×
اقتصادی
شناسه خبر : 111088
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/23 ساعت 12:02
مدیرعامل راه‌آهن: رکورد ترانزیت ریلی در ایران شکسته شد

مدیرعامل راه‌آهن: رکورد ترانزیت ریلی در ایران شکسته شد

مدیرعامل راه‌آهن اظهار کرد: در سال گذشته به لطف الهی رکورد ترانزیت ریلی، رکورد صادرات از مرزهای ریلی و مجموع حمل و نقل بین‌المللی در طول تاریخ راه آهن را شکستیم.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «سید میعاد صالحی» در مراسم صبحگاه پلیس راه آهن کشور که به مناسبت هفته نیروی انتظامی در ستاد فرماندهی پلیس راه آهن کشور برگزار شد، گفت: حضور در این مراسم، ناظر به حمایت مدیران راه آهن از پلیس راه آهن است که در طول این سال‌ها همواره برای حفظ امنیت و سیر ایمن مردم عزیز و حمل بار تلاش کرده‌اند.

او افزود: پلیس راه آهن یکی از قدیمی‌ترین بخش‌های پلیس کشور است زیرا از سال ۱۳۱۴ تشکیل شده و دارای تجربه و سوابق ارزشمندی است و بیش از ۱۰۰ پاسگاه فعال در حوزه پلیس راه آهن وجود دارد، اما به همین میزان هم، به امکانات و تجهیزات به روز نیاز است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه طی یک سال گذشته از حدود ۲۰ منطقه ریلی بازدید داشتم و دستور رفع موانع را صادر کردم، گفت: طی یک سال گذشته شاهد کاهش سوانح برخورد قطار با عابر پیاده بوده‌ایم.

او افزود: شرایط اقتصادی کشور بر همگان روشن است اما تلاش می‌کنیم در بخش‌های مختلف ستاد و مناطق شرکت راه آهن، تحول و بهبود داشته باشیم.

مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه، توسعه خطوط ریلی در دولت سیزدهم در دستور کار است، گفت: بخشی از الزامات توسعه ریلی، به‌روز رسانی تجهیزات و توجه ویژه به کارکنان است و تلاش می‌کنیم در سال دوم دولت، گام‌های بلندتری در این زمینه‌ها برداریم.

او ادامه داد: توسعه اقتصادی نیاز به الزاماتی دارد از جمله تأمین امنیت که این موضوع در راه آهن نیز بسیار مهم است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در ماه‌های اخیر فرهنگ‌سازی خوبی در زمینه‌های مختلف به خصوص مناطق حاشیه خطوط انجام شده است از جمله طرح همیاران پلیس راه آهن که به مدد الهی و تلاش‌های صورت‌گرفته، شاهد کاهش سوانح برخورد قطار با عابر پیاده بوده‌ایم.

رئیس هیأت مدیره راه‌آهن با اشاره به این مطلب که در دولت سیزدهم به دیپلماسی حمل و نقل به‌ویژه حوزه ریلی توجه ویژه‌ای شده است، اظهار کرد: در سال گذشته به لطف الهی رکورد ترانزیت ریلی، رکورد صادرات از مرزهای ریلی و مجموع حمل و نقل بین‌المللی در طول تاریخ راه آهن را شکستیم.

او ادامه داد: با توجه به تلاش‌های انجام شده در ۶ ماهه نخست امسال، برنامه‌ریزی برای عبور پنج قطار ترانزیتی تمام ریلی از شمال شرق روسیه انجام شد که تا نیمه اول مهرماه، تعدادی از این قطارها از ایران عبور کرده و بخش دیگر در حال عبور است. این قطار ترانزیتی پس از خروج از روسیه با عبور از قزاقستان و ترکمنستان و طی مسافت بیش از ۴ هزار کیلومتر از مرز ریلی سرخس وارد کشور شده و با سیر در راهگذر شمال- جنوب ایران، پس از طی مسیر حدود ۱۶۰۰ کیلومتری در کشورمان، به بندر شهید رجایی در بندرعباس می‌رسد.

به گفته صالحی؛ ترانزیت بار علاوه بر کسب درآمد، موجب سیادت سیاسی و امنیتی کشور نیز خواهد شد.

او یادآور شد: آن‌چه مهم است نیل به آرمان‌های انقلاب اسلامی بر پایه تمدن نوین ایرانی- اسلامی است و برای تحقق این آرمان، اقدامات متعددی نیاز داریم که یکی از آن‌ها جهش اقتصادی است و یکی از مولفه‌های آن، حمل و نقل است.

مدیرعامل راه آهن بیان کرد: در بین شیوه‌های مختلف حمل و نقل از قبیل ریلی، دریایی، هوایی و جاده‌ای، ستون خیمه برای جهش اقتصادی کشور، حمل و نقل ریلی است و مقام معظم رهبری نیز در بند ۲۴ و ۲۵ سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه، اولویت توسعه حمل و نقل ریلی را مورد تأکید قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: نیاز داریم از کلام به سمت عمل حرکت کنیم و امید است با تحقق این سیاست‌ها، موجبات رشد و پیشرفت اقتصادی کشور فراهم شود.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
نقشه علمی جهان اسلام به کدام سو می‌رود؟
رئیس سازمان بورس: تا پایان سال 20 عرضه اولیه انجام می‌شود
پرشدگی 33 درصدی سدها
پیست اسکی توچال بازگشایی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(142) «جهرم»
ادامه واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز +جزییات
انهدام مخفیگاههای داعشی در غرب عراق
در کوچه بن بست نباید نشست
ترور شخصیت معروف در حمص توسط عناصر جولانی
جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت
آینده حزب‌الله و مقاومت در فضای تصاعد بحران
اعتراف هولناک مرد 70 ساله به قتل همسرش در مشهد
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست
یک آمریکایی ایرانی‌تبار دستیار وزیر خارجه شد
فدراسیون فوتبال مصر انتصاب کی‌روش را تکذیب کرد!
عارف: باید شرایط برای جذب سرمایه‌ها ایجاد شود
جهان نظاره گر خاموش «غرق» غزه
مدنی‌زاده: دولت اقتصاد را رها نکرده است
توافق ایران و عراق برای افتتاح گذرگاه جدید میان دو کشور
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه سال 1404
اشرف بروجردی، رئیس اسبق کتابخانه ملی ایران درگذشت
از هر 100 متقاضی وام ازدواج 73 نفر دست خالی می‌مانند
بحرانی به ‎نام اطلاع‌رسانی مسئولان دوربینی در بحران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
12 روز زیر آتش؛ روایت کمالوندی از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران
کاهش 33 درصدی بارش‌ها در کشور
امروز آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو/ رکورد ثبت نام شکست + زمان قرعه کشی
آژانس هیچ اطلاعاتی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران دریافت نکرده است
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آیا طلا به نشانگر زلزله پولی در جهان تبدیل شده است؟
انتقاد عراقچی از رویکرد غیرمسولانۀ 3 کشور اروپایی
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم
واکنش رژیم جولانی به بمباران ده‌ها نقطه در سوریه توسط آمریکا
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود
مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعدام شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 آذر 1404+ وضعیت استانها
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
ربات‌های میکرونی هوشمند، جراحان آینده در درون بدن انسان
ابزار هوش مصنوعی برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی در حملات سایبری
کشف بی‌سابقه کاوشگر پارکر/خورشید چگونه مواد خود را بازیافت می‌کند؟
سفر 40 دقیقه‌ای به‌جای 6 ساعت با تونل جدید جهانی
افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری سدیم‌یونی با یک تغییر شیمیایی هوشمندانه
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
X
آگهی تبلیغاتی