×
سیاسی
شناسه خبر : 111306
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 12:15
ایروانی: پشت ادعاهای بی‌اساس علیه ایران در جنگ اوکراین، انگیزه‌های سیاسی نهفته است

ایروانی: پشت ادعاهای بی‌اساس علیه ایران در جنگ اوکراین، انگیزه‌های سیاسی نهفته است

امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اظهار کرد: پشت اقدام برخی کشورها در مرتبط ساختن ادعاهای بی اساس علیه ایران در جنگ اوکراین با قطعنامه 2231 انگیزه‌های سیاسی نهفته است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در جمع خبرنگاران ادعاهای بی اساس در مورد انتقال پهپاد از سوی ایران برای استفاده در جنگ  اوکراین را رد و تأکید کرد این ادعاها هیچ ارتباطی با قطعنامه ۲۲۳۱ ندارد.

به دنبال نشست غیر علنی شورای امنیت سازمان ملل متحد که به درخواست اوکراین و برای بررسی موضوع نقش پهپادهای ایرانی در جنگ در این کشور برگزار شده بود، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران پیرامون بحران در اوکراین و تلاش برخی از کشورها برای مرتبط ساختن بحران اوکراین و قطعنامه ۲۲۳۱در خصوص توافق هسته ای را تشریح کرد.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، موضع ایران در مورد شرایط اوکراین را روشن و پیوسته خواند که از ابتدای شروع بحران در اوکراین بطور مستمر مورد تأکید قرار گرفته است.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل افزود: ما همواره بر این امر تأکید داشته‌ایم که همه اعضای سازمان ملل باید به‌طور کامل به اهداف و اصول مندرج در منشور ملل متحد و حقوق بین الملل از جمله حاکمیت، استقلال، اتحاد و تمامیت ارضی احترام بگذارند.

ایروانی اضافه کرد: ایران به عنوان کشوری که تجربه هشت سال تجاوز و جنگ تحمیلی را پشت سرگذارده است، بطور مداوم از صلح و پایان فوری جنگ در اوکراین حمایت کرده و از طرف‌ها خواسته تا خویشتنداری به خرج داده، از افزایش تنش اجتناب کرده و در یک پروسه واقعی برای حل و فصل اختلافات وارد شوند و به ریشه‌های ایجاد این شرایط پرداخته شود.

او افزود: ما از تلاش‌های جاری برای یافتن راه حل برای این مناقشه حمایت کرده و در این رابطه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با همتایان خود در دوطرف درگیری در مناسبت‌های مختلف تماس گرفته است.

سفیر و نماینده دائم ایران خاطرنشان کرد: ایران همواره گفته است که ادعاهای بی اساس در مورد انتقال پهپاد برای استفاده در درگیری اوکراین را رد می‌کند.

او از اینکه برخی کشورها در بحران اوکراین فقط انگیزه‌ها و اهداف سیاسی  را دنبال می‌کنند، ابراز ناامیدی کرد و افزود: این کشورها با ایجاد  یک کارزار ضد اطلاعاتی و جنگ روانی علیه ایران تلاش می‌کنند از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل یک تفسیر گمراه کننده ارائه کرده و بین ادعاهای بی‌اساس و قطعنامه۲۲۳۱  ارتباط برقرار کنند.

ایروانی افزود: ایران تأکید دارد که موضوعات حول درگیری جاری در اوکراین کاملاً با قطعنامه ۲۲۳۱ در شکل و محتوا غیر مرتبط است و هر فعالیتی در این رابطه خارج از قطعنامه و دستور کار دبیرخانه است. به علاوه قاطعانه اعتقاد داریم که هیچ یک از سلاح‌های صادراتی ایران از جمله پهپاد به سایر کشورها مشمول پاراگراف ۴ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱ نیست.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران تعامل سازنده خود را برای حل وفصل درگیری‌ها در اوکراین ادامه می‌دهد.


ایرنا
اخبار مرتبط
نامه ایران به شورای امنیت درباره تهدید هسته‌ای اخیر رژیم صهیونیستی
چهارشنبه 1402/07/05 ساعت 11:45
نامه ایران به شورای امنیت درباره تهدید هسته‌ای اخیر رژیم صهیونیستی
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل درباره نقض دائم و آشکار قوانین بین‌المللی به وسیله رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، نامه‌ای رسمی به شورای امنیت سازمان ملل نوشت.
ایروانی: فریب را متوقف کنید/ انتقال تسلیحات از ایران مشمول قطعنامه ٢٢٣١ نمى‌شود
سه‌شنبه 1401/09/29 ساعت 11:08
پاسخ ایران به آمریکا:
ایروانی: فریب را متوقف کنید/ انتقال تسلیحات از ایران مشمول قطعنامه ٢٢٣١ نمى‌شود
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با انتقاد از سیاست های یکجانبه آمریکا با تاکید بر اینکه فشار، ارعاب و رویارویی راه حل نیست و به جایی نمی رسد، خطاب به آمریکا گفت: فریب را متوقف کنید.
ایروانی: افغانستان پناهگاه امن گروه‌های تروریستی نباشد
جمعه 1401/08/20 ساعت 13:28
ایروانی: افغانستان پناهگاه امن گروه‌های تروریستی نباشد
سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک گفت: جهان باید مطمئن شود که سرزمین افغانستان پناهگاه امنی برای گروه‌های تروریستی نظیر داعش، القاعده و گروه‌های وابسته نخواهد بود.
ایروانی: ایران ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را رد می‌کند
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 11:02
ایروانی: ایران ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را رد می‌کند
غرب به سرکردگی آمریکا از ماه‌ها پیش کارزاری رسانه‌ای و تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی ایران همزمان با تشدید تنش‌ها در جنگ اوکراین به راه انداخته است و بر ادعاهای ضد ایرانی خود اصرار می‌ورزد؛ ادعاهایی که تهران آن را قاطعانه رد می‌کند.
ایروانی: تحقیقات سازمان ملل درباره پهپادهای ایران غیرقانونی است
سه‌شنبه 1401/08/03 ساعت 13:21
ایروانی: تحقیقات سازمان ملل درباره پهپادهای ایران غیرقانونی است
نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک گفت: تحقیقات سازمان ملل درباره ادعاهای بی اساس مربوط به پهپادهای ایران، غیرقانونی است.
روسیه ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد
شنبه 1401/07/30 ساعت 11:12
روسیه ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد
واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد.
اتحادیه اروپا 3 فرد و یک نهاد ایرانی را تحریم کرد
پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 17:39
اتحادیه اروپا 3 فرد و یک نهاد ایرانی را تحریم کرد
اتحادیه اروپا امروز پنجشنبه سه فرمانده ارشد و یک نهاد ایرانی را بر پایه ادعاهای اثبات‌نشده درباره حضور پهپادهای ایران در اوکراین در فهرست تحریم قرار داد.
ایروانی: حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های سوریه جنایت جنگی است
پنج‌شنبه 1401/06/24 ساعت 10:44
ایروانی: حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های سوریه جنایت جنگی است
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اظهار کرد: حملات هوایی رژیم صهیونیستی به زیر ساخت‌های غیرنظامی سوریه جنایت جنگی محسوب می‌شود.
ایروانی: سازمان ملل و آمریکا خطاهای راهبردی در قبال بحران یمن را باید جبران کنند
دوشنبه 1399/11/20 ساعت 17:41
ایروانی: سازمان ملل و آمریکا خطاهای راهبردی در قبال بحران یمن را باید جبران کنند
معاون بین الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با تبیین اشتباهات راهبردی امریکا در قبال بحران یمن تصریح کرد : اظهارات رسانه ای کمکی به حل بحران یمن نخواهد کرد و دولت جدید امریکا باید با برداشتن‌گامهای عملی صداقتش را با جبران خطاهای گذشته دولت ترامپ اثبات کند.
نظرات

آخرین اخبار
اعتصاب گسترده در استان‌های جنوبی یمن در اعتراض به وضعیت امنیتی و اقتصادی
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز
گام بزرگ دولت در توسعه گردشگری؛ اعتبار تسهیلات بومگردی 2 برابر شد
حشدالشعبی هرگونه درگیری در سامراء را رد کرد
اوکراین به دنبال یک فاجعه انسانی در مقیاس بزرگ
تعیین تکلیف امتحانات نهایی معوق؛ ویژه دانش‌آموزان 4 استان و غایبین موجه
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی
واکنش «ونس» به ریاست‌جمهوری یک مسلمان
پزشکیان: مشروطه نماد بیداری، قانون‌گرایی و مردم‌سالاری ملت ایران است
قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد؛ تغییر نرخ در بورس انرژی
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید»
بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی استان بوشهر
اعتراف «ونس» به از دست رفتن 230 میلیارد دلار پول مردم در کلاهبرداری
رویترز ادعای ترامپ را رد کرد؛ تنگه هرمز هنوز باز نشده است
تاکید وزیر خارجه قطر بر لزوم اجرای یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا
تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ یک شهید و 11 زخمی
ایتالیا به ایران درباره تنگه هرمز پیام داد
لغو بخشی از تجریم‌های مرتبط با ایران
راهبرد هسته‌ای جدید آمریکا در قبال روسیه و چین
عالیشاه شاگرد مهدی رحمتی شد
محکومیت شدید اقدامات صهیونیست‌ها از سوی اسلام‌آباد
درخواست حماس از آمریکا برای اجرای کامل نقشه راه آتش‌بس
پوتین فرمانده نیروهای جدید سامانه‌های بدون سرنشین را تعیین کرد
نورنما | یک سنجاب مسابقه بیسبال را به هم ریخت
توسعه مرز ریلی رازی؛ گامی بزرگ در مسیر کریدور شرق-غرب
مسابقات تکواندو نونهالان پردیس به یاد شهدای میناب
مدیریت هوشمند آب با اتصال سامانه‌های کشاورزی و نیرو
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در 15 مرداد؛ جدال اونس جهانی و دلار بر سر قیمت‌ها
تأکید شهباز شریف بر ادامه تلاش‌های پاکستان برای صلح در منطقه
جست‌وجوی نفسگیر در زاینده‌رود؛ سرنوشت کودک 7 ساله در هاله‌ای از ابهام
سقوط 30 درصدی قیمت دام زنده؛ چرا قیمت گوشت برای مردم ارزان نشد؟
عربستان: اقدامات یک‌جانبه اسرائیل در خاک فلسطین باطل و فاقد اعتبار است
اتفاق عجیب در راه لیگ برتر / استقلال و پرسپولیس از پایتخت می‌روند
دیدار وزیر صمت ایران با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد + فیلم
هشدار یمن درباره فرار رو به جلوی رژیم سعودی
بازی‌سازی فرانسه در جنگ اوکراین و روسیه!
بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس از روسیه می‌آید/ مذاکره برای جذب ستاره جوان
توصیف باشکوه آیین اربعین در رسانه روسیه
یورش گسترده نظامیان صهیونیست به اردوگاه قلندیا
پرونده «گوسفند کبوده پاسارگاد» برای ثبت جهانی در فائو نهایی شد
مشتری تازه مهدی طارمی از لیگ فرانسه؛ جزئیات پیشنهاد احتمالی
توقف پروازها در فرودگاه شهدای ساری از فردا
جزئیات محرمانه وین درباره مذاکرات صلح با اوکراین
چراغ سبز به نفت‌کش‌های پاکستانی برای عبور از تنگه باب‌المندب
تاکید بغداد و ریاض بر جلوگیری از استفاده از خاک عراق علیه کشورهای همسایه
انفجار جایگاه سی‌ان‌جی هنگام سوخت‌گیری با 1 کشته و 3 مصدوم
گام نهایی آنکارا؛ لایحه انحلال حزب کارگران کردستان به پارلمان ترکیه رفت
اختلال در پروازهای آمریکا و اروپا بر اثر موج بی‌سابقه گرما