×
سیاسی
شناسه خبر : 111113
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/23 ساعت 23:03
سرلشکر باقری: عملیات علیه گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب در اقلیم شمال عراق ادامه خواهد داشت

سرلشکر باقری: عملیات علیه گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب در اقلیم شمال عراق ادامه خواهد داشت

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تحرکات گروه‌های تروریستی در شمال عراق گفت: اینکه 3000 نفر نیروی مسلح پشت دیوار مرز ما مرکز ساخت بمب و نظامی داشته باشند به هیچ عنوان برای ما قابل تحمل نیست و ما با آن‌ها مقابله می‌کنیم؛ لذا این عملیات ادامه خواهد داشت.

نورنیوز - گروه سیاست: سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در گفتگویی اظهار داشت: در مورد وضعیت گروه‌های تروریستی در شمال غرب باید گفت که این یک موضوع قدیمی است. این گروه‌ها از ابتدای انقلاب اسلامی با کمک آمریکا و سایر دشمنان در اقلیم شمال عراق لانه کردند، اما در چند سال اخیر با حمایت آمریکا مقر‌های آنان تبدیل به یک مجموعه‌ای علیه امنیت ملی ما شد.

وی افزود: الان ۱۲۰۰ مقر نظامی در شمال عراق علیه ما فعالیت می‌کنند. ما چند نمونه داشتیم که اسراییل از داخل این‌ها نفراتی را انتخاب می‌کردند و بعد آموزش می‌دادند و بعد آن‌ها داخل کشور ما می‌آمدند و ترور و کار‌های ضد امنیتی انجام می‌دادند و از این‌ها به عنوان تروریست اجاره‌ای استفاده می‌کردند. به نوعی این‌ها مقر‌های صهیونیست‌ها بود که یک نمونه از این مقر‌ها در اربیل توسط نیروی هوافضای سپاه مورد حمله قرار گرفت.

باقری ادامه داد: طی این سال‌ها مدام به اقلیم کردستان عراق تذکر دادیم و گفتیم این رسم همسایگی نیست که ما این همه به ملت عراق خدمت کنیم و بعد شما به این‌ها اجازه ایجاد مقر نظامی و رسانه می‌دهید. بار‌ها به ما قول دادند که جلوی اقدامت گروهک‌های تروریستی را بگیرند، اما عمل نکردند؛ بنابراین تصمیم بر این شد تا با این‌ها مقابله کنیم و این بر اساس منشور ملل متحد و دفاع از خود است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به عملیات اخیر نیروی زمینی سپاه علیه مقر‌های گروه‌های تروریستی در شمال عراق تأکید کرد: این عملیات هم با رعایت تمام اصول انسانی عملیات کردیم و مراقب هستیم از بینی یک غیرنظامی خون نیاید. در مواردی بوده است که گروهک‌های تروریستی در یک طبقه از یک آپارتمان کارگاه ساخت بمب داشتند، اما ما برای جلوگیری از آسیب به مردم این ساختمان را هدف قرار ندادیم.

وی تصریح کرد: ما به مقامات اقلیم گفتیم دو راه وجود دارد یا این‌ها باید تبدیل به یک گروه غیرنظامی شده و خلع سلاح شوند با اینکه اقلیم کردستان باید گروهک‌های تروریستی را از این منطقه اخراج کند. اینکه ۳۰۰۰ نفر نیروی مسلح پشت دیوار مرز ما مرکز ساخت بمب و نظامی داشته باشند به هیچ عنوان برای ما قابل تحمل نیست و ما با آن‌ها مقابله می‌کنیم؛ لذا این عملیات ادامه خواهد داشت هر قدر هم که طول بکشد ما این عملیات و بزرگ‌تر از این را ادامه می‌دهیم.

وی عنوان کرد: الان مردم اقلیم در چند مورد جلوی دفاتر گروه‌های تروریستی تظاهرات کردند و مطالبه دارند که تروریست‌ها اقلیم را ترک کنند.

باقری گفت: این گروهک‌ها دقیقاً دنبال تجزیه کشور هستند و رهبران و حقوق‌بگیران سرویس‌ها جاسوسی دنبال این هستند که بخشی از کشور ما را جدا کنند و برای خودشان حکومتی داشته باشند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر سرنگونی پهپاد ایرانی بر فراز اربیل گفت: ما می‌دانیم پایگاه حریر کجاست در اربیل و دهوک هم می‌دانیم پایگاه آمریکایی‌ها کجاست و چه تعداد نیرو در آن حضور دارند و چه اقدامی در آن‌ها صورت می‌گیرد. از امروز به بعد اگر نسبت به پهپاد‌های ما اقدامی کنند حتماً مقابله می‌کنیم و پاسخ این اقدام اخیر نیز برای محفوظ است.

وی درباره حضور پایگاه‌های آمریکایی در برخی کشور‌های همسایه گفت: کشور‌های همسایه می‌گویند که پایگاه‌های آمریکایی در کشور‌های ما اقدامی علیه ایران انجام نمی‌دهند بعد که ما می‌گوییم فلان اقدام توسط پایگاه‌های آمریکایی علیه ما صورت می‌گیرد می‌گویند که آمریکایی‌ها ما را به پایگاه‌ها راه نمی‌دهند و ما از فعالیت آن‌ها اطلاع نداریم. ما به کشور‌های همسایه گفتیم که اگر اقدامی علیه امنیت ملی ما از پایگاه‌های آمریکایی در کشور‌های همسایه صورت بگیرد ما حتماً پاسخ آن پایگاه را خواهیم داد. البته در طی دوسال اخیر همکاری با سرویس‌های اطلاعاتی کشور‌های همسایه داشته‌ایم و آن‌ها هم اصلاحاتی انجام داده‌اند. در برخی موارد هم برخلاف تعهد خود عمل کرده‌اند که ما هم به وقتش تلافی خواهیم کرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان با مقایسه بودجه دفاعی نیرو‌های مسلح با آمریکا عنوان کرد: بودجه دفاعی ما در بهترین حالت ۵ میلیارد دلار است و بودجه دفاعی آمریکا ۸۰۰ میلیارد دلار است. اگر فرض کنیم یک‌دهم بودجه آمریکا هم معطوف به ماست از سوی دیگر برخی کشور‌های منطقه و رژیم صهیونیستی تمام بودجه دفاعی خود را معطوف به ما کرده‌اند؛ اما نیرو‌های مسلح ما متکی به داخل هستند و نیرو‌های مسلح ما توانسته‌اند امنیت پایدار را به ارمغان آورده‌اند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟