×
سیاسی
شناسه خبر : 111132
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/07/24 ساعت 13:05
کنعانی در پاسخ به بایدن: اینجا ایران است

کنعانی در پاسخ به بایدن: اینجا ایران است

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان به اظهارات مداخله جویانه جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا واکنش نشان داد.

نورنیوز - گروه سیاست: «ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه در صفحه اینستاگرامش در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا در پی ناآرامی‌های اخیر در ایران نوشت: از آغاز تحولات اخیر در ایران، دیروز شنبه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای چندمین بار طی اظهاراتی مداخله جویانه، از اغتشاشات در ایران حمایت کرد. 

ایشان چون نه مشاوران امینی دارد و نه حافظه خوبی، به او یادآور می‌شوم که ایران قوی‌تر و استوارتر از آن بود که با تحریم‌های ظالمانه و تهدیدات پوچ شما تسلیم شود. اکنون نیز سربلندتر از آن است که با مداخلات و اظهار شگفتی‌های سیاستمداری خسته از سال‌ها اقدام بی نتیجه علیه ایران، اراده‌اش متزلزل شود.

نه اظهارات بایدن و نه مداخله جویی‌های آمریکا هرگز ما را متعجب نمی‌کند، زیرا مداخله، تجاوز و کشتار، ماهیت حقیقی نظام آمریکاست، اما، ما مردمان تاریخیم و در عمق تاریخ ریشه دوانده‌ایم. از کودتای آگوست ۱۹۵۳ (۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خورشیدی) تا به امروز به خوبی سیاست‌های ضدایرانی دولت آمریکا در ذهن‌هایمان ثبت شده است. و البته تاریخ و نقطه نقطه دنیا شهادت می‌دهد که زخم جنایت و خشونت آمریکا بر تن دنیاست.

 عادت شما ماهی گرفتن از آب‌های گل آلود است. اما یادتان باشد، اینجا ایران است: سرزمین مردان و زنان سرفراز. در خانه خویش، با هم گفت‌وگو می‌کنیم، با هم کار می‌کنیم، با هم برای ترمیم زخم‌های کوچک و بزرگ ایران خواهیم کوشید، با هم برای استقلال ایران خواهیم ایستاد و صدالبته شکست دیگری بر انبوه شکست‌هایتان افزوده خواهد شد.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا  در جریان یک سفر در پاسخ به سوالی درباره حادثه پیش آمده در زندان اوین گفت که احترام زیادی برای مردم و زنانی قائل است که (در ایران) به خیابان‌ها می‌آیند.

او که پیشتر نیز با مداخله در امور داخلی کشورمان از ناآرامی‌های اخیر در ایران حمایت کرده بود، مدعی شد که این شرایط حیرت‌انگیز است و از نظر او افراد خوبی در دولت ایران نیستند.

بایدن همچنین ادعا کرد که این شرایط تا مدت‌های طولانی متوقف نخواهد شد.

دولت و مقامات آمریکایی در روزهای اخیر به شدت تلاش کرده‌اند به بهانه‌های مختلف و از هر طریقی که می‌توانند به ناآرامی‌ها در ایران دامن بزنند و از اغتشاشات در کشورمان و ایجاد خشونت حمایت کرده‌اند.

رئیس جمهور آمریکا پیشتر نیز در بیانیه‌ای ضمن اعلام حمایت از این ناآرامی‌ها گفته بود که ایالات متحده تحریم‌هایی را علیه افرادی که به ادعای او در سرکوب اعتراضات دخیل هستند، اعمال خواهد کرد.


ایسنا
اخبار مرتبط
معیارهای دو گانه امپراطوری رسانه‌ای غربی و دموکراسی دروغین صهیونیستی
یکشنبه 1402/04/25 ساعت 12:52
سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد؛
معیارهای دو گانه امپراطوری رسانه‌ای غربی و دموکراسی دروغین صهیونیستی
سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی توئیتری نوشت: امپراطوری رسانه‌ای غرب با چشم فروبستن بر سرکوب معترضان در سرزمین‌های اشغالی این اعتراضات را نمادی از دموکراسی دروغین در اسرائیل به تصویر می‌کشد.
ایران به‌زودی تحریم‌های متقابل علیه اشخاص و نهادهای اروپایی اعمال خواهد کرد
دوشنبه 1401/07/25 ساعت 22:29
ایران به‌زودی تحریم‌های متقابل علیه اشخاص و نهادهای اروپایی اعمال خواهد کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه تصمیم شورای وزرای خارجه اتحادیه اروپا در اعمال تحریم‌های یک‌جانبه علیه برخی مسئولان و نهادهای ایرانی را قویاً محکوم کرد و گفت: به‌زودی تحریم‌های متقابل علیه اشخاص و نهادهای ذی‌ربط اروپایی اعمال و اعلام خواهد شد.
کنعانی: آمریکا ژست مدعی و طلبکارانه نگیرد/ سه کشور اروپایی مسیر سازنده را در پیش بگیرند
دوشنبه 1401/06/21 ساعت 11:17
کنعانی: آمریکا ژست مدعی و طلبکارانه نگیرد/ سه کشور اروپایی مسیر سازنده را در پیش بگیرند
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز تأکید کرد: سه کشور اروپایی در مسیر یک رویکرد غیرسازنده قرار گرفتند. همکاری با آژانس هم در مسیر حقوق است و هم در مسیر تکالیف؛ این دو در کنار هم معنی پیدا می‌کنند.
کنعانی: آمریکا و انگلیس وجاهتی برای اتهام‌زنی به ایران ندارند
پنج‌شنبه 1401/06/17 ساعت 02:03
کنعانی: آمریکا و انگلیس وجاهتی برای اتهام‌زنی به ایران ندارند
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد حمله سایبری ادعایی به آلبانی گفت: آمریکا و انگلیس که پیش از این در برابر حملات متعدد سایبری علیه زیرساخت‌های ایران، سکوت و حتی از این نوع اقدامات حمایت کرده بودند، فاقد هر گونه وجاهت در وارد کردن اینگونه اتهامات علیه ایران هستند.
نظرات

آخرین اخبار
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران