×
سیاسی
شناسه خبر : 111457
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/08/01 ساعت 16:24
اروپای شرقی برای پشت سر گذاشتن سرما همه چیز را می‌سوزاند

اروپای شرقی برای پشت سر گذاشتن سرما همه چیز را می‌سوزاند

پشت سر گذاشتن زمستان به اولویت میلیون‌ها نفر در اروپای شرقی تبدیل شده است، مردمانی که استطاعت پرداخت بهای بالاتر برق و گاز را ندارند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: در شهر اُزد در شمال مجارستان که دمای هوا به صفر رسیده است، ساکنان محلی برای گرم ماندن به سوزاندن سوخت‌های آلاینده همچون زغال سنگ قهوه‌ای، چوب و اقلام غیرقانونی همچون زباله روی آورده‌اند.

پشت سر گذاشتن زمستان به اولویت میلیون‌ها نفر در اروپای شرقی تبدیل شده است، مردمانی که استطاعت پرداخت بهای بالاتر برق و گاز را ندارند. در سراسر این منطقه، هزینه هیزم نسبت به سال گذشته دو برابر شده است، زیرا خانوارها در حال ذخیره کردن منابع هستند.

به گفته تحلیلگران، نرخ فقر انرژی که به عنوان ناتوانی در تأمین منابع گرمایشی کافی تعریف می‌شود، در کشورهایی چون مجارستان، اسلواکی و بلغارستان افزایش می‌یابد.

دیوید نمت اقتصاددان مجار از بانک بلژیکی «کی بی سی» گفت: اگر قیمت کالاهای اساسی به ویژه غذا و انرژی افزایش یابد، بسیاری را به فقر می‌کشاند و افرادی که همین حالا زیر خطر فقر هستند، به فقر شدید سوق می‌یابند. در همین حال، استفاده فزاینده از سوخت‌های سمی باعث افزایش چشمگیر انتشار گازهای گلخانه‌ای در سراسر منطقه می‌شود.

سوزانا ناگی، مدیر گروه زیست محیطی مجارستانی موسوم به انجمن ارتباط سبز گفت: سال‌ها توسعه از بین خواهد رفت. او افزود: اگر بقای مردم به آن (سوخت های سمی) بستگی داشته باشد، آنها همه چیز را می‌سوزانند.

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان قوانین بهره‌برداری از جنگل را آسان‌تر کرده و دستور استخراج بیشتر زغال سنگ قهوه‌ای، زغال قهوه‌ای غنی از گوگرد را که یکی از کثیف‌ترین سوخت‌های فسیلی به‌شمار می‌رود، داده است. این تمهیدات نشان می‌دهد که تغییرات اقلیمی در برنامه کاری بسیاری از دولت‌ها تا چه حد تقلیل یافته است.

در این میان، لهستان پس از ممنوعیت اتحادیه اروپا در زمینه واردات از روسیه، استانداردهای کیفیت را از سوزاندن زغال حذف کرد تا کمبود عرضه را کاهش دهد. یاروسلاو کاژینسکی رهبر حزب حاکم لهستان ماه گذشته به مردم این کشور گفت، هرچیزی به غیر از لاستیک را برای گرم نگه داشتن خود بسوزانند. لهستان به خرید زغال سنگ که یک سوم خانه‌ها را گرم می‌کند، یارانه تخصیص داده است. سایر دولت‌ها در منطقه اقدامات حمایتی فوری را در پیش گرفته‌اند، اگرچه در ابعاد همتایان غربی‌شان نیست.

بحران گرمایش زمستانی به ویژه در کشورهایی چون بلغارستان که دو سوم خانه‌های روستایی چوب می‌سوزانند، مشهود و دردناک است. براساس اعلام یورواستات، حتی قبل از جنگ اوکراین، ۶۰ درصد از مردم بلغارستان با درآمد پایین نمی‌توانستند به اندازه کافی منازل‌شان را گرم کنند.

در کوزوو که یکی از فقیرترین کشورهای اروپایی است، تقریباً در هر خانه روستایی و اکثر خانواده‌های شهری چوب سوزانده می‌شود.


نشریه فایننشال تایمز
اخبار مرتبط
ضرر 40 میلیارد یورویی غول گاز اتحادیه اروپا از تحریم روسیه
جمعه 1401/08/13 ساعت 19:58
ضرر 40 میلیارد یورویی غول گاز اتحادیه اروپا از تحریم روسیه
شرکت یونیپر، بزرگترین واردکننده گاز آلمان از زیان خالص 40 میلیارد یورویی (39 میلیارد دلار) تا ماه سپتامبر خبر داد و دلیل اصلی آن را کاهش واردات گاز از روسیه عنوان کرد.
آیا آمریکا به‌دنبال پیاده‌سازی مدل جنگ جهانی دوم است؟
یکشنبه 1401/08/01 ساعت 10:40
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا آمریکا به‌دنبال پیاده‌سازی مدل جنگ جهانی دوم است؟
آمریکا برنامه دقیقی را برای برخورد هم‌زمان با روسیه و اروپا تنظیم کرده و به‌دنبال تضعیف و ضربه زدن به آنها با استفاده از مدلی مشابه جنگ جهانی دوم است.
بازی غیر هوشمندانه پاریس در میدان مین
سه‌شنبه 1401/07/26 ساعت 14:11
نور ویدئو؛
بازی غیر هوشمندانه پاریس در میدان مین
سران فرانسه با ادعای نقش منفی ایران در جنگ اوکراین و مرتبط کردن آن به نقض قطعنامه 2231 به دنبال متهم‌سازی ایران به کارشکنی در روند مذاکرات هستند.
صبر تا بهار؛ نسخه جدید سران غرب برای اروپای بحران‌زده
سه‌شنبه 1401/06/15 ساعت 16:33
نورنیوز بررسی کرد؛
صبر تا بهار؛ نسخه جدید سران غرب برای اروپای بحران‌زده
رفتارهای جنگ‌طلبانه سران غرب در حالی وضعیت بحرانی را به مردم این قاره تحمیل کرده است که برخی مواضع مطرح شده از سوی افرادی همچون بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در باب ادامه جنگ اوکراین و سیاست‌های اقتصادی و سیاسی اروپا در قبال روسیه جای تامل دارد.
نظرات

آخرین اخبار
آسه‌آن خواستار توقف درگیری‌ها و خویشتنداری ایران و آمریکا شد
پیگیری حقوقی و بین‌المللی جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش
دموکرات‌ها علیه جنگ ترامپ با ایران
ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران؛ انفجارهای همزمان در بحرین، قطر و اردن
نورنما | بارش 2.5 متری برف در شیلی
سفر راهبردی وزیر کشور ایران به اسلام‌آباد؛ تقویت پیوندهای دیپلماتیک و امنیتی با پاکستان
رئیس‌جمهور: وحدت ملی، دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد
سیدبندی فصل جدید لیگ نخبگان آسیا اعلام شد
احکام بازنشستگان سال 1405 اصلاح شد
قهرمانی در جام جهانی برای اسپانیا چقدر درآمد داشت؟
تمدید قرارداد علیرضا کوشکی با استقلال نهایی شد
انتقال بزرگ تابستانی استقلال؛ محمد خلیفه آبی‌پوش شد
حال پهلوان آواز ایران مساعد نیست
هشدار بحران آب در تهران؛ ذخایر سدها کمتر از حد نرمال
آمریکا در باتلاق جنگ با ایران گرفتار می‌شود
امتحانات نهایی 31 تیرماه در همه استان ها غیر از هرمزگان برگزار می شود
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
شکار گرداننده صفحه معاند در فضای مجازی
افت شاخص‌های بورس آمریکا؛ چشم بازار به تحولات ایران
پایان بازی سارق مسلح طلافروشی‌های تهران
عارف خواستار شتاب در اجرای طرح‌های فناوری برای آب، برق و دارو شد
ضربه سخت در راه است؛ هشدار سردار کرمی به ارتش متجاوز از خلیج فارس
درخشش بانوان تکواندوی ایران در کره؛ 5 مدال برای دختران ایرانی
بازی دوگانه ترامپ با پکن؛ حملات لفظی یا استراتژی برای آشتی؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 30 تیر 1405+ جدول قیمت ها
سه داور ایرانی در لیگ قهرمانان بانوان آسیا قضاوت می‌کنند
ثبت‌نام زائر اربعین در سماح از یک میلون نفر گذشت
فاجعه در افغانستان؛ سیل ویرانگر در نورستان جان ده‌ها نفر را گرفت
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
هشدار جدی هواشناسی؛ تلاطم شدید خلیج فارس و دمای 50 درجه در بوشهر
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد