×
اقتصادی
شناسه خبر : 111088
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/23 ساعت 12:02
مدیرعامل راه‌آهن: رکورد ترانزیت ریلی در ایران شکسته شد

مدیرعامل راه‌آهن: رکورد ترانزیت ریلی در ایران شکسته شد

مدیرعامل راه‌آهن اظهار کرد: در سال گذشته به لطف الهی رکورد ترانزیت ریلی، رکورد صادرات از مرزهای ریلی و مجموع حمل و نقل بین‌المللی در طول تاریخ راه آهن را شکستیم.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «سید میعاد صالحی» در مراسم صبحگاه پلیس راه آهن کشور که به مناسبت هفته نیروی انتظامی در ستاد فرماندهی پلیس راه آهن کشور برگزار شد، گفت: حضور در این مراسم، ناظر به حمایت مدیران راه آهن از پلیس راه آهن است که در طول این سال‌ها همواره برای حفظ امنیت و سیر ایمن مردم عزیز و حمل بار تلاش کرده‌اند.

او افزود: پلیس راه آهن یکی از قدیمی‌ترین بخش‌های پلیس کشور است زیرا از سال ۱۳۱۴ تشکیل شده و دارای تجربه و سوابق ارزشمندی است و بیش از ۱۰۰ پاسگاه فعال در حوزه پلیس راه آهن وجود دارد، اما به همین میزان هم، به امکانات و تجهیزات به روز نیاز است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه طی یک سال گذشته از حدود ۲۰ منطقه ریلی بازدید داشتم و دستور رفع موانع را صادر کردم، گفت: طی یک سال گذشته شاهد کاهش سوانح برخورد قطار با عابر پیاده بوده‌ایم.

او افزود: شرایط اقتصادی کشور بر همگان روشن است اما تلاش می‌کنیم در بخش‌های مختلف ستاد و مناطق شرکت راه آهن، تحول و بهبود داشته باشیم.

مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه، توسعه خطوط ریلی در دولت سیزدهم در دستور کار است، گفت: بخشی از الزامات توسعه ریلی، به‌روز رسانی تجهیزات و توجه ویژه به کارکنان است و تلاش می‌کنیم در سال دوم دولت، گام‌های بلندتری در این زمینه‌ها برداریم.

او ادامه داد: توسعه اقتصادی نیاز به الزاماتی دارد از جمله تأمین امنیت که این موضوع در راه آهن نیز بسیار مهم است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در ماه‌های اخیر فرهنگ‌سازی خوبی در زمینه‌های مختلف به خصوص مناطق حاشیه خطوط انجام شده است از جمله طرح همیاران پلیس راه آهن که به مدد الهی و تلاش‌های صورت‌گرفته، شاهد کاهش سوانح برخورد قطار با عابر پیاده بوده‌ایم.

رئیس هیأت مدیره راه‌آهن با اشاره به این مطلب که در دولت سیزدهم به دیپلماسی حمل و نقل به‌ویژه حوزه ریلی توجه ویژه‌ای شده است، اظهار کرد: در سال گذشته به لطف الهی رکورد ترانزیت ریلی، رکورد صادرات از مرزهای ریلی و مجموع حمل و نقل بین‌المللی در طول تاریخ راه آهن را شکستیم.

او ادامه داد: با توجه به تلاش‌های انجام شده در ۶ ماهه نخست امسال، برنامه‌ریزی برای عبور پنج قطار ترانزیتی تمام ریلی از شمال شرق روسیه انجام شد که تا نیمه اول مهرماه، تعدادی از این قطارها از ایران عبور کرده و بخش دیگر در حال عبور است. این قطار ترانزیتی پس از خروج از روسیه با عبور از قزاقستان و ترکمنستان و طی مسافت بیش از ۴ هزار کیلومتر از مرز ریلی سرخس وارد کشور شده و با سیر در راهگذر شمال- جنوب ایران، پس از طی مسیر حدود ۱۶۰۰ کیلومتری در کشورمان، به بندر شهید رجایی در بندرعباس می‌رسد.

به گفته صالحی؛ ترانزیت بار علاوه بر کسب درآمد، موجب سیادت سیاسی و امنیتی کشور نیز خواهد شد.

او یادآور شد: آن‌چه مهم است نیل به آرمان‌های انقلاب اسلامی بر پایه تمدن نوین ایرانی- اسلامی است و برای تحقق این آرمان، اقدامات متعددی نیاز داریم که یکی از آن‌ها جهش اقتصادی است و یکی از مولفه‌های آن، حمل و نقل است.

مدیرعامل راه آهن بیان کرد: در بین شیوه‌های مختلف حمل و نقل از قبیل ریلی، دریایی، هوایی و جاده‌ای، ستون خیمه برای جهش اقتصادی کشور، حمل و نقل ریلی است و مقام معظم رهبری نیز در بند ۲۴ و ۲۵ سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه، اولویت توسعه حمل و نقل ریلی را مورد تأکید قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: نیاز داریم از کلام به سمت عمل حرکت کنیم و امید است با تحقق این سیاست‌ها، موجبات رشد و پیشرفت اقتصادی کشور فراهم شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
مادر 3 شهید پاکدشتی به فرزندانش پیوست
فرماندار چابهار: انفجار امروز ناشی از انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده بود
تجاوز مجدد آمریکا به جنوب ایران؛ دو انفجار در جزیره قشم/صدای انفجارهای مهیب در کویت
جنایت خانوادگی در سیرجان؛ دستان پسری که به خون مادرش آلوده شد
کارت ورود به جلسه آزمون دستیاری 1405 منتشر شد
طحان‌نظیف: مجلس از هفته آینده به کار خود ادامه خواهد داد
امتحانات نهایی در استان‌های درگیر جنگ؛ برگزاری یا تعویق؟
راز قتل خونین در پمپ بنزین خزانه ؛ پایان تلخ پرونده با بخشش اولیای دم
انسداد محور هراز؛ جزئیات زمان بسته شدن و مسیرهای جایگزین
آغاز بررسی سهمیه کنکور برای خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ
شهادت جوان گتوندی در تجاوزات اخیر دشمن آمریکایی
دریافت گذرنامه اربعین خود را به روزهای آخر موکول نکنید
اطلاعیه سپاه اصفهان؛ انفجارهای کنترل شده در کاشان
بازگشت دوبله تله‌تئاتر به آنتن تلویزیون
نیویورک‌تایمز از جزئیات حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن پرده برداشت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 28 تیر 1405+ جدول
خطای محاسباتی چگونه رخ می‌دهد؟
تصاعد بحران و سناریوهای آینده
بازدید وزیر راه و شهرسازی از مناطق آسیب‌دیده هرمزگان
نقد آری! تهمت هرگز!
چگونه ایران می‌تواند به سطح دوم امنیت سایبری برسد؟
رویارویی در منطقه خاکستری و خطر گسترش تنش
تصمیم جدید شورای شهر؛ آیا مترو تهران برای همیشه رایگان می‌شود؟
قیمت گوشت قرمز امروز 28 تیر 1405 + جدول
مدار دیپلماسی | از تفاهم تا جنگ، آیا نتانیاهو ترامپ را در تله انداخت؟
چرا باید درد ناگهانی قفسه سینه را جدی بگیریم؟
تصمیم جدید وزارت نیرو؛ هرمزگان از برنامه خاموشی‌ها خارج شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 تیر 1405+ جدول پخش
7 ستاره‌ای که جام جهانی زندگی‌شان را برای همیشه تغییر داد
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 28 تیر 1405 + وضعیت استانها
ساعت بازی ایران و ترکیه در لیگ ملت‌های والیبال 2026 ؛کواچ دوباره مقابل ایران
زلزله 5 ریشتری سالند خوزستان را لرزاند؛ آماده‌باش کامل نیروهای امدادی
دیازپام؛ خواب راحت یا وابستگی خطرناک؟
گرمازدگی؛ خطری پنهان برای دستگاه گوارش
انگلیس (6) - فرانسه (4)/نمایش خیره‌کننده انگلیس در شب پرگل‌ترین بازی جام جهانی
هشدار فرمانده قرارگاه خاتم: دشمن آمریکایی هزینه‌ای سنگین‌تر از جنگ‌های گذشته خواهد پرداخت
این خوراکی‌ها خطر سنگ کلیه کودکان را بالا می‌برند
آخرین وضعیت سدهای تهران اعلام شد
یلعون: عملیات نظامی علیه ایران شکست خورد و هیچ‌ یک از اهداف محقق نشد
درگیری‌های شدید بین افراد مسلح و نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه
چرا پزشکان روی مصرف نان کامل تأکید می‌کنند؟
وال‌استریت ژورنال:هواپیماهای آمریکا در اردن هدف قرار گرفتند
بازداشت 119 نفر در 30 استان ترکیه به اتهام ارتباط با داعش
امباپه: انگلیس، ما را از خواب بیدار کرد
یافتن روشی کم هزینه برای حذف 90 درصدی ریزپلاستیک‌ها
ترامپ: کشته شدن 2 سرباز آمریکایی در اردن غم انگیز است
نوشیدنی‌های شیرین از کودکی خطر فشارخون را بالا می‌برند
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن