×
سیاسی
شناسه خبر : 111457
تاریخ انتشار :

اروپای شرقی برای پشت سر گذاشتن سرما همه چیز را می‌سوزاند

پشت سر گذاشتن زمستان به اولویت میلیون‌ها نفر در اروپای شرقی تبدیل شده است، مردمانی که استطاعت پرداخت بهای بالاتر برق و گاز را ندارند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: در شهر اُزد در شمال مجارستان که دمای هوا به صفر رسیده است، ساکنان محلی برای گرم ماندن به سوزاندن سوخت‌های آلاینده همچون زغال سنگ قهوه‌ای، چوب و اقلام غیرقانونی همچون زباله روی آورده‌اند.

پشت سر گذاشتن زمستان به اولویت میلیون‌ها نفر در اروپای شرقی تبدیل شده است، مردمانی که استطاعت پرداخت بهای بالاتر برق و گاز را ندارند. در سراسر این منطقه، هزینه هیزم نسبت به سال گذشته دو برابر شده است، زیرا خانوارها در حال ذخیره کردن منابع هستند.

به گفته تحلیلگران، نرخ فقر انرژی که به عنوان ناتوانی در تأمین منابع گرمایشی کافی تعریف می‌شود، در کشورهایی چون مجارستان، اسلواکی و بلغارستان افزایش می‌یابد.

دیوید نمت اقتصاددان مجار از بانک بلژیکی «کی بی سی» گفت: اگر قیمت کالاهای اساسی به ویژه غذا و انرژی افزایش یابد، بسیاری را به فقر می‌کشاند و افرادی که همین حالا زیر خطر فقر هستند، به فقر شدید سوق می‌یابند. در همین حال، استفاده فزاینده از سوخت‌های سمی باعث افزایش چشمگیر انتشار گازهای گلخانه‌ای در سراسر منطقه می‌شود.

سوزانا ناگی، مدیر گروه زیست محیطی مجارستانی موسوم به انجمن ارتباط سبز گفت: سال‌ها توسعه از بین خواهد رفت. او افزود: اگر بقای مردم به آن (سوخت های سمی) بستگی داشته باشد، آنها همه چیز را می‌سوزانند.

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان قوانین بهره‌برداری از جنگل را آسان‌تر کرده و دستور استخراج بیشتر زغال سنگ قهوه‌ای، زغال قهوه‌ای غنی از گوگرد را که یکی از کثیف‌ترین سوخت‌های فسیلی به‌شمار می‌رود، داده است. این تمهیدات نشان می‌دهد که تغییرات اقلیمی در برنامه کاری بسیاری از دولت‌ها تا چه حد تقلیل یافته است.

در این میان، لهستان پس از ممنوعیت اتحادیه اروپا در زمینه واردات از روسیه، استانداردهای کیفیت را از سوزاندن زغال حذف کرد تا کمبود عرضه را کاهش دهد. یاروسلاو کاژینسکی رهبر حزب حاکم لهستان ماه گذشته به مردم این کشور گفت، هرچیزی به غیر از لاستیک را برای گرم نگه داشتن خود بسوزانند. لهستان به خرید زغال سنگ که یک سوم خانه‌ها را گرم می‌کند، یارانه تخصیص داده است. سایر دولت‌ها در منطقه اقدامات حمایتی فوری را در پیش گرفته‌اند، اگرچه در ابعاد همتایان غربی‌شان نیست.

بحران گرمایش زمستانی به ویژه در کشورهایی چون بلغارستان که دو سوم خانه‌های روستایی چوب می‌سوزانند، مشهود و دردناک است. براساس اعلام یورواستات، حتی قبل از جنگ اوکراین، ۶۰ درصد از مردم بلغارستان با درآمد پایین نمی‌توانستند به اندازه کافی منازل‌شان را گرم کنند.

در کوزوو که یکی از فقیرترین کشورهای اروپایی است، تقریباً در هر خانه روستایی و اکثر خانواده‌های شهری چوب سوزانده می‌شود.


نشریه فایننشال تایمز
اخبار مرتبط
ضرر 40 میلیارد یورویی غول گاز اتحادیه اروپا از تحریم روسیه
جمعه 1401/08/13 ساعت 19:58
ضرر 40 میلیارد یورویی غول گاز اتحادیه اروپا از تحریم روسیه
شرکت یونیپر، بزرگترین واردکننده گاز آلمان از زیان خالص 40 میلیارد یورویی (39 میلیارد دلار) تا ماه سپتامبر خبر داد و دلیل اصلی آن را کاهش واردات گاز از روسیه عنوان کرد.
آیا آمریکا به‌دنبال پیاده‌سازی مدل جنگ جهانی دوم است؟
یکشنبه 1401/08/01 ساعت 10:40
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا آمریکا به‌دنبال پیاده‌سازی مدل جنگ جهانی دوم است؟
آمریکا برنامه دقیقی را برای برخورد هم‌زمان با روسیه و اروپا تنظیم کرده و به‌دنبال تضعیف و ضربه زدن به آنها با استفاده از مدلی مشابه جنگ جهانی دوم است.
بازی غیر هوشمندانه پاریس در میدان مین
سه‌شنبه 1401/07/26 ساعت 14:11
نور ویدئو؛
بازی غیر هوشمندانه پاریس در میدان مین
سران فرانسه با ادعای نقش منفی ایران در جنگ اوکراین و مرتبط کردن آن به نقض قطعنامه 2231 به دنبال متهم‌سازی ایران به کارشکنی در روند مذاکرات هستند.
صبر تا بهار؛ نسخه جدید سران غرب برای اروپای بحران‌زده
سه‌شنبه 1401/06/15 ساعت 16:33
نورنیوز بررسی کرد؛
صبر تا بهار؛ نسخه جدید سران غرب برای اروپای بحران‌زده
رفتارهای جنگ‌طلبانه سران غرب در حالی وضعیت بحرانی را به مردم این قاره تحمیل کرده است که برخی مواضع مطرح شده از سوی افرادی همچون بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در باب ادامه جنگ اوکراین و سیاست‌های اقتصادی و سیاسی اروپا در قبال روسیه جای تامل دارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
X
آگهی تبلیغاتی