×
فرهنگی
شناسه خبر : 111348
تاریخ انتشار : جمعه 1401/07/29 ساعت 11:49
ناکامی سوژه‌تراشی رسانه‌های معاند درباره الناز رکابی

نورنیوز بررسی کرد؛

ناکامی سوژه‌تراشی رسانه‌های معاند درباره الناز رکابی

عدم پوشش خبری شایسته پیروزی‌های زنان و دختران کشورمان در رشته‌های وزنه‌برداری و دومیدانی در مسابقات آسیایی از سوی رسانه‌های معاند نشان می‌دهد که این رسانه‌ها با گزینش اخباری که بتوانند از آن بهره‌برداری سیاسی کنند، خبرهایی را که ادعای نادیده گرفتن زنان در ایران را زیر سوال می‌برد به حاشیه می‌رانند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: «الناز رکابی» ملی‌پوش سنگ‌نوردی ایران پس از بازگشت از مسابقات قهرمانی آسیا که در کره‌جنوبی برگزار شد، گفت:‌ «توانستم برخی رقبای اصلی کره‌ای و ژاپنی خود را کنار بگذارم. امیدوارم در آینده سایر رقیبان خود را هم کنار بگذارم و موفقیت‌های بیشتری کسب کنم.»

او که به پیشنهاد خود به دیدار وزیر ورزش رفته بود، در مورد حاشیه‌های حضورش در مسابقات تصریح کرد: «این اتفاق کاملاً سهوی رخ داد... به‌دلیل جو حاکم در مسابقه فینال و فراخوان غیرمنتظره‌ای که از من در مسابقات شد، از حجابی که باید می‌داشتم، غافل شدم و روی دیواره رفتم و صعود کردم.»

آنچه اما در خصوص این اتفاق جلب توجه می‌نماید موج‌سواری خبری رسانه‌های فارسی‌زبان معاند برای جبران ناکامی‌های اخیر خود در یافتن سوژه‌هایی است که بتواند موجب اختلال‌های امنیتی در کشور شود.

فارغ از مصاحبه‌های خانم رکابی پس از ورود به تهران و اظهارنظرهایی که او در سئول و پس از بازگشت به ایران داشته، رسانه‌های معاند به سبک روش‌های پیشین شروع به سناریوسازی‌های متفاوت نمودند تا بتوانند از حواشی ایجاد شده در سئول بهره‌برداری سیاسی کنند.

در نخستین اقدام؛ تلاش‌های زیادی برای پناهندگی خانم رکابی صورت گرفت و آشکارا برای این اقدام از او دعوت شد، اما انتشار استوری خانم رکابی در خصوص حقیقت ماجرا، نشان داد که او هیچ علاقه‌ای به ترک وطن ندارد.

شکست پروژه پناهندگی، معاندین را مجبور به سناریوسازی دیگری کرد و با ادعای اینکه ۴۸ ساعت از سرنوشت خانم رکابی خبری در دسترس نیست، به روش القاء شبهات با استفاده از انتشار گسترده، سعی کردند به تشویش اذهان برای جا انداختن ادعای پناهندگی بپردازند.

مصاحبه برادرِ خانم رکابی در این زمان نشان می‌داد که این شایعات بی‌مورد است و ایشان طبق برنامه به ایران باز می‌گردد: «خواهرم حجاب داشت و هدبند روی سرش بود و متأسفانه برخی روی این موضوع موج‌سواری می‌کنند. خواهرم الناز فرزند ایران است و قطعاً تا آخر با پیراهن تیم ملی ایران در رقابت‌‌ها حاضر خواهد شد. الناز متعلق به این خاک است و برای این کشور بازی خواهد کرد.»

داستان‌سازی‌های دروغین اما ادامه یافت تا جایی که شبکه سعودی اینترنشنال ادعا کرد: «برادرِ خانم رکابی گروگان گرفته شده است تا خانم رکابی را مجبور به بازگشت کنند!»

بالاخره الناز رکابی همراه با تیم ملی سنگ‌نوردی و با استقبال هم‌وطنان وارد تهران شد و طی مصاحبه‌ای در بدو ورود شایعات مربوط به بی‌خبری ۴۸ ساعته را تکذیب کرد و گفت: «یک‌سری تندروی‌ها در این ماجرا اتفاق افتاد ولی من با صحت و سلامت کامل به ایران برگشتم. از مردم ایران به‌دلیل تشنج و نگرانی ایجاد شده عذرخواهی می‌کنم. با آرامش خاطر، سلامت کامل و طبق برنامه از پیش تعیین‌شده به ایران بازگشتم... اینکه ۴۸ ساعت خبری از من نبوده اصلاً درست نیست و ما طبق برنامه قبلی به ایران برگشتیم.»

اینک جوسازی‌های امپراتوری دروغ رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی به اشکال مختلف ادامه دارد تا همچنان اخبار کذب قبلی را با تاکید بر سناریوی مجبورسازی، پوشش داده و برای نمادسازی‌های جعلی سوژه بتراشند.

این در حالی است که نفس حضور الناز رکابی در این رقابت‌ها با همراهی و امکانات تیم ملی جمهوری اسلامی ایران خود نقض این ادعاست و نشان می‌دهد که جایگاه زنان در جمهوری اسلامی برای ایجاد و استفاده از فرصت‌های برابر رشد و ترقی یافته‌ است. 

عدم پوشش خبری شایسته پیروزی‌های زنان و دختران کشورمان در رشته‌های وزنه‌برداری و دومیدانی در مسابقات آسیایی از سوی شبکه‌های معاند مانند کسب مدال طلای «سیده الهام حسینی» و «نازنین فاطمه عیدیان» نیز حاکی از گزینشی عمل کردن این رسانه‌ها بوده و بیانگر آن است که موضوع زن تنها ابزاری برای بازی‌های سیاسی آنهاست.


نورنیوز
اخبار مرتبط
ناکامی سوژه‌تراشی رسانه‌های معاند درباره الناز رکابی؛ دروغ پشت دروغ!
یکشنبه 1401/08/01 ساعت 14:01
نور ویدئو؛
ناکامی سوژه‌تراشی رسانه‌های معاند درباره الناز رکابی؛ دروغ پشت دروغ!
عدم پوشش خبری شایسته پیروزی‌های زنان و دختران کشورمان در رشته‌های وزنه‌برداری و دومیدانی در مسابقات آسیایی از سوی رسانه‌های معاند نشان می‌دهد که این رسانه‌ها با گزینش اخباری که بتوانند از آن بهره‌برداری سیاسی کنند، خبرهایی را که ادعای نادیده گرفتن زنان در ایران را زیر سوال می‌برد به حاشیه می‌رانند.
تجزیه و ترکیب نمایش پر هزینه برلین
یکشنبه 1401/08/01 ساعت 09:57
نورنیوز بررسی کرد؛
تجزیه و ترکیب نمایش پر هزینه برلین
در حالی که رسانه‌های معاند همواره با دروغ پردازی ادعا می‌کنند که مردم ایران به‌دلیل نبود آزادی و ترس از برخوردهای امنیتی در اجتماعات اعتراضی در داخل کشور شرکت نمی‌کنند، در خصوص برخورد سرد ایرانیان مقیم اروپا با نمایش برلین در مهد آزادی! که سرویس ایاب و ذهاب و هزینه خورد و خوراک و... هم برای آن پیش‌بینی شده بود، چیست؟!
رئیس فدراسیون کوه‌نوردی اخذ ضمانت و حبس خانگی الناز رکابی را تکذیب کرد
جمعه 1401/07/29 ساعت 22:20
رئیس فدراسیون کوه‌نوردی اخذ ضمانت و حبس خانگی الناز رکابی را تکذیب کرد
رئیس فدراسیون کوه‌نوردی اخذ ضمانت و حبس خانگی «الناز رکابی» را تکذیب کرد.
نظرات

آخرین اخبار
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا