×
سیاسی
شناسه خبر : 111335
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 23:19
نسبت به هرگونه تغییر در مرزها هشدارها داده‌ایم/توافق کردیم،چگونه به سؤالات آژانس پاسخ دهیم

امیرعبداللهیان در نشست مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه ارمنستان:

نسبت به هرگونه تغییر در مرزها هشدارها داده‌ایم/توافق کردیم،چگونه به سؤالات آژانس پاسخ دهیم

وزیر امور خارجه ایران، با بیان این که در موضوع تبادل زندانیان بین تهران و واشنگتن پیشرفت خوبی در هفته‌های گذشته انجام شد، گفت : تبادل پیام‌ها و گفت‌وگوها برای رسیدن به مرحله نهایی توافق جهت رفع تحریم‌ها و بازگشت همه طرف‌ها به برجام در مسیر درست خودش قرار دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: حسین امیرعبداللهیان در نشست مطبوعاتی مشترک با «آرارات میرزویان»وزیر خارجه ارمنستان در جریان سفر به ایروان در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت گفت‌وگوهای احیای برجام و تحولات داخلی کشورمان، با ارائه گزارشی از آخرین روند مذاکرات رفع تحریم ها علیه ایران، گفت: ما توافق کردیم همکاری‌های نیرومندتری بین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سازمان انرژی اتمی شکل بگیرد.

او افزود: اتهاماتی بی اساس در آژانس متوجه فعالیت هسته‌ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران است. ما توافق کردیم چگونه به سؤالات آژانس پاسخ دهیم، پروتکل لازم بین دو طرف تنظیم شده و درباره آن توافق شده است.

وزیر امور خارجه گفت : همزمان، برای تبادل زندانیان ایرانی و زندانیان آمریکایی پیشرفت خوبی در هفته‌های گذشته حاصل شد و در تهران هیأتی به نمایندگی از طرف آمریکایی از کشوری ثالث حضور پیدا کرد و ما در این رابطه، در یک اقدام انسان‌دوستانه یکی از زندانیان دوتابعیتی ایرانی - آمریکایی را چند روز پیش تحویل کشور عمان دادیم.

 این دیپلمات عالی رتبه کشورمان ادامه داد: تبادل پیام‌ها با طرف آمریکایی برای رسیدن به نقطه نهایی توافق ادامه دارد؛ هر چند در اغتشاشات و آشوب‌های اخیر ایران، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی شتاب زده، نسنجیده و مداخله گرانه عمل کردند.

او افزود: امروز در ایران ،همه چیز در مسیر طبیعی خودش جریان دارد ، ما حساب آشوبگران ،افراد مسلح  و تروریست ها  را از مردمی که مطالبات مسالمت آمیز دارند، کاملا جدا کردیم. احدی در ارتباط با مطالبات مسالمت آمیز در ایران دستگیر نشد. به طرف  آمریکایی و اروپایی نیز هشدار دادیم که با تحلیل غلط اقدام به تحریک آشوبگران،اغتشاشگران و تروریست‌ها در جمهوری اسلامی ایران نکنند و علیرغم این فضا تبادل پیام‌ها و گفت‌وگوها برای رسیدن به مرحله نهایی توافق و بازگشت همه طرف‌ها به برجام در مسیر درست خودش قرار دارد.

امیرعبداللهیان همچنین در پاسخ به سؤالی درباره تغییر مرزها در منطقه، با توجه به تحولات منطقه قره باغ و برخی از تحرکات جمهوری آذربایجان در این ارتباط گفت: رئیس جمهور آذربایجان  به صورت رسمی در گفت‌وگوهای دیپلماتیک به مقامات عالی رتیه ایران گفته است که چنین نیتی را ندارد و جمهوری آذربایجان هیچ برنامه‌ای برای تغییر ژئوپلتیک منطقه و یا تغییر مرزهای رسمی منطقه نخواهد داشت.

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: در عین حال  ما درایران در عالی ترین سطوح نسبت به هرگونه احتمال تغییر در ژئوپلتیک و یا مرزهای منطقه به مقامات ذیربط هشدارهای لازم را داده‌ایم و ایران از تمام ظرفیت‌های لازم برای ممانعت از چنین اقدام احتمالی برخوردار است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
حمله هوایی رژیم اشغالگر به مرکز نوار غزه و شهادت سه نفر+ فیلم
چین و روسیه، همکار یا رقیب در آسیای مرکزی؟
ماجرای اعتصاب غذای زندانیان در قزلحصار چه بود؟
تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با 10 مصدوم
تله ترامپ برای اعراب در پرونده غزه
تعویق‌ کنفرانس‌خبری رییس جمهور
یک متر هم از حریم تخت جمشید کم نشده است
برانکو به پرسپولیس می آید؟
گروسی: یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود
بازگشت به حالت عادی روابط کابل و اسلام آباد
پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات
فیلیپین با هزاران آواره در محاصره طوفان
بایرن در آستانه شکستن رکورد تاریخی میلان
پس‌ از حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد
سناریوی حمله روسیه به ناتو بعد از پیروزی در اوکراین
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
آخرین خبر از وضعیت هوشیاری صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی
کارخانه عظیم گاز روسیه هدف پهپادهای اوکراینی قرار گرفت
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
100 شناور جدید در مسیر پیوستن به ناوگان دریایی کشور
X
آگهی تبلیغاتی