×
سیاسی
شناسه خبر : 111306
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 12:15
ایروانی: پشت ادعاهای بی‌اساس علیه ایران در جنگ اوکراین، انگیزه‌های سیاسی نهفته است

ایروانی: پشت ادعاهای بی‌اساس علیه ایران در جنگ اوکراین، انگیزه‌های سیاسی نهفته است

امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اظهار کرد: پشت اقدام برخی کشورها در مرتبط ساختن ادعاهای بی اساس علیه ایران در جنگ اوکراین با قطعنامه 2231 انگیزه‌های سیاسی نهفته است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در جمع خبرنگاران ادعاهای بی اساس در مورد انتقال پهپاد از سوی ایران برای استفاده در جنگ  اوکراین را رد و تأکید کرد این ادعاها هیچ ارتباطی با قطعنامه ۲۲۳۱ ندارد.

به دنبال نشست غیر علنی شورای امنیت سازمان ملل متحد که به درخواست اوکراین و برای بررسی موضوع نقش پهپادهای ایرانی در جنگ در این کشور برگزار شده بود، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران پیرامون بحران در اوکراین و تلاش برخی از کشورها برای مرتبط ساختن بحران اوکراین و قطعنامه ۲۲۳۱در خصوص توافق هسته ای را تشریح کرد.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، موضع ایران در مورد شرایط اوکراین را روشن و پیوسته خواند که از ابتدای شروع بحران در اوکراین بطور مستمر مورد تأکید قرار گرفته است.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل افزود: ما همواره بر این امر تأکید داشته‌ایم که همه اعضای سازمان ملل باید به‌طور کامل به اهداف و اصول مندرج در منشور ملل متحد و حقوق بین الملل از جمله حاکمیت، استقلال، اتحاد و تمامیت ارضی احترام بگذارند.

ایروانی اضافه کرد: ایران به عنوان کشوری که تجربه هشت سال تجاوز و جنگ تحمیلی را پشت سرگذارده است، بطور مداوم از صلح و پایان فوری جنگ در اوکراین حمایت کرده و از طرف‌ها خواسته تا خویشتنداری به خرج داده، از افزایش تنش اجتناب کرده و در یک پروسه واقعی برای حل و فصل اختلافات وارد شوند و به ریشه‌های ایجاد این شرایط پرداخته شود.

او افزود: ما از تلاش‌های جاری برای یافتن راه حل برای این مناقشه حمایت کرده و در این رابطه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با همتایان خود در دوطرف درگیری در مناسبت‌های مختلف تماس گرفته است.

سفیر و نماینده دائم ایران خاطرنشان کرد: ایران همواره گفته است که ادعاهای بی اساس در مورد انتقال پهپاد برای استفاده در درگیری اوکراین را رد می‌کند.

او از اینکه برخی کشورها در بحران اوکراین فقط انگیزه‌ها و اهداف سیاسی  را دنبال می‌کنند، ابراز ناامیدی کرد و افزود: این کشورها با ایجاد  یک کارزار ضد اطلاعاتی و جنگ روانی علیه ایران تلاش می‌کنند از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل یک تفسیر گمراه کننده ارائه کرده و بین ادعاهای بی‌اساس و قطعنامه۲۲۳۱  ارتباط برقرار کنند.

ایروانی افزود: ایران تأکید دارد که موضوعات حول درگیری جاری در اوکراین کاملاً با قطعنامه ۲۲۳۱ در شکل و محتوا غیر مرتبط است و هر فعالیتی در این رابطه خارج از قطعنامه و دستور کار دبیرخانه است. به علاوه قاطعانه اعتقاد داریم که هیچ یک از سلاح‌های صادراتی ایران از جمله پهپاد به سایر کشورها مشمول پاراگراف ۴ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱ نیست.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران تعامل سازنده خود را برای حل وفصل درگیری‌ها در اوکراین ادامه می‌دهد.


ایرنا
اخبار مرتبط
نامه ایران به شورای امنیت درباره تهدید هسته‌ای اخیر رژیم صهیونیستی
چهارشنبه 1402/07/05 ساعت 11:45
نامه ایران به شورای امنیت درباره تهدید هسته‌ای اخیر رژیم صهیونیستی
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل درباره نقض دائم و آشکار قوانین بین‌المللی به وسیله رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، نامه‌ای رسمی به شورای امنیت سازمان ملل نوشت.
ایروانی: فریب را متوقف کنید/ انتقال تسلیحات از ایران مشمول قطعنامه ٢٢٣١ نمى‌شود
سه‌شنبه 1401/09/29 ساعت 11:08
پاسخ ایران به آمریکا:
ایروانی: فریب را متوقف کنید/ انتقال تسلیحات از ایران مشمول قطعنامه ٢٢٣١ نمى‌شود
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با انتقاد از سیاست های یکجانبه آمریکا با تاکید بر اینکه فشار، ارعاب و رویارویی راه حل نیست و به جایی نمی رسد، خطاب به آمریکا گفت: فریب را متوقف کنید.
ایروانی: افغانستان پناهگاه امن گروه‌های تروریستی نباشد
جمعه 1401/08/20 ساعت 13:28
ایروانی: افغانستان پناهگاه امن گروه‌های تروریستی نباشد
سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک گفت: جهان باید مطمئن شود که سرزمین افغانستان پناهگاه امنی برای گروه‌های تروریستی نظیر داعش، القاعده و گروه‌های وابسته نخواهد بود.
ایروانی: ایران ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را رد می‌کند
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 11:02
ایروانی: ایران ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را رد می‌کند
غرب به سرکردگی آمریکا از ماه‌ها پیش کارزاری رسانه‌ای و تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی ایران همزمان با تشدید تنش‌ها در جنگ اوکراین به راه انداخته است و بر ادعاهای ضد ایرانی خود اصرار می‌ورزد؛ ادعاهایی که تهران آن را قاطعانه رد می‌کند.
ایروانی: تحقیقات سازمان ملل درباره پهپادهای ایران غیرقانونی است
سه‌شنبه 1401/08/03 ساعت 13:21
ایروانی: تحقیقات سازمان ملل درباره پهپادهای ایران غیرقانونی است
نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک گفت: تحقیقات سازمان ملل درباره ادعاهای بی اساس مربوط به پهپادهای ایران، غیرقانونی است.
روسیه ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد
شنبه 1401/07/30 ساعت 11:12
روسیه ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد
واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد.
اتحادیه اروپا 3 فرد و یک نهاد ایرانی را تحریم کرد
پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 17:39
اتحادیه اروپا 3 فرد و یک نهاد ایرانی را تحریم کرد
اتحادیه اروپا امروز پنجشنبه سه فرمانده ارشد و یک نهاد ایرانی را بر پایه ادعاهای اثبات‌نشده درباره حضور پهپادهای ایران در اوکراین در فهرست تحریم قرار داد.
ایروانی: حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های سوریه جنایت جنگی است
پنج‌شنبه 1401/06/24 ساعت 10:44
ایروانی: حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های سوریه جنایت جنگی است
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اظهار کرد: حملات هوایی رژیم صهیونیستی به زیر ساخت‌های غیرنظامی سوریه جنایت جنگی محسوب می‌شود.
ایروانی: سازمان ملل و آمریکا خطاهای راهبردی در قبال بحران یمن را باید جبران کنند
دوشنبه 1399/11/20 ساعت 17:41
ایروانی: سازمان ملل و آمریکا خطاهای راهبردی در قبال بحران یمن را باید جبران کنند
معاون بین الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با تبیین اشتباهات راهبردی امریکا در قبال بحران یمن تصریح کرد : اظهارات رسانه ای کمکی به حل بحران یمن نخواهد کرد و دولت جدید امریکا باید با برداشتن‌گامهای عملی صداقتش را با جبران خطاهای گذشته دولت ترامپ اثبات کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دریابان علی شمخانی: ایران هنوز از قدرت دریایی اش رونمایی نکرده است + فیلم
قطر و اردن تجاوز رژیم صهیونیستی به «بیت‌جن» سوریه را محکوم کردند
نبرد داده و الگوریتم؛ ایران کجای معادله آینده است؟
آتش دوباره به جان جنگل‌های کارمزد سوادکوه افتاد
اعتراف صهیونیست‌ها به قدرت حماس در حوزه سایبری
کالاس: اروپا با «تغییرات تکان‌دهنده» روبه‌رو است
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
مدارس و دانشگاه‌ها فردا شنبه غیرحضوری/ ادارات با نظر مدیران دورکار شدند/بانکها کشیکند
اوکراین در آستانه یک کودتای نظامی
«مجنون» رکورددار فروش در سینمای دفاع مقدس ایران شد
وحشت صهیونیست‌ها به دنبال حمله سایبری
دستخط رهبر معظم انقلاب برای نوه شهید حاجی‌زاده+تصویر
جزئیات واریز یارانه آذر 1404
نمایش یادگاری‌های تختی / فرصتی بی‌نظیر برای علاقمندان در تهران!
تعطیلی مدارس بر اساس سه شاخص کلیدی
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی
هشدار در سمنان ؛ 8 بیمار به دلیل آنفلوآنزا و کووید در ICU بستری شدند!
حوادث رانندگی در پایتخت؛ چهار کشته در هفت روز گذشته
درخواست‌های مهم ابوترابی از رئیس‌جمهور درباره آلودگی هوا و خودروسازان
جزییات جدید از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد/زمان و دهک های مشمول
توسعه ناوگان حمل‌ونقل تهران؛ نیاز به 10 هزار اتوبوس برای کاهش آلودگی
عراقچی: در جنگ 12 روزه نیروهای مسلح ما از حق دفاع مشروع خود استفاده کردند
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
پوتین هفته آینده به هند می‌رود
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
X
آگهی تبلیغاتی