×
سیاسی
شناسه خبر : 111113
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/23 ساعت 23:03
سرلشکر باقری: عملیات علیه گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب در اقلیم شمال عراق ادامه خواهد داشت

سرلشکر باقری: عملیات علیه گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب در اقلیم شمال عراق ادامه خواهد داشت

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تحرکات گروه‌های تروریستی در شمال عراق گفت: اینکه 3000 نفر نیروی مسلح پشت دیوار مرز ما مرکز ساخت بمب و نظامی داشته باشند به هیچ عنوان برای ما قابل تحمل نیست و ما با آن‌ها مقابله می‌کنیم؛ لذا این عملیات ادامه خواهد داشت.

نورنیوز - گروه سیاست: سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در گفتگویی اظهار داشت: در مورد وضعیت گروه‌های تروریستی در شمال غرب باید گفت که این یک موضوع قدیمی است. این گروه‌ها از ابتدای انقلاب اسلامی با کمک آمریکا و سایر دشمنان در اقلیم شمال عراق لانه کردند، اما در چند سال اخیر با حمایت آمریکا مقر‌های آنان تبدیل به یک مجموعه‌ای علیه امنیت ملی ما شد.

وی افزود: الان ۱۲۰۰ مقر نظامی در شمال عراق علیه ما فعالیت می‌کنند. ما چند نمونه داشتیم که اسراییل از داخل این‌ها نفراتی را انتخاب می‌کردند و بعد آموزش می‌دادند و بعد آن‌ها داخل کشور ما می‌آمدند و ترور و کار‌های ضد امنیتی انجام می‌دادند و از این‌ها به عنوان تروریست اجاره‌ای استفاده می‌کردند. به نوعی این‌ها مقر‌های صهیونیست‌ها بود که یک نمونه از این مقر‌ها در اربیل توسط نیروی هوافضای سپاه مورد حمله قرار گرفت.

باقری ادامه داد: طی این سال‌ها مدام به اقلیم کردستان عراق تذکر دادیم و گفتیم این رسم همسایگی نیست که ما این همه به ملت عراق خدمت کنیم و بعد شما به این‌ها اجازه ایجاد مقر نظامی و رسانه می‌دهید. بار‌ها به ما قول دادند که جلوی اقدامت گروهک‌های تروریستی را بگیرند، اما عمل نکردند؛ بنابراین تصمیم بر این شد تا با این‌ها مقابله کنیم و این بر اساس منشور ملل متحد و دفاع از خود است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به عملیات اخیر نیروی زمینی سپاه علیه مقر‌های گروه‌های تروریستی در شمال عراق تأکید کرد: این عملیات هم با رعایت تمام اصول انسانی عملیات کردیم و مراقب هستیم از بینی یک غیرنظامی خون نیاید. در مواردی بوده است که گروهک‌های تروریستی در یک طبقه از یک آپارتمان کارگاه ساخت بمب داشتند، اما ما برای جلوگیری از آسیب به مردم این ساختمان را هدف قرار ندادیم.

وی تصریح کرد: ما به مقامات اقلیم گفتیم دو راه وجود دارد یا این‌ها باید تبدیل به یک گروه غیرنظامی شده و خلع سلاح شوند با اینکه اقلیم کردستان باید گروهک‌های تروریستی را از این منطقه اخراج کند. اینکه ۳۰۰۰ نفر نیروی مسلح پشت دیوار مرز ما مرکز ساخت بمب و نظامی داشته باشند به هیچ عنوان برای ما قابل تحمل نیست و ما با آن‌ها مقابله می‌کنیم؛ لذا این عملیات ادامه خواهد داشت هر قدر هم که طول بکشد ما این عملیات و بزرگ‌تر از این را ادامه می‌دهیم.

وی عنوان کرد: الان مردم اقلیم در چند مورد جلوی دفاتر گروه‌های تروریستی تظاهرات کردند و مطالبه دارند که تروریست‌ها اقلیم را ترک کنند.

باقری گفت: این گروهک‌ها دقیقاً دنبال تجزیه کشور هستند و رهبران و حقوق‌بگیران سرویس‌ها جاسوسی دنبال این هستند که بخشی از کشور ما را جدا کنند و برای خودشان حکومتی داشته باشند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر سرنگونی پهپاد ایرانی بر فراز اربیل گفت: ما می‌دانیم پایگاه حریر کجاست در اربیل و دهوک هم می‌دانیم پایگاه آمریکایی‌ها کجاست و چه تعداد نیرو در آن حضور دارند و چه اقدامی در آن‌ها صورت می‌گیرد. از امروز به بعد اگر نسبت به پهپاد‌های ما اقدامی کنند حتماً مقابله می‌کنیم و پاسخ این اقدام اخیر نیز برای محفوظ است.

وی درباره حضور پایگاه‌های آمریکایی در برخی کشور‌های همسایه گفت: کشور‌های همسایه می‌گویند که پایگاه‌های آمریکایی در کشور‌های ما اقدامی علیه ایران انجام نمی‌دهند بعد که ما می‌گوییم فلان اقدام توسط پایگاه‌های آمریکایی علیه ما صورت می‌گیرد می‌گویند که آمریکایی‌ها ما را به پایگاه‌ها راه نمی‌دهند و ما از فعالیت آن‌ها اطلاع نداریم. ما به کشور‌های همسایه گفتیم که اگر اقدامی علیه امنیت ملی ما از پایگاه‌های آمریکایی در کشور‌های همسایه صورت بگیرد ما حتماً پاسخ آن پایگاه را خواهیم داد. البته در طی دوسال اخیر همکاری با سرویس‌های اطلاعاتی کشور‌های همسایه داشته‌ایم و آن‌ها هم اصلاحاتی انجام داده‌اند. در برخی موارد هم برخلاف تعهد خود عمل کرده‌اند که ما هم به وقتش تلافی خواهیم کرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان با مقایسه بودجه دفاعی نیرو‌های مسلح با آمریکا عنوان کرد: بودجه دفاعی ما در بهترین حالت ۵ میلیارد دلار است و بودجه دفاعی آمریکا ۸۰۰ میلیارد دلار است. اگر فرض کنیم یک‌دهم بودجه آمریکا هم معطوف به ماست از سوی دیگر برخی کشور‌های منطقه و رژیم صهیونیستی تمام بودجه دفاعی خود را معطوف به ما کرده‌اند؛ اما نیرو‌های مسلح ما متکی به داخل هستند و نیرو‌های مسلح ما توانسته‌اند امنیت پایدار را به ارمغان آورده‌اند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
گروسی: در مذاکرات میان ایران و آمریکا یک احساس قطعیت وجود دارد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت
در صورت عدم توافق با ایران اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد
ساپینتو ماندنی شد
دانمارک مدعی شد: یک کشتی با پرچم ایران را توقیف کردیم
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی