×
اقتصادی
شناسه خبر : 111088
تاریخ انتشار :

مدیرعامل راه‌آهن: رکورد ترانزیت ریلی در ایران شکسته شد

مدیرعامل راه‌آهن اظهار کرد: در سال گذشته به لطف الهی رکورد ترانزیت ریلی، رکورد صادرات از مرزهای ریلی و مجموع حمل و نقل بین‌المللی در طول تاریخ راه آهن را شکستیم.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «سید میعاد صالحی» در مراسم صبحگاه پلیس راه آهن کشور که به مناسبت هفته نیروی انتظامی در ستاد فرماندهی پلیس راه آهن کشور برگزار شد، گفت: حضور در این مراسم، ناظر به حمایت مدیران راه آهن از پلیس راه آهن است که در طول این سال‌ها همواره برای حفظ امنیت و سیر ایمن مردم عزیز و حمل بار تلاش کرده‌اند.

او افزود: پلیس راه آهن یکی از قدیمی‌ترین بخش‌های پلیس کشور است زیرا از سال ۱۳۱۴ تشکیل شده و دارای تجربه و سوابق ارزشمندی است و بیش از ۱۰۰ پاسگاه فعال در حوزه پلیس راه آهن وجود دارد، اما به همین میزان هم، به امکانات و تجهیزات به روز نیاز است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه طی یک سال گذشته از حدود ۲۰ منطقه ریلی بازدید داشتم و دستور رفع موانع را صادر کردم، گفت: طی یک سال گذشته شاهد کاهش سوانح برخورد قطار با عابر پیاده بوده‌ایم.

او افزود: شرایط اقتصادی کشور بر همگان روشن است اما تلاش می‌کنیم در بخش‌های مختلف ستاد و مناطق شرکت راه آهن، تحول و بهبود داشته باشیم.

مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه، توسعه خطوط ریلی در دولت سیزدهم در دستور کار است، گفت: بخشی از الزامات توسعه ریلی، به‌روز رسانی تجهیزات و توجه ویژه به کارکنان است و تلاش می‌کنیم در سال دوم دولت، گام‌های بلندتری در این زمینه‌ها برداریم.

او ادامه داد: توسعه اقتصادی نیاز به الزاماتی دارد از جمله تأمین امنیت که این موضوع در راه آهن نیز بسیار مهم است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در ماه‌های اخیر فرهنگ‌سازی خوبی در زمینه‌های مختلف به خصوص مناطق حاشیه خطوط انجام شده است از جمله طرح همیاران پلیس راه آهن که به مدد الهی و تلاش‌های صورت‌گرفته، شاهد کاهش سوانح برخورد قطار با عابر پیاده بوده‌ایم.

رئیس هیأت مدیره راه‌آهن با اشاره به این مطلب که در دولت سیزدهم به دیپلماسی حمل و نقل به‌ویژه حوزه ریلی توجه ویژه‌ای شده است، اظهار کرد: در سال گذشته به لطف الهی رکورد ترانزیت ریلی، رکورد صادرات از مرزهای ریلی و مجموع حمل و نقل بین‌المللی در طول تاریخ راه آهن را شکستیم.

او ادامه داد: با توجه به تلاش‌های انجام شده در ۶ ماهه نخست امسال، برنامه‌ریزی برای عبور پنج قطار ترانزیتی تمام ریلی از شمال شرق روسیه انجام شد که تا نیمه اول مهرماه، تعدادی از این قطارها از ایران عبور کرده و بخش دیگر در حال عبور است. این قطار ترانزیتی پس از خروج از روسیه با عبور از قزاقستان و ترکمنستان و طی مسافت بیش از ۴ هزار کیلومتر از مرز ریلی سرخس وارد کشور شده و با سیر در راهگذر شمال- جنوب ایران، پس از طی مسیر حدود ۱۶۰۰ کیلومتری در کشورمان، به بندر شهید رجایی در بندرعباس می‌رسد.

به گفته صالحی؛ ترانزیت بار علاوه بر کسب درآمد، موجب سیادت سیاسی و امنیتی کشور نیز خواهد شد.

او یادآور شد: آن‌چه مهم است نیل به آرمان‌های انقلاب اسلامی بر پایه تمدن نوین ایرانی- اسلامی است و برای تحقق این آرمان، اقدامات متعددی نیاز داریم که یکی از آن‌ها جهش اقتصادی است و یکی از مولفه‌های آن، حمل و نقل است.

مدیرعامل راه آهن بیان کرد: در بین شیوه‌های مختلف حمل و نقل از قبیل ریلی، دریایی، هوایی و جاده‌ای، ستون خیمه برای جهش اقتصادی کشور، حمل و نقل ریلی است و مقام معظم رهبری نیز در بند ۲۴ و ۲۵ سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه، اولویت توسعه حمل و نقل ریلی را مورد تأکید قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: نیاز داریم از کلام به سمت عمل حرکت کنیم و امید است با تحقق این سیاست‌ها، موجبات رشد و پیشرفت اقتصادی کشور فراهم شود.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کلید اولیه کنکور 1404 دوشنبه 15 اردیبهشت منتشر می‌شود!
نورنما | توقیف خودرو و ضبط گواهینامه راننده متخلف در تبریز
تخلف کالابرگی! پنیر پیتزا جای گوشت را گرفت؟ +فیلم رصد میدانی
تهران در آستانه خاموشی؟ هشدار جدی شرکت برق به پرمصرف ها!
واژگونی جرثقیل 40 تنی در دل شب،
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 / ثبات قیمت شکست
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
تصاویر تکان دهنده از شدت انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
X
آگهی تبلیغاتی