.

کنعانی در پاسخ به سؤالی درباره حمایت آمریکا از ائتلاف براندازان و اغتشاشگران و اینکه گفته‌اند مذاکرات از دستورکار خارج شده است، گفت: رفتار آمریکایی‌ها بسیار ریاکارانه است. هم ریاکاری می‌کنند و هم رسماً دروغ می‌گویند. آمریکایی‌ها بارها و بارها پیام می‌دهند و از آمادگی برای بازگشت به توافق سخن می‌گویند. مذاکرات انجام شده و صورت مسأله روشن است و پاسخ ایران واضح است. دیدگاه‌ها و مطالبات ایران کاملاً قانونی، روشن و منطقی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه خاطر نشان کرد: اینکه آمریکا می گویند مذاکرات متوقف شده و ... پس چرا از طریق واسطه‌ها پیغام می‌دهند و چرا برای آمادگی ازسرگیری مذاکرات پیام می‌دهند. آمریکایی‌ها هم می‌خواهند به توافق برگردند و هم هزینه‌های توافق را پرداخت نکنند.

او یادآور شد: اقدام آمریکایی‌ها در حمایت مستقیم از اغتشاشات اخیر در داخل ایران تکرار سیاست اشتباهی است که سالیان سال در قبال ایران انجام داده و نتیجه نگرفتند. آمریکا الآن یک سوی اغتشاش و حمایت از اغتشاشگران در ایران هستند. به‌نظر می‌آید آمریکایی‌ها دچار دوگانگی هستند و احیاناً به مسائل داخلی خود نگاه می‌کنند و هم نگاهی به تحولات داخلی ایران دارند. آمریکایی‌ها نمی‌توانند ایران را با تهییج، ارعاب و تحریک وادار به امتیازات یکجانبه کنند. 

کنعانی تأکید کرد که آمریکایی‌ها می‌دانند ایران از شرایط جاری عبور کرده است، چون مسائل را رصد می‌کنند. اگر روی تحولات داخلی ایران شرط‌بندی کردند اشتباه می‌کنند.

ناصر کنعانی در ادامه گفت که دولت انگلیس در قبال تحولات داخلی ایران رفتار غیرسازنده‌ای داشته است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در خصوص تحریم‌های اتحادیه اروپا و با اشاره به تحریم اخیر مقامات و نهادهای انگلیسی از سوی ایران و اعمال تحریم علیه رسانه‌ نماهایی چون بی‌بی‌سی فارسی و ایران اینترنشننال که اسم رسانه دارند، پاسخ داد: به طور قطع طی روزهای آینده اقدام متقابل و متناسب انجام خواهیم داد.

او تأکید کرد: حمایت از اغتشاش، ناامنی و بی‌ثباتی در کشورها رفتار غیرقانونی است. حمایت از اغتشاشگران و ایجاد فضای رسانه‌ای و تبلیغی و میدان دادن به جریان‌هایی که سابقه فعالیت تروریستی دارند، اقدامی غیرمسئولانه است.

کنعانی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره آزادی باقر نمازی و بحث آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران و زمان آزادسازی این دارایی‌ها گفت:‌ ایران بر مبنای توافقی که از طریق واسطه‌ها با دولت آمریکا انجام داد اعلام کرد آمادگی داریم بر مبنای نگاه انسانی تبادل زندانیان را انجام دهیم و قبلاً اعلام کردیم که موضوع تبادل زندانیان به عنوان اقدام انسانی هیچ ارتباطی با موضوعات دیگر از جمله توافق برجام و مذاکرات برای رفع تحریم‌ها ندارد. دولت آمریکا توافق را پذیرفت و تعهدات را پذیرفت ایران به عنوان اقدام مبتنی بر حسن نیت و انساندوستانه یکی از زندانیان دوتابعیتی که جرم جاسوسی آن محرز بود و دولت آمریکا می‌دانست آن را آزاد کردیم و برای تکمیل روند آزادی زندانیان اعلام آمادگی کردیم و منتظر اقدام دولت آمریکا هستیم کمه در بحث تبادل زندانیان اقدام لازم و متقابل را انجام دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره دلیل تأخیر در موضع‌گیری در خصوص رد ادعای مطرح شده درباره ارسال پهپاد به روسیه گفت: ما تأخیری نداشتیم؛ ایران بارها و بارها دیدگاه خود را در ارتباط با جنگ جاری در اوکراین اعلام کرده و مواضع ما صریح و روشن است.

او یادآور شد: آمریکا و اروپا خودشان با اقدامات تحریک‌آمیز آغازکننده شرایطی شدند که منجر به آغاز جنگ در اوکراین شد و الآن با گسترش اطلاعات غلط ایران را متهم به حمایت از یک طرف درگیری و جنگ می‌کنند. ما یک طرف جنگ در ارتباط با موضوع اوکراین و صادرکننده تسلیحات به یکی از طرف‌ها نیستیم. رابطه با دو کشور دوستانه بوده و با اوکراین که با جوسازی طرف‌های دیگر وارد تقلیل رابطه شده است. روابطمان برقرار است.

سخنگوی وزارت خارجه درباره سرشماری و احراز هویت اتباع افغانستان گفت: این در زمره وظایف وزارت کشور است. ایران براساس وظایف انسانی خود و مناسبات برادرانه با ملت افغانستان به مسئولیت‌های انسانی خود بیش از وظایف قانونی عمل کرده است.

کنعانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه سفارت آلمان در جریان اغتشاشات اخیر نقش هماهنگ کننده داشته و جلساتی را با نمایندگان دیگر سفارتخانه‌های خارجی داشته است گفت: برخی از سفارتخانه‌های خارجی مقیم در تهران در طول اغتشاشات اخیر در ایران رفتارهای غیردیپلماتیک داشتند که با رصدی که به عمل آمد تذکرات لازم داده شده و توجه لازم به سفارتخانه‌ها برای التزام به شروط دیپلماتیک داده شده است. برخی سفرا احضار و در این ارتباط اعتراض جدی صورت گرفت و توجه و تذکر لازم داده شد. ایران هم دقت و اشراف لازم را دارد و دستگاه دیپلماسی به وظیفه خود عمل کرده است.

او درباره خلبان و چهار خدمه ایرانی هواپیمای توقیف شده ونزوئلا گفت: در یک کارزار مشترک حقوقی، سیاسی و کنسولی بین ایران و ونزوئلا خدمه و کروی ایرانی هواپیمای متعلق به دولت ونزوئلا که در آرژانتین به صورت غیرقانونی و با ادعاهای واهی برخی طرف‌ها از جمله لابی‌های صهیونیستی بازداشت شده بودند این افراد آزاد شدند و خدمه ایرانی این هواپیما در دو مرحله آزاد شدند دو نفر در بازه زمانی کمتر از ۲۰ روز گذشته و سه نفر دیگر در هفته گذشته آزاد شدند و زمینه برای ورودشان به ایران مهیاست. خبری که داشتم قرار بود عصر دیروز وارد ایران شوند. 

کنعانی درباره اعزام سفیر ایران به یمن اظهار کرد: با بهبود شرایط امنیتی و سیاسی در یمن سفیر ایران اعزام خواهد شد و اعزام سفیر به یمن از اولویت‌های ایران است.

سخنگوی وزارت خارجه درباره مذاکرات رفع تحریم‌ها در ادامه افزود: با پیش‌نویس‌ها و مذاکراتی که صورت گرفته زمینه برای جمع بندی توافقات و بازگشت طرف‌ها به توافق فراهم است. اگر در طرف مقابل اراده سیاسی وجود داشته باشد زمینه برای احیای توافق مهیاست. اسناد رد و بدل شده و جزییات فنی و گام‌های طرفین واضح است ولی به نظر می‌آید. اراده سیاسی آمریکا همچنان محل تردید است. اگر این اراده شکل بگیرد. ما نه منتظر زمستان هستیم و در اولین روزی که آمریکا اراده خود را نشان دهد ایران برای از سرگیری توافق نیاز به بازه زمانی و فرصت ندارد اثبات کردیم پایبند به میز مذاکره هستیم و بازگشت به توافق یک انتخاب است و مذاکره می‌کنیم که به اجرای توافق برگردیم در عین حال ایران کشوری است که نشان داده اگر توافق کند به روند اجرای توافق پایبند است و به تعهداتش عمل کرده است. با طرفی مواجهیم که از توافق خارج شد و به آن عمل نکرد. برای توافق نیازمند تضمین هستیم.

کنعانی همچنین افزود: چین از بزرگترین شرکای ایران در حوزه منطقه و آسیاست. رابطه با چین برای ما مهم است نقش مهم منطقه‌ای چین برای ما حائز اهمیت است و آنچه منجر به منافع ملت چین شود استقبال می‌کنیم. روند مناسبات رو به گسترش است. در حوزه روابط دوجانبه در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و روند مناسبات تجاری رو به رشد است و اراده سیاسی رهبران مبتنی بر توسعه مناسبات است . آینده روشنی در افق مناسبات وجود دارد.

سخنگوی وزارت خارجه درباره اظهارات امیرعبداللهیان درباره مشخص شدن چارچوب همکاری با آژانس و پاسخ به سؤالات آژانس گفت: رابطه ایران با آژانس سازنده است و به رغم اشکالات و خللی که در خصوص برخی موضوعات فنی و در نتیجه شیطنت لابی رژیم صهیونیستی در روند تعامل و مناسبات ایران و آژانس رخ داده بود با نگاه سازنده ایران به همکاری با آژانس مجددا در مسیر خوبی قرار داریم. در سفر چندی پیش آقای اسلامی به وین و دیدار دوجانبه سازنده با گروسی خوشبختانه در مسیر مذاکرات فنی و همکاری با آژانس در مسیر خوبی قرار داریم. 

وی گفت: معتقدیم همکاری در مسیر خوبی قرار دارد و می‌توانیم در چارچوب همکاری و گفتگوهای سازنده گام‌های مثبت و خوبی را به سمت جلو برداریم.

سخنگوی وزارت خارجه درباره همکاری‌ نظامی ایران و روسیه نیز تأکید کرد: رابطه ایران و روسیه یک رابطه همه جانبه و در زمینه های مختلف و رو به رشد و مبتنی بر منافع و مصالح دو کشور و چارچوب‌‌های قانونی است و متعارض با هیچ روند بین‌المللی نیست. کشورها آزادند روابط خود را مبتنی بر مصالح و منافع دو کشور پیش ببرند. رابطه ایران و روسیه علیه هیچ جهت و طرفی و ناقض هیچ چارچوب بین‌المللی نیست. ایران مغلوب جوسازی‌ها نخواهد شد. کارزار رسانه‌ای غربی و آمریکایی درباره مناسبات ایران و روسیه یک کارزار رسانه‌های ناظر به دستیابی به اهداف سیاسی خاص و فرافکنی و انحراف افکار عمومی از نقش سازنده خود در موضوع جنگ اوکراین است. رفتار ایران سازنده و مسئولانه است و در چارچوب منافع و مصالح روابط خود را با کشورهای مختلف ادامه می‌دهد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
کنعانی: «سند سپتامبر» جدید نیست/ غربی‌ها با سرمایه‌گذاری روی اغتشاشات فرصت‌سوزی کردند
دوشنبه 1402/06/13 ساعت 15:38
سخنگوی وزارت امور خارجه:
کنعانی: «سند سپتامبر» جدید نیست/ غربی‌ها با سرمایه‌گذاری روی اغتشاشات فرصت‌سوزی کردند
سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: آخرین مذاکرات برجامی در سپتامبر 2022 (شهریور 1401) آماده جمع‌بندی بود؛ اما طرف‌های غربی با سرمایه‌گذاری غلط روی اغتشاشات ایران و با نیم‌نگاهی به تحولات اوکراین در آن مقطع فرصت‌سوزی کردند.
کنعانی: توافق موقت مطرح نیست/ مبنای ما بازگشت به برجام است
دوشنبه 1401/12/15 ساعت 14:12
کنعانی: توافق موقت مطرح نیست/ مبنای ما بازگشت به برجام است
سخنگوی وزارت خارجه ایران: توافق موقت از نظر ایران مطرح نیست. مبنای ما بازگشت به برجام بر اساس سند امضا شده در 2015 است و اینکه تا کجا پیش می‌رویم، منافع ملی ایران حدود و ثغور این کار را مشخص می‌کند.
کنعانی: از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک برای تحقق منافع ملی ایران استفاده می‌کنیم
دوشنبه 1401/11/24 ساعت 12:32
کنعانی: از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک برای تحقق منافع ملی ایران استفاده می‌کنیم
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک و مسیر دیپلماسی برای تحقق منافع ملی ایران به ویژه در بحث مذاکرات رفع تحریم‌ها استفاده می‌کنیم.
کنعانی: اقدام نشریه فرانسوی مصداق نفرت‌پراکنی است/ آمریکا در رابطه با ایران، گروگان صهیونیست‌هاست
دوشنبه 1401/10/19 ساعت 12:42
کنعانی: اقدام نشریه فرانسوی مصداق نفرت‌پراکنی است/ آمریکا در رابطه با ایران، گروگان صهیونیست‌هاست
سخنگوی وزارت امور گفت: متأسفیم کشوری که مدعی حمایت از حقوق زنان است، با چنین اقدام زشت علاوه بر توهین به ارزش‌های اسلامی و ملی ما به جایگاه زنان اهانت کرد.
کنعانی: توپ جمع‌بندی نهایی مذاکرات در زمین غربی‌ها است
دوشنبه 1401/10/12 ساعت 13:10
کنعانی: توپ جمع‌بندی نهایی مذاکرات در زمین غربی‌ها است
سخنگوی وزارت امور خارجه تأکید کرد: ایران برای جمع‌بندی مذاکرات وین بر اساس پیش‌نویس بسته مذاکراتی که نتیجه ماه‌های مذاکرات سخت و فشرده است و با رعایت خطوط قرمز خود آمادگی کامل دارد اما این آمادگی دائمی نیست و اکنون توپ در زمین طرف غربی است.
کنعانی: هر اقدام و رفتار مداخله‌جویانه‌ در امور داخلی ایران مردود است/ جزایر سه گانه جزء لاینفک و ابدی ایران هستند
دوشنبه 1401/09/21 ساعت 13:30
کنعانی: هر اقدام و رفتار مداخله‌جویانه‌ در امور داخلی ایران مردود است/ جزایر سه گانه جزء لاینفک و ابدی ایران هستند
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: جزایر سه گانه جزو لاینفک و ابدی ایران هستند و ادعاها در خصوص این جزایر را دخالت در امور داخلی و قلمرو سرزمینی جمهوری اسلامی ایران می‌دانیم.
کنعانی: ایران از موضع ضعف و نیاز مذاکره نمی‌کند
دوشنبه 1401/09/14 ساعت 11:51
کنعانی: ایران از موضع ضعف و نیاز مذاکره نمی‌کند
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مقامات آمریکایی به خوبی می‌دانند که ایران زیر فشار و با تهدید نه مذاکره می‌کند و نه امتیاز خواهد داد. ایران همچنان به مذاکره پایبند است.
حضور متفاوت سخنگوی وزارت امور خارجه/ کنعانی: ایران همکاری با کمیته سیاسی به عنوان کمیته حقیقت نخواهد داشت
دوشنبه 1401/09/07 ساعت 13:29
حضور متفاوت سخنگوی وزارت امور خارجه/ کنعانی: ایران همکاری با کمیته سیاسی به عنوان کمیته حقیقت نخواهد داشت
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ گونه همکاری با کمیته سیاسی که تحت عنوان کمیته حقیقت یاب از آن یاد می‌شود، نخواهد داشت.
کنعانی: مبنای ایران در ارتباط با آژانس تعهد در مقابل حقوق است/ ایران در برابر اقدام احتمالی غیرسازنده از سوی کشورها واکنش قاطع خواهد داشت
دوشنبه 1401/08/30 ساعت 12:39
کنعانی: مبنای ایران در ارتباط با آژانس تعهد در مقابل حقوق است/ ایران در برابر اقدام احتمالی غیرسازنده از سوی کشورها واکنش قاطع خواهد داشت
سخنگوی وزارت امور خارجه: اقدام چهار کشور نشان داد که همچنان مایلند با رویکرد‌های سیاسی فعالیت‌های فنی ایران و آژانس را دچار خلل کنند و در این زمینه ایران واکنش لازم را همانطور که از قبل اعلام کرده بود نشان دد.
ایران تحریم‌های اتحادیه اروپا و انگلیس علیه افراد و نهادهای ایرانی را محکوم کرد
سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 08:19
ایران تحریم‌های اتحادیه اروپا و انگلیس علیه افراد و نهادهای ایرانی را محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اتحادیه اروپا و انگلیس علیه افراد و نهادهای ایرانی، این اقدام بی‌پایه و اساس، غیرقانونی و مداخله جویانه را قویاً محکوم و آن را کاملاً مردود قلمداد کرد.
کنعانی: ایران به مسیر دیپلماسی پایبند است/ صبر و حلم ایران را به ضعف تعبیر و تفسیر نکنید
دوشنبه 1401/08/23 ساعت 12:23
کنعانی: ایران به مسیر دیپلماسی پایبند است/ صبر و حلم ایران را به ضعف تعبیر و تفسیر نکنید
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری هفتگی گفت: سیاست اصولی ایران مبتنی بر سیاست حسن‌همجواری و گسترش روابط با همه همسایگان است و جمهوری آذربایجان از این قاعده مستثنی نیست. کسی حق ندارد از این سیاست حکیمانه و مسئولانه ایران سوءبرداشت کند.
کنعانی: تقویت روابط با هر یک از همسایگان به منزله روابط علیه همسایه دیگر نیست
سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 23:46
در واکنش به اظهارات علی‌اف؛
کنعانی: تقویت روابط با هر یک از همسایگان به منزله روابط علیه همسایه دیگر نیست
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور آذربایجان در خصوص حمایت جمهوری اسلامی ایران از ارمنستان اظهار کرد: سیاست اصولی ما بر پایه حسن همجواری و گسترش روابط با همه همسایگان استوار بوده و تقویت روابط با هر یک از همسایگان به منزله روابط علیه همسایه دیگر نیست.
کنعانی: هرگز تحت فشار و جنگ روانی به طرف آمریکایی امتیاز نمی‌دهیم
سه‌شنبه 1401/08/10 ساعت 19:00
کنعانی: هرگز تحت فشار و جنگ روانی به طرف آمریکایی امتیاز نمی‌دهیم
سخنگوی وزارت امور خارجه در مصاحبه با خبرنگار روزنامه «وچرنی لیست» گفت: ما تحت فشار و جنگ روانی، هرگز امتیازی به طرف آمریکایی نخواهیم داد و در چارچوب منطق و در راستای حصول توافقی که خطوط قرمز ایران رعایت شود، حرکت می‌کنیم.
کنعانی: سپاه پاسداران یک نهاد نظامی رسمی ایران بوده و تحریم آن غیرقانونی است
دوشنبه 1401/08/09 ساعت 12:02
کنعانی: سپاه پاسداران یک نهاد نظامی رسمی ایران بوده و تحریم آن غیرقانونی است
سخنگوی وزارت امور خارجه واکنش به اظهارات اخیر وزیر خارجه آلمان مبنی بر این که اتحادیه اروپا در حال بررسی این موضوع است که سپاه را در لیست گروه‌های تروریستی قرار دهد، تأکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهاد نظامی رسمی ایران است و انجام چنین اقداماتی غیرقانونی است.
کنعانی: استعاره باغ/جنگل برآمده از ذهنیت استعماری غرب است
سه‌شنبه 1401/07/26 ساعت 12:27
در واکنش به اظهارات اهانت آمیز بورل؛
کنعانی: استعاره باغ/جنگل برآمده از ذهنیت استعماری غرب است
سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص اظهارات اهانت آمیز بورل علیه کشورها نوشت: «استعاره باغ/جنگل برآمده از ذهنیت به غایت غیرقابل قبول استعماری است که به غرب حق تجاوز و اشغال می‌دهد.»
کنعانی: آمریکا ژست مدعی و طلبکارانه نگیرد/ سه کشور اروپایی مسیر سازنده را در پیش بگیرند
دوشنبه 1401/06/21 ساعت 11:17
کنعانی: آمریکا ژست مدعی و طلبکارانه نگیرد/ سه کشور اروپایی مسیر سازنده را در پیش بگیرند
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز تأکید کرد: سه کشور اروپایی در مسیر یک رویکرد غیرسازنده قرار گرفتند. همکاری با آژانس هم در مسیر حقوق است و هم در مسیر تکالیف؛ این دو در کنار هم معنی پیدا می‌کنند.
نظرات

آخرین اخبار
مکان دور بعدی مذاکرات اوکراین و روسیه مشخص شد
دستگیری 81 جاسوس وطن‌فروش
تجمعات شبانه ملت ایران زیر برف و باران
تایید شد؛ زخمی شدن 150 سرباز آمریکایی
استفاده آمریکایی‌ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی/هشدار در پی حمله به مناطق مسکونی
عراقچی: مقامات آمریکا با انتشار اخبار جعلی در حال دستکاری بازارها هستند
آغاز سی و پنجم موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های راهبردی فتاح، عماد، خیبر و قدر
سرنگونی شمار قابل توجه پهپادهای ارزشمند ام کیو9 آمریکا توسط ایران
اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا به انجام جنایت جنگی «برای سرگرمی»
تماس تلفنی وزرای خارجه چین و قطر پیرامون ایران و آمریکا
آخرین آمار مجروحان جنگ تا امروز
آغاز واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری و فولاد
کرملین مدعی است اطلاعاتی با ایران به اشتراک نگذاشته‌ است
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
تکذیب عبور کشتی نفتی با اسکورت آمریکا
نورنما | ادای احترام مردم برلین مقابل سفارت ایران
رهبر اقلیت سنا: ترامپ یک دروغگوست
تاج: پلیس استرالیا مقابل گیت گفته باید پناهنده شوید!
چطور فعالیت همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی را گزارش دهیم؟+ تصویر
پایگاه آمریکایی در عراق زیر آتش نیروهای مقاومت
آغاز برخورد با ایرانیان خارج‌نشین «همکار دشمن» از سوی قوه قضائیه
اجرای طرح‌های حمایتی در 12 استان برای مسافران
مقر فرماندهی ستاد ارتش اسرائیل، هدف حمله پهپادی حزب‌الله
اعلام تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای مراسم تشییع پیکر فرماندهان شهید
مرتس: هیچ منفعتی از یک جنگ بی‌پایان نداریم
تاکید وزیر ارتباطات بر تقویت شبکه ارتباطی در استان‌های مهمان‌پذیر
تاکید قطر بر برقراری کانال‌های ارتباطی با ایران
سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن فروش دستگیر شدند
برلین: آمریکا برای یک راه‌حل دیپلماتیک آماده است؛ اما ایران نه
واکنش کابینه عربستان به حملات ایران به منافع آمریکایی‌ها
نامه ایران به سازمان ملل درباره شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
دومین تماس تلفنی پوتین و پزشکیان در طول جنگ
دریادار تنگسیری: شناورهای مرتبط با متجاوزان حق عبور از ‎تنگه هرمز را ندارند
فعال شدن ستاد مردمی حمایت و پشتیبانی از دفاع مقدس
صادق خرازی: رژیم صهیونسیتی بعد از ایران سراغ عربستان، امارات و ترکیه خواهد رفت
آخرین اخبار از کیفیت هوای تهران
بقائی: اکنون که لبنان مقاومت می‌کند، ناگهان به یاد «حقوق بین‌الملل» افتاده‌اند!
عارف در گفت‌وگو با الجزیره: به دفاع از کشور ادامه می‌دهیم
گزارش تصویری | حمله آمریکایی - صهیونیستی به بزرگراه شهید باقری تهران
اعلام تمهیدات ترافیکی تشییع پیکر مطهر شهدای جنگ رمضان
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
9 راهکار کاهش ترس و نگرانی در شرایط جنگ
متوسط قیمت بنزین در آمریکا به 3.54 دلار رسید
قالیباف: چشم در برابر چشم را حکم می کنیم
دیدار معاون وزارت خارجه روسیه و سفیر ایران در مسکو پیرامون جنگ علیه ایران
برطرف شدن بخشی از اختلال خدمات بانک سپه
وزیر کشور: امنیت مرزهای کشور تامین است
واریز مستمری اسفندماه مددجویان کمیته امداد
مقاومت یک تانک مرکاوا را منهدم کرد